FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Vase Sarajevo" je proslost klocino. Nema vise Runde, Mirze, Husrefa, Avdica, Repuha, Obuce... Dozivotna rampa u klub, taman nam jos sto slovenaca doveli. Samo gazi Ismire, dovedi nam Slovenku i u fanshop da radi, samo mahalske debile rastjeraj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mislim da je to ovih par igrača što je "sklonjeno" do ove utakmice s Igmanom, a igrali su standardno u prvoj polusezoni.
-
- Kontakt:
Poenta price je iskorijeniti takve u klubu,objasnice carsijska djeca i Sloveniji kako da bude jaka zemlja,doktora ce nauciti kako da radi posao,pilota kako da leti zato je sretan ko napusti to blato. Vazno je da bojkotuju svakog trenera nakon par tekmi,sve i jednog od Husrefa,Dudica,Vasovskog,Kodre su bojkotovali pa se malo zapitaj,mada carsijskom mozgu je to tesko shvatitiAntikloc je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:23Ja podupirem samo FKS. Porodicno od 1946. Dedo,Babo,ja,sin svi smo bili privodjeni zbog FKSmorensa je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:11A kako god okreneš skijaš je osvoji kup puno bolje lige i dva puta igrao grupeAntikloc je napisao/la: ↑11 mar 2024, 10:58
Neka Skijas moze nekoga voditi. Prekucace Telecu glavu po svim negativnim rezultatima. Lik sa najskupljom ekipom i najvecim budzetom jedva peti a nece tako visoko zavrsiti. Nije sposoban odrzati svalcionicu. I onda neko slovenackog debila podupire. Presmijesno.![]()
![]()
s obzirom s čim se i kakvim budalama u ekipi lik susreo i ovo je super. I da kroz tvoje se postove i ne može baš skontati koga podupireš pošto je to kod tebe kako puše vjetar kao i kod nas danas u Sa
mene samo interesuje da li si do sada uspio napisati post a da nekoga ne nazoveš pogrdnim imenom u bilo kojem smislu. Ako ti to uspiješ ja vjerujem da ćemo se i mi kroz Ligu hladno se plasirati u Evropu.
![]()
Skijas kod nas nece nista osvojiti,s njim je katastrofa u najavi. Ni FKS nece nista osvojiti,dok se debeli americki gmaz vrti oko kluba.
Da me ne razumiju pogresno,nisam ja protiv investitora ( i da jesam ,to je gotova stvar,klub je privatiziran i cao ) ali sam protiv ovog investitora. Jer je debil i pokvarenjak,jer steti FKS.
A trener k'o trener ,treba da vodi fudbalsku ekipu,30-ak zestokih momaka. Sa kojima treba izaci na kraj. Za to prima platu,to mu je posao. Skijasu je najbolje da se prijavi na konkurs za posao u JU Vrtici Djeca Sarajeva.Ali ne kod nas na Carsiju,nasa carsijska djeca su prezestoka za njega. Mali bascarsijski fakini bi ga pojeli
![]()
Vratite nam nase Sarajevo !!
Musa na centru
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od 17:30 sati veliki derbi na Koševu igraju Sarajevo i Borac. U prvom meču bilo je 0:0 i sve je otvoreno. Borac stiže nakon pbojede nad Zrinjskim u Mostaru 1:0, dok je Sarajevo u velikoj krizi rezultata.
Kako nezvaničeno saznajemo, na centru će se naći Mateo Musa iz Čitluka.
Kako nezvaničeno saznajemo, na centru će se naći Mateo Musa iz Čitluka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Doveo je on Adisa Junuzovica, Stojnica i slicne. O Ajlama, Poturama da i ne govorimo.Mislis da je slucajno sto se kriminalni i sumnjvi likovi sve vise oko kluba vrte? To samo od sebe doslo bas sad?napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:31"Vase Sarajevo" je proslost klocino. Nema vise Runde, Mirze, Husrefa, Avdica, Repuha, Obuce... Dozivotna rampa u klub, taman nam jos sto slovenaca doveli. Samo gazi Ismire, dovedi nam Slovenku i u fanshop da radi, samo mahalske debile rastjeraj.
Doveo je on i more Slovenaca, koje neces moci otjerati, bez da klub u stecaj ode.
U istorji, nikad veca mahala u klubu nije bila.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čuj malog ljave što valja gluposti
Sarajevo je i dalje najorganiziraniji klub u BiH. Najvise se para ulaze, najbolji uvjeti, najbolji izlazni transferi, ali sportski uspjeh ne prati to sve. Ne pamtim veliki (za bh uvjete) izlazni Transfer Borca ili Zrinjskog, ali osvajaju vise trofeja. Zasto je to tako ? Mozda je prevelik (neopravdani) pritisak tim igracima i trenerima u Sarajevu ? Na ovom forumu se prije sezone pisalo kako ce se Sarajevo prosetati ligom i iduce sezone igrati grupnu fazu nekog takmicenje sa Penarandom, Renanom, Vrancicem, Viverosom, Rogicem...gdje su sad ti igraci nakon par mjeseci, sta se promijenilo ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, trenutno nikad veća mahala i nikad više idiota nije radilo u klubu. Nema to veze sa Slovencem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Za bolje od Baljka i Mirze i nisteEvander je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:09
Nastave li Slovenac i papak Ibricic voditi ekipu kao do sad, nece niko kartu ni dzaba zeliti.
