Jesam li ja nesto propustio?zeljovolimte je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:23Nacionalnost i nema veze sa religijom. Niti je neko napisao jel neko musliman ili katolik. To bi bilo jos gore od ovog sto ljude vrednuju po tome jesu li Englezi iili Bosnjaci.NoDi80 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:44Nije po nacionalnosti nema veze s tim i religijomzeljovolimte je napisao/la: ↑10 mar 2024, 12:41Ali traziti i suditi treneru po nacionalnosti..
Ko ce sa Bosnjacima![]()
Da se zove Abu Hamza i da je iz Spanije vjrovatno ce biti bolji nego 75% Engleskih trenera
Bitna je zemlja iz koje dolazi sta mislis sto je Engleska repka uvijek puna svjetskih igraca, a nikad nista ne odvajaju
Zato sto im je trener uvijek Englez
Pogledaj Englesku ligu top 5 klubova ma tabeli
4 trenera iz Spanije
Pogledaj Njemacku ligu Spanac prvi na tabeli, pogledaj Farncusku ligu Spanac prvi na tabeli
Fudbal ne poznaje te stvari. Od svih Spanaca, Realu padne Anceloti.. vi poredite taj svijet sa ovim nasim fudbalom, stvarno nemate dvije ciste u glavi.
Totenhem vodi covjek iz Australije, Hrvatsku reprezentaciju covjek rodjen u Livnu (Bosna i Hercegovina).. ali eto treba samo Hrvate dovoditi. Najbolji klub u Hrvatskoj vodi opet covjek iz Bosne i Hercegovine..
Dudic preokrenu Radnicki u Srbiji, nisam vidio da se sad Zvezda ili Partizan ugledaju na njih i dovode muslimane iz Bosne i Hercegovine.
Sta sam ja rekao lose o trenirima iz BiH ?
Ne kontam te nikako
Maloprije sam pisao kad se Musemic nije trpio zasto bi Rozman
Moja je poenta bila ako imas pare trazi iz Hrvatske trenere
I bolje je trenera iz BiH imati nego iz Slovenije
Nesto si ti pogresno protumacio
I sta hoces da kazes da je Ancelotti los trener?