FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
26
15%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 168

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 12 mar 2024, 00:54

Pablo11 je napisao/la:
12 mar 2024, 00:16
Ne mogu vjerovat da je sad i Beuno kriv jer tjera debile iz ekipe, zar to prvo niste trazili? Treba sad samo trazit 2/3 trenera koji poznaju nasu ligu? Sta pisu sve ljudi za nepovjerovat..
Drug, necemo praviti od Brune neku tabu temu. Nismo u Sjeveroj Koreji. Tjerali su se i Zeljini vojnici tipa Amar, Oda, Adzem, Mulalic itd. Ljudi koji ostavili dio svog zivota u Zelji. Neki su osvajali i titule, pa smo ih svejedno tjerali.
Nista protiv covjeka, al njemu ce suditi njegovi rezultati, kao i trenerima prije njega.
Za sada je na klupi vodio 4 utakmice i osvojio 4 boda. To je realno, slabo i mrsavo.

aldixon97
Kontakt:

Post Postao/la aldixon97 » 12 mar 2024, 01:04

let3 je napisao/la:
12 mar 2024, 00:54
Pablo11 je napisao/la:
Ne mogu vjerovat da je sad i Beuno kriv jer tjera debile iz ekipe, zar to prvo niste trazili? Treba sad samo trazit 2/3 trenera koji poznaju nasu ligu? Sta pisu sve ljudi za nepovjerovat..
Drug, necemo praviti od Brune neku tabu temu. Nismo u Sjeveroj Koreji. Tjerali su se i Zeljini vojnici tipa Amar, Oda, Adzem, Mulalic itd. Ljudi koji ostavili dio svog zivota u Zelji. Neki su osvajali i titule, pa smo ih svejedno tjerali.
Nista protiv covjeka, al njemu ce suditi njegovi rezultati, kao i trenerima prije njega.
Za sada je na klupi vodio 4 utakmice i osvojio 4 boda. To je realno, slabo i mrsavo.
Jest od toga imao Zrinjski , Siroki,kone, i Zvijezdu ,3 teske i jedna lagana nazalost vaha nam zabi ko Haland . Stop povratnicima oni i unose nemir u svlacionicu sta ce njima ko pametovat ko da su igrali redom od liverpoola do barselone , ako ces se vratit i vuc po terenu i unosit nemir mrs u pm da si mi babo ne Stilic,Coca . Kad se sjetim neko maloprije napisa zdunic,crncevic,beca,bender,bojo,subasic,juricic ,mujezinovic kapiten zavrsis 5 umal borba za evropu bila a jedva se skupili…

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 12 mar 2024, 01:45

bojamora je napisao/la:
12 mar 2024, 00:36
Pablo11 je napisao/la:
Nravno da je Bruno kriv kao i Bašić i arap. Igra čovjek sa 2 vezna a stoperi ispucavaju napadačima. Ne igraju tako igrači sami od sebe več zato što ih je on tako postavio i to im rekao. Nemamo mi igrače za Europe ali nisu ni toliko slabi da ispadnemo iz lige.
Docoljno o poznavanju fudbala kad su 4 trenera sa razlicitim formacijama i postavkama krivi,a nisu igraci koji ogovaraju iste trenere i slicno. Daj o cemu pricamo..
Fk Željezničar.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 12 mar 2024, 03:12

Gargamel22 je napisao/la:
11 mar 2024, 23:49
Urban90 je napisao/la:
11 mar 2024, 23:21
Gargamel22 je napisao/la:
11 mar 2024, 10:31

Krpić koji izgara svaku utakmicu, vraća se u sredinu i dobija sve zračne duele... Očigledno ljudi očekuju da on samo zabije gol i to je to. Zna i Krpa da nije u formi što se golova tiče ali ne možeš reći da ne daje maksimum i da nije naš najbolji napadač kojeg imamo. Svi očekujete Krpića iz 2019. ali jednostavno nije to isto niti ekipa niti njegova uloga u timu. Nikako ne može Krpić u isti koš sa Drljom, Mekićem, Amoahom...
Drug ja kazem ono sto sam cuo od ljudi koji su upućeni dublje, a sve radi jednog covjeka koji pokušava da se vrati u klub. Grupa suti jer su na strani tog covjeka to je cijela istina drug moj.
Pošteno brate, ali hajde kad već imaš tu insajdersku informaciju proslijedi nam je da znamo više. Ovo je sezona ispisana crnim slovima i vrijeme je da se otkriju sva imena ljudi iza zavjesa koji kroje sudbinu Željezničara. Svima nam je pun k prepucavanja Amar i Miske, prodaja pomocnog, ludila sa Arapima... Nestrpljivo svi priželjkujemo bolje dane za klub ali kako kad grupa ima unutrašnji interes i prikriva stvarno stanje, davajući podršku ovome svemu :o
Ako bilo ko ima informacije relevantne neka podijeli s rajom da se jednom u kraj stane malverzacijama oko Želje.
Koračamo putanjom Čelika izuzetno ubrzano, strah me da ako ispadnemo imamo krah. Željo bi mogao ostati u federalnoj nekoliko sezona i doživjeti sudbinu RK i KK Bosna gdje su sa ispadanjem u niži rang sva ulaganja i satisfakcije od države bivala prekinuta.
Drug moj ja ti kazem sta sam cuo od covjeka koji je blizak klubu, vece struje su oko kluba jer im je u cilju da svi dignu ruke od Želje. Vjerovatno imaju interes cim rade ove stvari nista nije slucajno.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 12 mar 2024, 04:07

Pablo11 je napisao/la:
12 mar 2024, 01:45
bojamora je napisao/la:
12 mar 2024, 00:36
Pablo11 je napisao/la:
Nravno da je Bruno kriv kao i Bašić i arap. Igra čovjek sa 2 vezna a stoperi ispucavaju napadačima. Ne igraju tako igrači sami od sebe več zato što ih je on tako postavio i to im rekao. Nemamo mi igrače za Europe ali nisu ni toliko slabi da ispadnemo iz lige.
Docoljno o poznavanju fudbala kad su 4 trenera sa razlicitim formacijama i postavkama krivi,a nisu igraci koji ogovaraju iste trenere i slicno. Daj o cemu pricamo..
O čemu ti pričaš jer blage nemaš veze. Ovaj trener je doveo 10 novih igrača za razliku od prošle polusezone. Pa šta se promijenilo nista. Ne valjaju oni igrači iz prvog dijela doveo nove sad ne valjaju ni ovi. Ne lupaj više gluposti dijete drago kad nemaš pojma o čemu se radi. Idi na klix komentare i tamo mlati gluposti.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 12 mar 2024, 04:13

Samo me interesuje ko sve kalkuliše sigurne bodove protiv nas. Svakom treba za nešto. Dovest ćemo se u situaciju da moramo dobiti zadnje 4, a onda nek nam je Bog na pomoći

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 12 mar 2024, 04:13

let3 je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
A pri tome je doveo druge igrace. I sad opet ne valjaju igrači a trener valja. Šta ćeš ti balavcu objasniti lupeta po temi samo godinu dana.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 12 mar 2024, 04:28

BIZMARK66 je napisao/la:
12 mar 2024, 04:13
let3 je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
A pri tome je doveo druge igrace. I sad opet ne valjaju igrači a trener valja. Šta ćeš ti balavcu objasniti lupeta po temi samo godinu dana.
Kako ono bi Adi jel miran budi, opustio si se previse.
Fk Željezničar.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2024, 06:49

Trebalo bi ovo trebalo bi ono a niko nemrda kur…E na kraju će bit.Sa bi vo Hamo Ferida mi malog.Ispo Zeljo.Nemoj zajebavat.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 mar 2024, 11:08

Mnogi ste odbijali prihvatit realnost da mozemo vrlo lako ispast a vidim neki i sad nece da shvate...vjerovatno kontaju par pobjeda i boricemo se za evropu

A u ovom teskom raspordu ako uvezemo 3/4 losa rezultata ode sve u pm
=\_1921_/=

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 12 mar 2024, 11:13

invincible1921 je napisao/la:
12 mar 2024, 11:08
Mnogi ste odbijali prihvatit realnost da mozemo vrlo lako ispast a vidim neki i sad nece da shvate...vjerovatno kontaju par pobjeda i boricemo se za evropu

U prednosti smo jedino sto se pola lige bori za opstanak.
Zvijezda kao najveci kandidat za ispadanje, a pored nje ce se vjerovatno od 4 kluba traziti jos jedan putnik u nizi rang.
Nadam se da cemo protiv konkurenata uzeti bodove koji bi nam znacili i zbog međusobnog omjera, ali eto, ostaje da vidimo.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 12 mar 2024, 11:13

Po mom mišljenju 3 ključne utakmice će nam biti Tuzla (H),Igman i Zvijezda(A),uz vjerovatno derbi na Grbavici koji će dosta uticati i na psihu igrača...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 mar 2024, 11:15

A da legenda Bekric pokusa dogovorit sa svojima u Zrinjskom, pa nam dolazi Velez koji je ispao iz kupa nervozni k'o i mi.

