FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prvo clanska,pa tribina i onda si legitiman da pricas
a ovo ubaceni botove raznih varesanovica švrakica i slicnih stop
svi bi na jasle kluba ali ne daju ljudi vise
a ovo ubaceni botove raznih varesanovica švrakica i slicnih stop
svi bi na jasle kluba ali ne daju ljudi vise
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Sada da budes na jaslama kluba moras biti navijac plavih qovana.
A sta si ti serif neki da ti pokazujem to, vazi posalji mi tvoj fb i odma ti posaljem?
Samo nemoj zaboraviti da me spojis sa mirvicem, obecao si?

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
daj meni aaa nek sve propadne. Sve nam je tako, sujetni, zavisni, ljubomorni, a na kraju levati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
+1 zaboravio si Celavu ublehu,ljudi se hoce tuci zbog njega

Zadnja izmjena: Sanchez87hz, dana/u 11 mar 2024, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prvo za Selimovica je druga prica,gdje ste bili kad je klub propadao i pred bankrotom bio jestel kupili uloge,nasli investitora,ucestvovali u promijeni statuta ili ste palamudili? Selimovic sta je uradio poslije je nesto drugo,uglavnom su bili tu kad je trebalo klub iscupati od propasti. Opet kazem niste bitni jedne sekunde,Mirvic je vratio pare,kupio uloge nece mu sigurno odredjivat neki lik sa foruma kad ce otici,koga ce placati vase je da podrzite klub ili ne vasa stvar. Porediti Sabrinu i lika koji je kupio uloge,vratio dugove je suludo
-
- Kontakt:
Evo imas i dan danas ljude kojima je dino selimovic nesto veliko u ocima, boze sacuvaj takvih spasitelja, ustati samo kad se spomene Fedja ostali su svoje naplatili masno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:22Prvo za Selimovica je druga prica,gdje ste bili kad je klub propadao i pred bankrotom bio jestel kupili uloge,nasli investitora,ucestvovali u promijeni statuta ili ste palamudili? Selimovic sta je uradio poslije je nesto drugo,uglavnom su bili tu kad je trebalo klub iscupati od propasti. Opet kazem niste bitni jedne sekunde,Mirvic je vratio pare,kupio uloge nece mu sigurno odredjivat neki lik sa foruma kad ce otici,koga ce placati vase je da podrzite klub ili ne vasa stvar. Porediti Sabrinu i lika koji je kupio uloge,vratio dugove je suludo
-
- Kontakt:
Dugove je Tan vratio kad je dosao,a Mirvah je samo ispravio Sabrine greske koja je dovela klub do bankrota,a koju su ovdje neki podrzavali ko mater rodjenu,pronaci ce se ti "pravi i iskreni" navijaci koji su podrzavali i Sabru i bankrot klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:22Prvo za Selimovica je druga prica,gdje ste bili kad je klub propadao i pred bankrotom bio jestel kupili uloge,nasli investitora,ucestvovali u promijeni statuta ili ste palamudili? Selimovic sta je uradio poslije je nesto drugo,uglavnom su bili tu kad je trebalo klub iscupati od propasti. Opet kazem niste bitni jedne sekunde,Mirvic je vratio pare,kupio uloge nece mu sigurno odredjivat neki lik sa foruma kad ce otici,koga ce placati vase je da podrzite klub ili ne vasa stvar. Porediti Sabrinu i lika koji je kupio uloge,vratio dugove je suludo

Kad izgubis identitet,izgubio si sve.
Meni karta nije relevantna za neko mišljenje uopće. Naprotiv , nekima nije ni mjesto na tribinama, većeg bi hajra klub imao da sjedu kući i piskaraju po forumu...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Kao prvo on je meni niko i nista u ocima zbog toga sto je poslije uradio,jel neko mogao da bude vidovit? Bio je tu kao i Edis Kusturica,mjenjali statut,borili se za svaki dinar,prosili itd poslusaj intervju sa Edisom Kusturicom,kako se doslo do njegovog rodjaka Kusturice i investitora? Morao se statut promijeniti,vratiti nekih milion dugova raznim likovima itd. Poredis Sabrinu vjesticu i Mirvica je smijesno,pored toliko legendi koliko ih je kupilo uloge? Kupio Merdanovic,Selimovic i jos neki a sad bi da se za sve pitaju a k mrdnuli nisuIstinasamo123 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:27Evo imas i dan danas ljude kojima je dino selimovic nesto veliko u ocima, boze sacuvaj takvih spasitelja, ustati samo kad se spomene Fedja ostali su svoje naplatili masno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:22Prvo za Selimovica je druga prica,gdje ste bili kad je klub propadao i pred bankrotom bio jestel kupili uloge,nasli investitora,ucestvovali u promijeni statuta ili ste palamudili? Selimovic sta je uradio poslije je nesto drugo,uglavnom su bili tu kad je trebalo klub iscupati od propasti. Opet kazem niste bitni jedne sekunde,Mirvic je vratio pare,kupio uloge nece mu sigurno odredjivat neki lik sa foruma kad ce otici,koga ce placati vase je da podrzite klub ili ne vasa stvar. Porediti Sabrinu i lika koji je kupio uloge,vratio dugove je suludo
“Samo ispravio greške i vratio klub iz bankrota”
Inače se investitori otimaju da ispravljaju greške klubova iz ove zabokracine od lige..
Ali lahko je Ismiru, nahako se para u Americi ( mislim da je ovo vrlo teško izvodljivo i za one sa nadprosjecnom inteligencijom) pogotovo u Ameriki gdje ljudi prave karijere u hvatanju perača para.
Inače se investitori otimaju da ispravljaju greške klubova iz ove zabokracine od lige..

