Jesi dobar ti lik, slijep, gluh?HeraklitMracni je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:35Opet o sudijama , vici , svemircima i td umjesto da se posvetimo terenu da vidimo sta promijenit i td
Ko da dolazi trećeligaš a ne trenutno najjaca ekipa …
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- TurkishAirlines
Ziljkic se vratio u Sarajevo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sasvim je izvjesno da su te zlonamjerne mahalske krenule iz ovog pacenickog i nastranog dijela grada, plavoga.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:34Pukla je mahalska da je Mirvic, kao, dogovorio kup s Vicom. S vise strana sam je cuo. Ako prodjemo (i osvojimo ga kojim slucajem), bice je.bo ovo, kupljeno. Ako ne, ide prica da mi ni dogovoren kup ne znamo uzeti. Fascinantno kakvi smo kao ljudi i navijaci, daj samo da se nesto osporava i izmislja.
- FKS -
Najdraža mi je ona "izađi daj 5 komada i ne može ti sudija ništa", a onda odigraš utakmicu za 10 i neregularnim golom ili penalom u '94 ti ukradu bodove. Ne možeš ljudima objasnit da koliko god ti bio loš neko te nema pravo za aut zakinut, a ne nešto više.MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:30To ponekad rade i naši navijači što je neshvatljivo. Kada imamo loš dan onda neko zna reći pa nismo ni zaslužili. Dobro, nismo zaslužili da bude 3:0 ali daj mi ono što sam pokazao na terenu a ne da na 0:0 ti sviraš nepostojeći penal u 81. minuti.
U posljednje 4 utakmice mi smo oštećeni na 3, 2 direktno gdje smo izgubili brdo bodova. Bilo je toga i u prvom dijelu u 96. minuti protiv Borca u Banjaluci i tako dalje. To nigdje niko ne spominje i svi šute, k'o da se nije desilo.
Borca pogurali u masu utakmica, imaju 18 zagarantovanih bodova, kad zagusti sudija pogura, al zaslužena titula

