Ima na gazpromu dobra kafa za ponijeti to če biti dovoljno uz par hurmi za iftar i naravno pljuga na pljugu, do poluvremena onda sedvič hanuma što spremi bit će taman.
Samo et da se ne omrsimo do za tih 20 min utakmice

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima na gazpromu dobra kafa za ponijeti to če biti dovoljno uz par hurmi za iftar i naravno pljuga na pljugu, do poluvremena onda sedvič hanuma što spremi bit će taman.
Preferiram ove "kafe" gdje je više mlijeka, a manje kofeina tako da izbjegavam te sa benzinski i slične. Navukao sa na ove samo tako. Reci hanumi da ne stavlja mnogo začina u sendvić, ne valja na prazan stomak.
Kad rece sendvic od hanume evo jedan vic
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:19Kad rece sendvic od hanume evo jedan vic
Radili srbin hrvat i bosanac na bausteli i doslo vrijeme pauze i vade sad hranu
Izvadi srbin sendvic sa salamom kaze sta je ovo svaki dan salama ako napravi i sutra isti ima da se ubijem
Izvadi hrvat sendvic kad ono pasteta kaze sta je ovo svaki dan pasteta ako napravi i sutra isti ima da se ubijem
Izvadi bosanac sendvic sa suhim mesom i on kaze sta je ovo opet suho meso bude li i sutra isti ima da se ubijem
Ubili se oni sendvici bili isti i sutradan i ukopali ih skupa
Zene od srbina i hrvata placu a od bosanca zbunjeno gleda okolo
Prilaze njih dvije njoj i pitaju kako to da ona ne place kad je cula razlog sto se ubise
Kaze ona ma bilo bi mi zao al onaj moj je sam sebi pravio sendvice
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:19Kad rece sendvic od hanume evo jedan vic
Izvadi srbin sendvic sa salamom kaze sta je ovo svaki dan salama ako napravi i sutra isti ima da se ubijem
Izvadi hrvat sendvic kad ono pasteta kaze sta je ovo svaki dan pasteta ako napravi i sutra isti ima da se ubijem
Izvadi bosanac sendvic sa suhim mesom i on kaze sta je ovo opet suho meso bude li i sutra isti ima da se ubijem
Prilaze njih dvije njoj i pitaju kako to da ona ne place kad je cula razlog sto se ubise
Nirton je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:25BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:19Kad rece sendvic od hanume evo jedan vic
![]()
Il je Brega il je Loša, ukrali ti vic.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:40Nirton je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:25BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:19
Kad rece sendvic od hanume evo jedan vic
![]()
![]()
Nešto mi ovo poznatojurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2024, 21:29
Ja sam pacifista , ali Sarajevo kad gubi budi se u meni neki čovjek kojeg ja ne poznajem i za njeg ništa ne mogu garantovati , u praksi se desilo nekoliko puta to i ja fkt tom liku ništa ne vjerujem.
A jes Tifa agresivan.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:47![]()
Jel istina da su se dva Halida pobila
Ukrade vic ko sto su Dzenis Dzenisu ukrali hit
Ti ako si navikao na sve klimati glavom i da nemas svoje mišljenje onda je to tvoj problem. Šta ti drugi serviraju ti odmah povjerujes, bez da barem jednom razmisliš je li to stvarno tako.morensa je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:00Mene čudi da komplet strukturu FKS Mirvić nije pronašao ovdje na forumu. Svega doktora nauka, doktora marketinga, skauta, trenera, finasijskih eksperata koji znaju kako se peru pare a ne znaju veš mašinu uključiti. Da si rekao da čovjek ima drugu percepciju funkcionisanja pa hajde jer dolazi iz podneblja gdje je sport šou biznis ali reći da nema pojma… svašta pročitati ovdje.
Prijateljski savjet, radi obrnuto. Mlijeko za kafu je punomasno i stetit ce ti vise nego bilo koja soljica kafe bez mlijeka.
Uh... U meni se u tom trenutku ne budi jedan neki novi čovjek, probudi se izgleda 5 novih.PikachuSA je napisao/la: ↑11 mar 2024, 23:19Nešto mi ovo poznatojurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2024, 21:29
Ja sam pacifista , ali Sarajevo kad gubi budi se u meni neki čovjek kojeg ja ne poznajem i za njeg ništa ne mogu garantovati , u praksi se desilo nekoliko puta to i ja fkt tom liku ništa ne vjerujem.![]()
Pogotovo kad se bijedno šilji protivniku.
