Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljeznicar ispada. Citirajte me na kraju sezone.
- luckystrike
- Kontakt:
Ako ćemo se vrijeđati, ima načina.AVNOJ je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:35Žao mi je ali ako te nešto tješi nisi sam.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma bez zezancije nece zeljo ispast sta vam je ba nema sanse, ne volim ih al iskreno mislim nema sanse da ispadnu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ne ispadaju, izvuci ce se na hajc i mitomaniju, a ima i gorih ekipa od njih
-
- Kontakt:
Oni su u zadnje 4 utakmice uzeli 4 boda a mi 1bod.
Imali smo laksi raspored od njih. Hocu da kazem nema mjesta za ismijavanje jedni drugih kad smo losi i mi i oni. Ustvari mi smo trenutno gori od njih i sreca da imamo bodove iz prvog dijela
- TurkishAirlines
Zeljo bi bio najskuplja ekipa ikad koja je ispala iz lige.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa pogledaj raspored i uzmi u obzir da nisu uzeli bod jedan u gostima i sve ti bude jasno....ja ne vidim način da uzmu bod u prva tri kola, a za konkurente itekako vidim...Plus u četvrtom kolu jufke im se moraju revanširati kako znaju...skullcrusher je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:39Ma bez zezancije nece zeljo ispast sta vam je ba nema sanse, ne volim ih al iskreno mislim nema sanse da ispadnu.
LETS GO FIGHTER
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma zeljo nece ispasti salu na stranu, gluposti se pisu pogurat ce savez ili ipak da citiram jednog navijaca zeljeznicara:
“ Jedini spas je da se vrate Amar Osim i Nijaz Brkovic, vjerujem da bi sredili utakmice protiv Posusja u gostima, Širokog i Borca kući, na mišiće i sudije bi dobili Tuzlu. I Gošk bi se mogao zavrsiti ako do tad obezbjede opstanak. Novac se mora naci da se kupe neke utakmice”.
Moze covjek iz sela, ali selo iz covjeka nikada !

“ Jedini spas je da se vrate Amar Osim i Nijaz Brkovic, vjerujem da bi sredili utakmice protiv Posusja u gostima, Širokog i Borca kući, na mišiće i sudije bi dobili Tuzlu. I Gošk bi se mogao zavrsiti ako do tad obezbjede opstanak. Novac se mora naci da se kupe neke utakmice”.
Moze covjek iz sela, ali selo iz covjeka nikada !

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Iako FKS ima samo jedan bod u nastavku prvenstva, navijace mog kluba opet zanima sudbina Zeljeznicara. Valjda, ako oni ispadnu, mi cemo poceti sa pobjedama.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- bagniadiluca
- Kontakt:
A na osnovu čega je tvoj optimizam!? ili možda znaš nešto što mi drugi ne znamo ?!
LETS GO FIGHTER
- feniksptica
- Kontakt:
Odradit ce to Zeljo iza zavjese lagano.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Što novinari inspiraciju izvukoše iz tvog posta

Dva velika gradska derbija u 26. kolu, raspored Željezničara bi se "smučio" i treneru Dinama
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dzaba,evo ovaj gore citira sempera,a dobro zna ko je i sta je. Nas jedino izvlaci najbolja publika i posjecenost i tu je jedina sansa.
Fk Željezničar.
Pogura na sudija večeras.
Tačno ne znam kako se ponašati, pa ako mogu neke upute od banjalučana, komšija tj. najvećih mitomana i falsifikatora svega ili od sarajevskih propaliteta. Hvala unaprijed.
Tačno ne znam kako se ponašati, pa ako mogu neke upute od banjalučana, komšija tj. najvećih mitomana i falsifikatora svega ili od sarajevskih propaliteta. Hvala unaprijed.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ja taj epitet u svojoj porodici nosim još od Sigme, upala pluća i 27 dana na infektivnoj klinici KCUS.luckystrike je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:39Ako ćemo se vrijeđati, ima načina.
Isto tako i za pračenje najgore lige u Europi u kojoj je sport tek na 3-4 mjestu, trošenje novca, zdravlja, vremena i svega ostalog kad mi neko kaže da sam budala nekad ga potpuno razumijem.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mi necemo poceti sa pobjedama. Mi cemo zavrsiti 5-6 i to je to. Neuspjesna sezona. Ali pamtice se ova sezona po tome da skretnicari poslije 77-e opet ispadaju iz lige. Mala ali slatka satisfakcija.
Imaju cetri tekme kuci Velez,Sarajevo,Siroki,Tuzla to je nekih 8-9 bodova a u gostima znamo kakvi su ali eto jos neka 3-4 boda iz gostovanja,doci ce do 11-12 bodova,do prosjeka iz prve dvije trecine prvenstva. A to im nece biti dosta. Nisam zaboravio da imaju i Borca zadnje kolo ali dotada ce vec biti bivsi.
A ako se okliznu na bilo kojoj od domacih tekmi -Velez,Sarajevo,Siroki ,Tuzla ,sto je lako moguce,osim protiv Sarajeva ( to su im jedina sigurna 3 boda ) onda ce davno prije zadnjeg kola biti kraj

Kraj

- bagniadiluca
- Kontakt:
Sačekaj do idućeg kola, pa ćeš biti mirniji...Sarajevo napada evropu

LETS GO FIGHTER
- luckystrike
- Kontakt:
To je moja prva evropska tekma na Koševu. Ova slikica - avatar je s te tekme.AVNOJ je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:52Ja taj epitet u svojoj porodici nosim još od Sigme, upala pluća i 27 dana na infektivnoj klinici KCUS.
Isto tako i za pračenje najgore lige u Europi u kojoj je sport tek na 3-4 mjestu, trošenje novca, zdravlja, vremena i svega ostalog kad mi neko kaže da sam budala nekad ga potpuno razumijem.
Divna sjećanja. Mokar ko čep, nisam smio kući, otišao kod rođaka.
Mi jedino mozemo napasti Hotel Evropu. Slabo su branjeni,samo portir,nema sekjuritija.bagniadiluca je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:56Sačekaj do idućeg kola, pa ćeš biti mirniji...Sarajevo napada evropu![]()

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, Hajdeee, Proximic, riki46 i 11 gostiju.