NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

aeroms33
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la aeroms33 » 10 mar 2024, 12:48

Obadvojica ne pokazuju napredak ali treba biti realan . Nemas sredine,nema ih ko uposliti. Neznam sta ocekujete od dva djeteta . Da prolaze i zabijaju sami. Malo realnosti . Uposli ih dati im loptu u prostor pa mozda nesto i urade.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 10 mar 2024, 12:57

I jos nesto. Makar nisu prodane duse .
Ko ovaj Sivonja. Nebi on meni vise zaklanjo ovde.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 10 mar 2024, 13:01

Ma Durmis fakat nista nije mogao pored Odinake, ovaj i brzi i jaci. Pored toga Durmis od Bajramovica nije dobijao nikakvu podrsku po strani. Durmis i Karalic sljedece sezone mogu ostat samo u rotaciji, za nesto vise nemaju kvalitet. Na krilima ce nam trebati bas dva dobra pojacanja na ljeto.
Srce, čast i ponos!

Premier1988
Kontakt:

Post Postao/la Premier1988 » 10 mar 2024, 13:32

aeroms33 je napisao/la:
10 mar 2024, 12:48
Obadvojica ne pokazuju napredak ali treba biti realan . Nemas sredine,nema ih ko uposliti. Neznam sta ocekujete od dva djeteta . Da prolaze i zabijaju sami. Malo realnosti . Uposli ih dati im loptu u prostor pa mozda nesto i urade.
Pa Nije bas da Ne dobiju loptu citavu utakmicu nego je problem sto nista Ne urade Kad dobiju loptu ni prodora niti bilo sta.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 10 mar 2024, 14:02

aeroms33 je napisao/la:
10 mar 2024, 12:57
To ne mozes znati, kako bi postupili neki drugi da se nadju u istoj situaciji

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 mar 2024, 14:08

Venom je napisao/la:
10 mar 2024, 13:01
Ma Durmis fakat nista nije mogao pored Odinake, ovaj i brzi i jaci. Pored toga Durmis od Bajramovica nije dobijao nikakvu podrsku po strani. Durmis i Karalic sljedece sezone mogu ostat samo u rotaciji, za nesto vise nemaju kvalitet. Na krilima ce nam trebati bas dva dobra pojacanja na ljeto.
Ne mora da znaci ima jos da se igra. Polusezona je pred njima. Vrlo lako se moze desiti da eksplodiraju obojica. Nemaju konkurencije, nemaju pritiska, igrat ce 90% utakmica u prvoj ako na kraju ne bude nikakvog napretka onda je uredu to sto si rekao.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 mar 2024, 14:11

Jos nesto hocu da kazem. Uzmite u obzir da je Talha poceo pripreme s privim timom Sarajeva pa kasnije samo nastavio s nasim timom a nista bolji sinoc nije bio od njih.
Nisam ga gledo tokom pripremnog perioda al su svi rekli da je bas napredovao samo to sinoc nista nije pokazao. Ocekujem i od njega dosta bolje.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 10 mar 2024, 14:13

aeroms33 je napisao/la:
10 mar 2024, 12:57
Očekujem od ta dva djeteta prodore i centaršuteve u 16,a ne prodore Bajramoviča i centaršuteve od Sivca oni su bekovi,odbrana na spram ova dva djeteta koji su krila i napad! Ako su još djeca nek igraju u pionirima il pjetličima ili su punoljetne osobe! Tanki su ko lizalo,a što se tiče Sivca uprava je iznjela svoj stav o Sivcu i to je to! Svi podržavamo upravu i idemo dalje,a realno Sivac je više sinoč napravio posla več Karalič i Durmiš zajedno! Može Sivac biti klupiran al puno je 4 igrača manje u ekipi pored Karaliča,Durmiša i Mehiča koje ne brojim ni u šta niti se nadam šta od njih da naprave na terenu.
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 mar 2024, 14:27

NekiForumas je napisao/la:
10 mar 2024, 14:11
Jos nesto hocu da kazem. Uzmite u obzir da je Talha poceo pripreme s privim timom Sarajeva pa kasnije samo nastavio s nasim timom a nista bolji sinoc nije bio od njih.
Nisam ga gledo tokom pripremnog perioda al su svi rekli da je bas napredovao samo to sinoc nista nije pokazao. Ocekujem i od njega dosta bolje.
Niko ovdje ne pravi ocjenu nakon 1 utakmice, nego nakon 16, a Talha je došao na mala vrata, uspio iz prve postave izbaciti projekt kluba sa pro ugovorom i statistički najboljeg igrača iz prošle sezone. Durmiš i Karalić kakvi su ovu sezonu, ne bi imali zagarantovano mjesto u prvih 11 Nemile. Jedini razlog zašto igraju je da nema konkurencije na krilima, 0 drugih igrača, a 0 je zato što klub štedi. Kada uloži više u prvi tim, vrlo vjerovatno naredne sezone, tada neće biti mjesta ni za Durmiša, Karalića, Mehića i ostalu trećeligašku kompaniju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 10 mar 2024, 14:30

Durmisu je 20 godina, fudbalski on nije dijete. Karalic 21, isto tako. Durmisa je pojeo nigerijac sinoc i to je lose. Da je ne znam ti kakav kvalitet Odinaka, moras odigrati katastrofalnu utakmicu da bas nista ne uradis pored njega a Durmis je to uspio.

