3:32 na klipu hahahahahahha

Ima li kakvih dokaza? Suspenzija? Presuda? Zayebi spinovanje i priču u prazno. Samo dokaziKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:12Klub sa ubjedljivo najvise sudijskih kradja, namjestenih rezultata i poklonjenih titula . Ali ce sa svojim botovima pokusati hinjskom pricom i uvlacenja navijacima drugih klubova to skrenuti i fokus prebaciti na drugu temu, bas kao sto njihova PR sluzba sada radi, Ziljkic, sudije, Zeljo, samo da skrenu sa glavnih desavanja. Klub koji je nakon poklonjene korona titule obrisao "Superkup" iz osvojenih trofeja jer su sami sebe prozvali najtrofejnijim, pa kad su vidjeli da ne mogu nista u nastavku uredno vratise "Superkup" kao trofej. To je njihova skola hinjaluka, spina i interesa.
Poklonjena titula 1999
Poklonjena korona titula 2020
Poklonjen i namjesten kup 2021
Pustili Olimpiku 2016
Pustili Tuzli 2021
Pustili Igmanu 2023
Sad bi malo da se protive Vici i savezu koji im je poklonio i kup i titulu jer ulazu ubjedljivo najvise, ali bez rezultata sto za njih znaci samo jedno.![]()
Idi doktoru.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:12Klub sa ubjedljivo najvise sudijskih kradja, namjestenih rezultata i poklonjenih titula . Ali ce sa svojim botovima pokusati hinjskom pricom i uvlacenja navijacima drugih klubova to skrenuti i fokus prebaciti na drugu temu, bas kao sto njihova PR sluzba sada radi, Ziljkic, sudije, Zeljo, samo da skrenu sa glavnih desavanja. Klub koji je nakon poklonjene korona titule obrisao "Superkup" iz osvojenih trofeja jer su sami sebe prozvali najtrofejnijim, pa kad su vidjeli da ne mogu nista u nastavku uredno vratise "Superkup" kao trofej. To je njihova skola hinjaluka, spina i interesa.
Poklonjena titula 1999
Pustili Olimpiku 2016
Pustili Tuzli 2021
Pustili Igmanu 2023
Sad bi malo da se protive Vici i savezu koji im je poklonio i kup i titulu jer ulazu ubjedljivo najvise, ali bez rezultata sto za njih znaci samo jedno.![]()
Lose spinovanje,mitomanija level high. Osudjen Sisoje,izgubio na sudu malo falilo da klavir zasviralet3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:55gegenpressing je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:48A pripisivanje titula 1999 i u koroni,a da ne pričam kako se 2015 uzela titula,ma hajte molim vas.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:33Ne pokušavam ja njemu dokazati. Znamo svi da su im te godine navlačili životom. I onda da su čak i protiv Krupe pogurani i da je Koljic fulao prazne golove za pare, a oni izgradili narativ kako su pokradeni i kako im je oteta titula. Zbog tog pišem. Ništa vama nije oteto, peti bi završili da nisu sudije siljile. Suma sumarum najpoguraniji klub koji je ikad igrao ovo takmicenje sa najviše mutnih radnji , i onda se kao iščuđavaju sto im svi žele drugi rang. Et jer ste bili pošteni.
20 milja i dalje kod punca![]()
Znam da ste primili 8 u dvije tekme,i da ste poletili sa toplom braćom iz BL da se prekine prvenstvo,a bgm i Kup.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:56Odigrao svako sa svakim mi bili najbolji. Ma samo pričaj ti , vaše perspektive su svima zabavne. Ja imam šta ispričati o svakoj vašoj pojedinačnoj tituli.gegenpressing je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:48A pripisivanje titula 1999 i u koroni,a da ne pričam kako se 2015 uzela titula,ma hajte molim vas.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:33Ne pokušavam ja njemu dokazati. Znamo svi da su im te godine navlačili životom. I onda da su čak i protiv Krupe pogurani i da je Koljic fulao prazne golove za pare, a oni izgradili narativ kako su pokradeni i kako im je oteta titula. Zbog tog pišem. Ništa vama nije oteto, peti bi završili da nisu sudije siljile. Suma sumarum najpoguraniji klub koji je ikad igrao ovo takmicenje sa najviše mutnih radnji , i onda se kao iščuđavaju sto im svi žele drugi rang. Et jer ste bili pošteni.