Ali lahko je Ismiru, nahako se para u Americi ( mislim da je ovo vrlo teško izvodljivo i za one sa nadprosjecnom inteligencijom) pogotovo u Ameriki gdje ljudi prave karijere u hvatanju perača para.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma ja bolan. Ocistio NECIJE Dugove. A inace je ulozis milion i dobijes 5 u svakom biznisu. idite za zeljkana navijajte
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Nisi haman skonto,nije bankrot i dug isto,lik iznad je spomenuo dug,nisi imao neki dug od 2-5-10 miliona pa da je Mirvah uletio i sve platio,to je uradio TAN i niko drugi,Mirvah je kupio 30-40 % koliko vec upravljackih prava sto je opet nesto trece,Sabra je syebala recimo budzet kluba i sve prihode na kraju nije bilo ni za plata igracima,to je kad si dosao do nule a ne duga,i takvu su Sabru ovdje branili zivotom isti ovi sto se i sad javljaju.harixs je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:49“Samo ispravio greške i vratio klub iz bankrota”
Inače se investitori otimaju da ispravljaju greške klubova iz ove zabokracine od lige..![]()
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
A identitet:
Tramvaj, Olimpijada 84’, Repuh, Varesanovic.

Tipicni “prijeboljas” ili ti ga “prije bolje bilo” .
1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nemoj pricati da se isti javljaju, evo znam prvi ‘holyman’ nije branio Sabru cak je i brutalan bio s rijecnikom prema njoj. Tako da ti ne pije puno vode ta priča. Džaba pokušavate mlin na vodu svoju vratiti. Plan tjeranja nije uspio.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:33Nisi haman skonto,nije bankrot i dug isto,lik iznad je spomenuo dug,nisi imao neki dug od 2-5-10 miliona pa da je Mirvah uletio i sve platio,to je uradio TAN i niko drugi,Mirvah je kupio 30-40 % koliko vec upravljackih prava sto je opet nesto trece,Sabra je syebala recimo budzet kluba i sve prihode na kraju nije bilo ni za plata igracima,to je kad si dosao do nule a ne duga,i takvu su Sabru ovdje branili zivotom isti ovi sto se i sad javljaju.harixs je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:49“Samo ispravio greške i vratio klub iz bankrota”
Inače se investitori otimaju da ispravljaju greške klubova iz ove zabokracine od lige..![]()

1946
- PeppermintSA
- Kontakt:
Samo dušmani kluba mogu tjerati Mirvu. Zaboravili su izgleda neki kako je bilo kad se molilo boga da u Evropi izvučemo nekog blizu jer se putovalo autobusom i kad smo po 5x puta vraćali iste igrače iz hrvatskih klubova ili kad nam je Gracic nudio fuziju sa Olimpikom.
Mirvah mnogo grijesi, rezultata nema već 3 godine, ali ne do bog da se vrati ono doba, a to govorim kao neko ko ne bio svjedok (imam osjećaj da je ovdje brdo balavurdije). Treba podržati nijjet, treba kritikovati kad nešto ne valja, i treba niti strpljiv jer će stvari na koncu izaći na dobro.
Mirvah mnogo grijesi, rezultata nema već 3 godine, ali ne do bog da se vrati ono doba, a to govorim kao neko ko ne bio svjedok (imam osjećaj da je ovdje brdo balavurdije). Treba podržati nijjet, treba kritikovati kad nešto ne valja, i treba niti strpljiv jer će stvari na koncu izaći na dobro.
Varesanovic-Fazlagic,Susic,Pasic,Jozic,Hadzibegic,Radeljas,Kapetanovic,Bozovic, Musemica x2 , Saran Keli, itd. Svima bi danas bio zabranjen pristup klubu. Sta ce mahalci u klubu ?!Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:44A identitet:
Tramvaj, Olimpijada 84’, Repuh, Varesanovic.
![]()
![]()
Tipicni “prijeboljas” ili ti ga “prije bolje bilo” .
Btw i Rahmetli Hasetu bi bio zabranjen pristup. Carsijaner i mahalac,sta ce nam takav u klubu !! A ti i ostali Mirvicevci bi mu izmisljali nadimke.Usrivoje i slicno.
Ili Slino sto bi ono pasce Jergovic rekao.
Kad izgubis identitet,onda si nista.
- PeppermintSA
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mene čudi da komplet strukturu FKS Mirvić nije pronašao ovdje na forumu. Svega doktora nauka, doktora marketinga, skauta, trenera, finasijskih eksperata koji znaju kako se peru pare a ne znaju veš mašinu uključiti. Da si rekao da čovjek ima drugu percepciju funkcionisanja pa hajde jer dolazi iz podneblja gdje je sport šou biznis ali reći da nema pojma… svašta pročitati ovdje.