Frajer ekonom, trener, advokat sve u jednom. A ogranicava se pisanjem po forumu i okrecuci pricu kako su “dva” klana, a ne onaj jedan jedini koji gusi klub pravo dugo.AVNOJ je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:27Pa hajde pametni napiši nam...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:20Ziljkić nikad nije trebao ni biti dio kolektiva,a kamo li kapiten.To je nedostatak strategije i lutanja koje traje već godinama,a za to je krivo rukovodstvo.
Ali ko god misli da je Ziljkić kriv što su nam pojačanja Matanović,povrijeđeni Krđalić,Mehmedović,ona fosna što go primi sa 40 m nije dobre glave.
Aničić raspali kapiten i stoper itd itd
Jedna stvar je očigledna ali to ovi klimoglavci ne žele da vide.U pitanju je borba dva klana ko će se više ugraditi i ko će više opljačkati i to vam je suština svega.
Koja su to dva klana, u šta se oni hoće ugraditi i koga hoće više da opljačkaju???
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
-
- Kontakt:
Onda ovdje dodju botovi i pricaju kako lose igramo,fula pojacanja itd Ovdje uloziti marku je suludo,mozes misliti kad vide da ulazes i imas novac udaraju sa svih strana nebili izvukli koji dinar. Kao sto sam i rekao prije nego ce Mirvic doci,u ovoj bari moras biti lud ista da ulazes,da nisu ulagali sa ovim ledjendama bi bili u 2 ligi sa milionima dugaOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:25Pa ljudi dragi, vi bas necete da razumijete neke stvari. Sve shvatam da ovdje ima navijaca drugih klubova, onih koji zlo misle, ali da ima navijaca FKS koji su tako lakovjerni samo jer znaju čarsijanere poput Mirze i njegovih ahbaba koji im poturaju price a iza leđa su u talu jer reket pale 70% igraca Sarajeva i da im je to uredu, to mi stvarno nije jasno.
Pa ljudi dragi, znate li vi sto je Viveros otisao onako kako je otisao. Momak koji je potpisao najjaci ugovor u historiji FKS i za kojeg je placeno najvece obestecenje. Da li se zna uopste ko mu ne prijetio i kome je davao 50% plate da bi "imao zastitu u Sarajevu". Momku dopizdilo i pokupio se, rekao Mirvicu i otisao. Mirvic tada nije imao damu da se obracuna sa takvim tipovima i to je uzelo maha, i to zestokog. Pa znate li da se saznalo da su morali neke utakmice igrati pod rucnom jer je porodicama igraca prijeceno?
Znate li da su i Rozman i Ibricic i svi njihovi htjeli poslije Zvijezde da isplate Mirvicu sve sto imaju do kraja sezone da bi samo otisli iz Sarajeva i Bosne? Covjek vec trecu utakmicu govori kako ima problema koje nisu vezane za zeleni teren a botovi odavde namjerno okrecu pricu da se izvlaci.
Nije raja svjesno uopcenito kakav je grad Sarajevo postalo, pogotovo Mirvic nije bio svjestan toga da ce morati stititi investiciju nekom stranom. Dali politickom ili kriminalnom. Mislio moze su uzdati u sebe i ljude oko sebe.
Svasta je klub prezivio. Prezivit ce i ovo.
A protiv Borca svi na sjever.
-
- Kontakt:
Jbt nikad na zelenu granu, uvijek neko mahalanje i cirkus.
-
- Kontakt:
U Sarajevu kafić kad otvoriš moraš štiti investiviju inače eto ti nekog po pazar.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:25Pa ljudi dragi, vi bas necete da razumijete neke stvari. Sve shvatam da ovdje ima navijaca drugih klubova, onih koji zlo misle, ali da ima navijaca FKS koji su tako lakovjerni samo jer znaju čarsijanere poput Mirze i njegovih ahbaba koji im poturaju price a iza leđa su u talu jer reket pale 70% igraca Sarajeva i da im je to uredu, to mi stvarno nije jasno.
Pa ljudi dragi, znate li vi sto je Viveros otisao onako kako je otisao. Momak koji je potpisao najjaci ugovor u historiji FKS i za kojeg je placeno najvece obestecenje. Da li se zna uopste ko mu ne prijetio i kome je davao 50% plate da bi "imao zastitu u Sarajevu". Momku dopizdilo i pokupio se, rekao Mirvicu i otisao. Mirvic tada nije imao damu da se obracuna sa takvim tipovima i to je uzelo maha, i to zestokog. Pa znate li da se saznalo da su morali neke utakmice igrati pod rucnom jer je porodicama igraca prijeceno?
Znate li da su i Rozman i Ibricic i svi njihovi htjeli poslije Zvijezde da isplate Mirvicu sve sto imaju do kraja sezone da bi samo otisli iz Sarajeva i Bosne? Covjek vec trecu utakmicu govori kako ima problema koje nisu vezane za zeleni teren a botovi odavde namjerno okrecu pricu da se izvlaci.
