Zato sto negdje konacno treba presjecSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:35A zasto bas ovog podrzati koji ima najgore rezultate do sad i igru?????? Ako smo otjerali 10 do sad onda tjeraj i 11-og ako je gori od predhodnih,trener koji ima dobre rezultate pa upadne u krizu par tekmi i opet se izvadi onda ok,ovaj rusi sve negativne rekorde stare po 30 godina i ti bi ovo da ostane??? Zasto nismo rekli za Dudica treba istrpiti,za Sablica za Vasoskog ?? Svi su bili bolji od ovoga kad pogledas uslove kakve je ko imao..BordoBBoja je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:51Ali evo hajde mi objasni jednom argumentovanoSanchez87hz je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:50
Pa normalno da je tako kad podrzavas ovog smucara koji unistava klub,kako onda ti dajes podrsku? Ako nesto nije dobro onds se tjera to a ne podrzava plus napadas likove koji zele da rozman ode i da krenemo bolje igrati.
Otjerali smo od 2020 nezz ni sam koliko trenera
Hocemo sad svakih pola godine tnerat trenera???
Jel stvarno mislis da ce ti neko ozbiljan doci, a svi mastaju o tome, kad vidi da se svako par mjeseci trener mijenja?
Eto progooglaj od Vinka koliko smo puta mijenjali trenera
Onda uzmi Zrinjski koliko je kijenjao, koliko je Borac mijenjao
Jel hoces da ko anamo oni postanemo?
Nisam tjerao ni dudica, ni sablica, posebno ne sablica, jer je bio u uzasnom periodu, a ostvarivao ok rezultate
Ali istok i mahala tjeraju
Nekad treba reci dosta, i drago mi je da je vecina navijaca konacno sad na istoj valnoj duljini