KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

asterix
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la asterix » 05 jun 2009, 20:13

kobe je napisao/la:
asterix je napisao/la:
kobe je napisao/la:Za ovo ne mogu reci sa sigurnoscu da je dobar potez ali treba imat u vidu da je momak 1990 godiste znaci kao nas klinac a da je vec jedan od najbitnijih igraca svog tima iako je austrijska liga slaba.
Potpisat ugovor na 4 godine,ali ga prvo dovest na probu i vidjet uzivo o cemu se radi a vjerovatno su pregledali bruku tekmu.
Ali skupljaju se mladji igraci:zlatko(malo stariji),seha,avdic,klinac,andjelic,majstoric,camdzic,djurasovic,rasid,suljagic itd i jos ovoliko skupit pa tek tada ocekivat da nakon jeden cijele preigrane BIH lige mozemo imati dobru ekipu a za dvije godine da ne pricam.
Imam info da bi mogao doci neki bek iz srbije koji je igrao u ovom timu sto drzi raznatovic(beobasket).
Takodje mlad mislim 19 ili 20 godina.

Sad da su pametni pa iz uprave Bosne poslati sve mladje igrace da igraju BiH ligu da igraju citavu i da se vidi ko sta kako ... .
tako ce i biti 90% izuzev problema finansijske prirode pa da se nemoze finansirat i domaca liga ali dogovor je da ce se igrati i nasa liga.
Roster bi trebao imati preko 15 igraca i ova omladina bi odigrala sama nasu ligu i na kraju lige bi se kupio kajmak.
(zaboravio sam zimica koji ce eksplodirat garanr i nesto se udebljo)
Pored ovih iskusnih jovanovic,sehovic,vucurovic,hajric,ivanovic dovesce se mozda jos jedan ili dvojica iskusnih ostalo jedno 10tak igraca ce biti djeca i dobar dio njih je 1990 godiste jedan 91 i 2-3 su nesto stariji 88.

odlicna stvar da tako razmisljaju i ovi u Slobodi medjutim kakvi ovdje nemaju mizerni 20 hiljada maraka a imaju za ditu 2 da igra A2 ligu i sve a nek se mi mucimo i gledamo posusje koje ispalo znam vitez i sve ostale uzas :(

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 jun 2009, 21:15

koliko samo smo tekmi dobili i preokrenuli zaslugom kapitena...ikona hvala ti na svemu i puno srece gdje god da odes...BICE BOSNA OPET SAMPION!!!
I feel devotion!!

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 06 jun 2009, 00:25

hvala ti ikona care :D majstorski si igrao..sretno ti :)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 06 jun 2009, 00:29

pretprosli put sam napisao kako bi trebalo jednostavno skupiti se, otic na tekmu i navijati...od tog posta do sada niko nista nije napisao kako bi podrzao razmisljanje i kako bi se eventualno nesto pokrenulo preko foruma u vezi s navijanjem iduce sezone... to je samo dokaz da volja i zelja nekih ovdje da se koliko toliko vrati atmosfera u skenderiju nije dovoljna kako bi se nesto promjenilo-pokrenulo...tuzno al istinito....
I feel devotion!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2009, 01:07

ikona kralju sretno u nastavku karijere zasluzio si da igras euroligu i nadam se da i hoces!!!!
You are someone else I am still right here

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 06 jun 2009, 08:50

Evo da se i ja pridružim: Gorane legendo, idi, uživaj, zaradi i vrati nam se kada ti dosati Euroliga :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jun 2009, 11:57

Potpisa ovaj Mahalbasic na tri godine.

Ikonicu sretno u Olimpiji, fakat si nas zaduzio!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2009, 12:39

tanzla je napisao/la:Potpisa ovaj Mahalbasic na tri godine.

Ikonicu sretno u Olimpiji, fakat si nas zaduzio!
nadam se da ovo znaci da za suljagica vise nema mjesta. Jer Mahalbašić bar zna skociti kako bog zapovijeda :D
You are someone else I am still right here

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 06 jun 2009, 13:39

ipsa je napisao/la:pretprosli put sam napisao kako bi trebalo jednostavno skupiti se, otic na tekmu i navijati...od tog posta do sada niko nista nije napisao kako bi podrzao razmisljanje i kako bi se eventualno nesto pokrenulo preko foruma u vezi s navijanjem iduce sezone... to je samo dokaz da volja i zelja nekih ovdje da se koliko toliko vrati atmosfera u skenderiju nije dovoljna kako bi se nesto promjenilo-pokrenulo...tuzno al istinito....
pa trebamo se stvarno skupiti... neki govore da grupica od 20-30 navijaca sto ce se skupiti preko foruma nije dovoljna.. i vise je nego dovoljna. ovako mala grupica moze dici citavu skenderiju na noge,samo ako navijaju kako treba :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jun 2009, 13:49

Pa bolje grupa od 20-30 navijaca sa par bubnjeva nego nista..Protekle sezone jedino tekma protiv C.Zvezde je bila donekle dobra navijacki..Ostalo sve ispod prosjeka..

