FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 13 mar 2024, 04:11

Dadox je napisao/la:
13 mar 2024, 02:59
Derbi nekad

slika
Bez tampon zona, bez kidnapovanja, nozeva i oklagija... Al eto, doslje su krive za sve hahaha
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 13 mar 2024, 05:57

napoleon72 je napisao/la:
13 mar 2024, 04:11
Dadox je napisao/la:
Derbi nekad

slika
Bez tampon zona, bez kidnapovanja, nozeva i oklagija... Al eto, doslje su krive za sve hahaha
Isto film neki, gdje je ovo moglo biti ovako 😂😂

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 mar 2024, 06:19

mosarajvosa83 je napisao/la:
12 mar 2024, 23:44
Osttribine je napisao/la:
12 mar 2024, 21:18
mosarajvosa83 je napisao/la:
12 mar 2024, 20:33

Obracas se meni i kao znas jesam li ja Vici klicao? Ako si mu ti klicao ja nisam sigurno jer sam dovoljno pametan i pratim ovu ligu od kad se igra za razliku od mnogih. Doce vrijeme da se sastavi tim pa ces vidjeti. Nisu penali problem vec sto ne dozvoljacaju protiv njih da se razvije igra,jesil nas zadnja 3 gostovanja gledao u BL,ono je sve bilo osim igre,pogled na njihovog igraca je svirao. Liga od starta nije regularna to svako normalan zna,nikad vise lakrdija i golova,penala koje nigdje niko nebi svirao,ljudi sebi stimaju raspored kako hoce,valjda nas izbace iz UEFE nema potrebe ovo gledat i nervirati se. Jos nesto,kako je protiv Zrinjskog bilo omjer u faulovima 5-35?
Ne, nisam, samo si ti gledao utakmice od osnivanja ove lige, nema nas koji pamtimo i sezone u Jugoslaviji. Kada je vec tako zasto ne uzimaju titulu svake sezone od kada je Vico tu, ti si uporan da se njima steli svake sezone (sad si i Slogu ugurao tu jer nas je preskocila), da se ne moze igrati, a Zrinjski hladno zadnje dvije sezone osvoji ligu ili sto bi mi rekli "prepi.ša". Ne kaze niko da su cisti i da nemaju "pripaz", ali za razilku od 2021. ove sezone su nesto i odigrali.
Eto si ih prije nekoliko mjeseci na Kosevu imao pa dok im nisu opravdano igraca iskljucili nismo im mogli haman nista. Pa si ih imao na Kosevu i u onoj sezoni kad smo izgubili titulu gdje su te cisto bez mrlje dobili.

Ne igras ti samo sa Borcem covjece u ovoj ligi, vidis da ne mozes da se nosis sa Slogom, Zvijezdom, Igmanom i ostalima, Zeljo u 20 kola postigao 16 golova, a nama nedavno uvalja 3. Cetiri vezana poraza smo do Igmana imali gdje smo na jedvite jade izvukli bod, znam reci ces da im je sviran nepostojeci penal kao sto i jeste, ali neces recimo spomenuti da im na utakmici u Konjicu nije sviran cist penal.
I ako ti je sve ovo lakrdija i za suspenziju ne znam sto se toliko zamaras ovom ligom i komentarima na forumu o istoj gdje si u dvije godine nakucao cetiri i pol hiljade postova, ja npr za 9 godina jos ne dobacih do 3 milje postova :D
A sto se Vice tice nisam mu klicao, ali ih ima ovde koji cesto ga spominju, a klicali su mu kao i onom bezveznjakovicu Šeraniću i Boga molili da prekinu prvenstvo 2020.
Amar Osim je sve objasnio,liga nije prekinuta zbog Sarajeva vec zbog Borca kojem je to bila jedina sansa da ode u evropu. Poslije toga su nam ukrali titulu ili smo i tu zaboravili neke lakrdije na nasu stetu i ako smo bili losi? Zrinjski je osvojio jer je imao kvalitet i politiku iza ledja tj HDZ i Beusa,mi standardno nemamo nikog osim glavatog Dzemidzica koji je gori od ovih doticnih iz saveza. Sto se tice lige volio bi da je nikad nisam pratio al Sarajevo mi je bolest,valjda treba da kazem da je ok da nas osakati svaki mec sa Borcem u BL,da nam svirne protiv Igmana,Zvjezde ono sto je svirao,treba da se cuti i da se klima glavom. Daj mi reci sta je trebalo npr da uradimo ove sezone da bi bili konkurentni za titulu? Pored kvalitetne ekipe ti treba i zastita u savezu i politika iza ledja u ovoj nakardi od drzave i lige.
Ne treba da se klima glavom kao sto ne treba ni presutjeti cinjenicu da u dosadasnjem dijelu sezone nije svirano nekoliko penala nasim protivnicima u duelu sa nama, pa ni presutjeti cinjenicu da danas uopste i igramo utakmicu Kupa zahvaljujuci diskutabilnim odbranama Ilieva.
Znaci po tebi svi oni imaju neki vid podrske, samo smo mi jadni sami nezasticeni i samo su nase titule ciste. Necemo o tome kako je krah ove sezone pripisan Ziljkicu npr i njegovim odavanjima tajni protivnicima :D . Ti ako u sve to vjerujes tvoja stvar, ja ne. Ne tvrdim da sudijskih lakrdija u ovoj ligi nema sto iz neznanja sudija ili ocite namjere, ali sto se nas konkretno tice zadnjih sezona najvise smo sami sebi krivi, preplacivanje kojekakvih igraca i dovodjenje vagon istih, smjene trenera, pa bojkoti navijaca itd. Uglavnom turbulentno stanje, kad sastavimo ekipu da valja i ubodemo sa trenerom opet cemo biti konkurentni za titulu pa da je sto Vica.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 mar 2024, 06:50

