Premijer liga BiH - aktuelno

nastrojeni21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 12:42

kogmagie46 je napisao/la:
13 mar 2024, 12:29
nastrojeni21 je napisao/la:
13 mar 2024, 12:25
Ma slucajno su penali protiv Slobode bili neregularni, slucajno ofsajd Sirokom, slucajno penal Slogi, slucajno je Gigovic navlacio na derbiju, slucajno penal Igmanu nije sviran, slucajno penal Velezu, sve je to slucajno. :pinokio:
Slucajno ispadate, sve je to slučajnost
Ne, to je realnost. Traziti alibi u nekim slucajnostima i kriviti svakog drugog osim sebe samih je svojstveno za vas koji vjerujete da je Ziljkic kriv sto ste izgubili zadnjih 4-5, a ne igraci koji prave amaterske greske kao sto su greske Ilijeva i Keremeha na derbiju. Poceli ste sad i sa sudijskim greskama nakon sto su vas dvaput ostetili a brzo zaboravljate da su vasi protivnici najvise puta osteceni. Brzo ste zaboravili da vam je i Ajla i dalje u klubu a zbog nje je ono bio bojkot, jel tako? Posto vam je grupa sposobna samo za nosit presmijesne bob graditelj sljemove i pisat saopstenja, kad ce neko saopstenje i o Ajli? Ili je slucajnost sto nece.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2024, 12:46

Kad im navedeš koje su sve odluke na našu štetu, onda šute.
A ovamo znaju sve i jednu koja je u korist.
Koševo Zapad

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 12:55

Shategabri je napisao/la:
13 mar 2024, 12:46
I sta sad 10 utakmica gdje ste imali sudije jednako je 2 gdje niste. :pray:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 mar 2024, 12:58

KONTRASVIH je napisao/la:
13 mar 2024, 12:55
Evo reci mi sto je ovaj go protiv sloge poništen ja vise nikad na forumu neću pisati. Samo reci sto necemo ulaziti u regularnost te odluke. Dakle zbog čega ga je poništio ? Pa je li bilo nije li nema ni veze. A ovo oko je li bio penal nije li se raspravlja u ligi prvaka a kad ti dva gola iz offside od po par metara dosude to je namjera. I direktno te zakinu bodove.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 13:00

jurisicduska je napisao/la:
13 mar 2024, 12:41
Ma slucajno su penali protiv Slobode bili neregularni, slucajno ofsajd Sirokom, slucajno penal Slogi, slucajno je Gigovic navlacio na derbiju, slucajno penal Igmanu nije sviran, slucajno penal Velezu, sve je to slucajno. :pinokio:
Imaš duplo vise situacija u našu štetu od tih koje si nabrojao. Ali treba biti realan pa priznati to. Imaš i stručne komentatore koji su rekli da je nešto regularno ti i dalje pilaš naopako. Da bi te ozbiljno neko shvatio moraš argumentima pričati. Ne možeš Ko padobranac nabrajati i sto jest i sto nije.

A npr Borac gol iz offside -2 boda
Igmanu nepostojeći penal na sred Koševa -2 boda
Zvijezda gol iz offside od 3 metra najmanje -1 bod
Borac
Na utakmici na kojoj je kao Tuzla oštećena poništen čist gol Renana bio metar bar u onnside
Itd Itd
Kad smo kod Sloge možes li argumentovano pogledati Sarajevo : Sloga 1:1 u Zenici i reci sto je poništen drugi go Sarajeva ? Iz kojeg razloga eto ti pogledaj klip i reci šta ti misliš sto je poništen ali normalno

7:47 premotaj i samo mi reci razlog necemo pričati jel regularno nije li nego zbog čega

Vama da su npr ikad u historiji ovakav go poništili istupali bi iz lige, ili svirnuli go Borcu za 1:1 u 93 iz 6 metara offside ili svirnuli penal kakav su nama u Mostaru kad je Mujakic bio 2 metra od lika koji je pao
Bitan je offside protiv Sirokog,to je uticalo na rezultat

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2024, 13:04

Ja naveo dvije.
Namjerno nisam naveo recimo onu s Borcem.
Eto ga već 3. Kad već tako revnosno bilježite šta nam je u korist, de i ove na štetu.
Veliš 10? Malo je, piši svih 22.
Koševo Zapad

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 13:05

13 mar 2024, 12:58
Evo reci mi sto je ovaj go protiv sloge poništen ja vise nikad na forumu neću pisati. Samo reci sto necemo ulaziti u regularnost te odluke. Dakle zbog čega ga je poništio ? Pa je li bilo nije li nema ni veze. A ovo oko je li bio penal nije li se raspravlja u ligi prvaka a kad ti dva gola iz offside od po par metara dosude to je namjera. I direktno te zakinu bodove.
Smijesno ponisten gol ali kompenzacija je dosla vec sljedece kolo protiv Tuzle kad su svirali ofsajd u situaciji 1 na 1, do tada nevidjena kradja.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 13:06

Jel se to plavi tjese kako smo mi povlasteni? :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 mar 2024, 13:09

2:07 - penal
2:12 - penal
2:50 - penal

Evo nek prokomentarisu navijači drugih klubova ako nisu penali također neću nikad vise pisati na forumu. Uzmimo da je 2 svirnuo a 2 su bila 1000% jedan je bio 100%. Vi bi sad imali 2 boda manje a Tuzla bod vise i odlijepila vam se u borbi za opstanak.