Tesko da ce biti koga da gleda onaj jad i cemer od igre i amatere koje je papak doveo (pritom se placaju obestecenja za amatere).
Nekad su nas plasili Baljkom, danas nas plase da nema dzabnih ulaznica![]()
P.S. Zadnji put sam besplatno usao tamo neke 1997., jos kao dijete.

-
- Kontakt:
Gdje je Stojnic u klubu i jel ga iko u istom vidio? Barem se raspitaj,lik nikakve dodirne tacke sa klubom nemaEvander je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:37Doveo je on Adisa Junuzovica, Stojnica i slicne. O Ajlama, Poturama da i ne govorimo.Mislis da je slucajno sto se kriminalni i sumnjvi likovi sve vise oko kluba vrte? To samo od sebe doslo bas sad?napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:31"Vase Sarajevo" je proslost klocino. Nema vise Runde, Mirze, Husrefa, Avdica, Repuha, Obuce... Dozivotna rampa u klub, taman nam jos sto slovenaca doveli. Samo gazi Ismire, dovedi nam Slovenku i u fanshop da radi, samo mahalske debile rastjeraj.
Doveo je on i more Slovenaca, koje neces moci otjerati, bez da klub u stecaj ode.
U istorji, nikad veca mahala u klubu nije bila.
Odlazak jedne mahale, za dolazak druge mahale, ne znaci da si na dobitku. To vidimo po rezultatu i desavanjima unutar kluba. Od ovih sad, ocekivati neki profesionalizam, smijesno je. Vjerovatno je Slovenac jedini profesionalac trenutno u klubu. I da je najbolji u svom poslu, sam uraditi nista nece moci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:39Za bolje od Baljka i Mirze i nisteEvander je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:09
Nastave li Slovenac i papak Ibricic voditi ekipu kao do sad, nece niko kartu ni dzaba zeliti.
Tesko da ce biti koga da gleda onaj jad i cemer od igre i amatere koje je papak doveo (pritom se placaju obestecenja za amatere).
Nekad su nas plasili Baljkom, danas nas plase da nema dzabnih ulaznica![]()
P.S. Zadnji put sam besplatno usao tamo neke 1997., jos kao dijete.![]()
Sad ce vas ubiti argumentima, i napisati da je uspjesan u privatnom biznisu 
Nikad vise usro, rundo, masnokosi, i slicni. Nikad !!!
Podrska sefu Rozmanu.
Sandzacka ljiga smrdi
Nikad vise usro, rundo, masnokosi, i slicni. Nikad !!!
Podrska sefu Rozmanu.
Sandzacka ljiga smrdi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mahala je tu jer su namirisali pare od vlasnika.
Jel de, cudno je da se olosi motaju oko tebe kada vide da imas para, kao da se to inace ne desava u zivotu.
Jel de, cudno je da se olosi motaju oko tebe kada vide da imas para, kao da se to inace ne desava u zivotu.
-
- Kontakt:
Eh koga on ubijedi...
Menscini ubi pojedince nejebica, pa vole kontrirati i kada znaju da su u krivu. Neka, lijepo je i takve imati dok ne pocnu pokazivati licni interes.
To bi bio treći put da nam sudi protiv Borca, dosad oba puta bile lakrdije (u Zenici 1-0 i u BL 1-1).
Jedan od ubjedljivo najgorih sudija u ligi, i rijetka osoba koja me toliko iznervirala da sam joj yebavo mater u porukama na facebooku.
-
- Kontakt:
Jedina stvar za koju Mirvica direktno krivim je ovo. Kada ulozis u nesto, onda i stitis svoju investiciju. I ovo me nervira maximalno kod njega. Suđenje Sarajevu mora biti dobro i kvalitetno.
Ehh, ovo za Slovenku u fan shop-u je vec konstruktivan prijedlog. Podrzavam..napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:31"Vase Sarajevo" je proslost klocino. Nema vise Runde, Mirze, Husrefa, Avdica, Repuha, Obuce... Dozivotna rampa u klub, taman nam jos sto slovenaca doveli. Samo gazi Ismire, dovedi nam Slovenku i u fanshop da radi, samo mahalske debile rastjeraj.

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bordo10, bosnas_, EastMadness, Evander, Grk1234, Hamagara, hazarder, Imamkarbarum, kontra, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, Venom, ŠTA_JE i 161 gost.