Na drugu stranu generalno pozitivno je sto smo odigrali puno bolje drugo poluvrijeme. Samo sto je ostala boljka iz prosle polusezone. Ne mozes odigrati katastrofalno prvo a u drugom da se vadis. Ako odigramo svaku minutu kao sto je odigrano drugo poluvrijeme lagano ce mo biti medju prve tri ekipe. Ovi momci i sa ovim kvalitetom imaju taj potencijal. Nama trebaju 3 uvezane pobjede da dignemo prosjek gledalaca na 5000 i da sami sebi pomognemo da eliminisemo ovo dugova sto je ostalo do kraja sezone.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 mar 2024, 14:32

Sky9 je napisao/la:
10 mar 2024, 10:43
Svaka čast na zalaganju sinoć.

Bez zajebancije, da mi uđemo ove, a vi slijedeće, iskreno vam želim.
Sad bez zajebancije, jel zaista mišljenje kod vas bilo da se nećemo truditi da nećemo željeti pobjediti ili čak da ćemo uzeti pare da ih pustimo kao eto da napakostimo Slobodi?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 mar 2024, 14:38

Truhlo je napisao/la:
10 mar 2024, 14:27
Niko ovdje ne pravi ocjenu nakon 1 utakmice, nego nakon 16, a Talha je došao na mala vrata, uspio iz prve postave izbaciti projekt kluba sa pro ugovorom i statistički najboljeg igrača iz prošle sezone. Durmiš i Karalić kakvi su ovu sezonu, ne bi imali zagarantovano mjesto u prvih 11 Nemile. Jedini razlog zašto igraju je da nema konkurencije na krilima, 0 drugih igrača, a 0 je zato što klub štedi. Kada uloži više u prvi tim, vrlo vjerovatno naredne sezone, tada neće biti mjesta ni za Durmiša, Karalića, Mehića i ostalu trećeligašku kompaniju.
Pa eto ja se slazem, igrace sigurno ovu polusezonu i imat ce veliku minutazu iz razloga koje si nabrojao, ne popravil se ucinak ne moraju im produzit ugovore i to je to. Na ljeto 4 nova krila i rijeseno.
Ja iskreno vjerujem da mogu eksplodirat pa cemo vidjet.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 mar 2024, 14:39

habuba je napisao/la:
10 mar 2024, 14:30
Durmisu je 20 godina, fudbalski on nije dijete. Karalic 21, isto tako. Durmisa je pojeo nigerijac sinoc i to je lose. Da je ne znam ti kakav kvalitet Odinaka, moras odigrati katastrofalnu utakmicu da bas nista ne uradis pored njega a Durmis je to uspio.

Na drugu stranu generalno pozitivno je sto smo odigrali puno bolje drugo poluvrijeme. Samo sto je ostala boljka iz prosle polusezone. Ne mozes odigrati katastrofalno prvo a u drugom da se vadis. Ako odigramo svaku minutu kao sto je odigrano drugo poluvrijeme lagano ce mo biti medju prve tri ekipe. Ovi momci i sa ovim kvalitetom imaju taj potencijal. Nama trebaju 3 uvezane pobjede da dignemo prosjek gledalaca na 5000 i da sami sebi pomognemo da eliminisemo ovo dugova sto je ostalo do kraja sezone.
Čelik prosjek od 5000 nije imao u PL od 2010 pa dalje, a da uveže sve pobjede do kraja sezone neće se održati ovaj prosjek od 2000 + koji trenutno nakon 8 kola kući imamo. Malo realnosti ne bi škodilo, da ne bi bili šokirani u nastavku prvenstva kada posjeta bude između 500 i 1000.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 mar 2024, 14:40

samocelik je napisao/la:
10 mar 2024, 14:32
Sky9 je napisao/la:
10 mar 2024, 10:43
Svaka čast na zalaganju sinoć.

