Premijer liga BiH - aktuelno

Suki46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Suki46 » 13 mar 2024, 21:29

grbavicka1921 je napisao/la:
13 mar 2024, 20:48
Suki46 je napisao/la:
13 mar 2024, 20:43
Raonffa je napisao/la:
13 mar 2024, 20:41
Ma neće od ovoga biti ništa na kraju, Sarajevo će biti kažnjeno (vjerovatno neka velika kazna prevashodno u suspenzijama, a vjerovatno će im i bodove uzeti ako budu mogli) i to je to. Jer niko od ostalih klubova neće stati uz njih i to je najveća tuga jbg.

Kod nas se generalno sve svodi na priču "a što niste vi, kad smo mi" i "a kad je vama bilo, tad ste šutili" i tako se ide godinama u historiju i prejebava ko kada koga nije podržao kad je trebao i onda se gubi cijeli smisao priče, a to bi trebalo biti čišćenje bh. fudbala od kriminala.

To je začarani krug međusobnog optuživanja što najviše odgovara politici koja se vodi u savezu.

Ja sam svjestan da sutra svi klubovi mogu podržati Sarajevo i da se pročisti savez od ovih gofana, opet će doći neka druga gofna samo će uloge biti drugačije, jer savez je ogledalo nakaradnog sistema u državi i ne može biti mnogo bolje ko god da dođe.

Ali ja opet smatram da je ovo što se štima Borcu ubjedljivo najgore i najdugotrajnije štimanje u historiji Premijer lige BiH. Bilo je momenata kad se šiljilo mom Želji, bilo je momenata kad se guralo Sarajevo, bilo je momenata kad se gurao Zrinjski, bilo je nepravde prema svim klubovima (uključujući i Borac u nekim davnim godinama)...

Ali da se tri sezone u kontinuitetu ovako gura jedan klub, to nije nikada a smio bih ruku u vatru staviti da neće nikada ni biti jednom kad ovo Vicino carstvo padne, a past će za godinu, dvije ili tri ali će pasti jer sve bude i prođe.

Pri tome uopšte ne mislim na večerašnju tekmu, već ranije sam napisao da je ovo bilo kamilica za neke mečeve Borca od jesenas i od prošlih godina.
Sve objašnjeno , ne treba ništa ni dodati ni oduzeti.
Pa zamisli kakvu lakrdiju imaš kad pošalju čovjeka nakon one lakrdije u Banja Luci sa istim sudijom i timom sudija.
Sve rečeno samo mi više volimo da ovog dok se guši gurnut ga još malo nogom pod vodu.
Neko napisa što su stari vazda govorili bez jakog Sarajeva nema ni jakog Želje i obrnuto.
Ma uvijek bilo , može ko šta da priča , tako je.
A ovaj video što se vrti , garantujem svime da nijedan forumaš naš nije učestvovao u tome , prvi ja pa ostali.
Hoću fudbal u kojim kad vi nas trehnete 3:0 nema pekanja i obrnuto.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 mar 2024, 21:29

FKSDoGroba je napisao/la:
13 mar 2024, 21:28
luckystrike je napisao/la:
13 mar 2024, 21:25
Mateo Musa je sramota za fudbal. Bio je i bit će.

Ovo je bas bilo ono da pokaze da moze sta hoce boli ga qrac
Ovo je slag na kraju. Kruna bezobrazluka i besramlja.

Majku mu 7ebem slagiranu, ustasku, bezobraznu.

Srest cemo ze akoBogda. Sutra ili za 20 godina. Oprosta nema.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 mar 2024, 21:30

Gledajući pravilnik, vrlo vjerovatno:

Ibričić - kazna 6mj
Oduzimanje bodova (-3)

Ono što je upitno i što mi djeluje nevjerovatno je član u kojem je navedeno kolektivno kažnjavanje cjelog tima koji je napustio teren zabranom igranja min 1god. čini mi se.
To mi se čini prestrogo iako je jasno da su svi napustili teren.
Da li će kazniti Mirvića jer je bilo vidljivo njegovo tjeranje ostatka igrača u svlačionicu..
Da li je bilo napada u vip loži, i kakve će biti kazne za vrijeđanje Vice od strane igrača...

Ako su planirali ovako nešto, onda mislim da su napravili jako glup potez.
Klub će najviše ispaštat.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 21:31

let3 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:20
nastrojeni21 je napisao/la:
13 mar 2024, 19:57
Ide li veceras neka dzenaza? Hoce li bob graditelji moci to organizovat ili ide neko saopstenje.

Fujjj

Al vratit ce im se sve ovo jednog dana.
Malo im se vratilo i veceras. Al jos puno puta ce, sve po zaslugama. Pogotovo ovi debili sa klipa nek se zacrvene kako su od sebe debilcine pravili a sve to zahvaljujuci Vicinoj pomoci, a danas tom istom Vici sa sjevera skandiraju vico lopove. Glupani.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 mar 2024, 21:33

Hdz i Snsd dupla kruna.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 21:38

OsmaDolazi je napisao/la:
13 mar 2024, 20:35
KONTRASVIH je napisao/la:
13 mar 2024, 20:29
13 mar 2024, 20:23

To je tvoje misljenje. Danas svaki covjek ima pravo na to pa i ti nazalost. Ti ti vidis tako, ja tako ne vidim i lijepo. Ti se brines da li cete ispasti i kako cete prezivjeti, mi se brinemo da imamo normalne uslove da bi se mogli boriti sa najboljim. To su razlike izmedju vas i nas.

Sad mozes opet baciti koji emotikon, kao po obicaju. ;)
Nije moje misljenje nego cinjenice, sve imas nacrtano, video klipove, slike, pisanja, sve. Drugo sto sad bjezite od toga i glumite neko postenje. Slobodu ste izbacili neregularnim penalima, jesu to mozda ti normalni uslovi koje trazite? Evo i sada gledam ofsajd prije vaseg penala protiv Borca. Najvece interesdzije i hinje u drzavi.

Sad suti i trpi, pravili ste dzenaze Zelji, ismijavali kad su nas sudije krali, i kucali ekser godinama. Sve ce vam to dohakati, i jedva cekam da dodje na naplatu sve :ljepota:
Najjace je bilo u VIP kod remplanja Penareande sa onim njihovim stoperom. Ustade Zoran Mamic, kaze "Ovo je i za mene previse" i ode covjek. :D

Ti i dalje ne shvatas da ovo nema nikakve veze sa Zeljom. Zelji cemo nastaviti klanjati dzenaze i pokopat ga kad dodje vrijeme. Pola tabuta mu je svakako u zemlji. Niste vi poenta, niti ste bitni u cijeloj prici, niti od vas neko nesto trazi. :mrgreen:

Mi imamo nasu borbu, i ta borba ce nama valjati kada budete igrali 1. Federalnu ligu.

PS Normalni uslovi su normalni uslovi, ne onako kada je 6 sudija suspendovano zbog namjestene titule koje niste mogli osvojiti.

Do svitanja.
Ima veze sa Zeljom i to kakve! Sve vam nacrtano, surovali i slavili ove iste sto su veceras kao pljuvali i tjerali. Ovo nije nista kako ce vam se sve vratiti. Suti, trpi, i pokusajte ovu nejac pridobiti jeftinim alibi potezom :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 13 mar 2024, 21:39

Kaznit i to dobro, seljačine jedne. Dosta ih više

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 13 mar 2024, 21:41

Bilo je i gorih sudijskih lakrdija na stetu i Sarajeva i ostalih klubova a u korist Borca pa se nije napustao teren. Ibricic i Rozman ne znaju sta ce vise od muke. Imaju dobre plate, pranje para preko transfera, guranje svojih igraca i valja sad odjednom to sve ostavit jer navijaci traze ostavke. Zato su naredili ekipi da napusti teren, da navijacima zamazu oci kako su oni na strani pravde. To je tako seljacki i primitivno da nema ni u seoskim ligama.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 13 mar 2024, 21:41

Evo vam Mateo Musa!
Gledati od 1.40 min.

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 13 mar 2024, 21:44

Zasto je grahovac napadnut ???