Nije raja svjesno uopcenito kakav je grad Sarajevo postalo, pogotovo Mirvic nije bio svjestan toga da ce morati stititi investiciju nekom stranom. Dali politickom ili kriminalnom. Mislio moze su uzdati u sebe i ljude oko sebe.
Ali to nije tako samo u Sarajevu isto je i u Zagrebu,Beogradu,Milanu,Frankfurtu...kad se ovca nađe šiša se.
-
- Kontakt:
Ako je tako kao što pričate, zašto mislite da će prijetnje prestati jer sad nema Ziljkića 

Samoprozvane legende, njihovi pusikuurci i guzni haveri koji su bili prikačeni na klub a sad kad je pipa zavrnuta lafo nama otvaraju oči. Papčine obične koji zbog tog što moraju dati 10 KM za ulaznicu blate klub i nazivuju trenera pogrdnim imenima.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:29Frajer ekonom, trener, advokat sve u jednom. A ogranicava se pisanjem po forumu i okrecuci pricu kako su “dva” klana, a ne onaj jedan jedini koji gusi klub pravo dugo.AVNOJ je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:27Pa hajde pametni napiši nam...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:20Ziljkić nikad nije trebao ni biti dio kolektiva,a kamo li kapiten.To je nedostatak strategije i lutanja koje traje već godinama,a za to je krivo rukovodstvo.
Ali ko god misli da je Ziljkić kriv što su nam pojačanja Matanović,povrijeđeni Krđalić,Mehmedović,ona fosna što go primi sa 40 m nije dobre glave.
Jedna stvar je očigledna ali to ovi klimoglavci ne žele da vide.U pitanju je borba dva klana ko će se više ugraditi i ko će više opljačkati i to vam je suština svega.
Koja su to dva klana, u šta se oni hoće ugraditi i koga hoće više da opljačkaju???
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Čuj koja dva klana,a pojačanja nam slabija od igrača koji su već tu.I eto slučajno su ovi rastjerani, vjerovat ćemo u priče da nisu vježbe radili na treningu.AVNOJ je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:27Pa hajde pametni napiši nam...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:20Ziljkić nikad nije trebao ni biti dio kolektiva,a kamo li kapiten.To je nedostatak strategije i lutanja koje traje već godinama,a za to je krivo rukovodstvo.
Normalno da sam pametan za razliku od tebe.
-
- Kontakt:
A kako ni jedna osoba iz kluba to nije prijavila FUP u?
-
- Kontakt:
Dabogda mi sad uvezali 11 pobjeda, ali šta ako nastavimo kao i u prethodnih 5 kola?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nalgesin s i pita da li imate glavobolju ispod zadnjeg posta
nije to slucajno
nije to slucajno
-
- Kontakt:
Istinasamo123 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:38A kako ni jedna osoba iz kluba to nije prijavila FUP u?

-
- Kontakt:
Tek je se otvorila kutija i tek predstoji borba za klub.zagorski je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:05Ovo je fkt sad ozbiljna prica i ozbiljna zavrzlama, ako je istina ovo sto veliki broj vas ovdje pise i iznosi.
Ziljkic ako je cist i ako su ove price neutemeljene ce se vec sutra oglasiti i demantovati iste i skinuti ovo breme koje mu je natovareno. Medutim njegovo iznenadno ‘bjezanje’ iz grada i sutnja ukljucujuci i brisanje racuna na drustvenim mrezama nisu dobar znak.
Takode ukoliko je ovo sto se pise o Ziljkicu tacno,bar djelomicno, ocekujem i neko oglasavanje iz kluba bar ono diplomatski da iznesu u javnost pravu istinu.
Kazem ovo su ozbiljne optuzbe i ozbiljna afera na vidiku, a vrijeme pred nama ce pokazati je li ovo fkt tako ili samo dobro proturena alibi prica.
Zamjeram samo ljudima iz kluba sto se o ovim stvarima ne oglasavaju ukoliko su tacne, kao i forumasima koji odjedanput veceras sve znaju,imaju informacije, a kad su najvece kritike iznosene ste sutili.
Utakmice pred nama ce puno toga pokazati, jesu li ovi problemi rijeseni ili se je tek otvorila pandorina kutija.
U svakom slucaju mi kao navijaci trebamo i MORAMO stati iza kluba, a da bi se to desilo MORA i klub biti otvoren prema nama,valjda smo zasluzili da znamo istinu,bar u osnovnim crtama.
A i Hajru Kapetanovića bi trebalo malo preispitat o cjelokupnoj situaciji...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jesu Mirvica mozda levatili, ali nije on tolika naivcina kako pojedini zamisljaju. Covjek je uspjesan biznismen, kapitalista, ima on razne poslove ovdje, nije samo za Sarajevo vezan. Zna on dobro kako sve kod nas hoda i s politikom i s ulicom, sto se cesto preklapa, ako nije jedno te isto
Ne bira ni on drustvo bas najbolje, donekle to jeste neminovnost u ovoj drzavi i gradu, ali tek tako se rijesiti mahale i mafije dok, uslovno receno, ispijas kafe s istom i nije bas jednostavno. Cirkis smo mi, generalno nezdrava sredina i kao grad, kamo li klub. Ko ode odavde rodi se, jbg.