Kmeee ne benda vas niko posebno vas nove sa novim nikovima botove. Morate malo vise,sacekajte neku tekmu kad pocnemo gubit pa raspalite po 1000 postova,niste bitni uopste. Jesmo svi smo klimaci glavama i ti tu nista neces promijeniti,bicemo i dalje klimaci i tonje to beze gubis zivce,nema zalizanih i slicnih vise pa makar ispali.Lavcina je napisao/la: ↑12 mar 2024, 06:42Ti ako si navikao na sve klimati glavom i da nemas svoje mišljenje onda je to tvoj problem. Šta ti drugi serviraju ti odmah povjerujes, bez da barem jednom razmisliš je li to stvarno tako.morensa je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:00Mene čudi da komplet strukturu FKS Mirvić nije pronašao ovdje na forumu. Svega doktora nauka, doktora marketinga, skauta, trenera, finasijskih eksperata koji znaju kako se peru pare a ne znaju veš mašinu uključiti. Da si rekao da čovjek ima drugu percepciju funkcionisanja pa hajde jer dolazi iz podneblja gdje je sport šou biznis ali reći da nema pojma… svašta pročitati ovdje.
Mirvic je vlasnik 3 godine. Pazi TRI godine u kojima nismo osvojili nista, čak šta vise u ovoj kukuruz ligi nismo dalje makli od 4 mjesta.
Prva sezona bez Evrope, lanjska sezona izborena Evropa uz dosta muka, trenutna sezona opet ukazuje na to, da cemo se dobro namuciti za Evropu. A uz te sve silne milijone sto se ulazu.
Jel ovo tebi sve logično? Ako jeste onda super upravu si. Mirvic je vrh investitor samo nema srece.
Ee super onda odlično ti je u životumosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:37Kmeee ne benda vas niko posebno vas nove sa novim nikovima botove. Morate malo vise,sacekajte neku tekmu kad pocnemo gubit pa raspalite po 1000 postova,niste bitni uopste. Jesmo svi smo klimaci glavama i ti tu nista neces promijeniti,bicemo i dalje klimaci i tonje to beze gubis zivce,nema zalizanih i slicnih vise pa makar ispali.Lavcina je napisao/la: ↑12 mar 2024, 06:42Ti ako si navikao na sve klimati glavom i da nemas svoje mišljenje onda je to tvoj problem. Šta ti drugi serviraju ti odmah povjerujes, bez da barem jednom razmisliš je li to stvarno tako.morensa je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:00
Mene čudi da komplet strukturu FKS Mirvić nije pronašao ovdje na forumu. Svega doktora nauka, doktora marketinga, skauta, trenera, finasijskih eksperata koji znaju kako se peru pare a ne znaju veš mašinu uključiti. Da si rekao da čovjek ima drugu percepciju funkcionisanja pa hajde jer dolazi iz podneblja gdje je sport šou biznis ali reći da nema pojma… svašta pročitati ovdje.
Mirvic je vlasnik 3 godine. Pazi TRI godine u kojima nismo osvojili nista, čak šta vise u ovoj kukuruz ligi nismo dalje makli od 4 mjesta.
Prva sezona bez Evrope, lanjska sezona izborena Evropa uz dosta muka, trenutna sezona opet ukazuje na to, da cemo se dobro namuciti za Evropu. A uz te sve silne milijone sto se ulazu.
Jel ovo tebi sve logično? Ako jeste onda super upravu si. Mirvic je vrh investitor samo nema srece.
Je li do nas kad zvijezda zabije gol iz 4m ofsajda, kad igmanu izmisli penal il kad ti u bl u 96 zabiju gol iz ofsajda isto? Mi smo krivi? Na sebe da se ljutimo? Ovo je samo brzinski šta mi je naumpalo a ima još sigurno. Kad odigramo loše i izgubimo to je jedno, kad te zakolju, to je drugo.Lavcina je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:10Ee super onda odlično ti je u životumosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:37Kmeee ne benda vas niko posebno vas nove sa novim nikovima botove. Morate malo vise,sacekajte neku tekmu kad pocnemo gubit pa raspalite po 1000 postova,niste bitni uopste. Jesmo svi smo klimaci glavama i ti tu nista neces promijeniti,bicemo i dalje klimaci i tonje to beze gubis zivce,nema zalizanih i slicnih vise pa makar ispali.Lavcina je napisao/la: ↑12 mar 2024, 06:42
Ti ako si navikao na sve klimati glavom i da nemas svoje mišljenje onda je to tvoj problem. Šta ti drugi serviraju ti odmah povjerujes, bez da barem jednom razmisliš je li to stvarno tako.
Jel ovo tebi sve logično? Ako jeste onda super upravu si. Mirvic je vrh investitor samo nema srece.![]()
Kad nas iduci put neko selo pobjedi ili ostanemo bez Evrope nemojte samo na sudije ili Vicu bacati paljbu, jer ljutite se na pogresne.
Hvala na savjetu, međutim jedna limenka na dva, tri dana smatram da nije mnogo. Nisam nikad ni bio neki fan kafe, ali ovo ipak smatram dosta kako sam je ranije "često" pio.