Sramota.
Niko od ovih portala nije prenio ovu informaciju, bruka.

Sramota.
Nije isto takmičenje, kako će vrijediti? Jaka novčana kazna 30ak hiljada, i kazna Ibričiću i moje mišljenje Mirviću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:53Kakvu kaznu ocekujete, jel moguce oduzimanje bodova?
Nikad nikom se nije ovako sudilo,u historiji fudbala da uzmes neces vidjeti omjere 30 faulova prema 7 i ovo sta rade,na steanu tvoja mrznja ni primaci ovome. Da se Sarajevu ovako sudilo imalo bi 10 titula i nebi cekali titulu 100 godina mada tesko je to tebi da skontasMadal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:55Apsolutno je ovako kralo FK Sarajevo i FK Zeljeznicar. Cak se sa Zrinjskim moglo igrati iako su imali sudijsku protekciju, dok ste vi bestidno krali, kao sto i vas sad bestidno kradu, kao sto cete opet i vi krasti kad dodjete do vrha saveza. Ja uzivam dok vas kradu jer znam da onda svakako ide vasa era.zaostrog je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:48Apsolutno niko i nikad kao što to radi Borac. Sve greške koje su svirane bilo kome rješava VAR, a ovo njihovo VAR neće ni okrznuti.
Ali, džabe se sa slijepcima ubjedjivati.
E moj Virto, mučno li je tebi. Sarajevu će biti oduzeta 3 boda jer se prvi put ovo dešava i to je cijena koju bi svako prihvatio za onako ponosnu reakciju. Pored toga, klub će biti kažnjen sa 10000KM, te sportski direktor sa zabranom rada 6 mjeseci i novčanom kaznom. I eto, ako je bitno, 0-3. Svejedno, za koje kolo smo u Evropi opetkazna može biti samo blaža, teža ne.
Cuj nije isto takmicenje. Pa kralju jedan je pravilnik nemaju jedan pravilnik za prvenstvo i drugi za kupH8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:01Nije isto takmičenje, kako će vrijediti? Jaka novčana kazna 30ak hiljada, i kazna Ibričiću i moje mišljenje Mirviću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:53Kakvu kaznu ocekujete, jel moguce oduzimanje bodova?
Nema ni Borac titule u nizu a imaju ovakvo sudjenje. Vi ste morali pola utakmica po kolu, svako kole na proljece poklapati da je s Tanom i Selimovicem osvojite tako da nije sve u sudijama valja bit i sposoban na terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:02Nikad nikom se nije ovako sudilo,u historiji fudbala da uzmes neces vidjeti omjere 30 faulova prema 7 i ovo sta rade,na steanu tvoja mrznja ni primaci ovome. Da se Sarajevu ovako sudilo imalo bi 10 titula i nebi cekali titulu 100 godina mada tesko je to tebi da skontas
Vidis lose si upucen,Ibricic i Rozman su podnijeli ostavku bez da dinar uzmu i da odu iz BIH sto je odbijeno,koji ce im k ovo u zivotu. Sto se tice saveza Durakovicu su ovo posljednji trzaji i bandi njegovoj iz Krajine jer padaju,pa sad lizu dupe Vici u nadi da ce nekim cudom ostati. Drago mi je da su svi sretni sto smo ovo uradili i sto ce nas kazniti,meni je jos draze samo su trebali jos veci haos napraviti,polomiti ih u tunelu kao sto to radi Vranjesrodjak je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:00Ja potpuno razumjem Pitare i frustraciju ovo oko sudija jer su ih u nekoliko utakmica dobro pokrali(bio sam u takvoj situaciji pa ih u potpunosti razumijem) ali mislim da je ovo pogresan potez prekidanje utakmice u zadnjim minutama i to kad je bilo evidentno da ce izgubiti utakmicu jer realno i jesu bili slabiji i pored sudiskog navlacenja za Borac,Borac je zasluzio prolaz iako bi vise volio da je sarajevo proslo .
Bojim se da su Ibricic i Rozman povukli ovaj potez koji ce ih mozda na kratko ostaviti na klupi Sarajeva i koji ce pritisak sa njih usmjeriti prema sudiji i savezu,ali sa druge strane oni tim potezom rizikuju velike kazne i za klub i za rukovodstvo pa i navijace koje bi mogli dugo osjecati a ovaj dvojac "mozgova" ce se izvuci a to ce sve ostati na naplatu i rukovodstvu i navijacima i klubu,libo njih racqu za Sarajevo ,njima je bitno trenutno da ostanu tu sto duze.Po meni oni su najveci uzrocnici sto se Sarajevo nalazi u trenutnoj latrgiji ,gdje izgledaju ocajno na terenu.![]()
SUdijskoj lakrdiji se mora stati u kraj , svi znamo da glavni za sudijsku organizaciju zive u Sarajevo,zasto ne poci prvo od njih pa onda se okomiti na Vicu.Ti vasi vas najvise jebu iz kantona Satrajevo a tamo lizu jaja Vicku,tu vi prvo pocnite pritisak pa onda dalje do Vice![]()
Vidjet ćeš ako Bog daCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:02Cuj nije isto takmicenje. Pa kralju jedan je pravilnik nemaju jedan pravilnik za prvenstvo i drugi za kupH8Z7 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:01Nije isto takmičenje, kako će vrijediti? Jaka novčana kazna 30ak hiljada, i kazna Ibričiću i moje mišljenje Mirviću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:53Kakvu kaznu ocekujete, jel moguce oduzimanje bodova?![]()
Cim su oni sazvali vanrednu sjednicu stari nadaj se najgorem scenariju. Tako smo i mi mislili pa nas ranise pola godine cekali da odemo na utakmicu