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ako je suditi po osobama koje su delegirane od Saveza da
Budu na Kosevu u srijedu navečer,belaj nam se sprema ponovo.
Tako to biva kad dušman vidi,osjeti da si slab.Samo te lomi,goni i
Da te zega na kucnom pragu!
A ti sagni glavu i kontaj”bit’ce bolje,proci ce”!!
Budu na Kosevu u srijedu navečer,belaj nam se sprema ponovo.
Tako to biva kad dušman vidi,osjeti da si slab.Samo te lomi,goni i
Da te zega na kucnom pragu!
A ti sagni glavu i kontaj”bit’ce bolje,proci ce”!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Glupost sa vise strana.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:34Pukla je mahalska da je Mirvic, kao, dogovorio kup s Vicom. S vise strana sam je cuo. Ako prodjemo (i osvojimo ga kojim slucajem), bice je.bo ovo, kupljeno. Ako ne, ide prica da mi ni dogovoren kup ne znamo uzeti. Fascinantno kakvi smo kao ljudi i navijaci, daj samo da se nesto osporava i izmislja.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Niko lakše ne povjeruje u teorije zavjere od pitara. Kupovina, prodaja utakmica, kladionica, reketiranje, pranje para,pretnje, tuča igraca. Ima li ikakav vid kriminala a da nije spomenut u posljednje vrijeme kad je u pitanju FKSHajdeee je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:07Sasvim je izvjesno da su te zlonamjerne mahalske krenule iz ovog pacenickog i nastranog dijela grada, plavoga.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:34Pukla je mahalska da je Mirvic, kao, dogovorio kup s Vicom. S vise strana sam je cuo. Ako prodjemo (i osvojimo ga kojim slucajem), bice je.bo ovo, kupljeno. Ako ne, ide prica da mi ni dogovoren kup ne znamo uzeti. Fascinantno kakvi smo kao ljudi i navijaci, daj samo da se nesto osporava i izmislja.
Ocito da dosta raje puši te fore. Meni lakse da kazem da igramo loše nego traziti razloge poraza u ovim stvarima.
Prica se da je Mirvic upleten i u biznis sa drogom.
Nemoj ovakve stvari nije ni najmanje uredu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
E upravo to. Je.be se meni sta anamo oni pricaju i lazu, nego nasi, i to ljudi koje ne smatram budalama, puste u eter svakakve pizdarije.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:33Niko lakše ne povjeruje u teorije zavjere od pitara. Kupovina, prodaja utakmica, kladionica, reketiranje, pranje para,pretnje, tuča igraca. Ima li ikakav vid kriminala a da nije spomenut u posljednje vrijeme kad je u pitanju FKSHajdeee je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:07Sasvim je izvjesno da su te zlonamjerne mahalske krenule iz ovog pacenickog i nastranog dijela grada, plavoga.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:34Pukla je mahalska da je Mirvic, kao, dogovorio kup s Vicom. S vise strana sam je cuo. Ako prodjemo (i osvojimo ga kojim slucajem), bice je.bo ovo, kupljeno. Ako ne, ide prica da mi ni dogovoren kup ne znamo uzeti. Fascinantno kakvi smo kao ljudi i navijaci, daj samo da se nesto osporava i izmislja.
Ocito da dosta raje puši te fore. Meni lakse da kazem da igramo loše nego traziti razloge poraza u ovim stvarima.
- feniksptica
- Kontakt:
I da je za Epsteina otimo djecu po Americi...tako se obogatio i steko poznanstva
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
KUP KUP KUP je nas !!!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Juče sam napisao post o tome da smo direktnim i namjernim sudiskim odlukama oštečeni za 5 bodova, sa kojima bi bili na 3 mjestu sa 4 boda zaostatka za drugim mjestom i manje razmišljali o kvalifikacijama za KL.MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 12:30To ponekad rade i naši navijači što je neshvatljivo. Kada imamo loš dan onda neko zna reći pa nismo ni zaslužili. Dobro, nismo zaslužili da bude 3:0 ali daj mi ono što sam pokazao na terenu a ne da na 0:0 ti sviraš nepostojeći penal u 81. minuti.
U posljednje 4 utakmice mi smo oštećeni na 3, 2 direktno gdje smo izgubili brdo bodova. Bilo je toga i u prvom dijelu u 96. minuti protiv Borca u Banjaluci i tako dalje. To nigdje niko ne spominje i svi šute, k'o da se nije desilo.
Bez obzira na našu lošu igru ne trebamo tražiti alibi ali ipak zaslužujemo malo više.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Vise je blekic nabijo komplekse, ovaj samo cir ce nabiti navijacima ovakvim rezultatima.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:39Hahahahahahahahah, pa odakle ničete više? Mirva aka Al Capone !
Joj jeste vam kompleks covjek nabio.
![]()
Opet se pojedinac dize iznad kluba pa nije mu ovo dedovina jbt u nasljedstvu ostala, boze sacuvaj kako ste krenuli bice da vas je za marku kupio da mjaukate za njega....a sve je moguce, jer sada se ni kritika ne smije uputiti i samo se alibiji traze za 4 godine nicega.
I onaj zadnji tekst od unfks kao da je ajla licno pisala, sto li vise ne smeta?
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 11 mar 2024, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:55Vise je blekic nabijo komplekse, ovaj samo cir ce nabiti navijacima ovakvim rezultatima.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:39Hahahahahahahahah, pa odakle ničete više? Mirva aka Al Capone !
![]()
Opet se pojedinac dize iznad kluba pa nije mu ovo dedovina jbt u nasljedstvu ostala, boze sacuvaj kako ste krenuli bice da vas je za marku kupio da mjaukate za njega....a sve je moguce, jer sada se ni kritika ne smije uputiti i samo se alibiji traze za 4 godine nicega.
I onaj zadnji tekst od unfks kao da je ajla licno pisala, sto li vise ne smeta?

....sve drugo će proći!
Fokus je Borac i kup.
Drzimo fokus i okupimo se zajedno.
Drzimo fokus i okupimo se zajedno.
-
- Kontakt:
Ni pomenuta nikad nije a izricito je bilo da i ona ide, ovaj slagao ovi se slozili sa tim, sto li?OldTownDistrict je napisao/la: ↑11 mar 2024, 14:00Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:55Vise je blekic nabijo komplekse, ovaj samo cir ce nabiti navijacima ovakvim rezultatima.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:39
Hahahahahahahahah, pa odakle ničete više? Mirva aka Al Capone !
![]()
I onaj zadnji tekst od unfks kao da je ajla licno pisala, sto li vise ne smeta?![]()
E jes nam Vico dobro naštelio kup sa Mirvićem. Iskasapio nas Peljto u prvoj utakmici za dva penala i onda nam u revaš pošalju Musu koji nas je već iskasapio protiv Borca sa onim golom u 96. min

Mi imamo većih dušmana u svojim redovima nego u Savezu i ostalim klubovima zajedno.
Kakve sve crne scenarije ljudi priželjkuju da nahrane svoj ego ili sitni interes.

Mi imamo većih dušmana u svojim redovima nego u Savezu i ostalim klubovima zajedno.
Kakve sve crne scenarije ljudi priželjkuju da nahrane svoj ego ili sitni interes.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], HariTz, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Proximic, riki46 i 95 gostiju.