Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ammarc
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ammarc » 21 mar 2011, 13:30

sundancekid je napisao/la:
ammarc je napisao/la:Dzeko najlosije ocijenjen igrac Citya juce od goala,5.0...toliko o njihovoj realnosti.
Realno da je lose odigro jest, da je zasluzeno 5, jest. Brate, lose se krece, jako malo trci, vecinu vremena il trckara il jos gore hoda. Jasno mi je sve, ali brate moras bit malo agilniji, jbg... Bice bolje aBd...
Slazem se da nije odigrao nesto posebno,ali daleko od toga da je najlosiji bio.
Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 21 mar 2011, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 mar 2011, 13:31

Pauk je napisao/la:[youtube][/youtube]
hoce izgleda Džeko da mu Balotelli uradio onaj my geri kao onom iz Dynama :D :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 mar 2011, 13:40

Džeko je samo prema Goal.com najlošiji,prema ostalim medijima Skysport, Gardian,DMail lošiji od Džeke su:Silva,Richards, Tores, Baloteli, Milner, Barri, Jonson, a dosta ih ima sl. ocjene kao Džeko

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2011, 13:46

Robinho kao nije uspio u MC,pa ''jadnik'' zavrsi u Milanu
Adebayor isto nije uspio pa ode u Real.
E hoce zaebati Dzeku,ako i ovaj ''ne zadovolji'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2011, 13:47

ZOI84 je napisao/la:Džeko je samo prema Goal.com najlošiji,prema ostalim medijima Skysport, Gardian,DMail lošiji od Džeke su:Silva,Richards, Tores, Baloteli, Milner, Barri, Jonson, a dosta ih ima sl. ocjene kao Džeko
Naljutio se Goal.com što im Bosanci svaku anketu i glasanje za igrača utakmice syebu.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 mar 2011, 15:40

Da se hoce ovi iz Citya naljutiti i poslati ga u Bayern 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Ulicni_cistac
Kontakt:

Post Postao/la Ulicni_cistac » 21 mar 2011, 15:41

dzeko stvarno los, al hajd sta ces, nadat je se da ce bit bolje....

Dobio je on neki strah ili neku blokadu, postao nesiguran u sebe i to je to..Dok to ne prodje nema od njega nista..A tesko to moze proci tako brzo...Najbolje bi bilo da predje u neku drugi klub, neku drugu ligu...

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 21 mar 2011, 15:43

Nitko u Manchester Cityju nije impresioniran Džekom

Prošla je i osma premierligaška utakmica u dresu Manchester Cityja 25-godišnjeg Edina Džeke, no do pogotka ovaj bosansko-hercegovački nogometaš još nije došao...

Postigao je Džeko dva pogotka u Europa ligi (oba Arisu) i dva u FA Cupu, ali igrač kojeg je tijekom siječnja Manchester City kupio za 27 milijuna engleskih funti trebao bi davati daleko više. Tako misle navijači i čelništvo, ali misle i igrači.

Neimenovani izvor je za The Mail rekao kako nitko od njegovih suigrača nije impresioniran Džekom koji bi trebao biti zvijezda s obzirom na to koliko vrijedi, ali i s obzirom na 66 pogodaka u 111 utakmica za Wolfsburg. Niti na utakmicama, ali niti na treninzima.

"Najbolji opis za njega jest da je krut. On nema prvi kontakt s loptom kakav imaju veliki nogometni majstori. Neugodno su svi ovdje iznenađeni s onim što pokazuje", rekao je toj tiskovini nepoznati izvor.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 mar 2011, 15:58

Džeko uopšte nije loš, ja ne znam šta to vi očekujete od njega? Da sam rješava utakmice, da bude isti tip igrača kao što su Ronaldo, Messi, pa čak i Tevez? Kao eto, anonimni izvor navodi da su saigrači nezadovoljni. Moj anonimni izvor mi tvrdi da je i on nezadovoljan saigračima, kao i da je svaki igrač City-a nezadovoljan sa svojim saigračima. Samo je bitno da je anoniman.

Idemo malo čitati ono što nije anonimno:

"Carlos je dobar igrač, ali isto tako su dobri i Džeko i Balotelli. Nakon 70. minute bilo je normalno da Chelsea ima veći posjed lopte, koji je bio posljedica našeg umora", dodao je Mancini.

"Naša tri napadača, Carlos Tevez, Mario Balotelli i Edin Džeko moraju dobro sarađivati na terenu i to je ključno za našu igru. Edinu nije nimalo lako jer je došao u novu ekipu, u novu ligu, ali mislim da će on postati jedan od najboljih napadača u Engleskoj", kaže Mancini.

"Malo po malo Džeko se privikava na Englesku i stil fudbala ovdje i ja se iskreno nadam da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se u potpunosti privikne. Mi gradimo jednu dobru ekipu i mislim da već ove sezone možemo osvojiti jedan od trofeja", smatra Silva.

