FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
61
31%

Ukupno glasova: 197

Surreal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 23:09

Molim Mortema da upozori pojedince.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 09 mar 2024, 23:10

Opet kazem, Mirvic je krivac i nije nevin u svemu ovome.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

morensa

Post Postao/la morensa » 09 mar 2024, 23:11

TurkishAirlines je napisao/la:
09 mar 2024, 23:10
Opet kazem, Mirvic je krivac i nije nevin u svemu ovome.
Brat ne popušta :) nije kasno da nas preuzmeš...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2024, 23:11

bordobijeli je napisao/la:
09 mar 2024, 23:07
kleja je napisao/la:
09 mar 2024, 22:56
bordobijeli je napisao/la:
09 mar 2024, 22:51
Imaju postovi moze se pronaci meni se taj Ziljkic od starta nije svidjao kad se vecina klela u njeg ja ga osporavao i kao igraca i kao karakter. To je i pokazao da je pakaš obični al to nije opravdanje za katastrofalnu igru u ovom drugom dijelu prvenstva.
Je l' ti znaš s razumijevanjem čitati ? Mafija se upetljalja, prijete igračima, Ziljkić je tu samo jedan od njihovih pijuna ubačenih. Nije Ziljkić sam mogao ništa napraviti. Mafija !
Ja ne znam klub da ima vise pretnji nego sto smo mi. Kapića ganjali po gradu morao napustit klub poslje penala, Rustemovicu i rahmetli Crnkiću kucali na vrata porodicu ptepadali, pa Šarića koordinatora akademije šaketao roditelj, pa Dalu i Mirzi isto kucali kuci i pisali ispred vrata pretnje, da ne pricamo o psovkama i uvredama tokom utakmica. Uvijek ima neka mafija :crazy:
Kakav si ti smrad, yebali te Dal i Mirza u su.pak hinjavi, moras ih u ovu pricu uvalit. PA ZBOG DALA I MIRZE I NJIHOVIH HAVERA JE I KRENULO SVAKO SR.ANJE KOJE SE DESILO U ZADNJIH GODINU DANA.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 23:12

ajdohordas je napisao/la:
09 mar 2024, 23:06
Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 22:55
09 mar 2024, 22:47
Klix je pustio info u eter. Sad nastaje dramaturgija sve do utakmice u Kupu.

Najbolje bi bilo ekipu u karantin odvesti negdje i spremati se za tekmu.
Na Klixu ne pise apsolutno nista vise nego sto se vidi na ovoj mail poruci. Znaci nista. Kazu zvali su klub,u klubu nece da pricaju. Sad ima jedan momenat. Postoji prijetnja i osnovana prijetnja. I jedno i drugo su krivicna djela. Ne prekrsajna,nego krivicna. Krivicna djela se moraju goniti po sluzbenoj duznosti. Znaci ako je samo dio od vasih lupanja na forumu istinit. MUP mora pokrenuti istragu.
Mada puno realnije je da ona dva bandita iz Domzala traze zrtvenog jarca za svoje neznanje i neuspjehe.
A sta cemo ako ovo sve nisu lupanja, kako ti navodis ?
Ispada sada da ti vjerujes vise Ziljkicu na lijepe oci nego nama ovdje koji imamo informacije sa razlicitih strana ?

I na klixu ne pise nista ali se u komentarima gomilaju likovi koji iznose stvari odavdje pisane i spominjane. Na osnovu toga **** sa klixa ce formirati jos jedan clanak na osnovu toga.
Ne navodim ja nista. Samo ukazujem da nema nikakvih dokaza o ovome o cemu se prica. Prijetnje,ucjene,zastrasivanja,reket koji se spominje ovdje su ozbiljna krivicna djela. Ako stvarno postoje,ne mogu se zavrsiti na forumanju i piskaranju komentara,nego ce morati umjesati MUP i SIPA.
A to cemo vidjeti vec u iducih par dana.
Mada daleko vjerovatnije je da je rumeni seljacic ,pokrenuo nesto za sta nije znao koliko je ozbiljno. Jadan pokusaj njega i Skijasa da cvaknu nesto malo para. No,Ismir je tu. Njemu je ta sarajevska mafija i mahala najbolja raja,kucni prijatelji. Nece mu biti tesko da raspetlja. Mada da ponovim ako je tacno pola od price na forumu ne moze proci bez MUP-a.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 mar 2024, 23:13

Kakva se hampa pravi zbog suspendovanog fudbalera majku li vam ****, od novinara do dusmana na ovoj temi. Jedan igrac jednog kluba razrjesen duznosti pred raskid ugovora i to su odmah naslovi procurjelih dokumenata, slika, dopisa itd, a sve u cilju razyebavanja ekipe pred utakmicu kupa.

