ne znam sretno ti al meni je to preko pored toga veceras mozda probati denga over 18 jer lik protiv sakramenta je stalno prebacivao preko 20 proslu izgubili tesko nakon produzetaka mislim da ovdje i hendikep moze proci ...adis.p je napisao/la:A bas zato ce da bude ispod, zato sto statistika kaze da idu preko, ic' ce under....bob je napisao/la:a bas statistika kaze preko , dva susreta ove god oba preko i to u New York debelo over , New York je nekoliko posljednjih utakmica isao ispod vrijeme je sad prekoadis.p je napisao/la:
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ok Rybarikova sta uradi.![]()
![]()
Prvi set glat 6:2,dobije i onda ispusi 7:5,6:0.
A jesi vidio Zebalosa ,yebem mu kevu u bulju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pintol_TM87
- Kontakt:
legendo macko kako ide..dobijel se sta...legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Ok Rybarikova sta uradi.![]()
![]()
A jesi vidio Zebalosa ,yebem mu kevu u bulju![]()
![]()
samo će me on izgleda oboriti od tenisa ,a požurio da uplatim njega do tri i gledaj
![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- legenda reala
- Kontakt:
tu i tamo ,juče nešto malo dobio ,da dopunim depozit ,nisam te ispratio ,a a htio sam bez Boce (pošto je kasno igrala)ali mi se nije dalopintol_TM87 je napisao/la:legendo macko kako ide..dobijel se sta...legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Ok Rybarikova sta uradi.![]()
![]()
![]()
samo će me on izgleda oboriti od tenisa ,a požurio da uplatim njega do tri i gledaj
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
21:00 Valladolid - Girona 3+@ 2.10
- pintol_TM87
- Kontakt:
tu i tamo ,juče nešto malo dobio ,da dopunim depozit ,nisam te ispratio ,a a htio sam bez Boce (pošto je kasno igrala)ali mi se nije dalolegenda reala je napisao/la:legendo macko kako ide..dobijel se sta...pintol_TM87 je napisao/la:Devil je napisao/la:Ok Rybarikova sta uradi.![]()
![]()
![]()
![]()

bolje da nisi

niko da kaze dobar listic hehehejocker je napisao/la:evo jedan moj dobitni od juce dobar pravo![]()
http://i1205.photobucket.com/albums/bb4 ... e003-2.jpg

- pintol_TM87
- Kontakt:
odlican listic fino si to ubo sto jes jesjocker je napisao/la:niko da kaze dobar listic hehehejocker je napisao/la:evo jedan moj dobitni od juce dobar pravo![]()

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Al ovo Stuttgart...Nisi imao sreće...ama bas nikako !jocker je napisao/la:niko da kaze dobar listic hehehejocker je napisao/la:evo jedan moj dobitni od juce dobar pravo![]()

DOBAR LISTIC !
TM87
pa kad mozemo gubiti pare u zadnjoj minuti mozemo nekad i srece imatitm-ovac iz mase je napisao/la:Al ovo Stuttgart...Nisi imao sreće...ama bas nikako !jocker je napisao/la:niko da kaze dobar listic hehehejocker je napisao/la:evo jedan moj dobitni od juce dobar pravo![]()
http://i1205.photobucket.com/albums/bb4 ... e003-2.jpg![]()
DOBAR LISTIC !

Ko je sigurniji san antonio ili orlando???
JA NISAM ODAVLE!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
San Antonio je ipak kod kuce tako da mislim da ce uzet. Ali hendikep nije los na GS, iako su ga smanjili na 10.5.tica je napisao/la:Ko je sigurniji san antonio ili orlando???
Ima li ovih NBA strucnjaka? Moze li ovo proci:
Memphis - Utah - 1
L. Deng - OVER (18.5)
New Yersey - Indiana - 2
Denver - Toronto - OVER (214.5)
Indiana mi je najveca misterija, uzeli su Netse u gostima zadnje 4 to mi nekako ne mirise na dobro. Sta mislite hendikep na Cleveland (11.5), koliko treba Orlandu pobjeda?
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ok hvalaJuventino je napisao/la:San Antonio je ipak kod kuce tako da mislim da ce uzet. Ali hendikep nije los na GS, iako su ga smanjili na 10.5.tica je napisao/la:Ko je sigurniji san antonio ili orlando???
Ima li ovih NBA strucnjaka? Moze li ovo proci:
Memphis - Utah - 1
L. Deng - OVER (18.5)
New Yersey - Indiana - 2
Denver - Toronto - OVER (214.5)
Indiana mi je najveca misterija, uzeli su Netse u gostima zadnje 4 to mi nekako ne mirise na dobro. Sta mislite hendikep na Cleveland (11.5), koliko treba Orlandu pobjeda?

JA NISAM ODAVLE!!!
- legenda reala
- Kontakt:

Horasio Zebalosu ,**** ti mater dabogda reket slomio ,konju jedan

trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
legendo ti imas najjace zivce, kada budes u 40 godinama nemoj se kladiti!legenda reala je napisao/la:
Horasio Zebalosu ,**** ti mater dabogda reket slomio ,konju jedan

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- legenda reala
- Kontakt:
e nek si došo ,haj mi jedan NBA šta bi moglo doći 2-3 igrača i tako to ,kvota nebitnaRule_hz je napisao/la:trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.