Nije ovo stranica od Bordo prijatelja vec ona lazna , sto je bila uvijek uz direktoricu, Mirzu ... i protiv Hajre i ostalih bordo prijatelja, malo se informisite prije nego sto lupate.roccosiffredi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:50
Svi su neprijatelji koji misle drugacije. Cak i Bordo Prijatelji. Paranoja života mi![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 10 mar 2024, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jel rekaoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:00Evo Ziljkić kaže da su neistine očekujemo klub da iznese istinu,a tu su navijači da ih zaštite.
Pa da čujemo šta imaju za reći
Allaham brate to su neistine brate Allaham
Ali kakve fantazije se ovdje pišu, znači reketira se klub navodno i sad odlaskom Ziljkića će to prestati? Fini neki kriminalci, samo tako odustanu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ti ovo ozbiljno o Masnokosom keru ? Strucna ruka? Trenerska legenda? …Antikloc je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:53Partizan ti je davao 600 hiljada € ,jer je pod strucnom rukom fudbalske i trenerske legende Sarajeva,naseg Mirze Varesanovica ( inace oca najboljeg mladog fudbalera turske lige,naseg dragulja Dala Varesanovica ) bio ponajbolji igrac BHPL i reprezentativac. Mirvic je odbio ponudu,jer je doveo Simona Rozmana i onako glup kakav jeste,ocekivao da ce igraci kod Rozmana napredovati i da ce im rasti cijena. Medjutim glupi slovenacki skijas je unistio Ziljkica ,kao i cijeli tim i vodi nas ravno do dna !!OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:34Kako postoje ovako zlonamjerni ljudi, ja ne vjerujem. Hej zamisli kazes da ce neko dati milion maraka za Sandzacko kopile. Nevjerovatno. Eh bas me zanima sledeci klub kopileta.

1946
Smrdi meni ovdje ovo sve iskreno. Bez konkretnih dokaza osim ovih piskaranja.
-
- Kontakt:
Drago mi je da si konacno pokazao svoje pravo lice. Ti, Evander i vama slicni.
Gotovo, marke od kluba vise fukare necete uzeti. Sada lagano platite cenera i gledate klub. Gotovo, kapak.
Dijasporci su najviše upućeni u dešavanja, baš kao i ovi navijači van glavnog grada 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- TurkishAirlines
Pa sta ce drugo reci ?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:00Evo Ziljkić kaže da su neistine očekujemo klub da iznese istinu,a tu su navijači da ih zaštite.
Pa da čujemo šta imaju za reći
Aj ne seri i ti. Ziljkic je bivsi, proci ce vremena da se ovo popravi.
Mirvic je veliki dio svega ovoga krivac. Nemoguce da od kad je on tu svake godine imamo kriminalce oko kluba.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Varesanovici i Fazlagici spadaju u najuglednije i najbogatije sarajevske porodice. A kako mali Dal igra ,bice i najbogatiji. Begovat. Cuj njima treba necija markicaOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 11:05Drago mi je da si konacno pokazao svoje pravo lice. Ti, Evander i vama slicni.
Gotovo, marke od kluba vise fukare necete uzeti. Sada lagano platite cenera i gledate klub. Gotovo, kapak.

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Neces ni dobiti. Sve oni ovako piskaraju, a kad pitas konkretno kao npr kako se peru pare, i sta vec sve ne. Onda ide ili deflekcija u nesto 15to, ili nestane sa foruma do sutra da opet moze pisat stvari koje su lako demantovane.BordoBBoja je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:30Jos uvijek mi nisi odgovorio na pitanja, nakon kojih si pobjegao sinocSanchez87hz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 10:28I sta sad otisao je i bolje cemo igrati jel? Pa nije ga ni juce bilo u sastavu pa gubimo,nije ga ni prije u pola tekmi bilo pa gubili..
Usrefovac, dje je obraz?
1946
Naš klub u srijedu igra novu utakmicu, a protivnik Sarajevu u revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH bit će banjalučki Borac. Prvi meč u Banjaluci okončan je rezultatom 0:0, pa se imamo pravo nadati dobroj partiji naših momaka i prvoj proljetnoj pobjedi, koja bi u velikoj mjeri skinula pritisak sa naših igrača i stručnog štaba.
Pritisak koji ovaj put u velikoj mjeri ne dolazi od naših navijača, jer oni su i pored jako lošeg rezultatskog niza pokazali veće strpljenje nego inače, već od određenih grupa koje imaju interese u slabljenju kluba i njegove samostalnosti, a koje će pokušati i navijače, barem one manje upućene, pridobiti na svoju stranu.
