Premijer liga BiH - aktuelno

H8Z7
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2024, 23:32

Virtu4l je napisao/la:
13 mar 2024, 23:27
H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:24
Uhvatili ste se tog offside kao pijan plota, jedine situacije koja je dosuđena u korist Sarajeva
Kralju, taj ofsajd je prethodio penalu.
Kralju to je jedna situacija od njih 30ak
RedBlue je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:24
Virtu4l je napisao/la:
13 mar 2024, 23:16
Ali kako svi zaobilaze ovaj ofsajd koji je prethodio penalu. :rol: :rol:
Bio je offside, šta trebamo još reći, pozdravili smo crveni i šta još?
Uhvatili ste se tog offside kao pijan plota, jedine situacije koja je dosuđena u korist Sarajeva.
1:30 omjer, međutim tebi i sličnima koji ste na koljenima dok dođu ovi iz republike šupske nemam šta objašnajvati.
Pa bitnija su 4 faula na sredini terena, reci tako lijepo, nego neregularan gol.
Da vidite kako je igrati protiv vas jeste, bitniji su faulovi nego jedan penal. Međutim šta ti imam objašnjavti kad ćeš ti svakako nastaviti po svome.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 23:33

Na kojoj minuti Zlatan Nalic i igraci Slobode izlaze sa terena zbog kradje od strane fudbalskog kluba Sarajevo?

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 mar 2024, 23:33

Truhlo je napisao/la:
13 mar 2024, 22:59
Madal je napisao/la:
13 mar 2024, 22:55
Truhlo je napisao/la:
13 mar 2024, 22:48

Neka i ovo pošalju uefi :kafa:

Dok su oni zulum činili, sve 5, naslađivali se sudijskim krađama, sada kujice kmeče :zviz:

Podrška savezu, samo neka postupe po disciplinskom pravilniku i kazne divljake sa oduzimanjem 12 bodova :bih:
Na zapadu Koseva tad, nista neuobicajno, sve ok i regularno, deri malu Slobodu. Komentari poslije tekme slicni, mislili ste dobiti rajvo na Kosevu zbog jedne dobre sezone i sl.
E pa jesul mislili dobit veliki Borac jer su Real Madrid, onda su se prevarili.
Deri Vico dok im oci ispadaju, kad dodju na red u savezu nece se moc disat od njih, ko sto ni prije nije moglo
Licemjerne kujice sa koševa. Srećom sjećamo se mi vrlo dobro njihove sudijske kuhinje. Imali su nedavno priliku kad je Hasić krenuo u borbu protiv saveza, pa su oni prvi to razyebali radi svojih maločaršijskih interesa :bih:

Zato nas boli qrac sve, podrška Vici i savezu :bih:
O ovome ja vama pričam. Podanici. :bih:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2024, 23:36

HordasOdMalena je napisao/la:
13 mar 2024, 23:33
Truhlo je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Na zapadu Koseva tad, nista neuobicajno, sve ok i regularno, deri malu Slobodu. Komentari poslije tekme slicni, mislili ste dobiti rajvo na Kosevu zbog jedne dobre sezone i sl.
Deri Vico dok im oci ispadaju, kad dodju na red u savezu nece se moc disat od njih, ko sto ni prije nije moglo
Licemjerne kujice sa koševa. Srećom sjećamo se mi vrlo dobro njihove sudijske kuhinje. Imali su nedavno priliku kad je Hasić krenuo u borbu protiv saveza, pa su oni prvi to razyebali radi svojih maločaršijskih interesa :bih:

.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 16 mar 2024, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

L'otavo re di Roma F.T.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 mar 2024, 23:37

H8Z7 je napisao/la:
13 mar 2024, 23:36
Truhlo je napisao/la:

Guzice izlaze na vidjelo, koliko košta da se i meni sagnete? :guz:
Košta 1 titulu i 1 kup.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 13 mar 2024, 23:37

nastrojeni21 je napisao/la:
Na kojoj minuti Zlatan Nalic i igraci Slobode izlaze sa terena zbog kradje od strane fudbalskog kluba Sarajevo?

A kakva je konkretno krađa ovdje u pitanju? Vala nikakve intencije jer da je bilo je bi bilo penala. Greške kod penala? Da, svako je rekao da jesu. Ali opet, to nije ni blizu bitno kao intencija koja se radi kad se Borcu svira. Da je Borac bio umjesto Sarajeva, nadam se da si svjestan da bi Slobodin gol bio poništen zbog izmišljenog faula.

Bezveze neki umeću bilo koji klub u ovo. Ovdje je Borac na jednoj strani. Okolo su samo sateliti tipa Sloge, kad im zatreba.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 mar 2024, 23:40

zaostrog je napisao/la:
13 mar 2024, 23:37

A kakva je konkretno krađa ovdje u pitanju? Vala nikakve intencije jer da je bilo je bi bilo penala. Greške kod penala? Da, svako je rekao da jesu. Ali opet, to nije ni blizu bitno kao intencija koja se radi kad se Borcu svira. Da je Borac bio umjesto Sarajeva, nadam se da si svjestan da bi Slobodin gol bio poništen zbog izmišljenog faula.

