Imate dobar i sirok izbor. Odlucite sami. Evo moj prijedlog je da se zovete federalci !

Imate dobar i sirok izbor. Odlucite sami. Evo moj prijedlog je da se zovete federalci !
Cvjecari sa grbaviceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 mar 2024, 15:09Poslje onog nosenja cvijeca i nijemog sjedenja na klupi u slucaju Jakovljevic ja bi ih najprije nazvao podanici
Neće. Boje se da im ne ukradete točkove.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 13:15
Momcici iz Metropole
Hoce li ovo čudo možda proletit kroz moje Svrakino selo
Znal se ista
Imal se sta rec kud ide trasa hocu rec pista za bolid
Ne kontam sto si se toliko zadumao oko Zelje, ali ovo je odlican potez nek posti deset puta kaznit ga ispisnicom odmah. Postimo i mi navijaci pa se patimo gledajuci.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2024, 14:49Strukture unutar željezničara hoce namjerno da ispadnu.
Niz glupih poteza, od podrške igračima za 0-0-11, preko smjene trenera , postavljanja Arapa bez dana iskustva, prosipanja sile od trenera koji ima 1 pobjedu sa njima. Mislim nema logike. Došao si dovedeno ti sijaset igrača ti opet ne možeš nikog u gostima dobit i ide prvi dan Ramazana trening u 6 ujutro. Pri tom znas da im nisu isplaćene ni plate ni premije za derbi ali šta tebe boli briga ti uzeo unaprijed pare.
Nisam nikad imao vjeru da će ispast ali kad vidim kakve poteze povlače meni se čini da ovdje neko dobro naginje na to da se to desi. Imovina se ne može rasprodat sa 10.000 ljudi na stadionu a sa 2 ? Itekako. Šta bi prošli put kad vas razjedinise , tup Vojvoda zgradu napravi![]()
..muk i tisinaOsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 15:54Zašto nije obavljen redovni zakazani trening na Grbavici u 13.00h ?
Kome smeta jaki, konstantni Željeznicar u PLBiH?
Zašto su u svlacionicama zadržani momci sat vremena?
Ko je na kraju izvukao deblji kraj, Ara, Coca, Stila, Krpa, Neda, "Samire pjevaj", ili neko treci ?
Tisina i muk !
Sta ima veze sto je Ramazan? Nebitno da li je Ramazan ili bilo sta drugo, tvoje je da dodjes na trening ako klub to zahtjeva od tebe, zasto jedan Cocalic ne bi dosao na trening u 6 ujutru u Ramazanu a drugi ljudi mogu? Posao kao i svaki drugi.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2024, 14:49Strukture unutar željezničara hoce namjerno da ispadnu.
Niz glupih poteza, od podrške igračima za 0-0-11, preko smjene trenera , postavljanja Arapa bez dana iskustva, prosipanja sile od trenera koji ima 1 pobjedu sa njima. Mislim nema logike. Došao si dovedeno ti sijaset igrača ti opet ne možeš nikog u gostima dobit i ide prvi dan Ramazana trening u 6 ujutro. Pri tom znas da im nisu isplaćene ni plate ni premije za derbi ali šta tebe boli briga ti uzeo unaprijed pare.
Nisam nikad imao vjeru da će ispast ali kad vidim kakve poteze povlače meni se čini da ovdje neko dobro naginje na to da se to desi. Imovina se ne može rasprodat sa 10.000 ljudi na stadionu a sa 2 ? Itekako. Šta bi prošli put kad vas razjedinise , tup Vojvoda zgradu napravi![]()
Ne znamo kome smeta Zeljeznicar, ali znamo kome vise ne smeta Ajla u klubu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 15:54Zašto nije obavljen redovni zakazani trening na Grbavici u 13.00h ?
Ko je na kraju izvukao deblji kraj, Ara, Coca, Stila, Krpa, Neda, "Samire pjevaj", ili neko treci ?
Tisina i muk !
Bruno ima nešto protiv muslimana, neka mu je Cocalić rekao.nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:14Sta ima veze sto je Ramazan? Nebitno da li je Ramazan ili bilo sta drugo, tvoje je da dodjes na trening ako klub to zahtjeva od tebe, zasto jedan Cocalic ne bi dosao na trening u 6 ujutru u Ramazanu a drugi ljudi mogu? Posao kao i svaki drugi.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2024, 14:49Strukture unutar željezničara hoce namjerno da ispadnu.
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Šta je ova vaša pobjeda vrijednija od one u oktobru ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:10..muk i tisinaOsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2024, 15:54Zašto nije obavljen redovni zakazani trening na Grbavici u 13.00h ?
Tisina i muk !
![]()
Da se nesto slicno vama desilo vjerovatno bi i krenula neka prica u tom pravcu. S ozbirom da vas je vecina uvjerena u pricu da je Ziljkic krivac sto ste izgubili 4-5 utakmica, da je maltretirao kompletan klub i sta sve jos ne... ne bi vas trebalo puno uvjeravati u to da trener mrzi muslimane. Sreca nismo isti.fks74 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:37Bruno ima nešto protiv muslimana, neka mu je Cocalić rekao.nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:14Sta ima veze sto je Ramazan? Nebitno da li je Ramazan ili bilo sta drugo, tvoje je da dodjes na trening ako klub to zahtjeva od tebe, zasto jedan Cocalic ne bi dosao na trening u 6 ujutru u Ramazanu a drugi ljudi mogu? Posao kao i svaki drugi.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2024, 14:49Strukture unutar željezničara hoce namjerno da ispadnu.
![]()
Hvala Allahu pa nismo ko vinastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:57Da se nesto slicno vama desilo vjerovatno bi i krenula neka prica u tom pravcu. S ozbirom da vas je vecina uvjerena u pricu da je Ziljkic krivac sto ste izgubili 4-5 utakmica, da je maltretirao kompletan klub i sta sve jos ne... ne bi vas trebalo puno uvjeravati u to da trener mrzi muslimane. Sreca nismo isti.fks74 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:37Bruno ima nešto protiv muslimana, neka mu je Cocalić rekao.nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:14
Sta ima veze sto je Ramazan? Nebitno da li je Ramazan ili bilo sta drugo, tvoje je da dodjes na trening ako klub to zahtjeva od tebe, zasto jedan Cocalic ne bi dosao na trening u 6 ujutru u Ramazanu a drugi ljudi mogu? Posao kao i svaki drugi.![]()
![]()