haman da mu je jedan sin poginuoPuma je napisao/la:nije on los vodja, ali vise od 40 godina je previse, jos hoce sina da postavi, da ga naslijediQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko od vas za Gadaffija
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- spielführer_21
- Kontakt:
Iskreno, ne znam kakav je vođa. Ali za nas je bio koliko-toliko dobar, jer su u Libiji radile tri naše velike građevinske firme i više od hiljadu radnika. Poslije ovog sam siguran da neće, ako on ode (a hoće jer amerika Boga ne moli) tamo će raditi firme iz zapadne europe, amerike itd..Puma je napisao/la:nije on los vodja, ali vise od 40 godina je previse, jos hoce sina da postavi, da ga naslijediQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko od vas za Gadaffija
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
evo sad sam to cuo na vijestimahaman da mu je jedan sin poginuo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
i ja,ali ne znam jeli istina,ovi Gadafijevi govore da nije....Puma je napisao/la:evo sad sam to cuo na vijestimahaman da mu je jedan sin poginuo
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Donnie Darko
- Kontakt:
kazu da ga je balon usmrtio. ubije preko jednog libijca godisnje.
Sretan rodjendan svima koji slave,jos malo pa i meni.
A nek Gadafi ostane,dosta para su okrenule Srbija i BIH preko njega za gradjevinske poslove u Libiji.Neka on ostane,ko zna ko ce doci posle njega,pa ce prekinuti ove dilove sa Libijom.
A nek Gadafi ostane,dosta para su okrenule Srbija i BIH preko njega za gradjevinske poslove u Libiji.Neka on ostane,ko zna ko ce doci posle njega,pa ce prekinuti ove dilove sa Libijom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Devile budi drug i skini tog andjela sa avataraDevil je napisao/la:Sretan rodjendan svima koji slave,jos malo pa i meni.![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
Gadaffi je podrzavao Srbiju u ratu,iako su imali embargo,on im je dostavljao naftu...a Libijja je bila jedna od posljednjih zemalja koja je priznala BIH
U njegovoj vojsci ima dosta placenika iz srbije i smatrao je da je Srpska agresija na BiH ispravna
Sa druge strane,problem je sto opozicija fakticki ne postoji u Lijibi..sve je to po zatvorima ili po kratkom postupku rijesavano
...tako da se postavlja logicno pitanje,ko bi mogao preuzeti vlast i kako bi sve to izgledalo...
Uglavnom ili ce umrijeti, boreci se... ili ce zavsiti na sudu...trece opcije za njega nema...zao mi samo naroda...
I da..sretan rodjendan svima koji slave
Sa druge strane,problem je sto opozicija fakticki ne postoji u Lijibi..sve je to po zatvorima ili po kratkom postupku rijesavano
Uglavnom ili ce umrijeti, boreci se... ili ce zavsiti na sudu...trece opcije za njega nema...zao mi samo naroda...
I da..sretan rodjendan svima koji slave
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Zaboravih cestitat rodjendan svima koji slave ! Da se napijete danas, da imate vazda da jedete, da imate para , i da pojebete sto vise do sljedeceg rodjendana
Vako je boljeSamo F.K.S !! je napisao/la:Zaboravih cestitat rodjendan svima koji slave ! Da se napijete danas, da imate vazda da ****, da imate para , i da pojebete sto vise do sljedeceg rodjendana
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
[youtube][/youtube]
Pa ti igraj pice u naguzivu.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
polga je napisao/la:[youtube][/youtube]
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
S obzirom da sam protiv rata i nasilja, protiv Gadaffija sam.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko od vas za Gadaffija
Ne svidja mi se njegova politika, prodaji bogatsvo samo Rusima. Malo mu 40 godina, plus sina hoce da uvali.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gledao sam klipove i opet gledam od ovog momka !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i placem od smijeha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i placem od smijeha
A C A B !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jesil' bio i ti na čimburijadi ?Emir_ZENICA je napisao/la:http://www.****/index.php/zab ... ijada-2011
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
čovjek je jednostavno lud !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Ko ce na utakmicu 26-tog BIH-Rumunija? 15 KM karta 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- neutralan__