Bezveze neki umeću bilo koji klub u ovo. Ovdje je Borac na jednoj strani. Okolo su samo sateliti tipa Sloge, kad im zatreba.
Bilo je jos klipova vasih odvratnih kradja kad ste kao piqe sutili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2024, 23:41

Oduzeti 12 bodova, suspendovati Mirvića i Ibričića na godinu, odnosno dvije i kazniti jedno 100.000 KM.

Naravno, registrovati 0:3 za Borac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 mar 2024, 23:41

Anex je napisao/la:
04 mar 2024, 20:32
Kako se osjecas?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

kleja
Kontakt:

Post Postao/la kleja » 13 mar 2024, 23:45

RedBlue je napisao/la:
13 mar 2024, 23:32
Laku noc, dobili ste penal iz ofsajda. Laku noc, ugasili smo vas.
Pozdravi mamu

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2024, 23:45

Virtu4l je napisao/la:
13 mar 2024, 23:41
Oduzeti 12 bodova, suspendovati Mirvića i Ibričića na godinu, odnosno dvije i kazniti jedno 100.000 KM.

Više bi volio to nego da Željo uzme titulu?
Žao mi je ali od toga nema ništa i da ode Mirvić ima Tan, i da ode Ibričić ima skauting tim. :beba:

L'otavo re di Roma F.T.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2024, 23:45

Truhlo je napisao/la:
Madal je napisao/la:

A bilo bi ok da su svi uz vas jelde? Sto vi niste uz Velez ostali? Mene iskreno boli qrc i za Borcem i Sarajevom. Znamo koja 4 kluba u odredjenom dijelu imali/imaju protekcije (vjeciti sarajevski, Zrinjski i sad Borac).

Ja znam samo da nijedan od ostalih timova nece imati nikakvu protekciju i morat ce se boriti i protiv navedenih klubova + sudija. Ja stvarno ne znam kad je ikakvu protekciju imao Velez, Celik, Sloboda itd.

Hajde Velez se malo izdigao, mada ga eto opet zakolju tu i tamo nakon Sabrije i auta. Ostala navedena 2 kluba apsolutno nikad nisu imali sudijsku protekciju. Suti, bori se kako znas i trpi. Ako te kad ko nenadano pogura, a ne sa namjerom dobro i jeste (a i to rijetko). A da ne govorim o timovima u ligi koji nemaju neki veliki broj navijaca, samim time ih je i lakse ostetiti jer ostale boli qrc za njima.

Nakon Borca, dolazi na red Zrinjski/Sarajevo/Zeljo za pogurance i tako ukrug. Da se zna, nisam ni na cijoj strani. Svakako moj tim nema nikakve koristi od ovog svega.

Sad ce se neki natovariti na post, a ja rekao istinu u velikoj mjeri...
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 13 mar 2024, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 mar 2024, 23:46

KONTRASVIH je napisao/la:
Anex je napisao/la:
04 mar 2024, 20:32
Kako se osjecas?
Bolje nego ti sigurno napušiš mi se qrca i ti četnička bratija kojoj ćeš u zadnjem kolu lizati jaja da vas ne izbace iz lige,svemu dođe kraj pa i ovome VOLIM TE SARAJEVO

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 mar 2024, 23:46

Što niko nije Mušiju podrzao kad su Mladost DK izbacili iz lige da bi neka ekipa iz RSa ostala? A sad bi svi klubovi trebali podrzati Sarajevo jer su posteno ispali iz Kupa.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 13 mar 2024, 23:48

Madal je napisao/la:
13 mar 2024, 23:40
zaostrog je napisao/la:
13 mar 2024, 23:37

Bilo je jos klipova vasih odvratnih kradja kad ste kao piqe sutili.
Apsolutno niko i nikad kao što to radi Borac. Sve greške koje su svirane bilo kome rješava VAR, a ovo njihovo VAR neće ni okrznuti.

Ali, džabe se sa slijepcima ubjedjivati.

E moj Virto, mučno li je tebi. Sarajevu će biti oduzeta 3 boda jer se prvi put ovo dešava i to je cijena koju bi svako prihvatio za onako ponosnu reakciju. Pored toga, klub će biti kažnjen sa 10000KM, te sportski direktor sa zabranom rada 6 mjeseci i novčanom kaznom. I eto, ako je bitno, 0-3. Svejedno, za koje kolo smo u Evropi opet :D kazna može biti samo blaža, teža ne.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2024, 23:49

Anex je napisao/la:
13 mar 2024, 23:46
Bolje nego ti sigurno napušiš mi se qrca i ti četnička bratija kojoj ćeš u zadnjem kolu lizati jaja da vas ne izbace iz lige,svemu dođe kraj pa i ovome VOLIM TE SARAJEVO
Joj što je zapjenio :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 mar 2024, 23:49

DamirT je napisao/la:
13 mar 2024, 23:45
Truhlo je napisao/la:

A bilo bi ok da su svi uz vas jelde? Sto vi niste uz Velez ostali? Mene iskreno boli qrc i za Borcem i Sarajevom. Znamo koja 4 kluba u odredjenom dijelu imali/imaju protekcije (vjeciti sarajevski, Zrinjski i sad Borac).

