let3 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 21:02
Antikloc je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:53
zlo87 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:44
Iako FKS ima samo jedan bod u nastavku prvenstva, navijace mog kluba opet zanima sudbina Zeljeznicara. Valjda, ako oni ispadnu, mi cemo poceti sa pobjedama.
Mi necemo poceti sa pobjedama. Mi cemo zavrsiti 5-6 i to je to. Neuspjesna sezona. Ali pamtice se ova sezona po tome da skretnicari poslije 77-e opet ispadaju iz lige. Mala ali slatka satisfakcija.
Imaju cetri tekme kuci Velez,Sarajevo,Siroki,Tuzla to je nekih 8-9 bodova a u gostima znamo kakvi su ali eto jos neka 3-4 boda iz gostovanja,doci ce do 11-12 bodova,do prosjeka iz prve dvije trecine prvenstva. A to im nece biti dosta. Nisam zaboravio da imaju i Borca zadnje kolo ali dotada ce vec biti bivsi.
A ako se okliznu na bilo kojoj od domacih tekmi -Velez,Sarajevo,Siroki ,Tuzla ,sto je lako moguce,osim protiv Sarajeva ( to su im jedina sigurna 3 boda ) onda ce davno prije zadnjeg kola biti kraj
Kraj
Osim tih mokrih snova o ispadanju Zelje, imas li ti napisati sta o svom klubu

vidim, stalno zavirujes preko ograde u komsijinu avliju
Tudje je sladje. O FKS se nema sta pricati. Mi smo u fazi izgradnje sistema. Dovedeni su Slovenci,vrhunski strucnjaci. Mirvic planira u iducih 10-ak prijelaznih rokova dovesti jos vrhunskih pojacanja poput Penarande,dotle ce se zavrsiti rekonstrukcija ski skakaonica na Igmanu ,pa ce nas i vrhunski strucnjaci iz Slovenije ,pripremiti za napad na trece mjesto,negdje u varljivo ljeto 2028-e
Vi ste zanimljivi. Vasa tema je poput sekspirovske drame. Ocaj,nada,tuga,ludilo sve na jednom mjestu.
Realno ,imate pare,imate uslove,imate trenera ali nije sve u parama. Vidjeli ste pitarsko srce malog Mulalica,kako pogodi Selimovica u glavu. Srce je bitno. A u vas srca nema. Stila je star,Coca je ljut, ostalo su placenici. Predaja nije sramota. Ima zivota i u federalnoj !!