-
- Kontakt:
I iznad tih frizera sto šišaju ovce postoje jači i bolji frizeri. I ovaj naš je skontao napokon sada kada je dosao u Sarajevo da Hz ne misle zlo klubu i da nemaju nikakvog materijalnog interesa osim ljubavi prema klubu. A svasta su mu ljudi govorili za Hz, bas svasta.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:35U Sarajevu kafić kad otvoriš moraš štiti investiviju inače eto ti nekog po pazar.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:25Pa ljudi dragi, vi bas necete da razumijete neke stvari. Sve shvatam da ovdje ima navijaca drugih klubova, onih koji zlo misle, ali da ima navijaca FKS koji su tako lakovjerni samo jer znaju čarsijanere poput Mirze i njegovih ahbaba koji im poturaju price a iza leđa su u talu jer reket pale 70% igraca Sarajeva i da im je to uredu, to mi stvarno nije jasno.
Ali to nije tako samo u Sarajevu isto je i u Zagrebu,Beogradu,Milanu,Frankfurtu...kad se ovca nađe šiša se.
-
- Kontakt:
Tako je to kad klosari namirisu pare,scukli bi oni klub u 3 ligu da izvuku samo koju paru
Tri jednostavna pitanja za koji si napisao da znaš odgovor evo ponovit ču ti ih.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:37Čuj koja dva klana,a pojačanja nam slabija od igrača koji su već tu.I eto slučajno su ovi rastjerani, vjerovat ćemo u priče da nisu vježbe radili na treningu.AVNOJ je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:27Pa hajde pametni napiši nam...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:20Ziljkić nikad nije trebao ni biti dio kolektiva,a kamo li kapiten.To je nedostatak strategije i lutanja koje traje već godinama,a za to je krivo rukovodstvo.
Normalno da sam pametan za razliku od tebe.
1. Koja su to dva klana?
2. U šta se oni hoče ugraditi?
3. Koga više hoće da opljačkaju?
Rekao si da si.pametan pa evo prosvijetli i mene.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Od lopte i loptanja ovdje nema nista jos neko vrijeme, nek nam je Bog na pomoci, kako nakon ovoga nekoga dovesti da ovdje igra
-
- Kontakt:
Iskreno ne vjerujem previse u ovu pricu da su igraci isprepadani kriminalcima i loše igraju. Prije mogu povjerovati u pricu da je u ekipi ostalo dosta igraca koje Mirza doveo i sad ne igraju pa je narušena atmosfera u svlačionici. Ziljkic, anićić, Vrancic, Šerbercic, Mulalic, Balta, Durakovic, Mustafic, Trako Zeljkovic, Durakovic. Sve je te igrace Mirza doveo i imao dobar odnos s njima i igrali su vise a sad manje i odma samo po sebi to donosi neke loše stvari u svlacionicu. Mozda je ovo i moja neka mašta al meni to tako izgleda, prije bi to rekao nego ovo da neko prijeti igracima da ne smiju dobro igrati. Kako god krajnje vrijeme da se to zavrsi i krene ekipa s dobrom igrom, to je posao Rozmana da napravi pozitivnu atmosferu u svlačionici.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja ne znam zaista koliko je istina od ovoga sto se pise, nesto jesam i ja cuo, ali necu da kenjam. Ono sto je meni fascinantno je kakve cirkuse i sapunice mi prozivljavamo iz sezone u sezonu. Uvijek se isto ponavlja, samo u drugom obliku. Imam osjecaj da igrace Reala (onog pravog Reala
) dovedemo ovdje, grohnuli bi svi do jednog, opet bi nas neke Sloge mlatile i isle bi price o klanovima, talovima, kriminalu. Naopaki smo i dzaba, nenormalni.

Sta god se desava nema opravdanja za katastrofalnu igru i rezultate u 2024. godini.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:01Ja ne znam zaista koliko je istina od ovoga sto se pise, nesto jesam i ja cuo, ali necu da kenjam. Ono sto je meni fascinantno je kakve cirkuse i sapunice mi prozivljavamo iz sezone u sezonu. Uvijek se isto ponavlja, samo u drugom obliku. Imam osjecaj da igrace Reala (onog pravog Reala) dovedemo ovdje, grohnuli bi svi do jednog, opet bi nas neke Sloge mlatile i isle bi price o klanovima, talovima, kriminalu. Naopaki smo i dzaba, nenormalni.
Neka se brine onaj ko je placen 15 prosjecnih plata o tome.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amcho1, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, Hamagara, iliyaa8, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, relativizam, Sanfrancisco, StarmoCity i 106 gostiju.