Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koji pacijent, nije vise ni smijesno. Tuga.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Vise te ne trebam ja ismijavat poceo si sam. Moja preporuka ti je da odmoris malo od svega ovoga. Presaberi se i vrati 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Iskreno sad mi je vec zao za svako ismijavanje tebe, vidi se da nisi bas dobro. Opsjednut si, ne spavas, analiziras, odgovaras u sekundi.
Odmori necu te vise ismijavati, zao mi je.
-
- Kontakt:
Kad spomenu taj Doboj koliko se sjecam ponijeli transparent fear of the maniacs i 50 palica. Pisali jednoj osobi kaznu od 500 maraka, oduzeli palice i hajmo dalje. Samo okurazili huligane da mogu najnormalnije koristiti palice i dalje. Samo je pitanje s koje strane ce pasti prva zrtvadonDondon je napisao/la: ↑13 mar 2024, 08:41Od Basica , Evrope i najbolje igre na Balkanu i prvog kola sa Borcem i upoznajte manijake Evropo,preko arapa,kampova po Spaniji,najvecih talenata Arabije na Grbavici,buduceg selektora Arabije, dio kolaca od 700 miliona,mobitela tokom utakmice,pa jedan od najskupljih trenera lige akrapovic,pa ovcina,radovac,bismark,selimovic,premlacivanje generalnog sponzora u doboju i oduzimanje nedozvoljenih sredstava ,4 najskuplja ekipa lige u fazi raspadanja i ispadanja u najslabijoj ligi evrope
sve to u jednoj sezoni,a do kraja sezone jos 11 kola,sta nas ceka samo dragi Bog zna
-
- Kontakt:
I ja bi prestao da ti mene ismijavas kao ja tebeKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:37Iskreno sad mi je vec zao za svako ismijavanje tebe, vidi se da nisi bas dobro. Opsjednut si, ne spavas, analiziras, odgovaras u sekundi.

Mozes prestati ja necu zasluzio si praveci se pametan. Suti i trpi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ozdravi brzo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:40I ja bi prestao da ti mene ismijavas kao ja tebeKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:37Iskreno sad mi je vec zao za svako ismijavanje tebe, vidi se da nisi bas dobro. Opsjednut si, ne spavas, analiziras, odgovaras u sekundi.
Odmori necu te vise ismijavati, zao mi je.![]()
Mozes prestati ja necu zasluzio si praveci se pametan. Suti i trpi![]()
Da ne znam o kojoj utakmici pišeš, mislio bih da govoriš da su igrači Sarajeva igrali ragby.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:46Gigovic je bio tu po zadatku. Sjeckanja igre, navlacenja faulova, smijesni prekrsaji u napadu bukvalno nije dozvoljavao korner da izvedemo, ili guranje u 16 koje bi vama dosudio kao penal.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:14Ne pogledas na gol, primis tri gola, osvojio si nula bodova na gostovanju i kazes da je neko navlacioKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 00:29
Ovako na prvu:
Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie)
Gigovic i smijesno navlacenje na derbiju
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode![]()
Bili ste bolji pa nije bilo potrebe da ispuca sve karte![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sada si me sjebo pravo odoh podvijenog repa 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jeste, ovo je npr. bio faul u napaduH8Z7 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:44Da ne znam o kojoj utakmici pišeš, mislio bih da govoriš da su igrači Sarajeva igrali ragby.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:46Gigovic je bio tu po zadatku. Sjeckanja igre, navlacenja faulova, smijesni prekrsaji u napadu bukvalno nije dozvoljavao korner da izvedemo, ili guranje u 16 koje bi vama dosudio kao penal.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:14
Ne pogledas na gol, primis tri gola, osvojio si nula bodova na gostovanju i kazes da je neko navlacio![]()

Pa vidiš da nam ja presjekao čistu kontru ako je ovdje svirao faul. Znači vama pomogao.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:56Jeste, ovo je npr. bio faul u napaduH8Z7 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:44Da ne znam o kojoj utakmici pišeš, mislio bih da govoriš da su igrači Sarajeva igrali ragby.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:46
Gigovic je bio tu po zadatku. Sjeckanja igre, navlacenja faulova, smijesni prekrsaji u napadu bukvalno nije dozvoljavao korner da izvedemo, ili guranje u 16 koje bi vama dosudio kao penal.
![]()

ti vjerovatno gledaš dešavanje lijevo, a ne vidiš desno Krpića kako u svom stilu gurnu igrača rukom
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Ovako na prvu:KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 00:29Ovako na prvu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 00:04Super nam navlace do sada neka samo nastavetutankamon1905 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 23:53Slozit cemo se da su Zeljo i Sarajevo preveliki klubovi i apsolutno je suludo ocekivati da ce Zeljo ispasti i da Sarajevo nece izboriti europu. Stoga ce bit svakakvih sudijskih navlacenja da se to ne dogodi. E sad ko ce na racun toga ispasti umjesto Zelje i ko ce ostat bez europe to je jedino interesantno sto nam preostaje da sacekamo ove godineInace dobro nam PR sluzba radi,platili ovom zeljinom velikom navijacu da napise ovaj tekst o sudjenju.
Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie)
Gigovic i smijesno navlacenje na derbiju
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode
- Gol iz ofsajda Zvijezde 09 kojim smo izgubili utakmicu
- dosuđen penal Igmanu kojim smo izgubili dva boda
Koševo Zapad
Danas kad Rozmanova masinerija proigra
Svi osisani i obrijani,nema vise straha a i Borac nije dobio taktiku