@kontrasvih na toj istoj utakmici su nama poništili regularan go da je kompenzacija priznali bi ga. A i tom rečenicom si sam rekao da Sarajevo veze s tim nema.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 13:10

Imaš duplo vise situacija u našu štetu od tih koje si nabrojao. Ali treba biti realan pa priznati to. Imaš i stručne komentatore koji su rekli da je nešto regularno ti i dalje pilaš naopako. Da bi te ozbiljno neko shvatio moraš argumentima pričati. Ne možeš Ko padobranac nabrajati i sto jest i sto nije.

Borac
Na utakmici na kojoj je kao Tuzla oštećena poništen čist gol Renana bio metar bar u onnside
Itd Itd
Kad smo kod Sloge možes li argumentovano pogledati Sarajevo : Sloga 1:1 u Zenici i reci sto je poništen drugi go Sarajeva ? Iz kojeg razloga eto ti pogledaj klip i reci šta ti misliš sto je poništen ali normalno

7:47 premotaj i samo mi reci razlog necemo pričati jel regularno nije li nego zbog čega

Vama da su npr ikad u historiji ovakav go poništili istupali bi iz lige, ili svirnuli go Borcu za 1:1 u 93 iz 6 metara offside ili svirnuli penal kakav su nama u Mostaru kad je Mujakic bio 2 metra od lika koji je pao
Ponisten zbog neznanja sudija ili namjere da vas ostete jer normalnog razloga nema. Ma ne bi istupili iz lige nego bi se ugasili. :urnebes:
Mi smo osteceni za borbu za jednu titulu i to je mnogo vise od 1 penala ili 1 gola iz ofsajda. Takodjer smo osteceni i za kup sto je isto tako vise od bilo kakvih gresaka na jednoj utakmici. To ti pisem da vidis da zbog mnogo vecih gresaka nismo istupili iz lige, nit smo se ugasili. Zivot ide dalje.

A sto se tice tih gresaka, ne znam po cemu si siguran da bi uzeli Igman da im nije sviran penal? Mozda bi se utakmica skroz drugacije odvila. Isto kao kad bi ja rekao mi bi smo sigurno titulu osvojili da nije prekinuta korona sezona a ostalo 11 kola. Drugo je kad vam u zadnjoj minuti kao protiv Zvijezde ne sviraju ofsad i uzmu 1 bod, to se slazem.

Protiv Borca su manje vise skoro sve ekipe u zadnjih par sezona ostecene, neke manje neke vise, to je i normalno, nazalost. Mislim nase predzadnje gostovanje u BL, Galicu za najobicnije remplovanje ili duel svira faul i to blizu njihovih 16, i kad ti 10 puta takav faul sude jedino teren treba napustiti a diskutovati o greskama protiv njih je nepotrebno.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 mar 2024, 13:12

Ja jedino sto priznajem da ste vi oštećeni u sezoni kad je Kajkut pao na usta , ali vi ćete zaboravit da je 6 sudija bilo suspendovano nakon vaših utakmica to niko neće spomenuti. Ne bi došli u priliku da se borite za nešto da nije tako.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 mar 2024, 13:12

Nike, Adidas, Turkish Airlines

vs

The maniacs

:urnebes: :urnebes:
NEMA NAZAD

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 13:15

13 mar 2024, 13:04
Ja naveo dvije.
Namjerno nisam naveo recimo onu s Borcem.
Eto ga već 3. Kad već tako revnosno bilježite šta nam je u korist, de i ove na štetu.
Veliš 10? Malo je, piši svih 22.
Ma 10 minimalno tekmi su sudili u nasu korist,vidis covjek ti sve obrazlozio. Nije ni to poenta vec lakrdije i neregularnost lige,to vidim nekima nije ni bitno. Da ovo radi Sarajevo,Sloboda,Zeljo,Velez digla bi se kuka i motika,svi treneri bi kritikovali,klubovi pisali saopstenja,mediji pisali svaki dan,ovako dobro je cuti i trpi i budi miran. Zadnje sezone su jedine od nastanka kad sudije naprave lakrdije i nikad nisu suspendovani niti kaznjeni. To je ustvari vjetar u ledja i podrska da nastave istim tempom a ne da se kazne da bi bolje sudili.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 13 mar 2024, 13:17, ukupno mijenjano 2 puta.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 13:15

13 mar 2024, 13:10

Borac
Itd Itd

Ponisten zbog neznanja sudija ili namjere da vas ostete jer normalnog razloga nema. Ma ne bi istupili iz lige nego bi se ugasili. :urnebes:
Mi smo osteceni za borbu za jednu titulu i to je mnogo vise od 1 penala ili 1 gola iz ofsajda. Takodjer smo osteceni i za kup sto je isto tako vise od bilo kakvih gresaka na jednoj utakmici. To ti pisem da vidis da zbog mnogo vecih gresaka nismo istupili iz lige, nit smo se ugasili. Zivot ide dalje.

