NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 11 mar 2024, 20:37

Mehic ima tri zuta, a Masic dva zuta 😀. Znaci protiv Radnika vezni red, Begic, Vardo i Talha
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 mar 2024, 20:44

dinodino2019 je napisao/la:
11 mar 2024, 20:37
Mehic ima tri zuta, a Masic dva zuta 😀. Znaci protiv Radnika vezni red, Begic, Vardo i Talha
Nema zeničkog McGregora, nema bodova :kafa:

Bod bi bio premija, u nizu smo od 3 poraza u gostima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 11 mar 2024, 22:05

Hamzic bi trebao biti na raspolaganju, jer je okupljanje reprezentacije u subotu

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 11 mar 2024, 23:21

Truhlo je napisao/la:
11 mar 2024, 20:44

Vrijeme je za tri boda u gostima.😀 Nemamo pobjede u gostima od Mladosti ako me pamcenje dobro sluzi.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 mar 2024, 07:26

NekiForumas je napisao/la:
11 mar 2024, 23:21
Truhlo je napisao/la:
11 mar 2024, 20:44

Vrijeme je za tri boda u gostima.😀 Nemamo pobjede u gostima od Mladosti ako me pamcenje dobro sluzi.
Iskreno bod bi bio dobar poznavajuci nasu igru na strani. U Hadzicima vjerovatno ova postava: Durmo, Sivac,Lovro,Isakovic,Arnautovic,Vardo,Begic (Hamzic), Talha, Durmis,Karalic i Masic.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2024, 08:27

Durmis ili Karalic moraju na klupu. Prije Karalic nego Durmis.

Zasto trener ne proba zamjeniti strane njima dvojici kada ih ocigledno ne ide kao sto je bilo u subotu?
Celik!3,2,2.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 12 mar 2024, 10:47

Ja bi na krilu stratao Međuseljca ali sa modifikovanom ulogom, ne bi igrao toliko uz aut liniji vec bi ulazio u sredinu i sustinski bi bio druga desetka uz Tahlu, tako bi stvorili visak u veznom redu. Sirina ne bi trpila jer desno imas Sivca. Lijevo bi ostavio Durmisa i startao bi sa Davudom, jer je ofazivno korisniji od Bajramovica. Nama bi mozda bilo dobro da igramo sa rombom u sredini, bez krila ali u tom slucaju fali drugi spic, ja bi rado Ahmetspahica stavio, ali eto prioritet je da nabija ove hadalje iz ostalih omladinskih pogona.
Srce, čast i ponos!

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 12 mar 2024, 10:52

Mehic ne igra 3 boda uzimamo laganoo. Kad imamo loptu on je igrac manje a kad napada kontam nekom ce karijeru zavrsit.
Nogometna intelgencija ne postoji

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 12 mar 2024, 15:25

Radnik domaćinska ekipa plus naravno loženje kao i svake kad igra protiv nas. Težak i mal teren koji ne znam kako je dobio dozvolu da se igra na njemu.

Natrpat sredinu, Isakovića obavezno nazad da kupi lopte i laganih 0:1 pred komšijski derbi s Mušijom.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 12 mar 2024, 15:41

Ova ekipa moze i mora da pobjedjuje Radnika i slicne ekipe iz donjeg dijela tabele u gostima. Moraju malo da se trznu i da muski udju u utakmicu i da oni budu ti koji ce pritisnuti u prvom poluvremenu i pojacati u drugom. Po meni mi Radnik i Mladost moramo dobiti.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 12 mar 2024, 15:53

Venom je napisao/la:
12 mar 2024, 10:47
Ja bi na krilu stratao Međuseljca ali sa modifikovanom ulogom, ne bi igrao toliko uz aut liniji vec bi ulazio u sredinu i sustinski bi bio druga desetka uz Tahlu, tako bi stvorili visak u veznom redu. Sirina ne bi trpila jer desno imas Sivca. Lijevo bi ostavio Durmisa i startao bi sa Davudom, jer je ofazivno korisniji od Bajramovica. Nama bi mozda bilo dobro da igramo sa rombom u sredini, bez krila ali u tom slucaju fali drugi spic, ja bi rado Ahmetspahica stavio, ali eto prioritet je da nabija ove hadalje iz ostalih omladinskih pogona.
Tako trenutno i igra. Karalic uvijek izvlaci i ostavlja prostor Sivcu koji trci uz aut liniju il ako dobije Karalic loptu pokusava proigrat Sivca.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 12 mar 2024, 15:55

AllGunsBlazing je napisao/la:
12 mar 2024, 08:27

Zasto trener ne proba zamjeniti strane njima dvojici kada ih ocigledno ne ide kao sto je bilo u subotu?
Ja bih prvi probao sa zamjenom strana, vec odavno. Mislim da Ali ulazi u prvu postavu vidjet cemo ko ispada.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 mar 2024, 16:05

