BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
ako ne dobijemo Rumuniju i ne zasluzujemo da igramo negdje, nema se tu sta filozofirati...
Sta je bilo Harise, opet vas pustili ranije iz skole? A ja ovih novih vremena, djeca dodju iz skole dok kazes keks....
Sta je bilo Harise, opet vas pustili ranije iz skole? A ja ovih novih vremena, djeca dodju iz skole dok kazes keks....
Svi nasi reprezentativci su zdravi,spremni docekuju utakmicu protiv Rumunije! ovaj vikend su svi igrali u svojim klubovima,fizicki su sigurno maximalno spremni,uz puno Bilino polje mozemo do pobjede! treba ici na sve ili nista,pa neka pobjedi bolji! raduje me forma Misimovica,Pjanica,Dzeke,Spahica,Ibisevica,Mujdze,Medunjanina,Lulica...svi oni su igrali po 90 minuta za svoje klubove ovog vikenda...tu su jos Ibricic,Rahimic,Muslimovic...mislim da imamo i snage i znanja da pobjedimo Rumune!
Pobjedit cemo ih
, moja prognoza je 2:0.
Da se makar pobjedom oprostimo od reprezentacije pred suspenziju.
Kako surovo zvuci ovo "oprostimo"
tuzno dokle smo dosli.

Da se makar pobjedom oprostimo od reprezentacije pred suspenziju.
Kako surovo zvuci ovo "oprostimo"

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Taman dok tebe opet ne posalju u Banovice,''dok kazes keks''.Nekad mi te bude i ''zao''.Ulicni_cistac je napisao/la:ako ne dobijemo Rumuniju i ne zasluzujemo da igramo negdje, nema se tu sta filozofirati...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još sutra će biti prohladno ali od srijede do subote će sigurno biti toplo i sunčano. Na samu utakmicu porast naoblake ali vrlo vjerovatno bez kiše. I bitno je što će biti nekoliko sunčanih i toplih dana do utakmice da se teren malo popravi.hordas_Bec je napisao/la:momci nema jos 5 dana do utakmice, ja racunam 4 jer u petak krecem aBd .. nadam se extra navijanju i naravno sto boljoj utakmici .. valjda cemo ih dobiti, aBdimal ko od vas dole u BiH pouzdane informacije kakvo vrijeme javljaju za vikend?
pozzzz
Iz hobija pratim prognozu i prognoziram na temelju evropskih modela nekoliko godina i rijetko promašim, tako da ovo govorim sa dosta sigurnosti.
Pozdrav !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vi se bas nadate pob.nase repke
pa vidite li sta se desava...
Mogu Susic i igraci da hrabre se izjavama o pob..
Sa druge Susicu i igracima nije lako uopce u ovakim okolnostima raditi, pripremati se za duel sa rumunima, a sa druge strane ti visi u glavi suspenzija, takodjer igraci, trener nemaju odmor od ovih nasih tzv novinara koji jedva cekaju da postave koje kakvo ebeno pitanje o suspenziji, njih koji se najmanje pitaju.
Uostalom primimo li prvi gol u Zenici 99 % smo izgubili tekmu, u Rumuniju nemoramo ni ici.U slucaju da pobj.u Zenici treba samo ustati, skinuti kapu--deckima i Papetu, takodjer nemoramo ici u Rumuniju
Uefa zeli olaksati posao rumunima, i da oni osiguraju lakse to 2m, nista me necudi, ipak rumuni imaju veci lobi u Uefi, koje BIH
znaju oni dase tzv. nasi nemogu dogovoriti oko 1, zato nas ebu bas sada kad smo najjaci.
Pickice u savezu sto su sada, njih 80 % ce biti i u "novom" savezu, opet ce i taj novi savez morati da radi sa ljudima iz RS o ne, a tamo se nece sigurno nista promijeniti, dzaba da dodje 15 Barbareza itd..novih ljudi u savez
gamad nema sportski duh, jer ti se nikad nisu bavili sportom, samo im je glava narasla kad su bili djeca.

Mogu Susic i igraci da hrabre se izjavama o pob..
Sa druge Susicu i igracima nije lako uopce u ovakim okolnostima raditi, pripremati se za duel sa rumunima, a sa druge strane ti visi u glavi suspenzija, takodjer igraci, trener nemaju odmor od ovih nasih tzv novinara koji jedva cekaju da postave koje kakvo ebeno pitanje o suspenziji, njih koji se najmanje pitaju.
Uostalom primimo li prvi gol u Zenici 99 % smo izgubili tekmu, u Rumuniju nemoramo ni ici.U slucaju da pobj.u Zenici treba samo ustati, skinuti kapu--deckima i Papetu, takodjer nemoramo ici u Rumuniju

Uefa zeli olaksati posao rumunima, i da oni osiguraju lakse to 2m, nista me necudi, ipak rumuni imaju veci lobi u Uefi, koje BIH

