Premijer liga BiH - aktuelno

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 mar 2024, 01:00

Virtu4l je napisao/la:
13 mar 2024, 22:34
:kafa:

slika
Sramota.
Niko od ovih portala nije prenio ovu informaciju, bruka. :roll:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 01:01

tutankamon1905 je napisao/la:
14 mar 2024, 00:53
Kakvu kaznu ocekujete, jel moguce oduzimanje bodova?
Nije isto takmičenje, kako će vrijediti? Jaka novčana kazna 30ak hiljada, i kazna Ibričiću i moje mišljenje Mirviću.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:02

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 00:55
zaostrog je napisao/la:
13 mar 2024, 23:48
Apsolutno niko i nikad kao što to radi Borac. Sve greške koje su svirane bilo kome rješava VAR, a ovo njihovo VAR neće ni okrznuti.

Ali, džabe se sa slijepcima ubjedjivati.

E moj Virto, mučno li je tebi. Sarajevu će biti oduzeta 3 boda jer se prvi put ovo dešava i to je cijena koju bi svako prihvatio za onako ponosnu reakciju. Pored toga, klub će biti kažnjen sa 10000KM, te sportski direktor sa zabranom rada 6 mjeseci i novčanom kaznom. I eto, ako je bitno, 0-3. Svejedno, za koje kolo smo u Evropi opet :D kazna može biti samo blaža, teža ne.
Apsolutno je ovako kralo FK Sarajevo i FK Zeljeznicar. Cak se sa Zrinjskim moglo igrati iako su imali sudijsku protekciju, dok ste vi bestidno krali, kao sto i vas sad bestidno kradu, kao sto cete opet i vi krasti kad dodjete do vrha saveza. Ja uzivam dok vas kradu jer znam da onda svakako ide vasa era.
Nikad nikom se nije ovako sudilo,u historiji fudbala da uzmes neces vidjeti omjere 30 faulova prema 7 i ovo sta rade,na steanu tvoja mrznja ni primaci ovome. Da se Sarajevu ovako sudilo imalo bi 10 titula i nebi cekali titulu 100 godina mada tesko je to tebi da skontas

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 14 mar 2024, 01:02

H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:01
Nije isto takmičenje, kako će vrijediti? Jaka novčana kazna 30ak hiljada, i kazna Ibričiću i moje mišljenje Mirviću.
Cuj nije isto takmicenje. Pa kralju jedan je pravilnik nemaju jedan pravilnik za prvenstvo i drugi za kup :crazy:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 mar 2024, 01:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:02
Nikad nikom se nije ovako sudilo,u historiji fudbala da uzmes neces vidjeti omjere 30 faulova prema 7 i ovo sta rade,na steanu tvoja mrznja ni primaci ovome. Da se Sarajevu ovako sudilo imalo bi 10 titula i nebi cekali titulu 100 godina mada tesko je to tebi da skontas
Nema ni Borac titule u nizu a imaju ovakvo sudjenje. Vi ste morali pola utakmica po kolu, svako kole na proljece poklapati da je s Tanom i Selimovicem osvojite tako da nije sve u sudijama valja bit i sposoban na terenu.
Ja vas ni ne mrzim samo vam iznosim cinjenice na koje slijepi. Krali ste i krast cete. Sada krade Borac. Trpite. :bih:
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 14 mar 2024, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 14 mar 2024, 01:05

Treba biti umjeren u svemu, pa i u kradji 😅

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:06

rodjak je napisao/la:
14 mar 2024, 01:00
Ja potpuno razumjem Pitare i frustraciju ovo oko sudija jer su ih u nekoliko utakmica dobro pokrali(bio sam u takvoj situaciji pa ih u potpunosti razumijem) ali mislim da je ovo pogresan potez prekidanje utakmice u zadnjim minutama i to kad je bilo evidentno da ce izgubiti utakmicu jer realno i jesu bili slabiji i pored sudiskog navlacenja za Borac,Borac je zasluzio prolaz iako bi vise volio da je sarajevo proslo .