A sto se tice tih gresaka, ne znam po cemu si siguran da bi uzeli Igman da im nije sviran penal? Mozda bi se utakmica skroz drugacije odvila. Isto kao kad bi ja rekao mi bi smo sigurno titulu osvojili da nije prekinuta korona sezona a ostalo 11 kola. Drugo je kad vam u zadnjoj minuti kao protiv Zvijezde ne sviraju ofsad i uzmu 1 bod, to se slazem.

Protiv Borca su manje vise skoro sve ekipe u zadnjih par sezona ostecene, neke manje neke vise, to je i normalno, nazalost. Mislim nase predzadnje gostovanje u BL, Galicu za najobicnije remplovanje ili duel svira faul i to blizu njihovih 16, i kad ti 10 puta takav faul sude jedino teren treba napustiti a diskutovati o greskama protiv njih je nepotrebno.
Jeste li osteceni za tu titulu u doba korone ili ste osteceni jer niste znali kupljenu titulu da osvojite?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 13:17

13 mar 2024, 13:12
Ja jedino sto priznajem da ste vi oštećeni u sezoni kad je Kajkut pao na usta , ali vi ćete zaboravit da je 6 sudija bilo suspendovano nakon vaših utakmica to niko neće spomenuti. Ne bi došli u priliku da se borite za nešto da nije tako.
Napisi kojih 6 sudija i sta je bilo. :rol:

Ove sezone bi imali cca 9 bodova manje da niste imali sudijsku pomoc, i ne bi prosli u kupu. :wave:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 mar 2024, 13:17

1921ljoze je napisao/la:
13 mar 2024, 11:52
Danas kad Rozmanova masinerija proigra
Svi osisani i obrijani,nema vise straha a i Borac nije dobio taktiku
:opaopa:
A tek kad Duljević dođe na Grbavicu, auu. :opaopa:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 13:19

13 mar 2024, 13:17

Ove sezone bi imali cca 9 bodova manje da niste imali sudijsku pomoc, i ne bi prosli u kupu. :wave:
Vidi se da decko vlada materijom veliki respect

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 13:29

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 mar 2024, 13:19
13 mar 2024, 13:17

Vidi se da decko vlada materijom veliki respect
Ne ide vam argumentovana rasprava, cesto lupate i ne znate o cemu pisete. Svako malo ovdje mozes procitati da je zbog Zelje suspendovano 8-7-6 sudija kada ih pitas navedi koji su i zbog cega svi sute, ali ne odustaju opet ce vrtiti. Nesto ko Pitarsam kad je pokusao napraviti mit da ste dobili grcki Olimpijakos pa se provali. Vasa posla i spinovi :thumbup:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 13 mar 2024, 13:43

Prvo stoji da smo dobili Olimpijskosa u KS.
Kiparskog blizanca od brata iz Atine.
Ja napravio u brzini pogrešku i brzo se izvinuo.
Kod pitara kroz historiju nema laži ,pravljenja mitova
i lažnih trulih filozofija.
Snoopy,šteta sto Sarajeva vidio nisi.
Večeras se plave curice okupljaju u bioskopu.Snoopy bi im
Trebao na vratima da karte poništava i red čuva👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 mar 2024, 13:43

25.04.2017. godine, izvršena je analiza suđenja 4. i 5. kola Lige za prvaka i Lige za ostanak, kao i prvih utakmica polufinala Kup-a BiH. Analizom su utvrđeni propusti u suđenju na prvenstvenoj utakmici FK Radnik-FK Željezničar, te do kraja sezone neće biti delegiran ni sudija sa tog meča Goran Paradžik.

Sviraj. Šta gazda? Penal za Željezničar!
Apr 28, 2017

06.04.2017 u 20:08
Ovaj Banjalučanin je suspendovan i neće suditi u narednom kolu zbog propusta na meču Zrinjski-Željezničar.
Duel koji je odigran u Mostaru u srijedu navečer, a koji je okončan bez golova, našao se mjesto pod lupom zbog diskutabilnih odluka Valjića.
Naime, ovaj sudija je prema predstavnicima Komiteta za suđenje napravio propust jer nije dosudio penal za Zrinjski nad Jasminom Mešanovićem.

Bjelica suspendovan zbog susreta na Tušnju.

sudija susreta Željezničar - Široki Brijeg suspendovan, jer je dosudio dva nepostojeća penala za Željeznicar u 44' i 74'

Ne mogu sve da nađem ali evo pogledajmo postove na vašim temama iz tog perioda to je lako naći :

“Ma ne moze nas vise oprat ni Miljacka. Zaredom 4 puta su sudije suspendovane.”

I tako dalje. I zadnje kolo dođe Bandić svirnu zaboraviše se sve lakrdije. I polako sačekaj da ti navedem ne mogu bez novinskih natpisa reci ćeš da izmišljam.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Combattente87, Mostarska, tutankamon1905 i 41 gost.