Zna li neko kakva je situacija bila jutros na treningu ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 12 mar 2024, 11:17

Ljudi nisu svjesni, ne žele ili neće da vide kamo ovaj naš plavi brod plovi...
Postali smo sami svoji dušmani, imamo neke svoje vizije i viđenje, daleko od onog realnog.

Za dadati se da ću, evo ja ispast glup, pa da mi uvežemo 4 dobra rezultata i da se isčupamo, ali realno, teško.

Mi kada letimo, letimo baš visoko - a ni to nije realno toliko visoko, a kada tonemo, tonemo baš duboko - a ne primjetimo. Mi, ovi, oni. Svi ovdje.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 mar 2024, 11:18

Sve i jedan igrač koji je igrao prvu polusezonu izuzev Muftića je trebao biti zamijenjen na pauzi, ali to nije moguće pa imamo to što imamo.

Kako god, nešto se čudno dešava jer su nekada navijači ulijetali na teren dok smo drugi bili, a sada podrška i kad smo pred ispadanjem. Nikakvih tenzija i belaja.

Kako god, i federalna liga je liga i treba se lagano pripremati za nju jer ovakvi kakvi su neće izboriti opstanak.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 mar 2024, 11:20

lakilone je napisao/la:
12 mar 2024, 11:13

U prednosti smo jedino sto se pola lige bori za opstanak.
Zvijezda kao najveci kandidat za ispadanje, a pored nje ce se vjerovatno od 4 kluba traziti jos jedan putnik u nizi rang.
Nadam se da cemo protiv konkurenata uzeti bodove koji bi nam znacili i zbog međusobnog omjera, ali eto, ostaje da vidimo.
Pa jesmo, ali zamisli krene nizbrdo..i dodjes u situaciju da tipa od 8 tekmi moras dobit 4/5....a pritisak strasan na ledjima
=\_1921_/=

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 mar 2024, 11:21

I što je najgore, kakva je sezona, da smo tri od 11 dobili na strani, bili bi u igri za Europu i sve bi, kao, bilo ok i u skladu sa ambicijama.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 mar 2024, 11:25

Manijaci sute, njima je ovo ok.
Jel bilo treninga zna li neko ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 mar 2024, 11:29

mamonelafo je napisao/la:
12 mar 2024, 11:17

Ljudi nisu svjesni, ne žele ili neće da vide kamo ovaj naš plavi brod plovi...
Postali smo sami svoji dušmani, imamo neke svoje vizije i viđenje, daleko od onog realnog.

Za dadati se da ću, evo ja ispast glup, pa da mi uvežemo 4 dobra rezultata i da se isčupamo, ali realno, teško.

Mi kada letimo, letimo baš visoko - a ni to nije realno toliko visoko, a kada tonemo, tonemo baš duboko - a ne primjetimo. Mi, ovi, oni. Svi ovdje.
Ma brate cinjenica na koju mnogi zatavaraju oci je da mi blago receno ni na grbavici ne briljiramo...samo smo puno cvrsci, kompaktniji nego u gostima, pa ako nista puno teze primamo golove. Ima bljeskova tu i tamo al ruku na srce nama je ogroman problem i na grbavici pobjedit ....

Kad je doso bruno raja ovdje pise o evropi jbt, a mi predzadnji na tabeli....zivimo u ilizijama vec par godina...ovaj projekat koji je pocet s ovom upravom
je odavno mrtav.

Ono sto vazda istaknem, da je nez koliko napora i sredstava gurnuto na dugove, stablizaciju peto deseto...NE SMIJEMO SEBI DOZVOLIT OVAKAV KRAH SPORTSKOG ASPEKTA...al sve je to naslijedje jos od misketa i njegovih ubleha

Iskreno se nadam da cemo bez neke prevelike muke osigurat opstanak, ali dosta toga ce zavisit od ovih prvih 3/4 tekme..ako tu makar ne uzmemo 5/6 bodova...bgm prije da cemo ispas nego da cemo ostat...al nek masta raja i dalje o Evropi
=\_1921_/=

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 12 mar 2024, 11:29

godrina je napisao/la:
12 mar 2024, 11:25
Manijaci sute, njima je ovo ok.
Jel bilo treninga zna li neko ?
I mene zanima. Ima li neko info? Šta se dešava?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 22 gosta.