12 mar 2024, 15:55

Ja bih prvi probao sa zamjenom strana, vec odavno. Mislim da Ali ulazi u prvu postavu vidjet cemo ko ispada.
Ne moze Karralic lijevo, jer lijeve noge kao da nema, pokusavali su par puta s njim lijevo ali nije islo. Ali moze samo u sami spic napada jer Masic ima 2 zuta. Bod u Hadzicima bi zadovoljio pred utakmicu protiv Mladosti koju moramo dobiti

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 12 mar 2024, 16:26

12 mar 2024, 16:05

Ne moze Karralic lijevo, jer lijeve noge kao da nema, pokusavali su par puta s njim lijevo ali nije islo. Ali moze samo u sami spic napada jer Masic ima 2 zuta. Bod u Hadzicima bi zadovoljio pred utakmicu protiv Mladosti koju moramo dobiti
Ne znam ja sam ga jednom samo gledao lijevo to je bilo protiv Klisa u Konjicu, drugo poluvrijeme i tad je bio po meni dobar. Mislim da bi bili opasniji s distance jer lakse mu je na desnu jer ima bolji sut od Durmisa.
Ali je meni protiv Radnika isto dobar bio na spicu i mislim da Ali bolje moze razigrat nego Masic. Isto tako ne vidim da razlog sto ne bi mogao Ali i na neku od krilnih pozicija?

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 mar 2024, 18:44

12 mar 2024, 16:26
12 mar 2024, 16:05

Ne znam ja sam ga jednom samo gledao lijevo to je bilo protiv Klisa u Konjicu, drugo poluvrijeme i tad je bio po meni dobar. Mislim da bi bili opasniji s distance jer lakse mu je na desnu jer ima bolji sut od Durmisa.
Ali je meni protiv Radnika isto dobar bio na spicu i mislim da Ali bolje moze razigrat nego Masic. Isto tako ne vidim da razlog sto ne bi mogao Ali i na neku od krilnih pozicija?
Ne moze Ali trcat tako kao Durmis i Karalic, koji zbaju zatvoriti bekovske pozicije i imaju moc ponavljanja, iako bez znacajnijeg ucinka

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 mar 2024, 20:49

Ne treba puno ni mijenjati sastav, očekujem Vardu u vezi sa Begićem umjesto kartoniranog McGregora i Isaka na stoperu. Ovdje nam treba fajterska ekipa, čvrsta odbrana i sredina, zatvoreno maksimalno, u napadu ako se šta napravi super i jest.

Mi smo išli na gostovanja otvoreno i ofanzivno dok je Duvnjak tu bio ko zadnji levati, pa se onda morali čupati i trošiti nakon što smo skoro svaku utakmicu prvih 15ak minuta gubili.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 mar 2024, 07:37

Truhlo je napisao/la:
12 mar 2024, 20:49
Ne treba puno ni mijenjati sastav, očekujem Vardu u vezi sa Begićem umjesto kartoniranog McGregora i Isaka na stoperu. Ovdje nam treba fajterska ekipa, čvrsta odbrana i sredina, zatvoreno maksimalno, u napadu ako se šta napravi super i jest.

Mi smo išli na gostovanja otvoreno i ofanzivno dok je Duvnjak tu bio ko zadnji levati, pa se onda morali čupati i trošiti nakon što smo skoro svaku utakmicu prvih 15ak minuta gubili.
Upravo tako, uostalom na kraju se gleda uvijek rezultat. Ja mislim da ce mozda cuvati Masica, pa gurnuti Medjuseljca u sami spic ovu utakmicu, iako ce biti los teren tesko da tu moze biti kakve igre

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 mar 2024, 08:36

Truhlo je napisao/la:
12 mar 2024, 20:49

Koliko god mi se gadi ova priča ona ima smisla. Duvnjaka su i igrači naši i navijači voljeli jer je praktikovala da se igra fudbal. To možda može proći u drugoj ligi Španije ovdje nikako. Volio bih da jednog dana Čelik igra visoko na protivnikovoj polovini i na Bilinom i u gostima ali surova realnost je sada da moramo umrtviti i ubiti želju za utakmicom i nama i njima i svima oko nas. Mašić bi morao igrati u Hadžićima pod cijenu da ne igra protiv Mladosti. Alija bi ubili. Kod Anesa mozda proradi neki inat nešto da se iskupi za promašaje pa možda uđe neka froljka i možda i mi nekad lagano pobijedimo u gostima( kad kažem lagano mislim nekako slučajno 0-1) :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 mar 2024, 08:41

Kakav ce inat proraditi da do sad nije? Frajer cijelu sezonu fula zicere. Vjerujem da bi Sijerkic imao isto, ako ne i vise golova.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 mar 2024, 08:44

13 mar 2024, 08:41
Kakav ce inat proraditi da do sad nije? Frajer cijelu sezonu fula zicere. Vjerujem da bi Sijerkic imao isto, ako ne i vise golova.
Steta sto nije mogao lik redovno trenirati bio je posten i rekao da ne moze stizati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.