Ne bi me cudilo iskreno,ugovor do kraja sezone,31 godina a ne igra u Ferencvarosu klupa.
On i Rahman u veznom redu
Neko napisa zimus da je Rahman njegovom jaranu dao rijec da se sigurno vraca na ljeto.Pamtim i drzim kolegu za rijec
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bi me cudilo iskreno,ugovor do kraja sezone,31 godina a ne igra u Ferencvarosu klupa.
**** bi onda dosao sandzaklija da zajebava klub. Moze sad kad su sve placenici i stranciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:02Ne bi me cudilo iskreno,ugovor do kraja sezone,31 godina a ne igra u Ferencvarosu klupa.
On i Rahman u veznom redu![]()
![]()
Neko napisa zimus da je Rahman njegovom jaranu dao rijec da se sigurno vraca na ljeto.Pamtim i drzim kolegu za rijec![]()
Što je najbitnije valjda bude onaj lik sa kafom, protiv Igmana ga nisam vidio na zapadu ili termoska kao sigurica.
Tako je. Iskreno za derbi i za nas bi bilo bolje da je na Kosevu, al bolje da se Velez ne odvaja puno.
Ma vjerujem da se ne bi ponovio fijasko sa grbavice, igračima je lakše + valjda nam ne bi zabranili opetnapoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:53Tako je. Iskreno za derbi i za nas bi bilo bolje da je na Kosevu, al bolje da se Velez ne odvaja puno.
Istina, mada oni su kuci skroz druga ekipa a mi smo na gostovanjima bili premekani i kad je sve bilo idealno. Al rano je o tom pricat, imamo pet tekmi do tad da vidimo na cemu smo. Prvo srijeda i Borac.mnon46 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:54Ma vjerujem da se ne bi ponovio fijasko sa grbavice, igračima je lakše + valjda nam ne bi zabranili opetnapoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:53Tako je. Iskreno za derbi i za nas bi bilo bolje da je na Kosevu, al bolje da se Velez ne odvaja puno.
Realno na ovih 5 gostovanja samo u Tuzli mozemo ocekivat neke bodove. Eventualno derbi uz dobar pristup. Zrinjski i Listica preteska gostovanja za nas a Sloga kuci melje ko Inter.luckystrike je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:57Gošk
@ Tuzla
Igman
@ derbi
Borac
@ Zrinjski
Velež
@Sloga
Zvijezda
Posušje
@ lištica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.