NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 10 mar 2024, 16:32

InatSilniBosanski je napisao/la:
10 mar 2024, 00:04
ma nije ni bitno mi smo dosta oslabljeni donijeli bod kuci iako je Sloboda moj favorit opcenito kad iskljucim Jedinstvo napatice se i oni sljedece kolo Zera je predan poslu vjerujem da ih vec ima na radaru, a pokazao je da itekako zna zatvoriti igru pogotovo na nasem terenu…

jel zna neko do kada mozemo registrovati igrace, da malo i tome diskutujemo
Mislim da je u cetvrtak Zeric na konferenciji za novinare rekao da je negdje do polovine marta moguce registrovati igrace, ne da mi se traziti na onom klipu ali ima sigurno u vezi toga.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 11 mar 2024, 16:24

Dobra vijest je da se Bilić oporavlja jako dobro i da će biti najvjerovatnije spreman za kup.Sumnjali su na lom jagodične kosti,onaj produžetak od desetak minuta je bio zbog sudara u šesneastercu.Učestvovalo je 4-5 igrača.Nemam informaciju o igraču Sim-bau.Izgleda da je ipak on najgore prošao mada je bilo strašno i za Bilića.Ko je od igrača Jedinstva kartoniran i neće igrati protiv slobode zna li se?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 mar 2024, 16:27

ammimr je napisao/la:
11 mar 2024, 16:24
Dobra vijest je da se Bilić oporavlja jako dobro i da će biti najvjerovatnije spreman za kup.Sumnjali su na lom jagodične kosti,onaj produžetak od desetak minuta je bio zbog sudara u šesneastercu.Učestvovalo je 4-5 igrača.Nemam informaciju o igraču Sim-bau.Izgleda da je ipak on najgore prošao mada je bilo strašno i za Bilića.Ko je od igrača Jedinstva kartoniran i neće igrati protiv slobode zna li se?
Najbolje da kup preskoci ako je tako, neka se spremi za Slobodu... mada bi mu mozda godilo i to iskustvo protiv Zrinjskog, zasluzio je da brani to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 mar 2024, 17:23

Mi Slobodu moramo dobiti, ali mislim da ce teren biti katastrofa jer kisa pada previse. Bice sve osim lagane utakmice, a ta tri boda nam trebaju, pa onda dva gostovanja sta god da izvuku bice dobro. Sa Slobodom igramo u Nedjelju u 15:30

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 11 mar 2024, 17:47

harden je napisao/la:
11 mar 2024, 16:27
ammimr je napisao/la:
11 mar 2024, 16:24
Najbolje da kup preskoci ako je tako, neka se spremi za Slobodu... mada bi mu mozda godilo i to iskustvo protiv Zrinjskog, zasluzio je da brani to.
Ma to su mašine prave vjeruj pravi profesionalci.Kad sam Jusića vidio poslije Zrinjskog pomislio sam da ga je infarkt spucao koliko je pretrčao.Krpio komplet stranu jer je kapiten bio povrijeđen.Ovom glava otekla komplet sad crn ispod oka kaže jašta nego braniti protiv Zrinjskog.Ali tu je Žerić i treba njemu vjerovati pa ko god da bude igrao.Ono što sam rekao jesenas ispunjeno je.Kondiciono su spremni,nadtrčali su Sim-bau i nadigrali u svim segmentima i sem one gluposti kod njihovog gola strašno odigrana tekma.Tad i golman mora odlično braniti jer ekipa je to.Biće ovo zanimljivo proljeće u Jedinstvu.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 mar 2024, 17:51

Ima li kakvih aktivnosti oko sanacije terena (valjanje, čepiranje, prozračivanje)?

Nikad blaža zima, a nikad gori teren, jednostavno se kvalitetnijim održavanjem teren može i mora dovesti u bolje stanje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 11 mar 2024, 18:23

NeRi_K je napisao/la:
11 mar 2024, 17:51
Ima li kakvih aktivnosti oko sanacije terena (valjanje, čepiranje, prozračivanje)?

Nikad blaža zima, a nikad gori teren, jednostavno se kvalitetnijim održavanjem teren može i mora dovesti u bolje stanje.
Tu se mora i savez uključiti i naravno vlast gradska,kantonalna i federalna.Najbolja solucija je hibrid ali je održavanje istog skupo.Ali ako danas a ne sutra sjednu za stol da pregovaraju možda od toga bude nešto.Ovako samo sanak pusti vjeruj drug.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 12 mar 2024, 12:23

ammimr je napisao/la:
11 mar 2024, 18:23
NeRi_K je napisao/la:

Tu se mora i savez uključiti i naravno vlast gradska,kantonalna i federalna.Najbolja solucija je hibrid ali je održavanje istog skupo.Ali ako danas a ne sutra sjednu za stol da pregovaraju možda od toga bude nešto.Ovako samo sanak pusti vjeruj drug.
Slažem se da se NSBiH mora uključiti ukoliko se radi nova drenaža i zamjena terena.

