papak iz tuzleUrbanBatalion je napisao/la:Ko vam smeta da ga pobijedimo ?![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Popović Lazar
- Kontakt:
avenija je napisao/la:papak iz tuzleUrbanBatalion je napisao/la:Ko vam smeta da ga pobijedimo ?![]()
Hajde lazare,hajde Lazare..
- UrbanBatalion
- Kontakt:
I njega cemo sredit. -.-avenija je napisao/la:papak iz tuzleUrbanBatalion je napisao/la:Ko vam smeta da ga pobijedimo ?![]()
Al saltcityattack je moj idol.
Na stranu ova navijacka peckanja i gluposti na sta se najvise primaju navijaci Zelje sto je i logicno jer se sa nama ganjaju za titulu, mislim da su jednostavno glupa pitanja da li cete reagovati ili da li zelite igaratio evropu jer vam titula ne trebe i slicno.Jedno iskreno pitanje i nadam se iskren odgovor.
Ako bi Borac bio prvak, a nema sanse da ne bude, a vasi ga zahebali pa banovali savez i onda sprijecili Borac da odigra LP, da li bi navijaci Borca nijemo gledali na to?
Hocemo li biti ovce da nam supci kroje kapu?
Pa svaki navijac zivi za taj dan,da se na Gradskom razvije musema, e sad jedini je problem sto bas niko ne shvata ove prijetenje ozbiljno i nikome ni je u podsvijesti da bi mogla biti ta suspenziji.
U razgovoru sa prijateljima, svi su ubjedjeni da ce se mafijasi dogovriti da zadrze svoje fotelje i da ce biti ona stara narodna tresla se gora rodio se mis.A sto se tice nekih visih srpskih ciljeva sto se ovde provlaci u zadnje vrijeme, samo cu vam reci , ljudi ne paranojisite,ispadate smijesni.
Pozdrav svim normalnim ljudima iz grada sampiona
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jasno mi je kako razmisljaju normalni ljudi, ali mi gore imamo samo nenormalne.Papalukas je napisao/la:Na stranu ova navijacka peckanja i gluposti na sta se najvise primaju navijaci Zelje sto je i logicno jer se sa nama ganjaju za titulu, mislim da su jednostavno glupa pitanja da li cete reagovati ili da li zelite igaratio evropu jer vam titula ne trebe i slicno.Jedno iskreno pitanje i nadam se iskren odgovor.
Ako bi Borac bio prvak, a nema sanse da ne bude, a vasi ga zahebali pa banovali savez i onda sprijecili Borac da odigra LP, da li bi navijaci Borca nijemo gledali na to?
Pa svaki navijac zivi za taj dan,da se na Gradskom razvije musema, e sad jedini je problem sto bas niko ne shvata ove prijetenje ozbiljno i nikome ni je u podsvijesti da bi mogla biti ta suspenziji.
U razgovoru sa prijateljima, svi su ubjedjeni da ce se mafijasi dogovriti da zadrze svoje fotelje i da ce biti ona stara narodna tresla se gora rodio se mis.A sto se tice nekih visih srpskih ciljeva sto se ovde provlaci u zadnje vrijeme, samo cu vam reci , ljudi ne paranojisite,ispadate smijesni.
Pozdrav svim normalnim ljudima iz grada sampiona.
U stvari oni su pametni i koriste nas, stoku, ali opet jbga nisi normalan ako i stoku previse iskoristavas.
I stoka ima dusu. Ni oni ne vjeruju da ce nas banovati, ali sta ako se to stvarno desi?
Kod nas jbg uvijek "valjda se nece desiti" , a nama se "valjda" desi uvijek ruzno. Zasto se nama "valjda" ama bas nikada ne desi lijepo! Mozda i zato sto nismo optimisti i sposobni da kazemo: "Nama se to nece desiti. Necemo dopustiti!"
Ovako gledamo i cekamo ko telke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je nešto smješno to je onda tvoj post.Papalukas je napisao/la:Na stranu ova navijacka peckanja i gluposti na sta se najvise primaju navijaci Zelje sto je i logicno jer se sa nama ganjaju za titulu, mislim da su jednostavno glupa pitanja da li cete reagovati ili da li zelite igaratio evropu jer vam titula ne trebe i slicno.Jedno iskreno pitanje i nadam se iskren odgovor.