Lucas je napisao/la:
12 mar 2024, 22:21
Joj sutra ce show biti gledati one budale sa istoka na zapadu, pogotovo njihovu nervozu, u slucaju negativnog rezultata :rol:
Šta?!
Mi “budale”a ti pametan je li papak maleni ?!?
Vise poštovanja firaune jedan prema starijim.
Sto se nervoze tiče već je prisutna!

Musaaaa Dabogda ti djeca u mekteb išla!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 mar 2024, 07:00

Ja ocekujem cvrsto FK SARAJEVO, tacne pasove, pasovi bez treme, pasovi koji su izbalansiran a ne koda nisu jeli 20 dana

Sto se tice izbijanja od strane golmana protiv igmana je ta tako zvana druga lopta je u vecini slucajeva pripala nama protiv zvjezde to bilo mnogo losije…

Takodje izvodjenje auta nek vide kako se to radi ko zvjezde. Ono uzme loptu pa baci drugom igracu pa tajdrugi nesto cima i na loptu bace protivnicima..

One uigrane kombinacije kod korner ruzno izgleda al definitivno novina

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 mar 2024, 07:01

Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
12 mar 2024, 21:47
Ovaj tekst na klixu piše štrumf tako da je moguće da je cilj da razmišljamo o sudjenju umjesto o terenu. Zašto do sada nisu pisali o sudjenju protiv nas a prije tri dana nas bas oštetili za dva boda
Evo ko je novinar.

slika
Znaci to je taj krmak Mitomanski sto u zadnje vrijeme
Onanise na Zeljkana po klixu.
Ja pratim Sarajevo-x ili klix od početka ,ali sto ovaj
Krmak sad radi je nezabilježeno.
Nevjerovatna pristrastnost,neprofesionalizam,navijački
Duh novinarcica i urednika je prisutan trenutno na toj stranici.
Žešća mitomanija.Jedan od 6 -sest clanaka 😳poslije derbija
U naslovu”Citav stadion pjeva gazi Pitare”👈😆
Mitomanski kompleksasi.
Užas,pljuc pljuc!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 mar 2024, 07:03

Ovaj tekst na klixu piše štrumf tako da je moguće da je cilj da razmišljamo o sudjenju umjesto o terenu. Zašto do sada nisu pisali o sudjenju protiv nas a prije tri dana nas bas oštetili za dva boda
Evo ko je novinar.

slika
glavni urednik na klixu je pitar , koji je prije radio na fksinfu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2024, 07:11

Aj danas konacno pokazite karakter i dajte nam bar malo povoda da se imamo cemu u buducnosti nadati...

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 mar 2024, 07:21

Mogu li se karte kupiti na aerodromu danas?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 mar 2024, 07:29

napoleon72 je napisao/la:
13 mar 2024, 04:11
Dadox je napisao/la:
Derbi nekad

slika
Nezaboravna penal serija u kupu i heroj Dedić, maj 1999.Nikad nisam više promukao od navijanja, ko tada :D

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 mar 2024, 07:54

FCUM je napisao/la:
13 mar 2024, 07:03
Evo ko je novinar.

slika
glavni urednik na klixu je pitar , koji je prije radio na fksinfu
Šta i kako pisu u zadnje vrijeme ?!?😳
Pa i jedan od osnivaca i vlasnika lobotomije je bio pitar
sa fksinfo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 mar 2024, 08:41

totalni haos ako ispusimo, pogotovo ako sudjenje bude regularno, priznali mi to ili ne.