Ali ovo što sam nabrojao spada u redovno održavanje terena. Uvijek se teren valjao, a u nekoliko navrata rađeno je u Bihaću u čepiranje terena.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 12 mar 2024, 13:53

NeRi_K je napisao/la:
12 mar 2024, 12:23
ammimr je napisao/la:
11 mar 2024, 18:23
NeRi_K je napisao/la:

Slažem se da se NSBiH mora uključiti ukoliko se radi nova drenaža i zamjena terena.

Ali ovo što sam nabrojao spada u redovno održavanje terena. Uvijek se teren valjao, a u nekoliko navrata rađeno je u Bihaću u čepiranje terena.
Eto treba Savez da dodje i da nam kosi travu i valja teren 😁

Tu bi mozda trebalo dogovorit da komunalno preduzece radi ciscenje i odrzavanje terena. Tako da taj trosak onda spada na gradski trosak. Ne znam kako je sad i tko ustvari brine o samom terenu?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 12 mar 2024, 14:32

Možda se nisam dobro izrazio.Šta god da se radi trebalo bi odmah danas zaganjati nikako ne čekati sutra.Još 2,5 mjeseca i kraj sezone.Planirati unaprijed a nikako kaskati.E tu dođe opet stara priča,stara dugovanja itd itd.Ali kažem agirati a nikako i samo reagirati kao do sada.Sve košta ali eto uprava treba da pronađe modus šta i kako dalje.Teren bi trebalo svakako da bude br jedan.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 mar 2024, 15:07

Mislim da i uprava zna sta je problem, kao i gradonačelnik i vjerujem da ce pokusati nesto u vezi toga. Barem se nadam, ako se ne moze mijenjati ovaj teren, onda barem neka ga poprave jer na ovom nema igre.

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 12 mar 2024, 15:38

Ja sam razmisljao da ne bi bilo lose neki crowdfunding mozda pokrenuti za travnjak, ispromovisati ga, i onda se mozda na sadaku zakotrlja ta prica…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 mar 2024, 15:51

Chevalier je napisao/la:
12 mar 2024, 15:38
Ja sam razmisljao da ne bi bilo lose neki crowdfunding mozda pokrenuti za travnjak, ispromovisati ga, i onda se mozda na sadaku zakotrlja ta prica…
Moze proci prvo ako se javno obznani svaka marka od stolica gdje otisla.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 mar 2024, 16:23

harden je napisao/la:
12 mar 2024, 15:51
Chevalier je napisao/la:
Sto se nece desiti nikad

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 mar 2024, 16:24

nebeskasila je napisao/la:
12 mar 2024, 16:23
harden je napisao/la:
Chevalier je napisao/la:
Sto se nece desiti nikad
Tako je, zato jos dugo dugo vremena se nece moci skupljati pare za nesto preko ledja navijaca. Ja prvi ne dam dok sve ne bude transparentno, mogu volontirati pomoci sta oko kluba ako treba ali pare ne dam dok ne znam kako se koriste.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 mar 2024, 16:28

Je li se u Mostar ide dan ranije ili sutra, je li istina ono sto je neko spomenuo ovdje da su se oni ponudili platiti hotel?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 mar 2024, 16:43

Ja nigdje cuo nisam da se Zrinjski ponudio iako je predsjednik rekao da valjda idu u utorak. Nema opet informacija na stranici, sve je to bezveze. Nikad da poprave te stvari da napisu neku objavu da se zna sve.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 12 mar 2024, 17:29

Ekipa je danas u 13:00 otputovala za Mostar.Valjda će nas uprava o svemu obavjestiti kad se vrate.Ono sa jednom lijepom pričom i sjajnim impresijama sa tog putovanja.Trebalo je da idem sutra u Mostar poslovno pa bih vas ja o svemu informisao ali mi se izjalovilo.Nadam se da će biti prenos na tv kao i u nedjelju protiv Slobode.Vjerujte da je za mene i to veliki napredak.Ono gledaš i lošiju ligu na tv uz komentatora i sve ostalo.Samo opušteno!

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 12 mar 2024, 18:13

Koliko ja znam,Ultrasi su ponudili noćenje nasim navijačima,nije ponudio Zrinjski Jedinstvu...
Uglavnom ljepa priča se napravila sa ovim Ultrasima,prijatelj iz Mostara mi kaze da su odusevljeni prijemom u Bihaću (sin mu je bio medju Ultrasima) iznenadili su se jer su uvijek dočekani na nož u Bošnjačkim i Srbskim sredinama,mi smo naravno opet pokazali Evropsku crtu mentaliteta i blizinu Zagreba i Beča!

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 12 mar 2024, 19:22

harden je napisao/la:
Chevalier je napisao/la:
Stvarno ste vise dosadni s time. Ja sam medju prvima kupio nekoliko stolica.

Zna se da su stolice otisle na tekuce troskove jer je grad te godine zavrnuo pipu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.