Citiram ću tvog kolegu s foruma :
“Jedini spas je da se vrate Amar Osim i Nijaz Brkovic, vjerujem da bi sredili utakmice protiv Posusja u gostima, Širokog i Borca kući, na mišiće i sudije bi dobili Tuzlu. I Gošk bi se mogao zavrsiti ako do tad obezbjede opstanak. Novac se mora naci da se kupe neke utakmice.”
Svjesni ste i vi da nikad pošteno ništa osvojili niste.
Ovi sto postavljaju Azmira ima sudski epilog tog i pravomoćna presuda isto kao sto ima pravomoćna presuda da ste jedini klub čiji su igrači i rukovodioci namještali utakmice. Sve ostalo je rekla kazala. Mosa presude.
To su argumenti a ovo sto vi pričate je deluzija.
17 minuta klip navlačenja hahahahahahhahahahah
Njima je Sisoje mjerodavan koji je izgubio na sudu jer je tvrdio da ima dokaze na svom novom Iphoneu ili ovaj makedonac,medjutim presude i izbacivanje u 2 ligu zbog namjestanja im nisu mjerodavne. Mi smo vazda bili gospodski klub po svemu za njih. Imas njih ogranicenih kao balkon,to su ljudi koji su nam Ceru predstavljali kao najveceg investitora ikada,nastrojeni,vegeta,virtualni i slicni intelektualci,al vidjecete kad Torabi aka Klop dodjejurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:18Postavljaju nekakve Miki Maus ljude. Samo sudske presude. I zvanično priznati trofeji. Tako normalni ljudi razmišljaju. Samo vi mitomanišete.
Kako im neće sisoje bit mjerodavan kad su mu nudili “strateško partnerstvo” dva puta, mislim zamisli dokle se dovedeš u životu da Azmiru Husicu odeš pušiti kitu da ti da kakvih para. Oca mi mog prije bih ugasio klub. Oboje mi djece između da se zovemo Sarajevo 2024 i da nam sisoje da pare izabrao bih da se zovemo Sarajevo 2024. A oni njemu idu i mole ga za milostinju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:21Njima je Sisoje mjerodavan koji je izgubio na sudu jer je tvrdio da ima dokaze na svom novom Iphoneu ili ovaj makedonac,medjutim presude i izbacivanje u 2 ligu zbog namjestanja im nisu mjerodavne. Mi smo vazda bili gospodski klub po svemu za njih.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:18Postavljaju nekakve Miki Maus ljude. Samo sudske presude. I zvanično priznati trofeji. Tako normalni ljudi razmišljaju. Samo vi mitomanišete.
Hahahaha jao viceva dobrih. Nikad nikome nece uzeti nista,kad nisu vama sa Brkovicem i Osimom dokazanim lopovima nista uzeli nece nikom.gegenpressing je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:07Znam da ste primili 8 u dvije tekme,i da ste poletili sa toplom braćom iz BL da se prekine prvenstvo,a bgm i Kup.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:56Odigrao svako sa svakim mi bili najbolji. Ma samo pričaj ti , vaše perspektive su svima zabavne. Ja imam šta ispričati o svakoj vašoj pojedinačnoj tituli.gegenpressing je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:48
A pripisivanje titula 1999 i u koroni,a da ne pričam kako se 2015 uzela titula,ma hajte molim vas.
Citiram ću tvog kolegu s foruma :
“Jedini spas je da se vrate Amar Osim i Nijaz Brkovic, vjerujem da bi sredili utakmice protiv Posusja u gostima, Širokog i Borca kući, na mišiće i sudije bi dobili Tuzlu. I Gošk bi se mogao zavrsiti ako do tad obezbjede opstanak. Novac se mora naci da se kupe neke utakmice.”
Svjesni ste i vi da nikad pošteno ništa osvojili niste.
Ovi sto postavljaju Azmira ima sudski epilog tog i pravomoćna presuda isto kao sto ima pravomoćna presuda da ste jedini klub čiji su igrači i rukovodioci namještali utakmice. Sve ostalo je rekla kazala. Mosa presude.
To su argumenti a ovo sto vi pričate je deluzija.
17 minuta klip navlačenja hahahahahahhahahahah
A sudski epilog ćemo vidjeti kad SIPA završi svoj posao,da ne bude brisanje svega od 2014 i svašta nešta.
E čuj on citira nekog sa foruma,e svašta.