Borac ce 2 titule u 4 godine da osvoji i jednu evropu kad se zbog njih prekinula liga tj korona,ovakvo sudjenje ili priblizno da je Sarajevo imalo do sad bi uzeli 10 titula ne samo mi nego bilo ko,da poklopimo i ostale meceve svako kolo,malo realnije razmisljaj i skontaces. Uostalom da smo imali takvo sudjenje zasto smo protestvovali protiv saveza i Usanovica,dobijali prijave,batine?Madal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:05Nema ni Borac titule u nizu a imaju ovakvo sudjenje. Vi ste morali pola utakmica po kolu, svako kole na proljece poklapati da je s Tanom i Selimovicem osvojite tako da nije sve u sudijama valja bit i sposoban na terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:02Nikad nikom se nije ovako sudilo,u historiji fudbala da uzmes neces vidjeti omjere 30 faulova prema 7 i ovo sta rade,na steanu tvoja mrznja ni primaci ovome. Da se Sarajevu ovako sudilo imalo bi 10 titula i nebi cekali titulu 100 godina mada tesko je to tebi da skontas
Ja vas ni ne mrzim samo vam iznosim cinjenice na koje slijepi. Krali ste i krast cete. Sada krade Borac. Trpite.![]()
Nadam se baš jakoj kazni novčanoj, suspenzija Ibričića možda do kraja sezone, njemu novčana kazna, eventualno Mirviću i to je to. Stadion se neće dirati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:08Cim su oni sazvali vanrednu sjednicu stari nadaj se najgorem scenariju. Tako smo i mi mislili pa nas ranise pola godine cekali da odemo na utakmicu
Utakmica će biti registrovana 0-3, biće oduzeta 3 boda, novčana kazna 10 hiljada KM. Bez publike maksimalno jedna utakmica, mada ne vidim potrebu za tim, niko nije bio ugrožen.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 00:53Kakvu kaznu ocekujete, jel moguce oduzimanje bodova?
Begic je vas savez a ne Usanovic. Niste istina imali totalnu prevlast da imate iz kola u kolo brutalno sudjenje. To iz kola u kolo ste znali zavrsavati sa sudijama preko punaca i slicnih, a ne preko saveza.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:09Borac ce 2 titule u 4 godine da osvoji i jednu evropu kad se zbog njih prekinula liga tj korona,ovakvo sudjenje ili priblizno da je Sarajevo imalo do sad bi uzeli 10 titula ne samo mi nego bilo ko,da poklopimo i ostale meceve svako kolo,malo realnije razmisljaj i skontaces. Uostalom da smo imali takvo sudjenje zasto smo protestvovali protiv saveza i Usanovica,dobijali prijave,batine?Madal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:05Nema ni Borac titule u nizu a imaju ovakvo sudjenje. Vi ste morali pola utakmica po kolu, svako kole na proljece poklapati da je s Tanom i Selimovicem osvojite tako da nije sve u sudijama valja bit i sposoban na terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:02Nikad nikom se nije ovako sudilo,u historiji fudbala da uzmes neces vidjeti omjere 30 faulova prema 7 i ovo sta rade,na steanu tvoja mrznja ni primaci ovome. Da se Sarajevu ovako sudilo imalo bi 10 titula i nebi cekali titulu 100 godina mada tesko je to tebi da skontas
Ja vas ni ne mrzim samo vam iznosim cinjenice na koje slijepi. Krali ste i krast cete. Sada krade Borac. Trpite.![]()
Nije njima do para nego da olaksaju Slogi put za evropu. Imaju osnovu zestoku da vas masakriraju prekinuli ste utakmicu a pravilnik precizno kaze. Stari ti se nadaj ali bogami
Jesul se u Begicevom mandatu sudije suspendovale? Znas li da je do sada samo Kaljanac suspendovan jer nije svirao protiv Borca kako treba i covjek poslije toga batalio sudjenje.Madal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:12Begic je vas savez a ne Usanovic. Niste istina imali totalnu prevlast da imate iz kola u kolo brutalno sudjenje. To iz kola u kolo ste znali zavrsavati sa sudijama preko punaca i slicnih, a ne preko saveza.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:09Borac ce 2 titule u 4 godine da osvoji i jednu evropu kad se zbog njih prekinula liga tj korona,ovakvo sudjenje ili priblizno da je Sarajevo imalo do sad bi uzeli 10 titula ne samo mi nego bilo ko,da poklopimo i ostale meceve svako kolo,malo realnije razmisljaj i skontaces. Uostalom da smo imali takvo sudjenje zasto smo protestvovali protiv saveza i Usanovica,dobijali prijave,batine?Madal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:05
Nema ni Borac titule u nizu a imaju ovakvo sudjenje. Vi ste morali pola utakmica po kolu, svako kole na proljece poklapati da je s Tanom i Selimovicem osvojite tako da nije sve u sudijama valja bit i sposoban na terenu.
2 titule u 4 godine ove saban lige uz totalnu prevlast saveza nije neki uspjeh.
Jesu. Jer nije islo preko saveza nego ste vi i plavi zavrsavali direktno sa sudijama. Doduse plavi su vise kriminalni od vas.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:15Jesul se u Begicevom mandatu sudije suspendovale? Znas li da je do sada samo Kaljanac suspendovan jer nije svirao protiv Borca kako treba i covjek poslije toga batalio sudjenje.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 01:13Samo neka kazne,neka i izbace al barem sa obrazom kao i uvijek na pravoj strani. Hasica,MKD,Olimpic sam isto ovako podrzavao protiv bagre nakon lakrdija koje su uradili i uvijek cu podrzavat makar i kone bile u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, kanarinac, Tatamata1946 i 31 gost.