Pozdrav svim normalnim ljudima iz grada sampiona.
Naravno da se neće dogovoriti a da li poslije toga ide suspenzija pa sređivanje stvari u savezu i onda odblokiranje suspenzije ili neki plan B bez suspenzije to ćemo vidjeti.
U svemu tome je najmariginalnija činjenica predsjedništvo jer nema gotovo nikakve nadležnosti ali se postavlja pitanje zašto je to uslov za suspenziju a ne suštinske stvari, kome smetaju 3 člana predsjedništva koji nemaju gotovo nikakve nadležnosti, nemam ništa protiv da bude 1 neki pošten čovjek pa bilo iz kog naroda ali nije to suština problema on je mnogo dublji i u velikoj mjeri je zakopan u FBiH jer tamo je i najveći dio novca odlazio što stiže od UEFA, RS kupi samo mrvice.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dejane ne mislim da je smijesan. Ako si gledao utakmice reprezentacije mogao si vidjeti transparente upucene prema fudbalskom savezu. Nijedan transparent niti navijanje nije upuceno protiv FS RS nego protiv FS BiH.
Istina je da lopovi sjede tamo. Dakle prozivan je FS BiH.
Samo su krali i kradu, mi ispastamo. Fudbal tone. Treba sve izvratiti naopako. Ja sam prvi za bolji i pravedniji savez.
Istina je da lopovi sjede tamo. Dakle prozivan je FS BiH.
Samo su krali i kradu, mi ispastamo. Fudbal tone. Treba sve izvratiti naopako. Ja sam prvi za bolji i pravedniji savez.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
the maniacs 87
- Kontakt:
kolika se cijena krece penala. maloprodajnaRBA 1987 je napisao/la:Pa šta ima veze, naručimo sebi svaki put po jedan penal, ima se može se, prodali Vuleta i kupili sebi 12 penala, još smo mislili i Zebu da kupimo da ih može šutati, al propozicije saveza ne dozvoljavaju da prvi penaldžija lige napušta klub u kojem je zadužen samo za izvođenje penala, čak je tražena i promjena pravila, pa da se može vršiti izmjena da Zeba uđe u igru i samo puca penal kad zatreba, ali članovi FSRS su blokirali tu odluku... Inače do sada je momak uspješno izveo svih 7 PENALA za klub iz sarajeva...the maniacs 87 je napisao/la:Znate kako djeca uče brojati u vrtiću??????????
Odgovor: Pomoću Borčevih penala.
Sramotno i providno u proljetnom dijelu 2 utakmice kući i 2 penala na poklon.
Ovo nije više Premijer liga BiH nego Štimanje liga BiH
Cestitam na tituli i da nas Abd u dobrom svjetlu prezentujete u Evropi.
Pustite čestitke prvenstvo je tek počelo Borac je ubjedljivo u najboljoj poziciji, a ovaj kiks Željezničara samo znači da sad možemo igrati još rasterećenije jer imamo fore na još jedan neplaniran kiks.herbion je napisao/la:Cestitam na tituli i da nas Abd u dobrom svjetlu prezentujete u Evropi.
A za Evropu svaka čast i ja se nadam dobrom predstavljanju
Ajde objasni mi sta je to smijesno....Ako je nešto smješno to je onda tvoj post.
1. Mušema se razvija tek u posljednjem pretkolu LŠ, MISLIŠ DA MOŽEMO DO MUŠEME
2. Niko ne shvata prijetnje i nikom nije u podsvjesti suspenzija, Kao DA SI 100% SIGURAN U TO da ama baš nikom...
3.U razgovoru sa prijateljima svi su ubjeđeni da će se mafijaši dogovoriti - VRLO JAK IZVOR INFORMACIJA, i mislim da se neće dogovoriti jer su predstavnici dva naroda protiv statuta a jedan je za, imam utisak samo zato što su ovi protiv
4. srpski ciljevi i paranoja, NE RAZUMIJEM jesu Srbi jedini protiv
2. Niko ne shvata prijetnje i nikom nije u podsvjesti suspenzija, Kao DA SI 100% SIGURAN U TO da ama baš nikom...
3.U razgovoru sa prijateljima svi su ubjeđeni da će se mafijaši dogovoriti - VRLO JAK IZVOR INFORMACIJA, i mislim da se neće dogovoriti jer su predstavnici dva naroda protiv statuta a jedan je za, imam utisak samo zato što su ovi protiv
- Popović Lazar
- Kontakt:
herbion je napisao/la:Cestitam na tituli i da nas Abd u dobrom svjetlu prezentujete u Evropi.
