FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi više volio da su se odlučili za sjedanje na teren i izvođenje centra a Borac neka daje golove. Postigli bi isti efekat a ne bi imali elemenata da nas kazne. Ovako, oduzeće nam bodove, suspendirati investitora, razvaliti ekipu i ostaćemo dvije sezone zaredom bez evrope.
Kako god da okreneš donji smo. Mada razumijem očaj i emocije, jednostavno nije se više mogla trpiti nepravda koja traje dugo.
Žao mi je momaka, igrom nismo zaslužili poraz, izginuli su na terenu. Imamo jako puno individualnih grešaka, Julardžija im je sve lopte haman u noge dao, Keremeh kao u klompama za abdest igra utakmicu i to više njih zaredom.
Previše se nervoza uvukla u cijeli klub, čim djelujemo ovako emotivno. Nadam se da ćemo iz ovoga izaći jači. Ako nam skinu 6 bodova, što je neka srednja varijanta mislim da opet možemo u evropu. Mada ovdje je problem dublje prirode. Nemam pojma u kojem pravcu će ovo otići.
Jednostavno politika se debelo uplela u sport i to ova SNSD-ovska, a Bošnjaci se kolju za mrvice i likuju jedni nad drugima.
Kako god da okreneš donji smo. Mada razumijem očaj i emocije, jednostavno nije se više mogla trpiti nepravda koja traje dugo.
Žao mi je momaka, igrom nismo zaslužili poraz, izginuli su na terenu. Imamo jako puno individualnih grešaka, Julardžija im je sve lopte haman u noge dao, Keremeh kao u klompama za abdest igra utakmicu i to više njih zaredom.
Previše se nervoza uvukla u cijeli klub, čim djelujemo ovako emotivno. Nadam se da ćemo iz ovoga izaći jači. Ako nam skinu 6 bodova, što je neka srednja varijanta mislim da opet možemo u evropu. Mada ovdje je problem dublje prirode. Nemam pojma u kojem pravcu će ovo otići.
Jednostavno politika se debelo uplela u sport i to ova SNSD-ovska, a Bošnjaci se kolju za mrvice i likuju jedni nad drugima.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 13 mar 2024, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sad je najbitnije da pokazemo jedinstvo. Klub i navijaci napokon kao jedno.
You are someone else I am still right here
Pa bacice pricu da smo ih tenkovima napali. Nazalost Vico je dobre korijene pustio po Uefi tako da zaboravite. Cekati dok ker ne ode nekad. Postenim putem ne mozes. Bravo momci sta god se desilo. Svi zajedno da se sezona doguraH8Z7 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:19Kakva kazna jel me zezate? Uložiti žalbu na bilo koju odluku i do kraja ići, klub će vjerojatno prijaviti ovo UEFI. A vi koji likujete a nazivate se navijačima Sarajeva slobodno promjeniti dres jer takvi nam ne trebaju.
Moli Boga da kazni sve aktere ovog cirkusa kako je najpoštenije, a klub da izgura do kraja.
Rat savezu! Sad protiv Ukrajine što više sranja praviti.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- luckystrike
- Kontakt:
To je to naše, jaki na riječima, a kad se tako šta uradi ona nije trebalo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- kupus army
- Kontakt:
Klub mora vec veceras izaci sa jasnim uputama navijacima sta su sledeci koraci, ako to ne urade ovo je obicna farsa sve!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ništa se nije desilo na šta nisam upozoravao prije tekme.
Problem je sto su iz Kluba sutjeli i nadali se….???
Kao i lakrdija sa Zvijezdom,pa kazna za Kosevo,pa 3 tekme
Za golmana,pa izmisljen penal na Kosevu protiv Igmana!
Zna se stara izreka”ko suti upo mu kruti”!
Hebiga Mate-o poslan po zadatku.Ne samo da progura
Borac nego da isprovocira incident.Jer se zna da Pitari
nisu mitomanski svilenjaci i podanici lažnih filozofija.
Šteta samo sto Istok ne bjese otvoren
Da ti ovo sudija radi na svom stadionu je čista provokacija
Vice Zeljkovica.
