Ma uvijek bilo , može ko šta da priča , tako je.grbavicka1921 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:48Sve rečeno samo mi više volimo da ovog dok se guši gurnut ga još malo nogom pod vodu.Suki46 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:43Sve objašnjeno , ne treba ništa ni dodati ni oduzeti.Raonffa je napisao/la: ↑13 mar 2024, 20:41Ma neće od ovoga biti ništa na kraju, Sarajevo će biti kažnjeno (vjerovatno neka velika kazna prevashodno u suspenzijama, a vjerovatno će im i bodove uzeti ako budu mogli) i to je to. Jer niko od ostalih klubova neće stati uz njih i to je najveća tuga jbg.
Kod nas se generalno sve svodi na priču "a što niste vi, kad smo mi" i "a kad je vama bilo, tad ste šutili" i tako se ide godinama u historiju i prejebava ko kada koga nije podržao kad je trebao i onda se gubi cijeli smisao priče, a to bi trebalo biti čišćenje bh. fudbala od kriminala.
To je začarani krug međusobnog optuživanja što najviše odgovara politici koja se vodi u savezu.
Ja sam svjestan da sutra svi klubovi mogu podržati Sarajevo i da se pročisti savez od ovih gofana, opet će doći neka druga gofna samo će uloge biti drugačije, jer savez je ogledalo nakaradnog sistema u državi i ne može biti mnogo bolje ko god da dođe.
Ali ja opet smatram da je ovo što se štima Borcu ubjedljivo najgore i najdugotrajnije štimanje u historiji Premijer lige BiH. Bilo je momenata kad se šiljilo mom Želji, bilo je momenata kad se guralo Sarajevo, bilo je momenata kad se gurao Zrinjski, bilo je nepravde prema svim klubovima (uključujući i Borac u nekim davnim godinama)...
Ali da se tri sezone u kontinuitetu ovako gura jedan klub, to nije nikada a smio bih ruku u vatru staviti da neće nikada ni biti jednom kad ovo Vicino carstvo padne, a past će za godinu, dvije ili tri ali će pasti jer sve bude i prođe.
Pri tome uopšte ne mislim na večerašnju tekmu, već ranije sam napisao da je ovo bilo kamilica za neke mečeve Borca od jesenas i od prošlih godina.
Pa zamisli kakvu lakrdiju imaš kad pošalju čovjeka nakon one lakrdije u Banja Luci sa istim sudijom i timom sudija.
Neko napisa što su stari vazda govorili bez jakog Sarajeva nema ni jakog Želje i obrnuto.
A ovaj video što se vrti , garantujem svime da nijedan forumaš naš nije učestvovao u tome , prvi ja pa ostali.
Hoću fudbal u kojim kad vi nas trehnete 3:0 nema pekanja i obrnuto.