Igrajte picke!
NEMA NAZAD

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 09:10

holyman je napisao/la:
13 mar 2024, 08:41
totalni haos ako ispusimo, pogotovo ako sudjenje bude regularno, priznali mi to ili ne.

Igrajte picke!
Where is podrska? :mrgreen:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 13 mar 2024, 09:12

holyman je napisao/la:
13 mar 2024, 08:41

Igrajte picke!
Kakva ba pusa, tricu im zabit i poslat kuci jednu od najlosijih ekipa u ligi.
Musa nece moci siljit ako nas dodje 15 milja i budemo uz ekipu.
PODRSKA momcima sad vise nego ikada!!!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 09:19

Veceras izadjite na teren i pobjedite.
Boli nas qurac jeste li umorni, lose spavali, imas problema u zivotu, glava te boli, lijevo mudo te ceska, itd.

IZADJITE NA TEREN I POBJEDITE.

Ovaj klub to zasluzuje, ovaj grad to zasluzuje, navijaci zasluzuju. Obradujte prvo sebe pa onda sve nas

Za 2 godine niko nece pricati da ste imali problema, vec da ste bili jhebeni luzeri. Zato, vcrs nemojte biti luzeri. IZADJI I POBJEDI
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2024, 09:23

Kad gledas fudbalski i sa strane danas se sastaje ekipa koja je u najgoroj formi u ligi ,koja nije pobjedila x utakmica,sa druge strane imaš sve kontra i ekipu koja nije izgubila 23 utakmice.

Kladionicarski da gledas neku tamo ligu i vidis ovu statistiku ma zatego bi dvicu konto bi poklon.

Tako da moramo i mi biti realni nema sta bit haos ,trenutni odnos snaga takav kakav jest,haos je onda kad ti se desi da te Celik koji je par liga ispod tebe izbaci,haos je sto si peti na tabeli sad sto je Sloga ispred tebe to je haos,ovo nebi bio jel je kao "ocekivanije".

E sad navijacki naravno da se svi nadamo da mi to mozemo proci,da se vodimo onim da je u fudbalu sve moguce :)

Tako da momcima nek je sretno ,eto sad je kako rekoše sve ok unutra da su rijesili sto su imali pa da vidimo mogul to na terenu pokazati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2024, 09:27

UNFKS HORDE ZLA

Još jednom pozivamo SVE navijače Sarajeva da na večerašnjoj utakmici budu samo i isključivo PODRŠKA SVIH 90 MINUTA našim igračima!
U trenucima kada na naš klub napadaju sa svih strana, JEDINSTVO SVIH NAVIJAČA SA KLUBOM nam je potrebnije nego ikad.

Svo eventualno nezadovoljstvo igrom, igračima, stručnim štabom, rukovodstvom kluba, stanjem na tabeli ili bilo čime drugim, večeras ostavite po strani, a prioritet neka vam bude PODRŠKA SVIH 90 MINUTA!

Jedan k'o svi, a svi za Sarajv'o!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BrazzoBavarac
Kontakt:

Post Postao/la BrazzoBavarac » 13 mar 2024, 09:33

Hajmo svi k’o jedan danas braćo, svi za naše Sarajevo, U INAT SVIMA!

NE OKREĆIMO LEĐA VOLJENOM KLUBU! NEMA IZGOVORA! SVI NA KOŠEVO!

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 mar 2024, 09:37

Mate-o, Mate-o pusi qurac Mate-o!
Dodji Vico na Zapad da budes blize rukama pravde.😎
I brundu tjelohranitelja,pardon savjetnika povedi.
🤣

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 mar 2024, 09:39

Još jednom pozivamo SVE navijače Sarajeva da na večerašnjoj utakmici budu samo i isključivo PODRŠKA SVIH 90 MINUTA našim igračima!
U trenucima kada na naš klub napadaju sa svih strana, JEDINSTVO SVIH NAVIJAČA SA KLUBOM nam je potrebnije nego ikad.

Svo eventualno nezadovoljstvo igrom, igračima, stručnim štabom, rukovodstvom kluba, stanjem na tabeli ili bilo čime drugim, večeras ostavite po strani, a prioritet neka vam bude PODRŠKA SVIH 90 MINUTA!

Jedan k'o svi, a svi za Saraj'vo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, tuitamo, Vutra i 12 gostiju.