Dok je to magare od Dodika na čelu Saveza,tesko kakvog
napretka u budućnosti .
Gospodin Mirvic svaka čast na potezu.Svi na stadionu su
Podržali Vasu odluku.Ono je bilo tesko za gledat i svarit!
Čak je i Mamic izašao ranije iz VIP zbog skandaloznog
sudjenja.Kazu da je rekao”ne mogu ovo vise gledat”!

Sarajevo Forever
Nema Nazad
Problem je sto su iz Kluba sutjeli i nadali se….???
Kao i lakrdija sa Zvijezdom,pa kazna za Kosevo,pa 3 tekme
Za golmana,pa izmisljen penal na Kosevu protiv Igmana!
Zna se stara izreka”ko suti upo mu kruti”!
Hebiga Mate-o poslan po zadatku.Ne samo da progura
Borac nego da isprovocira incident.Jer se zna da Pitari
nisu mitomanski svilenjaci i podanici lažnih filozofija.
Šteta samo sto Istok ne bjese otvoren
Da ti ovo sudija radi na svom stadionu je čista provokacija
Vice Zeljkovica.
Dok je to magare od Dodika na čelu Saveza,tesko kakvog
napretka u budućnosti .
Gospodin Mirvic svaka čast na potezu.Svi na stadionu su
Podržali Vasu odluku.Ono je bilo tesko za gledat i svarit!
Čak je i Mamic izašao ranije iz VIP zbog skandaloznog
sudjenja.Kazu da je rekao”ne mogu ovo vise gledat”!

Sarajevo Forever
Nema Nazad
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Balije se vec kupuju veceras. Sta li ce bagra dobiti da se glasa za bodove i ostalo
Ako cemo biti svi jedinstveni onda nemam nista protiv da nas izbace iz lige, ali ako ce sutra Ismir sa Slovencima kad ih kazne napustiti klub onda smo dobro nayebali
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Uzeće nam bodove? Boli me ku.rac
Napokon smo pokazali kicmu
Napokon smo pokazali kicmu
Mislim da je slini ziljkicu veceras najbolje
- skullcrusher
- Kontakt:
Allaha mi jel moguce sta smo docekali.. jos izlaze sa terena okrenuli se orema tribinama tri prsta dizu ja ne mogu vjerovat sta se radi..
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Musa, Surreal, Evander, Antikloc nastavi niz
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Koga boli racku za kazne ?
Sta je cilj onda lige? Da prezivimo sezonu i da se borimo za 4. mjesto jer su prva dva rezervisana za vicu i beusa?
Je li vi razmisljate tim mozgovima imalo?
Naas je minimalno 55% U DRZAVI, a ne pitamo se za nju nista skooro er je zelena marva trgovala s cim je stigla zarad svoje koristi.
Nema smisla uopste igrati ligu u kojoj svi akteri nemaju podjednako sudjenje. U svijetu uvijek je normalno da se jacim klubovima ponekad svirne nesto sto vis enije nego jeste, i to se desava dolaskom vara manje i manje, ali ovo kod nas ja garantujem da nema nigdje.
Ja ne znam msta ste vi gledali pa svrsavate na borac, koji u jesenjem dijelu sezone je bio ekipa za sredinu tabele maksimalno. Njih su gore razbijale ekipe sa dna tabele, ali su sudije uredno zavrsavale posao. Redovno je omjer faulova 30-5, redovno se dueli sude kkao faulovi i faulovi kao dueli (Kada borcu odgovara) i nema sanse da neko razvije bilo kakav vid igre kada igra protiv borca.
Tada krecu protivnici da kalkulisu u utakmicama sa Borcem i izvode rezervne igrace ili odigraju laksi trening jer s svijesni da ne mogu nista uraditi sto se tice terena. Mi danas izlazimo na teren a ja znam da smo zaklani vec. Pobjediti mozes samo sa dva gola koja su ili sutevi sa 20 i vise metara gdje sudija nece imati sansu da svira neki "kontra faul" ili gdje ce akcija ici tako tecno da nece moci nista da svirne. Svaki drugi vid akcije sa kontaktom ce sudija da prekine, a kada zagusti, svirat ce svaki kontakt i stvoriti umjetni pritisak borca. Prvi nas sut, cini se da je sutirao keremeh, golman brani, sudija pokazuje gol aut, dalje je bilo jasno u kojem smjeru sve ide.
