FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vec poceti sa prozivanjem zelenih termita u savezu i krenuti sa njihovim ciscenjem
- morsecode
- Kontakt:
Ali kad vidim samo balije kako se raduju na onoj glavnoj temi...necu da lajem ramazan je, necu da grijesim dusu
Sve u svemu, cirkus. Sada mozda i narod obrati paznju na ovaj jadni domaci fudbal, jer repka je odavno u...
Sve u svemu, cirkus. Sada mozda i narod obrati paznju na ovaj jadni domaci fudbal, jer repka je odavno u...
"To je jednostavno SARAJEVO"
Bagra od novinara vise Pise da ce nam uzeti 6 bodova nego za ovaj potez koji niko nema muda 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Maroon1946
- Kontakt:
Kad istice mandat vici
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Eee ljudiii
Bitna info
Najebaali smo
Al nema nazad
Bitna info
Najebaali smo
Al nema nazad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svaka čast svima na ovaj potez. Ponosan do neba i još dalje na moje Sarajevo, napokon da je neko reko dosta više. I da sarajevo igra 5 ligu, sa ovim potezom su me kupili još dodatni 10000 godina

Jeli vama to normalno, da Borac u svakoj utakmici ima manje faulova nego protivnik? A kad bude evropa, onda ljudi imaju više faulova od Linfielda ili isti broj faulova ko B36? Vama to sve normalno?
Nema veze jeli igra sarajevo,velež,sloboda,željo,gošk i itd, ali ovo je previše. Svako dijete prestane se bavit sa fudbalom, kad pogleda ovo sve. Naravno ima ljudi koji će ovo sve branit što radi sudija, jer ljudi nisu realni ni kad je ramazan.
Realno pitanje, u zadnji 3 godine jeli Borac imo barem 5 utakmica sa više faulova nego protivnik, što se tiče BiH liga? Jeli neko zna statistiku? To bi baš voleo znati.
Hvala unaprijed!
Samo Sarajevo, primjer za sviju vas!

Jeli vama to normalno, da Borac u svakoj utakmici ima manje faulova nego protivnik? A kad bude evropa, onda ljudi imaju više faulova od Linfielda ili isti broj faulova ko B36? Vama to sve normalno?
Nema veze jeli igra sarajevo,velež,sloboda,željo,gošk i itd, ali ovo je previše. Svako dijete prestane se bavit sa fudbalom, kad pogleda ovo sve. Naravno ima ljudi koji će ovo sve branit što radi sudija, jer ljudi nisu realni ni kad je ramazan.
Realno pitanje, u zadnji 3 godine jeli Borac imo barem 5 utakmica sa više faulova nego protivnik, što se tiče BiH liga? Jeli neko zna statistiku? To bi baš voleo znati.
Hvala unaprijed!
Samo Sarajevo, primjer za sviju vas!
Posebno ovaj iz Cazina durić, koji za uzvrat od vice trpa po mladjim selekcijamma svoje uhljebare, gura djecu koja ne mogu probe u Velezu proci... Sjeme mu se zatrlo. On je glavni Vicin igrac, cisto da se zna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Novinari pushe Vici jer putuju s reprezentacijom, dobijaju karte I ostale benefite od saveza. Izvjesni nail hercegovac izvjestqvajuci s utakmice veceras ogroman tekst I nijedne recenice o sudjenju al je u naslovu stavio da je produbljena kriza time s Koseva. Seljače iz Striježeva iznad Vareša.
Ovaj mandat mu istice za godinu dana, ali posto ce sigurno dobiti i novi, moramo ga trpiti do 2029 godine.
-
- Kontakt: