Direktorcic je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:19
Ma ne moze me dragi Bog ubjedit da ovo Sarajevo s ovim imenima ne moze zbog igracke nekvalitete dobiti Igmana najmanje, a realno je i da jos neke ekipe rijese s pola snage. Trulo je nesto iza vrata zatvorenih, Rozman to govori i nesto najavljuje. Igrace koje bi zeljela svaka balkanska ekipa u svom rosteru sigurno su otpisani, em konkurencija velika em nadolaze neki drugi. Sve u svemu zali Boze para
Imaju dobra imena al kad pogledas prvih 11, a i klupu, nije to bas takva klasa od ekipa pa da se ocekuje da dobiju Igmana i njemu slicne sa pola snage.
Ilijev proslo kolo na Grbavici napravi kiks kod prvog gola koji veze nema sa nekim pritiscima ili bilo cim sto se desava iza zatvorenih vrata vec zbog svog (ne)kvaliteta, Keremehu se na derbiju kod najobicnijeg prijema odbija lopta ko da je drvo i primaju gol, isto mu se i veceras desilo mislim, takve greske nemaju veze sa unutrasnjim desavanjima u klubu. Julardzija pokazuje zasto nije uspio u HNLu, o Penerandi smijesno i diskutovati, vidis na njemu da mu se ne igra ova liga sto je donekle i logicno, Renan je odlican al tesko da i jedan igrac u ligi moze konstano odlican biti, nije niko takva klasa. Stoperi su im ocajni, obojica vrlo spori, imaju tri lijeva beka a svima je nasa liga izgleda vrhunac, Beganovic isto prosjek. Hasic kao i Renan odlican, al nije takva klasa da ce svaku utakmicu biti prevaga. Sve u svemu imaju dobru ekipu ali nije to bas tako kako oni predstavljaju i kako je sam klub to predstavio. Imaju dobrih igraca i mogu vrlo lako sad tri pobjede nanizat ali isto tako mogu i iduce tri izgubit, jer je citava liga tu negdje.