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 mar 2024, 21:44

Bazinga12345 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:13
Mene zanima da li se makar JEDNOM desilo u zadnje 3-4 godine da ekipa Borca napravi više prekršaja od protivnika? Jebote, bilo da gube ili pobjeđuju, igrali loše ili dobro, uvijek isto.
Pa ono za zrinskim kad je bilo koliko 2:25 :bow: a zrinsko bio bolja ekipa :rol:
=\_1921_/=

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2024, 21:45

Vjeverica777 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:39
Kaznit i to dobro, seljačine jedne. Dosta ih više
Opa U i Č zajedno poglavnik vam je ponosan :ljepota:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 13 mar 2024, 21:49

Meraak1921 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:22
Naravno da Borac i Zrinjski postoje da bi se stetilo drzavi sto vise, jer to klubovi nisu, jer kad im igraju partizan il zvezda, njih nema ni 800 na stadionu , sa druge strane hajduk dinamo- njih bude jos manje, kakav je to klub? Oni se porede za Željom ili Sarajvom.. Želji mrtvi opstanak, pa bude neki dan u Ugljeviku vise manijaka nego ultrasa kuci .. lafo titula , nije titula nego Hajduk Dinamo .. zato vas nema

Postoje da bi se stetilo drzavi - TJ HDZ i SNSD ! Kraj
Ja bi ugasio sve osim sarajevskih klubova da ne stetimo ovoj napacenoj drzavi. :mrgreen:
Mozda bi prikljucio Slobodu i Velez da imate kome jeb..majku cetnicku . :bih:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 13 mar 2024, 21:51

Kad ce kazna za FK Torpedo?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 13 mar 2024, 21:52

scholsey je napisao/la:
Al pet minuta nadoknade.. pa samo to vrijeđanje zdravog razuma je za izaći.

I kakvi ljigavci, vi što se ližete s ovim četničićima. Fuj, smećari. :puke: :puke:
Drug, najjače ovo mu nije prvi put. Odradio je to, što su mu naredili i opet protiv sarajeva. Još Klix jučer pisao, a ljudi su se smijali, i eto desilo se to opet.
Ljudi pravdaju to, kao eto mi smo imali neregularne penale protiv slobode, sve to stoji tačno. A to je sve zbog loše suđenje, i da ljudi to pravdaju je bruka nema veze koji je klub, ali ovo je prešlo granice. Pa Borac u svakoj utakmici ima manje faulova nego protivnik, to vama normalno? A u evropi protiv b36 imaju isti broj faulova kao ovi iz farski ostrovi, ili protiv linfielda imaju vise faulova od njiha. Kod nas u ligi ljudi u svakoj utakmici imaju manje faulova od sviju, kako to? Imaju li oni barem 5 utakmica u zadnji 3 godine, gdje su imali više faulova? Statistika ti sve kaže, naravno neko će to branit, jer nije džabe vico predsjednik, on sve dobro radi, a neko koje iskren, nema veze koja nacija ili vjera, ne može ovako nesto podržavat. Svako dijete kad pogleda ovo suđenje, prestane se bavit sa fudbalom. Nema veze koji klub, pravilo treba da vredi za sviju isto. Valjda ćemo se opametit...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2024, 21:54

13 mar 2024, 21:38
13 mar 2024, 20:35
13 mar 2024, 20:29

Nije moje misljenje nego cinjenice, sve imas nacrtano, video klipove, slike, pisanja, sve. Drugo sto sad bjezite od toga i glumite neko postenje. Slobodu ste izbacili neregularnim penalima, jesu to mozda ti normalni uslovi koje trazite? Evo i sada gledam ofsajd prije vaseg penala protiv Borca. Najvece interesdzije i hinje u drzavi.

Sad suti i trpi, pravili ste dzenaze Zelji, ismijavali kad su nas sudije krali, i kucali ekser godinama. Sve ce vam to dohakati, i jedva cekam da dodje na naplatu sve :ljepota:
Najjace je bilo u VIP kod remplanja Penareande sa onim njihovim stoperom. Ustade Zoran Mamic, kaze "Ovo je i za mene previse" i ode covjek. :D

Ti i dalje ne shvatas da ovo nema nikakve veze sa Zeljom. Zelji cemo nastaviti klanjati dzenaze i pokopat ga kad dodje vrijeme. Pola tabuta mu je svakako u zemlji. Niste vi poenta, niti ste bitni u cijeloj prici, niti od vas neko nesto trazi. :mrgreen:

Mi imamo nasu borbu, i ta borba ce nama valjati kada budete igrali 1. Federalnu ligu.

PS Normalni uslovi su normalni uslovi, ne onako kada je 6 sudija suspendovano zbog namjestene titule koje niste mogli osvojiti.

