Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:25Pact1921 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:17
Beus ce prepustit iduce 4 godine Vici kad bude red hrvata.Mi smo pod Vicinim terorom izborili grupnu fazu KL jer smo se popisali par puta po Borcu dok smo bili jaka i mocna momcad sto je dokaz da se moze uspjeti unatoc famoznom sudjenju.Nitko nama nije branio neku vecer da im uvalimo par komada ali jbg nismo mogli prici golu kao niti Sarajevo veceras prvo jer je Borac defanzivno dobro poslozen a drugo jer smo mi losi kao i Sarajevo.
Ovo je, navodno veće dogovoreno na političkom sastanku trojke, hdz, i snsd. Navodno, napominjem.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
2 zicera smo fulali, pred kraj smo ih sa igračem manje sabili na njihovu polovinu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:25Beus ce prepustit iduce 4 godine Vici kad bude red hrvata.Mi smo pod Vicinim terorom izborili grupnu fazu KL jer smo se popisali par puta po Borcu dok smo bili jaka i mocna momcad sto je dokaz da se moze uspjeti unatoc famoznom sudjenju.Nitko nama nije branio neku vecer da im uvalimo par komada ali jbg nismo mogli prici golu kao niti Sarajevo veceras prvo jer je Borac defanzivno dobro poslozen a drugo jer smo mi losi kao i Sarajevo.Pact1921 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:17A ljudi govore samo da ode vico i prestat ce se namjestati a poslije vice ide najgore dolaze hrvati jer su bosnjaci i evo sad srbi imali svoje predsjednike saveza . Kad hrvati dodu hajde sto vec je zrinja jak , e kad oni dodu svake sezone ide zrinjski siroki i posusje prva 3 mjesta i u evropu .
Šanse smo morali iskoristiti, ali ovo što se danas gledalo je cirkus teški. Vrhunac je faul u napadu, i prekid.
Vi ste u rangu nas što se tiče igre, ovaj Crnogorac vam je totalna fula, veze s vezom nema.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- bagniadiluca
- Kontakt:
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Gura se i Real pa jbg..al da se neko ovoliko bezorazbo i bezobzirno gura ja se fkt ne mogu sjetit da je iko ...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:21Vazda se guralo i gurat ce se, svugdje. Ali ne mozes ovako bolesne faulove svirati koji vrijedjaju zdrav razum. Izgleda ko neka parodija, ko da Borata gledam Tito te yebao.Riziko je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:10Ma kad ode Vico, guraće se ili Sarajevo, ili Željo, možda Velež ako njihov nekog zasjedne.
Udariće se po Borcu, ako ne ispadnemo tavorićemo u sredinu.
Ali to neće puno promjeniti stanje na forumu, još će se više navijači probošnjačkih klubova svađati međusbno, kad se počnu gurati Željo nauštrb Sarajeva, ili obrnuto.
Tek će onda goriti zemlja.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ne ide to bas tako kako mislis da ide. Zrinjskog u sustini sudije ne jebu u vecini situacija osim na nekoliko tekmi protiv Borca tipa one lakrdije u BL dok je Jakirovic bio trener. Problem je sto da bi izvukao remi moras biti super jak sto ste vi tada i bili.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:25Beus ce prepustit iduce 4 godine Vici kad bude red hrvata.Mi smo pod Vicinim terorom izborili grupnu fazu KL jer smo se popisali par puta po Borcu dok smo bili jaka i mocna momcad sto je dokaz da se moze uspjeti unatoc famoznom sudjenju.Nitko nama nije branio neku vecer da im uvalimo par komada ali jbg nismo mogli prici golu kao niti Sarajevo veceras prvo jer je Borac defanzivno dobro poslozen a drugo jer smo mi losi kao i Sarajevo.Pact1921 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:17A ljudi govore samo da ode vico i prestat ce se namjestati a poslije vice ide najgore dolaze hrvati jer su bosnjaci i evo sad srbi imali svoje predsjednike saveza . Kad hrvati dodu hajde sto vec je zrinja jak , e kad oni dodu svake sezone ide zrinjski siroki i posusje prva 3 mjesta i u evropu .
Da vas non stop jebu onim seljackim sjeckanjem kao sto sudije po zadatku generalno rade ne bi izborili Europu u vecini situacija, a kamoli titulu. Ona Jakiroviceva ekipa je izuzetak. Al to se tesko ponavlja kao sto i vi mozete da zakljucite po tekucoj sezoni i ne jebu vas, zamisli da imate losije sudjenje ?
- bagniadiluca
- Kontakt:
Sutra peticiju da razrednik opravda Marčetiću zadnja 3 časa, zaslužio je momak, dva gola posrnulim divevima

LETS GO FIGHTER
Real Madrid bez pobjede u 2024 godini
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zamisli neku nenormalnu kaznu dobiju i borba sa Zeljom za opstanak 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vadi dron iz sehare da analiziramo ovu situaciju iznad. Po meni ofsajd pola metra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma neće dobiti visoku kaznu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Stadion će vam poravnati, zapamti ove riječi. Ide zgrada skupštine, a vi idete na periferiju Banja Luke.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nadam se da si ironičan, jer ide max kazna to je definitivno !
LETS GO FIGHTER

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
I? Opet necemo ispasti.

- bagniadiluca
- Kontakt:
Dobro i ? šta je pisac htio da kaže ? to je gradski stadion, to nije stadion u vlasništvu FK Borac, jeste privilegija imati stadion u centru, ali to da će ga srušiti, to je baš na dugom štapu....nisu još ni pola zgrade vlade otplatili, a i skupština nije potrebna jer ima i to odlična zgrada skupštine.....roccosiffredi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 22:39Stadion će vam poravnati, zapamti ove riječi. Ide zgrada skupštine, a vi idete na periferiju Banja Luke.
LETS GO FIGHTER
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad je sjednica saveza?
Može li se kakav stream(makar i divlji) nabaciti?
Za taj užitak, nije grehota ni uzeti slobodan dan, samo da bi se svaki detalj sjednice uhvatio..
Može li se kakav stream(makar i divlji) nabaciti?
Za taj užitak, nije grehota ni uzeti slobodan dan, samo da bi se svaki detalj sjednice uhvatio..

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 21 gost.