Bez zajebancije, da mi uđemo ove, a vi slijedeće, iskreno vam želim.
Sad bez zajebancije, jel zaista mišljenje kod vas bilo da se nećemo truditi da nećemo željeti pobjediti ili čak da ćemo uzeti pare da ih pustimo kao eto da napakostimo Slobodi?
Jedno je naše neko podjebavanje, ja lično nisam to očekivao sinoć.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 mar 2024, 14:44

10 mar 2024, 14:38
Truhlo je napisao/la:
10 mar 2024, 14:27
Pa eto ja se slazem, igrace sigurno ovu polusezonu i imat ce veliku minutazu iz razloga koje si nabrojao, ne popravil se ucinak ne moraju im produzit ugovore i to je to. Na ljeto 4 nova krila i rijeseno.
Ja iskreno vjerujem da mogu eksplodirat pa cemo vidjet.
Igraju oni već pune dvije godine, Karalić je došao na zimu u prvoj sezoni druge lige centar, također nekad tad su se priključili Durmiš, Durmo i Međuseljac. Evo prođe 4 bajrama dok čekamo da eksplodiraju, nisu do sad neće ni sad, jer je dovoljan uzorak od preko 60 utakmica dovoljan za procjenu.

Jedini ko može eksplodirati je Međuseljac, jer je trpao i asistirao 2 godine, a zabije i sad ponekad iako je u očajnoj formi. Ove ostale je pojela prva liga. U svakom slučaju vidjet ćemo ima još 14 kola da se igra.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 10 mar 2024, 14:54

Nemas sredine,nemas asistencija za krilne napadace,nema ni ucinka. I da imas sredinu i nekog asistenta mora se opet uigrat ekipa tj veznjaci i krila. I onda sve svaljujes na krilne igrace .
Bezveze. Jedno je kako izgleda na terenu. Drugo je gdje zaista steka igra. Kad momci ofulaju po pet sansi na utakmici onda ih treba kritikovati a ne sto nemaju prodora jedan na jedan.
Mislim nije da ih branim . Ja sam davno rekao ovde tri igraca ima za" preminger" lige ovo je sve tankosava

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 mar 2024, 14:55

Na stranu sada fudbalski kvalitet, tehnika i znanje ali kako onako djeluju fizički inferiorni. Pa ja da sam mu babo, ovoj klapi Durmis, Arnautović itd svaki dan bi ih vodio na kilu janjetine i teletine i uzeo bi im sirupe sa željezom protiv anemije. :D :mrgreen:

Medjuselac postiže neke ključne golove i donosi direktne bodove tako da mislim da je osigurao sebi startnu postavu iduće kolo. Izborio se zasluzeno. Njega treba gurati gore u vrh, ima njuh za gol i asistencija ali nema pluca da uz to pomaze i odbrani u defanzivi.

Neko napisa Hamzic je Rodri za Mehica, dugo nije neko tako poentirao sa izjavom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 mar 2024, 15:07

aeroms33 je napisao/la:
10 mar 2024, 14:54
Nemas sredine,nemas asistencija za krilne napadace,nema ni ucinka. I da imas sredinu i nekog asistenta mora se opet uigrat ekipa tj veznjaci i krila. I onda sve svaljujes na krilne igrace .
Bezveze. Jedno je kako izgleda na terenu. Drugo je gdje zaista steka igra. Kad momci ofulaju po pet sansi na utakmici onda ih treba kritikovati a ne sto nemaju prodora jedan na jedan.
Mislim nije da ih branim . Ja sam davno rekao ovde tri igraca ima za" preminger" lige ovo je sve tankosava
Bio je Salkić, bio je Arežina pa su krila klupirana bila i nisu mogli bazen pogoditi, da ne pričamo o korisnom centaršutu za napadača. U ključnoj utakmici za ulazak u prvu ligu protiv Famosa smo morali bez krila igrati u 3 5 2 koliki je njihov doprinos bio. Srećom u play offu Žuna iz prekida riješi utakmice, inače još bi se mi po livadama ganjali.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 10 mar 2024, 15:14

Truhlo je napisao/la:
10 mar 2024, 14:39
Čelik prosjek od 5000 nije imao u PL od 2010 pa dalje, a da uveže sve pobjede do kraja sezone neće se održati ovaj prosjek od 2000 + koji trenutno nakon 8 kola kući imamo. Malo realnosti ne bi škodilo, da ne bi bili šokirani u nastavku prvenstva kada posjeta bude između 500 i 1000.
Ma nema to veze sa realnosti niti soka. To je samo razmisljanje. Niti je ono sto sam ja napisao cinjenica niti to sto ti pises predstavlja cinjenicno stanje. Veca je sansa da imamo 5000 po utakmici nakon serije dobrih rezultata nego da imamo 500 ili 1000.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 10 mar 2024, 15:56

Juniori pobijedili 9:0 TOŠK...

Ahmetspahić 4 pogotka danas :salut: U najnezgodniji momenat se juniori bore za PL :kafa:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.