FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hamo i Haracic.0-2.
- Meraak1921
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Muftic Galic Cocalic Cavnic Selimovic Radinovic Karic Hiros Boljevic Haracic Amoah
Hajde Željo pobijedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi
Hajde Željo pobijedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Neka oni otresu Zvijezdu a za posle cemo kad dodje vrijeme.
Nervozan sam ali bas vjerujem u pobjedu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Sretno momci,idemo po 3 bodaa 
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Teren je vjerovatno oranica.
Možda ne pobijedi bolji nego sretniji.
Jedino vjerujem da će Akrapović uradit što je u njegovoj moći.
Lik mi je 100% u dure
NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA!
Možda ne pobijedi bolji nego sretniji.
Jedino vjerujem da će Akrapović uradit što je u njegovoj moći.
Lik mi je 100% u dure
NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA!
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Govorio sam i prije strpljenja samo... doce sve na svoje.
5x ponavljam ova ekipa nema sanse da ispadne a ako Bog da Insallah da zajedno svi UZIVAMO U EUROPI. Ova ekipa sa 2 3 pojacanja Amin ako uhvatimo Europu vjerujte da mozemo igrat tu Europsku konf.
Zivi bili pa vidjeli
5x ponavljam ova ekipa nema sanse da ispadne a ako Bog da Insallah da zajedno svi UZIVAMO U EUROPI. Ova ekipa sa 2 3 pojacanja Amin ako uhvatimo Europu vjerujte da mozemo igrat tu Europsku konf.
Zivi bili pa vidjeli
- NerminFatic
- Kontakt:
Bruno de facto prekrizio AJabera!!? Drugu utakmicu ni na klupi. Ne kontam, ali sretno bilo u Ugljeviku danas!
-
Gargamel22
- Kontakt:
Jesmo ovaj prelazni dobro odradili to se slažem i da je tim dobio neku potpunost u rupama koje smo imali.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:49Govorio sam i prije strpljenja samo... doce sve na svoje.
Zivi bili pa vidjeli![]()
Karić, Radinović, Cavnić, Hiroš, Radovac sigurno kvalitet imaju i da će kako vrijeme bude odmicalo ovo doći na svoje i biti ćemo još bolji. Glupo je da sad spominjemo uopće Evropu ali moramo popraviti stvari iz dosadašnjeg dijela i osigurati opstanak jer sigurno da se možemo nositi sa svim ekipama lige. Iduću sezonu pristupiti ozbiljnije, dovesti nekoliko dobrih pojačanja i napasti Evropu a sad samo misliti o opstanku i podizanju samopouzdanja za dalje. Ja vjerujem da ćemo naredne sezone uz dobru organizaciju i borbu od početka bez oscilacija naglih, moći ići na prva 3-4 mjesta aBd
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Njegov izbor al eto, ne uklapa mu se u taktiku, kasnio na pripreme... Malac ima kvalitet i moze se prodati al eto, trener bira.NerminFatic je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:09Bruno de facto prekrizio AJabera!!? Drugu utakmicu ni na klupi. Ne kontam, ali sretno bilo u Ugljeviku danas!
Sretno plavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Zna li neko (ko ide na treninge recimo) zasto Jabera nema u sastavu iz kola u kolo, trenira li?
- dubioza144
- Kontakt:
0 3 nastavi niz Hiros 2x Boljevic 1x
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- invincible1921
- Kontakt:
Kolko god nekom neshvatljivo ili smijesno bilo ova tekma je prekretnica sezone, u slucaju pobjede dobijas prvu u gostima kao moralni bust plus potvedjues dobru formu nakon derbija i za nastavak sezona...a protivnik idealan
U slucaju poraza bukvalno pobjeda protiv pitara je bila "pirova"...ceka nas krkljanac do kraja za opstanak
0:2 Karic jedan sigurno
U slucaju poraza bukvalno pobjeda protiv pitara je bila "pirova"...ceka nas krkljanac do kraja za opstanak
0:2 Karic jedan sigurno
=\_1921_/=
-
Ganola1921
- Kontakt:
Jel moguce da nemamo boljeg napadaca od Haracica, pa lik je prespor
Bogam ste vi vehti pravo evo 20 minut ..talašika..bar 0-1 pošto sam odigrao kladžu nakon godinu dana .
Trenutno korisnika/ca: b00t, MisterBlue, Sarun i 25 gostiju.