Svi osisani i obrijani,nema vise straha a i Borac nije dobio taktiku

-
- Kontakt:
Ovaj kao policajac,cim neko spomene sudjenje eto njega da uvodi red na forumu i da nam objasni,pa ovo nisu istinebagniadiluca je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:24Ne znaš ni ti sam šta hoćeš da kažeš, al hajd shvatili smo svi odavno da nisi baš tačan !Pitarsam je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:11Kako može Sarajevo nekoga oštetiti?!
Grohotom se smijem
Pa ne sudi Mirvic nego sudije po zadatku.
F.K.Sarajevo finansira Vicu$comp.sa strahovitim kaznama
Koje Savez izriče prema istom.
F.K.Sarajevo finansira budjet Opstine Centar,Grada i kantona
Sa plaćanjem najvećeg poreza od svih sportskih kolektiva
Koji egzistiraju u BiH.
Nikakvim političkim novcima i marifetlucima SDP ili SDA ili
koje političke prcije već.
Samo zdravi kapital od Malezijskog $milijardera Mr.Tana i
Njegovih američkih partnera predvodjenih Gospodinom
Ismirem Mirvicem.

-
- Kontakt:
Kad počnu pričati o suđenju samo im zalijepiti cijelu utakmicu Željezničar - Tuzla City, direktnog konkurenta za opstanak su na toj utakmici oštetili najmanje za 2 penala i crveni karton.
Desi se svugdje da sudija pogriješi jednu situaciju ali onako cijelu utakmicu odsuditi nije zabilježeno ni na utakmicama Borca. I tad popusti 20 minuta.
Ekipa koja bi imala otprilike 11 bodova bez sudijske pomoći. Da ne kažem kakvu su imali pomoć na ovim utakmicama što su izgubili to ne treba ni spominjati.
Desi se svugdje da sudija pogriješi jednu situaciju ali onako cijelu utakmicu odsuditi nije zabilježeno ni na utakmicama Borca. I tad popusti 20 minuta.
Ekipa koja bi imala otprilike 11 bodova bez sudijske pomoći. Da ne kažem kakvu su imali pomoć na ovim utakmicama što su izgubili to ne treba ni spominjati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma slucajno su penali protiv Slobode bili neregularni, slucajno ofsajd Sirokom, slucajno penal Slogi, slucajno je Gigovic navlacio na derbiju, slucajno penal Igmanu nije sviran, slucajno penal Velezu, sve je to slucajno. 

-
- Kontakt:
Slucajno ispadate, sve je to slučajnostnastrojeni21 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 12:25Ma slucajno su penali protiv Slobode bili neregularni, slucajno ofsajd Sirokom, slucajno penal Slogi, slucajno je Gigovic navlacio na derbiju, slucajno penal Igmanu nije sviran, slucajno penal Velezu, sve je to slucajno.![]()
-
- Kontakt:
Zna se koji klubovi trenutno imaju najbolje sudjenje i zasto samo su ljudi ograniceni da skontaju.
-
- Kontakt:
Pitari, i Ivić vam je slobodan:
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudb ... a-javnost/
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudb ... a-javnost/
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Imaš duplo vise situacija u našu štetu od tih koje si nabrojao. Ali treba biti realan pa priznati to. Imaš i stručne komentatore koji su rekli da je nešto regularno ti i dalje pilaš naopako. Da bi te ozbiljno neko shvatio moraš argumentima pričati. Ne možeš Ko padobranac nabrajati i sto jest i sto nije.nastrojeni21 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 12:25Ma slucajno su penali protiv Slobode bili neregularni, slucajno ofsajd Sirokom, slucajno penal Slogi, slucajno je Gigovic navlacio na derbiju, slucajno penal Igmanu nije sviran, slucajno penal Velezu, sve je to slucajno.![]()
A npr Borac gol iz offside -2 boda
Igmanu nepostojeći penal na sred Koševa -2 boda
Zvijezda gol iz offside od 3 metra najmanje -1 bod
Borac
Na utakmici na kojoj je kao Tuzla oštećena poništen čist gol Renana bio metar bar u onnside
Itd Itd
Kad smo kod Sloge možes li argumentovano pogledati Sarajevo : Sloga 1:1 u Zenici i reci sto je poništen drugi go Sarajeva ? Iz kojeg razloga eto ti pogledaj klip i reci šta ti misliš sto je poništen ali normalno
7:47 premotaj i samo mi reci razlog necemo pričati jel regularno nije li nego zbog čega
Vama da su npr ikad u historiji ovakav go poništili istupali bi iz lige, ili svirnuli go Borcu za 1:1 u 93 iz 6 metara offside ili svirnuli penal kakav su nama u Mostaru kad je Mujakic bio 2 metra od lika koji je pao
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 13 mar 2024, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Venom, WeekendOffender i 35 gostiju.