Tako je SavoSAVO MILOŠEVIĆ: 🗣"Hamulić? Mislim da neki ljudi imaju nešto protiv tog dečka. Ne mogu svi igrati, to je nemoguće. Taj momak je imao fenomenalan odnos što sam vidio na prethodnim utakmicama. Zašto bih ga precrtao?"

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tako je SavoSAVO MILOŠEVIĆ: 🗣"Hamulić? Mislim da neki ljudi imaju nešto protiv tog dečka. Ne mogu svi igrati, to je nemoguće. Taj momak je imao fenomenalan odnos što sam vidio na prethodnim utakmicama. Zašto bih ga precrtao?"
Zaista si teška debilčina i preloš trol.Sindikat12 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 13:13Prati transfermarkt i stanje Zolotica tamo.
Sta da Rafael Leao zavrsi na klupi par utakmica, hoce li ga Portugal zvati ili ne?Beduin je napisao/la: ↑06 mar 2024, 08:05Nema veze, jedan igrac sa ovakvim pozivom se i moze istrpiti ako to ne postave redovno, jer nam treba igrac koji je spreman ici jedan na jedan, koji je brz i prodoran i ako odigra kao prosle dvije onda poziv i nije nezasluzen.
Ali ako nastavi sa neigranjem u klubu, a mi imadnemo vise ofanzivaca u formi onda Hamula vozdra.
Ista situacija je bila sa Duljevicem u par navrata.
To se neće desiti, osim ako počne igrati na male na Alipašinom, mada je upitno i tu da li može postići pet golova.
Kakve to veze ima s formom čovjeka koju preko godinu dana nije postigao gol, a igra napadača?
Leao i da ode na klupu par utakmica bice pozivan za Portugal jer je prije toga igrao, davao golove, asistirao i svojim prisustvom s terenu uticao na rezultate kluba. Pa i ako ga se pozove ne mora znaciti da ce biti u prvih 11, logicno.D97 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:28Sta da Rafael Leao zavrsi na klupi par utakmica, hoce li ga Portugal zvati ili ne?Beduin je napisao/la: ↑06 mar 2024, 08:05Nema veze, jedan igrac sa ovakvim pozivom se i moze istrpiti ako to ne postave redovno, jer nam treba igrac koji je spreman ici jedan na jedan, koji je brz i prodoran i ako odigra kao prosle dvije onda poziv i nije nezasluzen.
Ali ako nastavi sa neigranjem u klubu, a mi imadnemo vise ofanzivaca u formi onda Hamula vozdra.
Koji crni ofanzivci u formi? Hamulic je jedini igrac koji moze igrati na krilu kojeg trenutno imamo. Nikad nismo ni imali ovakvog igraca na toj poziciji. Ne mislis valjda stavljati Demirovica na lijevo krilo ili Prevljaka?
Beduin je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:59Leao i da ode na klupu par utakmica bice pozivan za Portugal jer je prije toga igrao, davao golove, asistirao i svojim prisustvom s terenu uticao na rezultate kluba. Pa i ako ga se pozove ne mora znaciti da ce biti u prvih 11, logicno.D97 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:28Pa koga staviti na lijevo krilo onda kad nemamo nikoga osim njega?Beduin je napisao/la: ↑06 mar 2024, 08:05Nema veze, jedan igrac sa ovakvim pozivom se i moze istrpiti ako to ne postave redovno, jer nam treba igrac koji je spreman ici jedan na jedan, koji je brz i prodoran i ako odigra kao prosle dvije onda poziv i nije nezasluzen.
Sta da Rafael Leao zavrsi na klupi par utakmica, hoce li ga Portugal zvati ili ne?
Koji crni ofanzivci u formi? Hamulic je jedini igrac koji moze igrati na krilu kojeg trenutno imamo. Nikad nismo ni imali ovakvog igraca na toj poziciji. Ne mislis valjda stavljati Demirovica na lijevo krilo ili Prevljaka?
Sa druge strane imas Hamulica od kojeg sam vise vremena ja kao penzioner proveo na zelenim travnjacima u zadnjih +godinu dana.
I opet sam napisao da se njegov poziv moze opravdati jer je za reprezentaciju u zadnjim utakmicama bio jedna od rijetkih tacaka, moze ga se koristiti u nastavku tekme dal' ako skripi rezultat da se pokusa na prodor i brzinu nesto ili da pomogne svojom trkom, pressingom pri povoljnom rezultatu pa iz tranzicije na kontre da istrci.
Ali ga uopste ne vidim u prvih 11 niti Demirovica vidim a krilu, nego kao sekundarnog napadaca uz Dzeku sa dosta slobode u sredini i lijevoj strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.