"Mislim da će Džeko kada se prilagodi na otočki način igranja biti veliko pojačanje za Građane. Edin ima sve atribute za uspjeh u Premiershipu", prenosi portal PremiershipNews.net McClarenovu izjavu.

"Od Džeke svi očekuju zaista mnogo, jer je City za njega izdvojio velike pare Wolfsburgu. Radi se o zaista sjajnom igraču, ali mu definitivno neće biti lako, jer mora proći neko vrijeme da se privikne na engleski stil fudbala", kaže Tevez za Goal.com i dodaje kako se sa Džekom odlično slaže na terenu.

Da ne nabrajam dalje. Džeko je odličan igrač i iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. A sad što mi gledamo samo njega tokom utakmice i što bi uvijek htjeli više to nije njegov problem, a kako vidimo, bogami ni Mancinijev ni ostalih igrača City-a. Mi smo navikli da on u Wolfsburgu rješava utakmice sam i to nam nedostaje danas, ali, polako, doći će i na to red. Samo strpljenja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 mar 2011, 16:05

Ma realno gledajuci nije Mancini ocekivao da ceka Dzeku pola godine da se prilagodjava.Pa ne bi ga sad ni dovodio.On nije siguran ni da ce narednu utakmicu docekati na klupi Gradjana a kamoli da ga ceka za sljedecu sezonu.Sam je govorio da sa njim ocekuje napad na sami vrh i da je to karika koja im nedostaje...Medjutim,mislim da je pogresnu uzeo slagalicu za svoju sliku ;)
To sto sad prica su vjerovatno izvlakuse,a i malo da ohrabri Dzeku

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 mar 2011, 16:09

delija je napisao/la:Ma realno gledajuci nije Mancini ocekivao da ceka Dzeku pola godine da se prilagodjava.Pa ne bi ga sad ni dovodio.On nije siguran ni da ce narednu utakmicu docekati na klupi Gradjana a kamoli da ga ceka za sljedecu sezonu.Sam je govorio da sa njim ocekuje napad na sami vrh i da je to karika koja im ne dostaje...Medjutim,mislim da je pogresnu uzeo slagalicu za svoju sliku ;)
Hmm, ne nego mu je slika pogrešna. Ne vidim ja trenutno da je kapacitet ove ekipe dovoljan za sami vrh, sa ili bez Edina u timu. Formacija City-a jeste 4-4-1-1 ali su tu 4 zadnja vezna i 2 naprijed, 2 koja moraju biti individualci, da bi nešto uspjeli napraviti. U ovakvom timu i formaciji nema mjesta ni za jednog klasičnog napadača a Edin je upravo to. Mancini je glup što je uopšte kupovao Edina ako misli ovako igrati, ali ja mislim da će Edin zapravo biti 1 igrač u okviru planirane rekonstrukcije tima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 mar 2011, 16:13

NKZG je napisao/la:Nitko u Manchester Cityju nije impresioniran Džekom

Prošla je i osma premierligaška utakmica u dresu Manchester Cityja 25-godišnjeg Edina Džeke, no do pogotka ovaj bosansko-hercegovački nogometaš još nije došao...

Postigao je Džeko dva pogotka u Europa ligi (oba Arisu) i dva u FA Cupu, ali igrač kojeg je tijekom siječnja Manchester City kupio za 27 milijuna engleskih funti trebao bi davati daleko više. Tako misle navijači i čelništvo, ali misle i igrači.

Neimenovani izvor je za The Mail rekao kako nitko od njegovih suigrača nije impresioniran Džekom koji bi trebao biti zvijezda s obzirom na to koliko vrijedi, ali i s obzirom na 66 pogodaka u 111 utakmica za Wolfsburg. Niti na utakmicama, ali niti na treninzima.

"Najbolji opis za njega jest da je krut. On nema prvi kontakt s loptom kakav imaju veliki nogometni majstori. Neugodno su svi ovdje iznenađeni s onim što pokazuje", rekao je toj tiskovini nepoznati izvor.
Ja mislim da je to malo pretjerano. Pogotovo taj prijem lopte, mislim da se Dzeko zna fino ograditi i primiti loptu...... Krut mozda malo i jeste, vidi se na njemu da je napet, nekako ne igra opusteno. Mozda psihicki pritisak jer ipak +/- 35 miliona znaci da mora pokazati vise. Da budemo iskreni, to sad za sad nije opravdao.
Kad vidim sta radi Suarez koji je placen 10 miliona manje, onda se mogu i moram razocarati u ovo sto sad pokazuje ali, nije los kad ga poredimo sa Carrollom koji je kostao kao on ili sa Torresom koji je bio skoro duplo skuplji a obadvojica vec naviknuti na PL i obadvojica igraju u timovima koji trenutno bolje igraju od Cityja.

Mislim da ce Edin nadoci sa vremenom, kao i njegov City. Mi ne moramo i ne smijemo ocekivati da bude igrac lige kao sto je bio u Njemackoj jer je PL puno jaca od BL.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 mar 2011, 16:19

NoName je napisao/la:
Hmm, ne nego mu je slika pogrešna. Ne vidim ja trenutno da je kapacitet ove ekipe dovoljan za sami vrh, sa ili bez Edina u timu. Formacija City-a jeste 4-4-1-1 ali su tu 4 zadnja vezna i 2 naprijed, 2 koja moraju biti individualci, da bi nešto uspjeli napraviti. U ovakvom timu i formaciji nema mjesta ni za jednog klasičnog napadača a Edin je upravo to. Mancini je glup što je uopšte kupovao Edina ako misli ovako igrati, ali ja mislim da će Edin zapravo biti 1 igrač u okviru planirane rekonstrukcije tima.
Ma to i pokusavam reci.Dovodi Dzeku koji mu apsolutno ne treba.Uopste ne gaji igru u kojima bi mogao koristiti Dzekine kvalitete.Citava veza mu zna driblati al niko ne zna dodati.Ne kontam uopste koja je to njegova filozofija..

Dzeko ce bljesnuti sljedece sezone,ali sa novim trenerom aBd ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2011, 16:26

Sad 's vidit Felixa kad rasproda sve Tasove golface dvica i dovede Dzeku i plus Misketa pride. :mrgreen:
Dobio je sve ovlasti,a sa onim jadnicima od pojacanja cestito ni u BL opstati ne moze.Kad je rumeni to sve zaeb'o.
Dobro Magonja to zna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 21 mar 2011, 16:28

Igrač Citya se požalio novinaru "The Maila": Džeko nije impresionirao nikoga, previše je krut

"The Mail" je donio priču iz redova Cityja o tome kako navijači, čelnici, ali i suigrači smatraju da Džeko mora igrati bolje.

Tako je, navodno, jedan Džekin suigrač rekao kako nitko u svlačionici nije impresioniran Džekom. "Dijamant" bi morao biti zvjezda s obzirom na novac koji je plaćen za njega i bilansom golova koji je donio iz Wolfsburga.

- On je krut. Nema prvi kontakt kakav imaju majstori. Ovdje su svi neugodno iznenađeni - rekao je za "The Mail" neimenovani igrač Cityja.

Medijski napadi na Džeku su već počeli. Engleski tabloidi su uvijek "žedni krvi" i nije im trebalo dugo da počnu gađati svojim strelicama. Ostaje da se nadamo da će im Džeko što prije odgovoriti golovima.

izvor: Avaz
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 mar 2011, 16:30

Pauk je napisao/la:Igrač Citya se požalio novinaru "The Maila": Džeko nije impresionirao nikoga, previše je krut

"The Mail" je donio priču iz redova Cityja o tome kako navijači, čelnici, ali i suigrači smatraju da Džeko mora igrati bolje.

Tako je, navodno, jedan Džekin suigrač rekao kako nitko u svlačionici nije impresioniran Džekom. "Dijamant" bi morao biti zvjezda s obzirom na novac koji je plaćen za njega i bilansom golova koji je donio iz Wolfsburga.

- On je krut. Nema prvi kontakt kakav imaju majstori. Ovdje su svi neugodno iznenađeni - rekao je za "The Mail" neimenovani igrač Cityja.

Medijski napadi na Džeku su već počeli. Engleski tabloidi su uvijek "žedni krvi" i nije im trebalo dugo da počnu gađati svojim strelicama. Ostaje da se nadamo da će im Džeko što prije odgovoriti golovima.

izvor: Avaz
A koliko je lopti cijela ta ekipa dodala Džeki u 14 utakmica? Koliko Centaršuta?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 21 mar 2011, 16:35

Ma ovo su ciste gluposti,covjek koji ne dobije 2,3 lopte u 16-ercu za cijelu tekmu da se ocekuje nesto od njeg?? On je klasicni spic i treba da dobija sto vise lopti u 16-ercu a ne na sredini terena!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2011, 16:43

Zasto postavljate isti (izmisljeni) clanak 10 puta? Pa imate li vi oci?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 mar 2011, 16:48

Jao sto se neko zabavio s tim, cuj nije dobar koliko se prica. :lol: :lol: :lol:
Smijesno...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 21 mar 2011, 16:50

Kako znas da nije ovo pravo reko jedan igrac City-a?

Ako ima ''klan'' protiv Dzeke, siguran sam da je Tevez vodja tog klana, jer Tevezu nije drago sto je dosao Dzeko.

Tevez je imao i preveliki ego za Man.United, pa je ga se Ferguson rijesio, ocigledno Tevez samo igra za vlastiti ego a ne za klub i navijace.

Mozda sa Tevezom su i Silva i Zabaleta jer likovi samo znaju pricati spanski, a cak je i Tevez kapiten City-a koji zna 4 rijeci na engleskom.

I opste poznato je da Tevez ima ozbiljne mentalne probleme, samo pogledajte njegove izjave i ispade u zadnjih 12 mjeseci.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90 i 33 gosta.