Otrov se drži u malim bočicama

Otrov se drži u malim bočicama
Pri tome nije ni igrao.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:04Eh eto ziljkic kriv sto ne mogu da pobijede nikog. Cirkus
Netačno Nodi. Husref bio drugi na tabeli (uz dva velika poraza u derbijima) i već ispali iz kupa kad je dobio otkaz, a kup te godine čak nije ni došao do polufinala zbog korone.NoDi80 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:08Husref bio prvi na tabeli i u polufinalu kupa dobio otkaz samo sto je derbi izgubio
Jos su mnogi podrzavali otkaz
Na osnovcu cega Janez ima ovoliki kredit
Haha neka ga dto se nodija tice
Ali nije mi jasno tolike pare imas i ti slovenca dovedes za trenera sto se tice Ex Yu fudbala samo Hrvate treba zvati za trenere
Koliko nam je Zeljo bjezao, bod? Kako nam se standardi smanjise za par godina. Vec godinama se borimo za trece mjesto. Cinjenica je da se Husref trebao istrpiti.Zutti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:16Netačno Nodi. Husref bio drugi na tabeli i ispali iz kupa kad je dobio otkaz.NoDi80 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:08Husref bio prvi na tabeli i u polufinalu kupa dobio otkaz samo sto je derbi izgubio
Ali nije mi jasno tolike pare imas i ti slovenca dovedes za trenera sto se tice Ex Yu fudbala samo Hrvate treba zvati za trenere
Pa Englezi i nisu neki treneri sto se tice top drzava Italijani, Spanci, Njemci su puno bolji
Apsolutno mislim da je sve sa Ziljkićem preuveličano i da je ovo dimna bomba koja će vam odvući pažnju sa loših rezultata.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 mar 2024, 09:06Drug, jel hoces da kazes da nije bilo prijetnji igracima, da nije bilo upetljana i komplet narko scena Ilidze uz pojedince iz TK? Stani stani, sa kim su onda Horde zakuhale zbog Sandžačkog hermafrodita. Pa imaju poruke koje su nadjene kod igraca.
Ako Mirvic baca kosku na ovaj nacin, svaka mu cast. Bolji je reziser od Spielberga. Mada nebitno, mi imamo svojih, vi svojih problema. I to je to.
Nije po nacionalnosti nema veze s tim i religijomzeljovolimte je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:41Ali traziti i suditi treneru po nacionalnosti..
Ko ce sa Bosnjacima![]()
Prvi bili, jer je Velež uzeo Željkana na Grbavici.Bosniak10 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:18Koliko nam je Zeljo bjezao, bod? Kako nam se standardi smanjise za par godina. Vec godinama se borimo za trece mjesto. Cinjenica je da se Husref trebao istrpiti.Zutti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:16Netačno Nodi. Husref bio drugi na tabeli i ispali iz kupa kad je dobio otkaz.NoDi80 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:08Husref bio prvi na tabeli i u polufinalu kupa dobio otkaz samo sto je derbi izgubio
Nacionalnost i nema veze sa religijom. Niti je neko napisao jel neko musliman ili katolik. To bi bilo jos gore od ovog sto ljude vrednuju po tome jesu li Englezi iili Bosnjaci.NoDi80 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:44Nije po nacionalnosti nema veze s tim i religijomzeljovolimte je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:41Ali traziti i suditi treneru po nacionalnosti..
Ko ce sa Bosnjacima![]()
Da se zove Abu Hamza i da je iz Spanije vjrovatno ce biti bolji nego 75% Engleskih trenera
Bitna je zemlja iz koje dolazi sta mislis sto je Engleska repka uvijek puna svjetskih igraca, a nikad nista ne odvajaju
Zato sto im je trener uvijek Englez
Pogledaj Englesku ligu top 5 klubova ma tabeli
4 trenera iz Spanije
Pogledaj Njemacku ligu Spanac prvi na tabeli, pogledaj Farncusku ligu Spanac prvi na tabeli
Pa Hr repku vodi Hrvat,najbolji klub u Hr isto vodi Hrvat...zeljovolimte je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:23Nacionalnost i nema veze sa religijom. Niti je neko napisao jel neko musliman ili katolik. To bi bilo jos gore od ovog sto ljude vrednuju po tome jesu li Englezi iili Bosnjaci.NoDi80 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:44Nije po nacionalnosti nema veze s tim i religijomzeljovolimte je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:41Ali traziti i suditi treneru po nacionalnosti..
Ko ce sa Bosnjacima![]()
Da se zove Abu Hamza i da je iz Spanije vjrovatno ce biti bolji nego 75% Engleskih trenera
Bitna je zemlja iz koje dolazi sta mislis sto je Engleska repka uvijek puna svjetskih igraca, a nikad nista ne odvajaju
Zato sto im je trener uvijek Englez
Pogledaj Englesku ligu top 5 klubova ma tabeli
4 trenera iz Spanije
Pogledaj Njemacku ligu Spanac prvi na tabeli, pogledaj Farncusku ligu Spanac prvi na tabeli
Fudbal ne poznaje te stvari. Od svih Spanaca, Realu padne Anceloti.. vi poredite taj svijet sa ovim nasim fudbalom, stvarno nemate dvije ciste u glavi.
Totenhem vodi covjek iz Australije, Hrvatsku reprezentaciju covjek rodjen u Livnu (Bosna i Hercegovina).. ali eto treba samo Hrvate dovoditi. Najbolji klub u Hrvatskoj vodi opet covjek iz Bosne i Hercegovine..
Dudic preokrenu Radnicki u Srbiji, nisam vidio da se sad Zvezda ili Partizan ugledaju na njih i dovode muslimane iz Bosne i Hercegovine.
Igra sad zeljo. Pa poslije utakmice cemo o SarajevuGrk1234 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:58Nije mi jasno ako su se potukli Penaranda i Julardzija koji od njih dvojice je u klanu Ziljkica.
Penaranda igra lose zapinje sam sebi za noge,pretpostavlja da su njemu prijetili a Julardzija Rozmanov igrac,nekako mi kontradiktorno.
Ima li ko od insajdera da nam objasni situaciju?