Kazna je nebitna, bitno je koliko ce ovo daleko se ici i na koji nacin, da li su nasi spremni da se ganjaju sa uefom i da placaju fine pare da se ovo izgura do kraja. Smisla nikakvog anema da se igra ovakva liga niti da se ulaze u igace i trenere.
Sta je cilj onda lige? Da prezivimo sezonu i da se borimo za 4. mjesto jer su prva dva rezervisana za vicu i beusa?
Je li vi razmisljate tim mozgovima imalo?
Naas je minimalno 55% U DRZAVI, a ne pitamo se za nju nista skooro er je zelena marva trgovala s cim je stigla zarad svoje koristi.
Nema smisla uopste igrati ligu u kojoj svi akteri nemaju podjednako sudjenje. U svijetu uvijek je normalno da se jacim klubovima ponekad svirne nesto sto vis enije nego jeste, i to se desava dolaskom vara manje i manje, ali ovo kod nas ja garantujem da nema nigdje.
Ja ne znam msta ste vi gledali pa svrsavate na borac, koji u jesenjem dijelu sezone je bio ekipa za sredinu tabele maksimalno. Njih su gore razbijale ekipe sa dna tabele, ali su sudije uredno zavrsavale posao. Redovno je omjer faulova 30-5, redovno se dueli sude kkao faulovi i faulovi kao dueli (Kada borcu odgovara) i nema sanse da neko razvije bilo kakav vid igre kada igra protiv borca.
Tada krecu protivnici da kalkulisu u utakmicama sa Borcem i izvode rezervne igrace ili odigraju laksi trening jer s svijesni da ne mogu nista uraditi sto se tice terena. Mi danas izlazimo na teren a ja znam da smo zaklani vec. Pobjediti mozes samo sa dva gola koja su ili sutevi sa 20 i vise metara gdje sudija nece imati sansu da svira neki "kontra faul" ili gdje ce akcija ici tako tecno da nece moci nista da svirne. Svaki drugi vid akcije sa kontaktom ce sudija da prekine, a kada zagusti, svirat ce svaki kontakt i stvoriti umjetni pritisak borca. Prvi nas sut, cini se da je sutirao keremeh, golman brani, sudija pokazuje gol aut, dalje je bilo jasno u kojem smjeru sve ide.
Kazna je nebitna, bitno je koliko ce ovo daleko se ici i na koji nacin, da li su nasi spremni da se ganjaju sa uefom i da placaju fine pare da se ovo izgura do kraja. Smisla nikakvog anema da se igra ovakva liga niti da se ulaze u igace i trenere.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A Vinko se smije. I onda ovdje bagra dodje kaze treba mu aplauz. Majku mu ****skullcrusher je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:30Allaha mi jel moguce sta smo docekali.. jos izlaze sa terena okrenuli se orema tribinama tri prsta dizu ja ne mogu vjerovat sta se radi..
Falio je Istok veceras morate priznat ako nista zbog ovog kraja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma klub ce popusit foru a nista se znacajno nece promijenit i opet ce nas klat. Nema dovoljno klubova da se udruzi protiv ove mafije. Svi jedva cekaju da se drugima nasladjuju kad ih sudija krade a bune se kad to osjete na svojoj kozi. Na to dodaj da je, sto neko rece, Vico pustio korijene u Uefi i skontas da smo u qrcu. Balija ce nastavljat prodavat guzicu keru i dizat ruke za njega jos jedan mandat a mi ga glabamo.
Falio je citavu tekmu. Tek se sada vidi sta je istok. Da ne bacaju bila bi definitivno najjaca tribina na svijetu
Fino sjekira i cap carap. Ološi srpski.skullcrusher je napisao/la: ↑13 mar 2024, 21:30Allaha mi jel moguce sta smo docekali.. jos izlaze sa terena okrenuli se orema tribinama tri prsta dizu ja ne mogu vjerovat sta se radi..
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, boki86, skoJaa i 59 gostiju.