Možemo se prezentovati samo uu BiH
Hajde lazare,hajde Lazare..
Ma nema u savezu,vaši,naši,..Sve su to ****!!!
Za prvo to je bilo vise figurativno, ako ces tako gledati bukvalno stvari odakle ti da smo sampioni, teoretski mozemo ispasati iz lige,al ako te musema nasmijala onda neka ti bude1. Mušema se razvija tek u posljednjem pretkolu LŠ, MISLIŠ DA MOŽEMO DO MUŠEME
sto se tice pod 2 i 3, namjerno sam naglasio u razgovoru sa prijateljima a tu spadaju i poznanici i ljudi koji prate Borac godinama da ti malo nacrtam, i evo ja ti kazem ,mislim da ce se dogovriti 100%,odnosno nece biti suspendovani klubovi, i ovo kad sam rekao niko mislio sam na te ljude sa kojima diskutujem o Borcu, a sto se tice cetvrtog vjerovatno me nisi razumio, to sam napisao zato sto se uveliko ovde prica o nekim srpskim ciljevima,Dodiku i slicno sto realno nema veze sa mozgom ,ko zna o cemu pisem shvatice ko ne zna nema veze, i da necu vise pisati sta god mi napises, ne da mi se
Pozdrav!!!
Pa zavisi, dal je sa pdv ili bez, a cjenovnik je poznat, jer ipak ste vi najveći potrošači tog artikla...the maniacs 87 je napisao/la:kolika se cijena krece penala. maloprodajnaRBA 1987 je napisao/la:Pa šta ima veze, naručimo sebi svaki put po jedan penal, ima se može se, prodali Vuleta i kupili sebi 12 penala, još smo mislili i Zebu da kupimo da ih može šutati, al propozicije saveza ne dozvoljavaju da prvi penaldžija lige napušta klub u kojem je zadužen samo za izvođenje penala, čak je tražena i promjena pravila, pa da se može vršiti izmjena da Zeba uđe u igru i samo puca penal kad zatreba, ali članovi FSRS su blokirali tu odluku... Inače do sada je momak uspješno izveo svih 7 PENALA za klub iz sarajeva...the maniacs 87 je napisao/la:Znate kako djeca uče brojati u vrtiću??????????
Odgovor: Pomoću Borčevih penala.
Sramotno i providno u proljetnom dijelu 2 utakmice kući i 2 penala na poklon.
Ovo nije više Premijer liga BiH nego Štimanje liga BiH
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Problem u vezi sa takmičenjem na međunarodnoj sceni mogla bi biti eventualna suspenzija Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH od strane UEFA.
"Mislim da postoji dogovor kako ustrojiti u budućnosti Savez, a to je model Savjeta ministara BiH, po kojem su zaštićeni i nacionalni i entitetski interesi. Moram da naglasim da je ovo lični, a ne stav Upravnog odbora Borca, koji se ranije izjasnio o ovom pitanju", zaključio je Kopanja.
Znaci resenje je na pomolu?
"Mislim da postoji dogovor kako ustrojiti u budućnosti Savez, a to je model Savjeta ministara BiH, po kojem su zaštićeni i nacionalni i entitetski interesi. Moram da naglasim da je ovo lični, a ne stav Upravnog odbora Borca, koji se ranije izjasnio o ovom pitanju", zaključio je Kopanja.
Vidimo kako taj model ferceraSrdjanBL je napisao/la:Problem u vezi sa takmičenjem na međunarodnoj sceni mogla bi biti eventualna suspenzija Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH od strane UEFA.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
pa u savjetu ministara je jedan predsjednik,mogli su odmah to dogovoriti a ne jesti g.ovna godinu dana i sad pred istek roka prihvatati!
sad bi najveci crnjak bio da muslimani kazu da im to ne odgovara...o boze,kakve su to budale sve redom!
sad bi najveci crnjak bio da muslimani kazu da im to ne odgovara...o boze,kakve su to budale sve redom!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
To obicno tako bude u BIH

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.