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 06 jun 2009, 13:59

normalno bolje je i to a dovoljno je da svako povede makar 5 jarana sa sobom i eto ti vec grupe ako se nade i bubanj dobro i jest

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 06 jun 2009, 14:02

a i kad bi tako nakon 2-3 utakmice se dobro navijalo pocelo bi dolazit vise raje, i polahko bi se punila skenderija :D

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 06 jun 2009, 14:05

normala samo je potrebno pokrenuti ness da se desava i vidjet ce se kako se puni skenderija iz meca u mec a sigurno da uz jacu podrsku s trbina ce ponovo partizan cibona zadar padati u skenderiji :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jun 2009, 14:10

Krajnje je vrijeme da KK Bosna dobije fanaticnu podrsku sa tribina kakvu realno i zasluzuje..Ja idem cesto na utakmice (ne sve) i uvijek se vratim razocaran, bez obzira sto dobijamo vecinu domacih utakmica..Razocaran sam zbog dvorane koja zjapi prazna i zbog par onih maloumnika koji dovedu djecu na tekmu i onda fol nesto psuju igracima naseg ili protivnickog tima..

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 06 jun 2009, 14:13

tanzla je napisao/la:Krajnje je vrijeme da KK Bosna dobije fanaticnu podrsku sa tribina kakvu realno i zasluzuje..Ja idem cesto na utakmice (ne sve) i uvijek se vratim razocaran, bez obzira sto dobijamo vecinu domacih utakmica..Razocaran sam zbog dvorane koja zjapi prazna i zbog par onih maloumnika koji dovedu djecu na tekmu i onda fol nesto psuju igracima naseg ili protivnickog tima..
Prijatelju jel problem što dovedu djecu ili je problem što psuju?

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 06 jun 2009, 14:14

upravo to dolaze nafurani tipovi i prazne se a jedva da se i jednom cuje navijanje na tekmi.To je vjerovatno bio razlog sto smo ove sezone zijanili od cibone partizana zadra hemoframa kuci jer da je bilo iole publike glat bi ih dobilo
partizan cibona i zadar su nas u posljednjim trenutcima dobili a cim se napunila dvorana zvezda je zgazena bila

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jun 2009, 14:15

baggio je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Krajnje je vrijeme da KK Bosna dobije fanaticnu podrsku sa tribina kakvu realno i zasluzuje..Ja idem cesto na utakmice (ne sve) i uvijek se vratim razocaran, bez obzira sto dobijamo vecinu domacih utakmica..Razocaran sam zbog dvorane koja zjapi prazna i zbog par onih maloumnika koji dovedu djecu na tekmu i onda fol nesto psuju igracima naseg ili protivnickog tima..
Prijatelju jel problem što dovedu djecu ili je problem što psuju?
Problem je prije svega sto takvi dolaze na utakmicu..Dovedu djecu,psuju,galame, njihova djeca to gledaju i sutra rade isto..

To je problem!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 06 jun 2009, 15:24

Bogami ovi nasi odrijesili kesu.
Evo cujem platili su i nekakvo obestecenje za rasida(nije veliko vjerovatno ali i to je neki pokazatelj)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 06 jun 2009, 15:48

cha0s je napisao/la:a i kad bi tako nakon 2-3 utakmice se dobro navijalo pocelo bi dolazit vise raje, i polahko bi se punila skenderija :D
eto super...i ja mislim da je dovoljno da se skupi nas 20-30 i da navijamo...nakon par tekmi sigurno bi se popravila atmosfera u dvorani...cak sta vise ubjedjen sam da bi dolazilo vise ljudi i da bi atmosfera bila bolja....ja sam za da se to organizuje cim sezona pocne..odnosno na turniru M.D....??!!.. i po meni ne treba puno raspredat oko ovoga...jednostavno se skupimo i navijamo... :)..jer bojim ukoliko bude vise rasprave, varijanti, prijedloga ovako cemo onako cemo, da nista od toga...naravno ne moram nuzno bit u pravu....
I feel devotion!!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 06 jun 2009, 16:10

naravno da treba samo se moramo dogovoriti da svako od ovih sto se dogovaraju dovede makar 4-5 svojih jarana ili ness tako.kasnije nek nam to bude redovno okupljanje i navijanje a kasnije ko zna...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.