Prije toga smo inače blistali u gostima pa nas je pobjeda protiv kartela ponijela.

HahahahahahahhahahahahhahahahhahaSedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 17:48
Nisu ni svjesni kako ce ih ta pobjeda gurnuti u dno neovisno ispali ili ne. Dobili nas samo jer nasi nisu htjeli igrati tu tekmu kao ni jednu znamo svi zbog cega.
Pogledas utakmicu i vidis koliko smo im davali lopte ali koliko su oni losi, jos da nije bilo onog prvog gola mozda bi i x bio.
Proklinjat cete derbi maleni, proklinjati.
Vidimo se brzo kone![]()
Kako je zajeban raspored ako ti dolaze Sloga, Posusje, Gosk i Tuzla koji su dosta bolji kuci nego u gostima. Sa Borcem je svejedno, Zrinjski ti dolazi koji je isto tako u gostima dosta losiji nego kuci, sa vama i derbi je isto gdje ce igrat, nema nista nekih svojih prednosti, jedino derbi da je na Grbavici ali nije neka razlika. Gostujes Sirokom koji ne igra na Pecari, i jos gostujes Igmanu i Zvijezdi koju su slabiji od svih ostalih nabrojanih, tako da ne kontam kakav bi to raspored bio da je drasticno bolji od ovog.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:42Kako zajeban raspored Zelji ako mi sutra dobijemo s obzirom kakvi su na strani i koje neugodne ekipe im dolaze Sloga Posusje Zrinjski
Jedino se mogu nadati nekoj milostinji na kraju sezone ako bude rijeseno prvenstvoVelež - Željezničar
Željezničar - Sloga
Sarajevo - Željezničar
Željezničar - Posušje
Široki - Željezničar
Željezničar - GOŠK
Igman - Željezničar
Zvijezda 09 - Željezničar
Željezničar - Tuzla City
Borac - Željezničar
Željezničar - Zrinjski
Ne prestaju da me fasciniraju.
Sinoc rece da Ziljkic nije uveo krimose u klub. Sinoc jedno sad drugo. Zavisi sts u datom trenutku odgovaraVirtu4l je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:19Ne prestaju da me fasciniraju.
Raspadaju se, protraćili desetine miliona tuđih para, igrači im uvode dilere i kriminalce u klub, prijete jedni drugima, porodicama, djeci, vlasnik ne zna šta da radi, niz vodu bačena najveća ulaganja u istoriji našeg fudbala, Evropa ponovo upitna.... a nama je najveći problem to što smo ih dobili.
Rejal.![]()
Cujemo se bebane na kraju sezone ja i tiKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:14HahahahahahahhahahahahhahahahhahaSedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 17:48
Nisu ni svjesni kako ce ih ta pobjeda gurnuti u dno neovisno ispali ili ne. Dobili nas samo jer nasi nisu htjeli igrati tu tekmu kao ni jednu znamo svi zbog cega.
Pogledas utakmicu i vidis koliko smo im davali lopte ali koliko su oni losi, jos da nije bilo onog prvog gola mozda bi i x bio.
Proklinjat cete derbi maleni, proklinjati.
Vidimo se brzo kone![]()
![]()
I danas sam to rekao, ali valjda vaši insajderi znaju bolje od mene.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:26
Sinoc rece da Ziljkic nije uveo krimose u klub. Sinoc jedno sad drugo. Zavisi sts u datom trenutku odgovara
Ko igracima ne isplacuje njihova potrazivanja. Ko igrace maltretira,ne tretira sukladno propisima. Ko igrace mobinguje na bilo koji nacin,njega UEFA zak. A Uefa je k'o macja guzastojko je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:07Najbolje je ovo kada neko misli da moze igracima odbiti od plate. Ne mislim tu samo na brundu nego sve. Platu mu moras dati ma kako oni odigrali. Jedini nacin da igracima smanjis platu je ugovor po ucinku a toga u BiH nema. Tako da te prijetnje i zelje navijaca samo nanose vecu stetu klubovima i trenerima koji tako nesto pokusaju jer se igraci zainate pa ih jos vise yebu.
Ja bih volio u jednu ruku da ostanu ove sezone, samo da ih gledam sljedece jos gore, all in su otisli. Neka te zeljkane ovu godinujurisicduska je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:35Mi ćemo se kad tad posložiti a i nepodložni smo miljama daleko od vas.
A vi nećete nikad. Kod vas može biti samo gore.
Ovaj dio sam citirao samo za one koji su upućeni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:34za razliku od vas mi imamo HZ koje su uvijek tu da istjeraju pravu pricu
Virtu4l je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:38Ovaj dio sam citirao samo za one koji su upućeni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:34za razliku od vas mi imamo HZ koje su uvijek tu da istjeraju pravu pricu![]()
Ti nisi među njima, ali ima ih dosta na forumu koji jesu.![]()
Vidiš koliko i dalje nemaš pojma, ja vam za Ziljkića pisao prije 4 mjeseca, kopirao sam to juče.