Ne pravi se lud i ne stavljaj mi rijeci koji nisam ni napisao ni pomislio...eto ti sad pametan što si otrkio toplu vodu kad pišeš da i u Londonu ima klubova...šta si se toliko zalijepio za grad Sarajevo višeProbisvjet je napisao/la:Nije zabranjeno da bude klub srpski u BiH, niti hrvatski, niti muslimanski, niti ciganski, niti jevrejski.izzo je napisao/la:Neka ti oni sami to potvrde da li se smatraju srpskim ili BH klubomProbisvjet je napisao/la:izzo Borac je BiH klub! Kontas!kad bude umesto trobojke neki drugi simbol u njihovom grbu onda možemo pricati o "BH" klubu
Evo pitaj ovog Srdjana dali svoj Borac doživljava kao BH klubnek ti odgovori ako je imalo iskren.
Najveci problem je sto smo kriticni, onako kao ljudi. Dokle god mislimo da je MOJE NAJBOLJE, A TUDJE NAJGORE, nema dobra!
izzo ti mislis da nista ne valja izvan Sarajeva. Jesi li kada bio u Londonu? E da si bio znao bi da ima vecih klubova od sarajevskih, vecih mostova, vecih zgrada, boljih navijaca...
Pišeš kako je Borac BH klub, ma nemoj mi reci ?? reci iskreno dali smatraš BH kubom onog ciji navijaci pjevaju redovno "titula nam ne treba jer Bosna nije naša država"...dakle, sami ti oni govore da nisu BH klub niti sebe tako doživljavaju, ali ti uporan ko mazga i sam sebe lažeš...i onda na okreneš pricu na grad Sarajevo...nidje veze.
Dajte ljudi, dozovite se više pameti...ovako ovo više ne ide definitivno.