Do svitanja.
Ima veze sa Zeljom i to kakve! Sve vam nacrtano, surovali i slavili ove iste sto su veceras kao pljuvali i tjerali. Ovo nije nista kako ce vam se sve vratiti. Suti, trpi, i pokusajte ovu nejac pridobiti jeftinim alibi potezom :ljepota:
Nadam se da ćete imati ovako suđenje zadnje kolo. :salut:

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 13 mar 2024, 21:55

Pa vi stvarno mislite da normalan covjek moze igrat protiv Borca i trpit sve ovo da ne poludi? :urnebes:

Ove sudijske odluke su napad na zdrav razum pa pogledajte sta im se sve svira ovo veceras je samo kap koja je prelila casu i desilo se sto se desilo. Samo delegiranja Muse (a vec nas je zakinuo u BL) je cista demonstracija sile. Bukvalno rade sta hoce i smiju nam se u facu svima kolektivno

Evo primjera da mogu sta hoce
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 13 mar 2024, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 mar 2024, 21:55

Bordotim je napisao/la:
13 mar 2024, 21:52
scholsey je napisao/la:
Al pet minuta nadoknade.. pa samo to vrijeđanje zdravog razuma je za izaći.

I kakvi ljigavci, vi što se ližete s ovim četničićima. Fuj, smećari. :puke: :puke:
Drug, najjače ovo mu nije prvi put. Odradio je to, što su mu naredili i opet protiv sarajeva. Još Klix jučer pisao, a ljudi su se smijali, i eto desilo se to opet.
Ljudi pravdaju to, kao eto mi smo imali neregularne penale protiv slobode, sve to stoji tačno. A to je sve zbog loše suđenje, i da ljudi to pravdaju je bruka nema veze koji je klub, ali ovo je prešlo granice. Pa Borac u svakoj utakmici ima manje faulova nego protivnik, to vama normalno? A u evropi protiv b36 imaju isti broj faulova kao ovi iz farski ostrovi, ili protiv linfielda imaju vise faulova od njiha. Kod nas u ligi ljudi u svakoj utakmici imaju manje faulova od sviju, kako to? Imaju li oni barem 5 utakmica u zadnji 3 godine, gdje su imali više faulova? Statistika ti sve kaže, naravno neko će to branit, jer nije džabe vico predsjednik, on sve dobro radi, a neko koje iskren, nema veze koja nacija ili vjera, ne može ovako nesto podržavat. Svako dijete kad pogleda ovo suđenje, prestane se bavit sa fudbalom. Nema veze koji klub, pravilo treba da vredi za sviju isto. Valjda ćemo se opametit...
Jel sviju ukljucuje i Sarajevo u polusezoni sa Dinom kad ste osvojili ili mislis na sve ostalo osim toga?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 mar 2024, 21:56

Jedina nada za opstanak Zelje je moguca kazna Sarajevu :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 13 mar 2024, 21:59

Sramota Sarajeva ,sav bijes ,nemoć i frustraciju zbog loše čitave sezone iskalili na jednom čovjeku koji uopce nije tako loše sudio utakmicu.Od prve minute i ponašanja Ibričića vidjela se namjera i pokušaj da se stavi suce pod pritisak i da se napravi alibi u slučaju poraza jer Ibricic i Rozman ne bi smjeli izaći večeras sa stadiona a onda su to hinjski prebacili na suce.Nisu odigrali dvije utakmice u sezoni kako treba i sada im svi drugi krivi.
Pa napravio je Peljto u nedjelju neke greške na štetu Zrinjskog ,trebao je isključiti igrača Borca 100% nakon starta na Savicu ali nije vidio i gotovo,pomocnibsudac 2-3 očite greške u korist Borca ali nitko od toga nije pravio problem jer je Borac bio bolji ovaj put.
Sarajevo kazniti najžešće moguće zbog ovoga danas ,da ih je Musa oštetio kako je to radio Gigovic u BL ili onaj Topalović kad je uništio Velez u Vrapcicima pa hajde ali ovo nigdje veze.Igrač Sarajeva Šakom udari u glavu protivnika i oni se bune ,svirao im penal ,golovi Birca čisti ko suza a ti sto su ono htjeli svaki kontakt da im bude faul e to je njihov problem ali tek će im postati problem.
Volim Mostar pa makar i vaki

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 19 gostiju.