Jako dobro smo svjesni da rezultati koje klub bilježi u proljetnom dijelu sezone nisu u skladu sa našim očekivanjima i sa renomeom kluba, niti onim što nam je obećano i najavljeno. Međutim, moramo kao navijači Sarajeva uvijek biti u stanju sagledati širu sliku i shvatiti da dobar dio odgovornosti ne leži samo na stručnom štabu i igračima, već i na vanjskim faktorima.
U dobronamjernost Hordi zla i njihovu spremnost da po svaku cijenu zaštite FK Sarajevo naši navijači ne trebaju sumnjati, a još manje trebaju sumnjati oni koji na svakom koraku podmeću nogu našem klubu. Nemojte misliti da nismo svjesni pod kakav pritisak stavljate naš stručni štab i igrače vašim prijetnjama i ucjenama. Nemojte misliti da će vam to proći i da ćete uspjeti u vašim nečasnim namjerama. Nemojte misliti da velika većina navijača Sarajeva toga nije već postala svjesna, ako i nije bila do ovog saopštenja. Nemojte misliti da ste dovoljno moćni da možete rušiti stabilnost ovog kluba naočigled tolikog broja njegovih navijača. Jer, Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Pozivamo sve navijače da u srijedu dođu i pruže veliku podršku našem klubu, našem stručnom štabu i igračima protiv Borca. Kao što dobro znate, tribina istok zatvorena je za gledaoce, a svako onaj ko želi kroz 90 minuta pjesmom i gromoglasnim navijanjem dati podršku, dobrodošao je na sjever. Oni koji budu željeli Sarajevo bodriti sa zapada trebali bi imati na umu značaj ove utakmice, i značaj istinske podrške našoj ekipi u momentu koji može biti presudan, ne samo za ovu sezonu, nego i za skoriju budućnost kluba.
Vremena za ocjenu njene uspješnosti svakako će biti, naš klub nažalost sada vodi važniju bitku, u kojoj je ekipi potrebno da svako od nas bude na njenoj strani.
Pokaži da si na strani Sarajeva i djelima, a ne samo riječima, budi 12. igrač našeg tima u srijedu i pomozi da na kraju zajedno slavimo.
Pritisak koji ovaj put u velikoj mjeri ne dolazi od naših navijača, jer oni su i pored jako lošeg rezultatskog niza pokazali veće strpljenje nego inače, već od određenih grupa koje imaju interese u slabljenju kluba i njegove samostalnosti, a koje će pokušati i navijače, barem one manje upućene, pridobiti na svoju stranu.
Jako dobro smo svjesni da rezultati koje klub bilježi u proljetnom dijelu sezone nisu u skladu sa našim očekivanjima i sa renomeom kluba, niti onim što nam je obećano i najavljeno. Međutim, moramo kao navijači Sarajeva uvijek biti u stanju sagledati širu sliku i shvatiti da dobar dio odgovornosti ne leži samo na stručnom štabu i igračima, već i na vanjskim faktorima.
U dobronamjernost Hordi zla i njihovu spremnost da po svaku cijenu zaštite FK Sarajevo naši navijači ne trebaju sumnjati, a još manje trebaju sumnjati oni koji na svakom koraku podmeću nogu našem klubu. Nemojte misliti da nismo svjesni pod kakav pritisak stavljate naš stručni štab i igrače vašim prijetnjama i ucjenama. Nemojte misliti da će vam to proći i da ćete uspjeti u vašim nečasnim namjerama. Nemojte misliti da velika većina navijača Sarajeva toga nije već postala svjesna, ako i nije bila do ovog saopštenja. Nemojte misliti da ste dovoljno moćni da možete rušiti stabilnost ovog kluba naočigled tolikog broja njegovih navijača. Jer, Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Pozivamo sve navijače da u srijedu dođu i pruže veliku podršku našem klubu, našem stručnom štabu i igračima protiv Borca. Kao što dobro znate, tribina istok zatvorena je za gledaoce, a svako onaj ko želi kroz 90 minuta pjesmom i gromoglasnim navijanjem dati podršku, dobrodošao je na sjever. Oni koji budu željeli Sarajevo bodriti sa zapada trebali bi imati na umu značaj ove utakmice, i značaj istinske podrške našoj ekipi u momentu koji može biti presudan, ne samo za ovu sezonu, nego i za skoriju budućnost kluba.
Vremena za ocjenu njene uspješnosti svakako će biti, naš klub nažalost sada vodi važniju bitku, u kojoj je ekipi potrebno da svako od nas bude na njenoj strani.
Pokaži da si na strani Sarajeva i djelima, a ne samo riječima, budi 12. igrač našeg tima u srijedu i pomozi da na kraju zajedno slavimo.
ISTINA ZA VEDRANA!