Bojim se da su Ibricic i Rozman povukli ovaj potez koji ce ih mozda na kratko ostaviti na klupi Sarajeva i koji ce pritisak sa njih usmjeriti prema sudiji i savezu,ali sa druge strane oni tim potezom rizikuju velike kazne i za klub i za rukovodstvo pa i navijace koje bi mogli dugo osjecati a ovaj dvojac "mozgova" ce se izvuci a to ce sve ostati na naplatu i rukovodstvu i navijacima i klubu,libo njih racqu za Sarajevo ,njima je bitno trenutno da ostanu tu sto duze.Po meni oni su najveci uzrocnici sto se Sarajevo nalazi u trenutnoj latrgiji ,gdje izgledaju ocajno na terenu. :roll:

SUdijskoj lakrdiji se mora stati u kraj , svi znamo da glavni za sudijsku organizaciju zive u Sarajevo,zasto ne poci prvo od njih pa onda se okomiti na Vicu.Ti vasi vas najvise jebu iz kantona Satrajevo a tamo lizu jaja Vicku,tu vi prvo pocnite pritisak pa onda dalje do Vice :kafa:
Vidis lose si upucen,Ibricic i Rozman su podnijeli ostavku bez da dinar uzmu i da odu iz BIH sto je odbijeno,koji ce im k ovo u zivotu. Sto se tice saveza Durakovicu su ovo posljednji trzaji i bandi njegovoj iz Krajine jer padaju,pa sad lizu dupe Vici u nadi da ce nekim cudom ostati. Drago mi je da su svi sretni sto smo ovo uradili i sto ce nas kazniti,meni je jos draze samo su trebali jos veci haos napraviti,polomiti ih u tunelu kao sto to radi Vranjes

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 01:06

CampobelloDiMazara je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:01
Cuj nije isto takmicenje. Pa kralju jedan je pravilnik nemaju jedan pravilnik za prvenstvo i drugi za kup :crazy:
Vidjet ćeš ako Bog da ;) po ovome da igra neki klub iz 1.FBiH i Premijer lige i da klub iz FBiH ovako šta uradi da li bi se bodovi oduzimali?
Kažem ti od bodova nema ništa.

L'otavo re di Roma F.T.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 14 mar 2024, 01:08

H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:06

Vidjet ćeš ako Bog da ;) po ovome da igra neki klub iz 1.FBiH i Premijer lige i da klub iz FBiH ovako šta uradi da li bi se bodovi oduzimali?
Cim su oni sazvali vanrednu sjednicu stari nadaj se najgorem scenariju. Tako smo i mi mislili pa nas ranise pola godine cekali da odemo na utakmicu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:09

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 01:05
Nema ni Borac titule u nizu a imaju ovakvo sudjenje. Vi ste morali pola utakmica po kolu, svako kole na proljece poklapati da je s Tanom i Selimovicem osvojite tako da nije sve u sudijama valja bit i sposoban na terenu.
Ja vas ni ne mrzim samo vam iznosim cinjenice na koje slijepi. Krali ste i krast cete. Sada krade Borac. Trpite. :bih:
Borac ce 2 titule u 4 godine da osvoji i jednu evropu kad se zbog njih prekinula liga tj korona,ovakvo sudjenje ili priblizno da je Sarajevo imalo do sad bi uzeli 10 titula ne samo mi nego bilo ko,da poklopimo i ostale meceve svako kolo,malo realnije razmisljaj i skontaces. Uostalom da smo imali takvo sudjenje zasto smo protestvovali protiv saveza i Usanovica,dobijali prijave,batine?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 mar 2024, 01:11

CampobelloDiMazara je napisao/la:
14 mar 2024, 01:08
H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:06

Cim su oni sazvali vanrednu sjednicu stari nadaj se najgorem scenariju. Tako smo i mi mislili pa nas ranise pola godine cekali da odemo na utakmicu
Nadam se baš jakoj kazni novčanoj, suspenzija Ibričića možda do kraja sezone, njemu novčana kazna, eventualno Mirviću i to je to. Stadion se neće dirati.

L'otavo re di Roma F.T.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 14 mar 2024, 01:11

Utakmica će biti registrovana 0-3, biće oduzeta 3 boda, novčana kazna 10 hiljada KM. Bez publike maksimalno jedna utakmica, mada ne vidim potrebu za tim, niko nije bio ugrožen.