Pickice u savezu sto su sada, njih 80 % ce biti i u "novom" savezu, opet ce i taj novi savez morati da radi sa ljudima iz RS o ne, a tamo se nece sigurno nista promijeniti, dzaba da dodje 15 Barbareza itd..novih ljudi u savez

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 21 mar 2011, 17:44, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
imam osjecaj da su u igri dvije opcije: ili cemo ih skroz zgazit ili nas ceka blamaza.. 50/50
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:

Duel 4. i 5. plasirane ekipe u grupi (obadvoje imaju po utakmicu manje. Rumunija jos ceka na prvu pobjedu u grupi, a BiH ima dosad 4 bodova. (Pobjeda protiv Luxemburga, Remi u Albaniji, poraz od Francuza). U ovom, i najkasnije u sljedecoj utakmici, ce se odluciti ko ce nastaviti utrku za EURO2012. Pobjedom na Bilinom Polju, BiH bi napravilia veliki korak prema Ukrajini i Poljskoj.
Bosna i Hercegovina:
Golmani: Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić
Odbrana: Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić
Vezni red: Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin,
Napad: Vedad Ibišević, Edin Džeko, Zlatan Muslimović.
Selektor: Safet Susic
Pozicija u grupi: 4. (1-1-1)

Rumunija:
Golmani: Costel Fane Pantilmon - Timisoara, Ciprian Anton Tatarusanu - Steaua, Silviu Lung - Univerzitatea Craiova
Odbrana: Ionut Cristian Sapunaru - Porto, Cornel Emilian Rapa - Otelul, Gabriel Sebastian Tamas - West Bromwich Albion, Cristian Eugen Chivu- Inter, Dorin Nicolai Goian - Palermo, Florin Gardos- Steaua, Razvan Dinca Rat - Shakhtar Donetsk, Adrian Ioan Salageanu - Otelul
Vezni Red: Gabriel Andrei Torje - Dinamo Bucurešt, Adrian Ropotan - Dinamo Moskva, George Mihai, Florescu - Alania Vladikavkaz, Dan Alexa - Timisoara, Gabriel Muresan - Cluj, Ciprian Ioan Deac - Schalke , Razvan Cocis- Karpati Lviv
Napad: Bogdan Sorin Stancu - Galatasaray, Ianis Alin Zicu - Timisoara, Adrian Mutu - Fiorentina, Marius Silviu Alexe - Dinamo Bucurešt, Ciprian Andrei Marica- Stuttgart
Selektor: Razvan Lucescu
Pozicija u grupi: 5. (0-2-1)

Stadion:
Bilino Polje - Zenica

Trenutna situacija u Grupi D:

NAPRIJED BiH !

Omerbavarac je napisao/la:Imamo i mi svoje adute.emiiNa_ je napisao/la:Mutu je opasanprotiv Rome je pokazao sta zna ..
A vjerujem da ce Zenicka trava uraditi svoje, pa ce i Mutu zakazati.

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pitanja za sve. Zanima me kolika se posjeta ocekuje???

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Da igraju u Sarajevu,pitanje bi ti bilo zenuto.Capt_Billy je napisao/la:Pitanja za sve. Zanima me kolika se posjeta ocekuje???![]()
![]()
![]()
Ovako posto se u Zenici igra pitanje ti je isuvise lagano.
Puno BP kao i uvijek, pa ti izracunaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Puno Bilino polje, sve rasprodato, teško da će više iko naći ulaznicu. 

FsV Mainz '05
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Taman da nesto savez zaradi, tj. gamad da pokupe parica nesto da imaju preko ljeta, pase vrate za 2g kad im zatreba ponovo za ljeta da bace koji rostilj itd..
jeste da nece biti donacija Uefe, ali jbg..nece se moci tek tako lako ni u Tursku ici 

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 21 mar 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jel moguce da nema vise ulaznica ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja se nadam pobjedi za kraj....
Sto smo gledali.gledali smo.....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Ma napusit ce se on i doci da igra....senad_flamin je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Mutu se vratiotaman ce do ove utakmice sa nama biti u top formi
ma lako ce mo mi NARKIĆA zaustaviti....![]()
Daj boze da ce ikako i igrati u prvih 11

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ima u ferhadiji(SARAJEVO) a na AUTOBUSKOJ Stanici nije bilo kaze ona rasprodato....jbgEmir_ZENICA je napisao/la:Ima ulaznica....

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Imas i u Zenici
@ sejtan
Ti si clan Sejtana ?
Jel se opet okupljate u onom kaficu na zeljeznickoj ?

@ sejtan
Ti si clan Sejtana ?
Jel se opet okupljate u onom kaficu na zeljeznickoj ?

A C A B !
Rumuni bez većih problema do pobjede.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.