![]()
Slazem se uvijek sa tobom medjutim sada ne. Sisoje je gospodin kakvim su oni ljudima k pusili od Cere afere,Torabija,fantoma Diglisica itdjurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:22Kako im neće sisoje bit mjerodavan kad su mu nudili “strateško partnerstvo” dva puta, mislim zamisli dokle se dovedeš u životu da Azmiru Husicu odeš pušiti kitu da ti da kakvih para. Oca mi mog prije bih ugasio klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:21Njima je Sisoje mjerodavan koji je izgubio na sudu jer je tvrdio da ima dokaze na svom novom Iphoneu ili ovaj makedonac,medjutim presude i izbacivanje u 2 ligu zbog namjestanja im nisu mjerodavne. Mi smo vazda bili gospodski klub po svemu za njih.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2024, 16:18Postavljaju nekakve Miki Maus ljude. Samo sudske presude. I zvanično priznati trofeji. Tako normalni ljudi razmišljaju. Samo vi mitomanišete.
PREDRAG PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
Da ovdje ima drzave i pravde sportsko drustvo Vaso Miskin Crni bi se davno ugasilo a ova dva guzna havera nek nastave spinovat po svom na forumuZutti je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:57Auuu kako si me sad ugasioKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 14:53Kako hinjsko dodavanje u korist Zeljeznicara. Znaci od 8-7-6 sudija na kraju se ispostavilo da je bio 1. Najvece hinje u drzavi.![]()
Vladimir Bjelica (do kraja sezone) zbog lošeg suđenja u korist Željezničara na utakmici Sloboda - ŽeljezničarUtvrđeno je da je na utakmici FK Sloboda-FK Željezničar bilo značajnih sudijskih propusta na štetu obje ekipe, te je donesena odluka da se glavni sudija tog meča, Vladimir Bjelica kažnjava nedelegiranjem do kraja tekućeg prvenstva.Eldin Jakupović (do kraja sezone) zbog lošeg suđenja u korist Željezničara na 107. gradskom derbijuSudija utakmice 26. kola BHT Premijer lige BiH Edin Jakupović, odigrane između FK Sarajevo i FK Željezničar, u nedjelju, 24.04.2016. godine kažnjava se nedelegiranjem 2 ciklusa, tj. do kraja tekuće sezone - kažu iz Nogometnog saveza BiH.Ognjen Valjić (jedno kolo) zbog nesviranog penala nad Jasminom Mešanovićem na utakmici Zrinjski - ŽeljezničarZbog propusta u suđenju na utakmici Zrinjski-Željezničar, Valjić neće biti delegiran u trećem kolu, a na redovnoj sjednici Komiteta biće donijeta odluka o eventualnim sankcijama za banjalučkog suca.
Nego ne odgovori mi na pitanje. Jesam li i za Valjića promijenio?![]()
Eto copy paste s nekog portala za ValjićaNaime, ovaj sudija je prema predstavnicima Komiteta za suđenje napravio propust jer nije dosudio penal za Zrinjski nad Jasminom Mešanovićem.
Na ovaj način Valjić je direktno uticao na rezultat zbog čega neće suditi na utakmici za vikend Metalleghe-Čelik. Umjesto njega pravdu će dijeliti Dragan Petrović
Idemo dalje sa "spinovanjem"![]()
Navijas za zeljkana i ovo izgovorisKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:12Klub sa ubjedljivo najvise sudijskih kradja, namjestenih rezultata i poklonjenih titula . Ali ce sa svojim botovima pokusati hinjskom pricom i uvlacenja navijacima drugih klubova to skrenuti i fokus prebaciti na drugu temu, bas kao sto njihova PR sluzba sada radi, Ziljkic, sudije, Zeljo, samo da skrenu sa glavnih desavanja. Klub koji je nakon poklonjene korona titule obrisao "Superkup" iz osvojenih trofeja jer su sami sebe prozvali najtrofejnijim, pa kad su vidjeli da ne mogu nista u nastavku uredno vratise "Superkup" kao trofej. To je njihova skola hinjaluka, spina i interesa.
Poklonjena titula 1999
Pustili Olimpiku 2016
Pustili Tuzli 2021
Pustili Igmanu 2023
Jel ovo k’o ono kad je Hebib bio ofiran, pa poslije pet minuta zabio golčinu? I mirna Bosna.
Steta sto nije finale
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Grk1234, nastrojeni21, rishovski i 20 gostiju.