Mirva, Simon i Senijad ne idu nigdje pa makar pocrkali svi redom. Bolje bi vam bilo da izdvojite 20km i uclanite se pizda vam materina bordoprijateljska!
NEMA NAZAD

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 23:13

Psovanje na temi je zabranjeno, svako ima pravo na svoje mišljenje.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 mar 2024, 23:13

Haj ti objasni mozgovima.
Vwc tri sezone konstantno nas sudije kolju. Doslovno kolju.
Pred pocetak prvenstva, kad smo vecvzavrsili prelazni rok dok ostatak lige nije ni poceo, mjenja se pravilo broja stranaca.
U par najbitnijih, prelomnih utakmica nas sudije kolju, doslovno.

Na stranu javasluk nas, nerad, losa organizacija kluba i promasaji, ali je jasno da se sve radi na tome da se otjera investitor iz fks jer isti klub tjera deuge klubove da placaju vise igracw, da ocito stimaju sudije, tjera ih da uplaciju porez na plate i sl.

Uzimamo im djecu kako hocemo jer svako dijete trci u akademiju, od borca do zrinjskog pa do zeljkana
Iz zeljkana zovu i mole da im ne diramo igrace.

U isto vrijeme nasi navijaci ne znaju granicu izmedju onoga sto treba da pljuju i sta treba da BRANE. IGRU MOZES, trenera mozes, ali klub, ne smijes. A kada ti ovako udaraju na klub od saveza (penal) do mafije, jasno je da je to ISPRED igre i rezultata i zato je Bog dao da imamo HZ koji OPET po ko zna koji put bez ikkakvog interesa u smislu koristi novcane ili bilo kakve druge, radi stvari koje bi trebali SVI navijaci.
I hvala im na tome.
Kada se sjebe atmosfera u svlacionici, dzaba milioni, dzaba treneri i sve, ja sam pisao da meni ono sto vidim na terenu nije jasno jer kvalitet igraca je neupitan. Bar većine.
Jasno je bilo da nesto ne stima a to nesto je daleko gore od onoga sto sam ja mislio. Daleko, jer sam se sa slicnim susreo jednom u zivotu i to je stvar koja vam donese stres kakav ne bi dusmanu pozelio.

Nista ne znace pobjede ni dva kola evrope ako vam u i oko kluba se ovo desava, ako igraci sa strane ponesu pricu kako su ovdje bili i kako su im saigeaci, mafijasi i kamatari nad glavom visili. To nije slika koja treba nama. To je horor poslije kojeg niko nece ovdje htjeti doci ni kao trener ni kao igrac. A danss vise nego ikada svi su povezani i prica se procuje brzo.

A ovima sto im kao "nije jasno" mislim da ce biti ubrzo kada se napisu neke stvari ako to hz urade cisto da ne bude da je neko nekoga optuzivao jer se trazi zrtveno haze
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 mar 2024, 23:14

Neka mi neko u pp napise hronologiju dogadjaja, evo ja se nudim da sastavim Krivicnu prijavu nadleznom Tuzilastvu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 mar 2024, 23:14

Mozda i Ziljkic radi samo ono sto mu se naredi, jer i njemu neko prijeti? Ko zna sta je tu sve posrijedi?... svakako je drzava u qurcu, moze kod nas sve.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 mar 2024, 23:15

Može li se evander zauvijek odstraniti sa foruma?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 mar 2024, 23:15

Ovi sto pisu da rozman i ibricic traze alibi, obojica su poslije zvijezde dali ostavke. Tako da tu pricu sebi u pakaš možete ugurati, ne prolazi, i poslije derbija također.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 09 mar 2024, 23:16

Moze li i meni neko u pp napisati o čemu se tacno radi ne mogu da povezem
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 mar 2024, 23:16

Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 23:12
09 mar 2024, 23:06
Antikloc je napisao/la:
09 mar 2024, 22:55

Na Klixu ne pise apsolutno nista vise nego sto se vidi na ovoj mail poruci. Znaci nista. Kazu zvali su klub,u klubu nece da pricaju. Sad ima jedan momenat. Postoji prijetnja i osnovana prijetnja. I jedno i drugo su krivicna djela. Ne prekrsajna,nego krivicna. Krivicna djela se moraju goniti po sluzbenoj duznosti. Znaci ako je samo dio od vasih lupanja na forumu istinit. MUP mora pokrenuti istragu.
Mada puno realnije je da ona dva bandita iz Domzala traze zrtvenog jarca za svoje neznanje i neuspjehe.
A sta cemo ako ovo sve nisu lupanja, kako ti navodis ?
Ispada sada da ti vjerujes vise Ziljkicu na lijepe oci nego nama ovdje koji imamo informacije sa razlicitih strana ?