Ja znam samo da nijedan od ostalih timova nece imati nikakvu protekciju i morat ce se boriti i protiv navedenih klubova + sudija. Ja stvarno ne znam kad je ikakvu protekciju imao Velez, Celik, Sloboda itd.

Hajde Velez se malo izdigao, mada ga eto opet zakolju tu i tamo nakon Sabrije i auta. Ostala navedena 2 kluba apsolutno nikad nisu imali sudijsku protekciju. Suti, bori se kako znas i trpi. Ako te kad ko nenadano pogura, a ne sa namjerom dobro i jeste (a i to rijetko). A da ne govorim o timovima u ligi koji nemaju neki veliki broj navijaca, samim time ih je i lakse ostetiti jer ostale boli qrc za njima.

Nakon Borca, dolazi na red Zrinjski/Sarajevo/Zeljo za pogurance i tako ukrug. Da se zna, nisam ni na cijoj strani. Svakako moj tim nema nikakve koristi od ovog svega.

Sad ce se neki natovariti na post, a ja rekao istinu u velikoj mjeri...
Damke, samo govorim za pojedine pomahnitale Zeničane koji dođu nakon svake lakrdije Borca i naslađuju se, Vicini navijači. Robovi predsjednika saveza. Ne svi naravno, ali ima ovih par specijalaca. Među njima i onaj zeleni bot.

Nemam ja tebi šta reći na ovaj post, ti si korektan uvijek bio. :salut:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

kleja
Kontakt:

Post Postao/la kleja » 13 mar 2024, 23:50

Virtu4l je napisao/la:

Taman da ti imaju vremena za mamu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 mar 2024, 23:52

Ponašanje bh. klubova već godinama je po principu "samo neka ne puca", nadajući se da će u nekom narednom susretu imati milosti, pa im to "vratiti" kojim penalom ili prividnom pomoći, ne znajući da od toga su svi na gubitku. Dok god se tako klubovi odnose prema takmičenju, ne dižu javno glas i ne govore o tom problemu, pitanje je kada ćemo na "zelenu granu". Ovako se iz kola u kolo bavimo svim, osim fudbalom. Čekamo prvi naredni četvrtak da vidimo ko će dijeliti (ne)pravdu i polemisati ko za koga svira.
Sa druge strane, sudijska komisija "vedri i oblači" bez ikakve potrebe da bilo kome polažu račune. Komitet za sudije i suđenje N/FS BiH čine Robert Zrilić, Hrvoje Turudić, Elmir Pilav, kao predsjednici i potpredsjednici, te Duško Vujičić, Adnan Alispahić i Miro Hrkać kao članovi. U praksi i prema pravilniku u delegiranju sudija učetvuju predsjednik i dva potpredsjednika, dok su članovi u praksi samo članovi. I ništa više od toga. Upravo su oni, ali i oni koji njih biraju najodgovorniji za sva dešavanja i sve polemike koje sudije na bh. terenima izazivaju. No i dalje se suđenje ne smije komentarisati javno, niti se o tome može pronaći zvanična informacija. Možda u tome i jeste tajna, zašto se pojedinci ponašaju kao da za njih ne postoje sankcije. I dok je tako bit ćemo u problemu. Ozbiljnom problemu, koji razvaljuje klupski fudbal u Bosni i Hercegovini.

Sada vjerovatno slijede kazne za Sarajevo i pojedince iz njihovih redova, a pitanje je na koju će stranu otići cijeli slučaj. Da li ćemo imati novog Šemsu Hasića u liku Ismira Mirvića ili će u savezu pokušati da "amortizuju" sve ostaje da se vidi. Fudbaleri Tuzla Cityja jesenas su, upravo na Koševu, ukazali na problem koji imaju sa sudijama. Večeras se desio izlazak sa terena fudbalera Sarajeva, pa ostaje da se vidi da li će to bilo šta promijeniti ili barem pokrenuti i druge klubove da pokušaju bar javno iskazati svoje nezadovoljstvo svim dešavanjima.

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 13 mar 2024, 23:52

Valja sutra na posao. Ide i proljece, rostilji, a bogme i kratke suknje. Fudbal ce se igrati i iduce sedmice. Borca ce gurati pomalo koliko treba dok god je vico tu. Pa nekog drugog, i tako u krug. Sve u svemu, fantasticne predstave sa nasih fudbalskih oranica nece nikada iznevjeriti ali mi cemo biti svake godine sve stariji. Od iduce sezone je nova sezona. Spil ce da se opet izmjesa i samo pravi fudbalski sladokusci znaju da je sve dobro dok god imas privilegiju da ti klub bude tu. U elitnom drustvu premijer lige bih. Sve ostalo se da srediti.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, leo1946, newton_heath_lyr, Noke995, Paromlinac, UltraSa46 i 75 gostiju.