Od pojedinaca, Ibričić će fasovati jer je nahuškao ostale na izlaz, vjerovatno 6 mjeseci i neku novčanu kaznu. Ostali novčane kazne. Mirvića isto nemaju za šta peglati, ušao tek kad su izašli s terena i ništa nije uradio. Mada, bolje bi bilo da skrive na Mirvića, pa da njega suspenduju, svakako nevažno je li se vodi na papiru ili ne :D

@Madal i šta je tu sezonu s Tanom i Selimovićem poklopljeno? Patili se da patnja ne može biti veća i na kraju manje-više bez neke sudijske lakrdije. Evo vala utakmicu po utakmicu uzmi. Može se najviše pričati o toj s Vitezom, ali ne u smislu sudijske lakrdije, nego nekakvih zakulisnih radnji. Ostalo, svaka bila normalna. Preletih rezultate, ja mislim da je Benkin gol u Lukavici jedini koji je nešto sumnjiv. Sve ostalo čisto. Sviran nam jedan penal cijelo proljeće, niti jedan crveni za protivnika i sl. Možeš reći "muljalo se s Vitezom, Slobodom", ali da su sudije nešto navlačile kao Borcu, ni 1% (i da, svako će ti reći da je bilo zaštite u smislu da se nije moglo desiti da se Sarajevo pokrade, ali navlačenja na ovaj način nije bilo).

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 mar 2024, 01:12

14 mar 2024, 01:09
Madal je napisao/la:
Borac ce 2 titule u 4 godine da osvoji i jednu evropu kad se zbog njih prekinula liga tj korona,ovakvo sudjenje ili priblizno da je Sarajevo imalo do sad bi uzeli 10 titula ne samo mi nego bilo ko,da poklopimo i ostale meceve svako kolo,malo realnije razmisljaj i skontaces. Uostalom da smo imali takvo sudjenje zasto smo protestvovali protiv saveza i Usanovica,dobijali prijave,batine?
Begic je vas savez a ne Usanovic. Niste istina imali totalnu prevlast da imate iz kola u kolo brutalno sudjenje. To iz kola u kolo ste znali zavrsavati sa sudijama preko punaca i slicnih, a ne preko saveza.
2 titule u 4 godine ove saban lige uz totalnu prevlast saveza nije neki uspjeh.
-Beogradski sindikat

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:13

Samo neka kazne,neka i izbace al barem sa obrazom kao i uvijek na pravoj strani. Hasica,MKD,Olimpic sam isto ovako podrzavao protiv bagre nakon lakrdija koje su uradili i uvijek cu podrzavat makar i kone bile u pitanju

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 14 mar 2024, 01:14

H8Z7 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:11

Nadam se baš jakoj kazni novčanoj, suspenzija Ibričića možda do kraja sezone, njemu novčana kazna, eventualno Mirviću i to je to. Stadion se neće dirati.
Nije njima do para nego da olaksaju Slogi put za evropu. Imaju osnovu zestoku da vas masakriraju prekinuli ste utakmicu a pravilnik precizno kaze. Stari ti se nadaj ali bogami

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 mar 2024, 01:14

Kratka poruka za pitare koji uveliko kuju planove za Zenicu : Reprezentacija je svetinja!
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:15

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 01:12
14 mar 2024, 01:09
Madal je napisao/la:

Begic je vas savez a ne Usanovic. Niste istina imali totalnu prevlast da imate iz kola u kolo brutalno sudjenje. To iz kola u kolo ste znali zavrsavati sa sudijama preko punaca i slicnih, a ne preko saveza.
2 titule u 4 godine ove saban lige uz totalnu prevlast saveza nije neki uspjeh.
Jesul se u Begicevom mandatu sudije suspendovale? Znas li da je do sada samo Kaljanac suspendovan jer nije svirao protiv Borca kako treba i covjek poslije toga batalio sudjenje.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 mar 2024, 01:17

14 mar 2024, 01:15
Jesul se u Begicevom mandatu sudije suspendovale? Znas li da je do sada samo Kaljanac suspendovan jer nije svirao protiv Borca kako treba i covjek poslije toga batalio sudjenje.
Jesu. Jer nije islo preko saveza nego ste vi i plavi zavrsavali direktno sa sudijama. Doduse plavi su vise kriminalni od vas.
-Beogradski sindikat

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 mar 2024, 01:19

14 mar 2024, 01:13
Samo neka kazne,neka i izbace al barem sa obrazom kao i uvijek na pravoj strani. Hasica,MKD,Olimpic sam isto ovako podrzavao protiv bagre nakon lakrdija koje su uradili i uvijek cu podrzavat makar i kone bile u pitanju
:bih:
Iz kluba neka slobodno kažu, ako nas još jednom oštete do kraja prvenstva, istupamo iz lige, pa idemo u Kanton. Nek ostali igraju ovu sprdačinu od lige. Napokon da pokažemo kičmu i da ovako neće moći

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, kanarinac, Tatamata1946 i 31 gost.