I na klixu ne pise nista ali se u komentarima gomilaju likovi koji iznose stvari odavdje pisane i spominjane. Na osnovu toga **** sa klixa ce formirati jos jedan clanak na osnovu toga.
Ne navodim ja nista. Samo ukazujem da nema nikakvih dokaza o ovome o cemu se prica. Prijetnje,ucjene,zastrasivanja,reket koji se spominje ovdje su ozbiljna krivicna djela. Ako stvarno postoje,ne mogu se zavrsiti na forumanju i piskaranju komentara,nego ce morati umjesati MUP i SIPA.
A to cemo vidjeti vec u iducih par dana.
Mada daleko vjerovatnije je da je rumeni seljacic ,pokrenuo nesto za sta nije znao koliko je ozbiljno. Jadan pokusaj njega i Skijasa da cvaknu nesto malo para. No,Ismir je tu. Njemu je ta sarajevska mafija i mahala najbolja raja,kucni prijatelji. Nece mu biti tesko da raspetlja. Mada da ponovim ako je tacno pola od price na forumu ne moze proci bez MUP-a.
Pred nama je, pa vidimo sve u narednim danima. To da ce ici preko Mupa Sipe i ostalih pizdarija, to zaboravi.
Živimo u državi gdje sistem oslobodi ljude zbog visestrukih ubistava, a ovo sto se desava u klubu je kamilica za njih i ne vjerujem da ce htjeti da se zanimaju za bilo sta.

Činjenica je da 4 godine ne mozemo napredovati pored svih uslova. Znači da imamo neke utege na nogama koji nas vuku na dno. Nemoguce je da su ti utezi svaki puta neznanje. Znaci mora biti nesto vise a nemoguce je da se sve stvari izmisle. Vratis vrijeme, poslozis kockice u zadnje dvije godine i sve ti bude jasnije.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2024, 23:16

Jah, što smo nervozni

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 09 mar 2024, 23:17

Ako može neko i meni u pp objasniti u detalje šta se dešava i o cemu se tačno priča?
12. igrač kluba iz Titove 38b

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 09 mar 2024, 23:17

Pantelija je napisao/la:
09 mar 2024, 23:15
Ovi sto pisu da rozman i ibricic traze alibi, obojica su poslije zvijezde dali ostavke. Tako da tu pricu sebi u pakaš možete ugurati, ne prolazi, i poslije derbija također.
Izvor infa ??

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 mar 2024, 23:18

Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 23:16
Jah, što smo nervozni
Ziljkicuuuuu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 mar 2024, 23:18

RAJA HOCE DA NAS UNISTE, a nisu svjesni kakvu armiju imamo!
Ziljkicu pocuclas li ga keljmendiju?
RAJA u srijedu zovite sve familiju, mrtve zive ne zanima me idemo pokazati svima sta je FKS, pokusavaju otjerati Mirvica onaj kepec iz sandzaka usta mu se ponjake, prijetio je svima u klubu tjst njegovi ljudi. ZNACI U JEDAN GLAS TREBA DA SE ZAORI ZILJKICU ODLAZI !
Niko nije veci od kluba, a pogotovo go.vno koje je otkrivalo iz svlacionice sve, prijetio igracima da pustaju golove.
Mozda sam se i ogrijesio na Anicicu mozda xovjeku nije lahko s obzirom kakve je pozive dobivao.
BRAVO za horde koje se bore protiv kriminala, trbeamo podrzati te momke, i dati podraku i Mirvicu i Rozmanu po cijenu evrope, ali aBd siguran sam da ce od slj god sve biti bolje. Prvi sam Rozmana nakon slobode prozvao, pun mi je k i bojkota, ali ovo je bilo nesto vise od bojkota.

NE DAMO SARAJEVO NI ZA STA NA SVIJETU.
RAJA U SRIJEDU SVI NA TEKMU NEK SE ZAORI SVE, IDEMO YEBAT BORCA I SANDZACKO VANAGO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 mar 2024, 23:18

Izvinjavam se na upadu, pred utakmicu sa nama u kupu sa nama (Slobodom) momak prica na tribini da se Ziljkic zalio se prijateljima u tz da vam je "atmosfera u svlacionici" katastrofa, da ima nekih klanova i da se neki miniraju
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”