Nije moje misljenje nego cinjenice, sve imas nacrtano, video klipove, slike, pisanja, sve. Drugo sto sad bjezite od toga i glumite neko postenje. Slobodu ste izbacili neregularnim penalima, jesu to mozda ti normalni uslovi koje trazite? Evo i sada gledam ofsajd prije vaseg penala protiv Borca. Najvece interesdzije i hinje u drzavi.OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:23To je tvoje misljenje. Danas svaki covjek ima pravo na to pa i ti nazalost. Ti ti vidis tako, ja tako ne vidim i lijepo. Ti se brines da li cete ispasti i kako cete prezivjeti, mi se brinemo da imamo normalne uslove da bi se mogli boriti sa najboljim. To su razlike izmedju vas i nas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:20Zasto simply tad niste napustili teren i glumili postenjacine kad vam je isti ovaj Borac juniore izveo da pucaju penale? Ili kada ste slavili Vicu svi kolektivno i poklon titulu? Reci cu ti ja, jer ste vidjeli interes. Sad ga nema ni na mapi, ulazete velike pare a rezultata nigdje. Ovo veceras je samo alibi potez s kojim cete opet prikupiti nejac sa IQ ispod 60.OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:13
I? Sta sa ovim? Ovo nisu razloI zbog kojih smo napustili teren. Neko to smije, neko ne smije. Simply.
Dohakat ce vam sve ovo surovanje, vec je pocelo![]()
Sad mozes opet baciti koji emotikon, kao po obicaju.![]()
Sad suti i trpi, pravili ste dzenaze Zelji, ismijavali kad su nas sudije krali, i kucali ekser godinama. Sve ce vam to dohakati, i jedva cekam da dodje na naplatu sve