ROŽMAN SIMON
Evo i HZ lažu,, brane Rozmana i Ibricica koji su vecvdva puta dali ostavke. 

Antikloc bez Anti, dzaba krečiš, HZ su rekle svoje, ili mozda i oni lazu i meze čičkovo ulje i masnu kosu?
Antikloc bez Anti, dzaba krečiš, HZ su rekle svoje, ili mozda i oni lazu i meze čičkovo ulje i masnu kosu?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Svi na istu stranu!Sada je vrijeme da pokazemo zajednistvo i zastitimo klub!
Napuniti sjever protiv Borca do posljednjeg mjesta!
Napuniti sjever protiv Borca do posljednjeg mjesta!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja evo ne znam kako je Mirza fudbalska i trenerska legenda kluba, moze li neko detaljnije objasniti ?
Svašta se ovdje može pročitati. Za većinu stvari sam ubjeđen da ove priče nisu istinite iz razloga što nemaju logike. Činjenica je da igramo grozno, da drugo kolo za redom nismo u stanju pobjediti predzadnju ekipu prvenstava. Loše igramo ali odlično spinujemo, npr.
Izgubimo od predzadnjeg- natkrivamo Koševo
Odigramo X sa predzadnjim - Don Almedin Ziljkaone.
Sve mi ovo smrdi, pogotovo uzmemo li u obzir činjenicu da je laž sredstavo rada vlasnika FKS (slučaj Ayla Alimanović), tako da sve ove informacije uzimam sa rezervom.
I šta, kao prodao borcu taktiku, koju? Jel to ova strašna taktika zbog koje nismo nikoga pobjedili? Taktičke zamisli kako ne pobjediti, kako ne opucati a izgubiti.
Ma hajte molim vas.
Dalje, zbog ne igranja Ziljkic je došao u zavadu sa SS, ali da je bilo prijetnji od peštersko-tuzlansko-sarajevske mafije prema smučaru i presađenoj kosici koju su navedena dvojka uspješno prevazišli i otjerali Ziljkica. Pa ako su toliko moćni i pametni daj nek vide šta oko Dodika. Suprostavili su se najmoćnijem klanu u BIH i uspješno prevazišli problem, pa da mogu i najmočnijem političaru.
Ovo neodoljivo podsjeća na prošlu sezonu, samo je razlika što smo tada dobro igrali i pobjeđivali, za razliku od sad. Tada je također glavni akter priče bio nestašni Almedin ali u herojskom kontekstu jer se pobio sa navijačima omraženim šefom SS. Tada se kvarila atmosfera i tjerao SS uprkos korektnim rezultatima, a sada se narušena atmosfera zbog lošeg posla kojeg obavljaju spinuje u nekakve krimi priče. Svi su krivi samo jadni Janez i Ibraga nisu, jadna majko prijete im, pa zato pravimo 1 šut na utakmici. HOW YES NO
Izgubimo od predzadnjeg- natkrivamo Koševo
Odigramo X sa predzadnjim - Don Almedin Ziljkaone.
Sve mi ovo smrdi, pogotovo uzmemo li u obzir činjenicu da je laž sredstavo rada vlasnika FKS (slučaj Ayla Alimanović), tako da sve ove informacije uzimam sa rezervom.
I šta, kao prodao borcu taktiku, koju? Jel to ova strašna taktika zbog koje nismo nikoga pobjedili? Taktičke zamisli kako ne pobjediti, kako ne opucati a izgubiti.
Ma hajte molim vas.
Dalje, zbog ne igranja Ziljkic je došao u zavadu sa SS, ali da je bilo prijetnji od peštersko-tuzlansko-sarajevske mafije prema smučaru i presađenoj kosici koju su navedena dvojka uspješno prevazišli i otjerali Ziljkica. Pa ako su toliko moćni i pametni daj nek vide šta oko Dodika. Suprostavili su se najmoćnijem klanu u BIH i uspješno prevazišli problem, pa da mogu i najmočnijem političaru.
Ovo neodoljivo podsjeća na prošlu sezonu, samo je razlika što smo tada dobro igrali i pobjeđivali, za razliku od sad. Tada je također glavni akter priče bio nestašni Almedin ali u herojskom kontekstu jer se pobio sa navijačima omraženim šefom SS. Tada se kvarila atmosfera i tjerao SS uprkos korektnim rezultatima, a sada se narušena atmosfera zbog lošeg posla kojeg obavljaju spinuje u nekakve krimi priče. Svi su krivi samo jadni Janez i Ibraga nisu, jadna majko prijete im, pa zato pravimo 1 šut na utakmici. HOW YES NO
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, Proximic, Vanja8 i 63 gosta.