FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

Bordotim
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordotim » 14 mar 2024, 02:14

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 02:01
roccosiffredi je napisao/la:
14 mar 2024, 01:27
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:23
Svaka cast Mirvicu prije svega kako ima volje uopste da se bori sa ovim,nase navijace je suludo i spominjat,svako ko prati sta se desava od dolaska Vice i kako se sudi,kroz sta se sve prolazi je za divljenja. Mirvicu gurni juniore,gurni pare za izbore u savezu i stavi ljude koji ce stiti interese nasih klubova,bez glasova bosnja mogu ga famflat samo
Ne može Mirvič pokriti USK, TK, ZDK, KS ili Podrinjski, a da ne govorim ove mješovite poput SBK i HNK.
U TK imaš Sisoju, u USK imaš kriminalca Durića, u Goraždu imaš kriminalca Raščića. Mirvić može izboriti kanton Sarajevo. Ostalo je mrka kapa.
Samo im daj kes,ima da postanu dvocjevke vjeruj ti meni. Dace ti i zenu da im taslacis samo daj dobre pare. Nije jos Mirvic u tom modu,ovo je njemu jos stran teren,valjda shvati da ova vanago i duse prodane mozes za mal novac posjedovat kao kuje
Elmir Pilav (SDA) Adnan Dzemidic (SDA) Fuad Čolpa (SDA) Muhidin Raščić (SBB) Midhat Sarajčić (SDA) Muris Jabandžić (SDA) Irfan Durić (NES) Azmir Husić (SDA).

Ovi treba sve otjerat. Ako nešto neko kaže da je SDA dobra za BiH, samo mu ovo poslati ko je sve u Savezu. Ma da nije ovo jedino, imas još 100 razloga zašto je SDA uništila sve dobro u BiH, ali opet bi će ljudi koji će govorit, neka ih tu, oni su naši....
Da su barem 5 rekli ne i da se bori protiv Vice, ma jok to je ta ljubav prema državi, znači samo novac, a kofol volimo i borimo se za BiH. Vico nebi mogao ništa uradit, da nisu ovi ljudi iz Sda, ali eto to je ono kad svako gleda sebe i svoj posao. Sve treba to otjerat, dok su oni tu nema napredak. I ako bi novi ljudi isto tako se ponašali, isto sve odmah otjerat a ne čekat 20 i više godina...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 03:18

Dokle je to doslo da i Soldo koji je kao bubica i neprimjetan da je covjek dozivio nervni slom. Svaka cast treneru golmana,na oregledu se vidi kako hebe majku ovom zlocincu u crnom,Ibricicu takodje,ovako bezobrazno,bez imalo ustrucavanja da se izivljava smece. Zao mi je samo sto ga nisu dobro nalupali. Kako se Musa us.ro kad mu je prisso ovaj lik sa ovom plavom kapom il sta je vec

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 14 mar 2024, 04:00

Potez utakmice je spiker Vaha kada je naglasio SAMO 5 minuta nadoknade :salut:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 mar 2024, 04:12

Al ga momacki zaljulja

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 mar 2024, 04:13

boki86 je napisao/la:
14 mar 2024, 04:12
Al ga momacki zaljulja
Jeziv osjećaj :shock:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 04:16

Kad smo pogani i od interesa, boljem se i ne mozemo nadati.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 mar 2024, 04:16

Sami smo, i nemocni..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 14 mar 2024, 04:17

Najgore je sto je produzio pet minuta, samo jedan prekid je trajao 10 u drugom poluvremenu nije bilo aktivne igre ni 5 minuta.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 14 mar 2024, 04:20

Na pocetku se moglo odma vidjet gdje vodi utakmica ne svira korner i ono svira kao fal hamzi a uzeo covjek cistu loptu. Ovo je jedno od najgorih suđenja na kosevu steta samo sto ce nas kaznit da nas izbace iz borbe za evropu a on ce opet sudit.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 14 mar 2024, 04:23

Sta bi ljudi

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 14 mar 2024, 04:29

Samo prekid kod crvenog bio 5 min, a bila još 2, gdje su njihovi ležali brat bratu po 2 min + izmjene.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 14 mar 2024, 04:40

Ma nema se tu šta pričati sve ti je jasno kada ti nekome sa strane kažeš da je čovjek koji stoji 30ak metara od gola i ne vidi kako lopta ide nakon ubačaja ali pokazuje na aut iako je pomoćni koji je za to i zadužen signalizirao na korner i nije ga nikako dao frajer, isto tako ako se ne varam u prvom poluvremenu pomoćni ispred njega se sve dešava ne signalizira na faul već za naš aut i on svira faul a opet dalje stoji... Ja ne znam iskreno sa tribina gledam ove situacije i ne vjerujem kako lagano se obraz proda i da su spremni ovako doći i suditi ali ovako ce biti dok nekome ne pukne film pa se ne ponovi ili jos gore bude slučaj Sabrije u Mostaru

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 mar 2024, 05:00

Emicionalno prazan.
Kako je tek igracima, trenerima i Mirvicu. Sta god pokusas, doceka te sabotaza.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 14 mar 2024, 05:33

Lucas je napisao/la:
13 mar 2024, 23:39
Pitarsam je napisao/la:
13 mar 2024, 06:50
Lucas je napisao/la:
12 mar 2024, 22:21
Joj sutra ce show biti gledati one budale sa istoka na zapadu, pogotovo njihovu nervozu, u slucaju negativnog rezultata :rol:
Šta?!
Mi “budale”a ti pametan je li papak maleni ?!?
Vise poštovanja firaune jedan prema starijim.
Sto se nervoze tiče već je prisutna!

Musaaaa Dabogda ti djeca u mekteb išla!!
Papak jedan balavi, miran budi, pazi kako se izražavaš. Imam vise staža na koševskim tribinama i gostovanjima, nego ti godina sto imaš. Dok sam išao na najgora gostovanja, ti si po knjižicu u školu išao.
Keru botovski
Miran k nozi👈
😎
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 14 mar 2024, 05:48

Mogao bi se basari renovirati uskoro :D

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 14 mar 2024, 06:06

Kao sto sam i očekivao i napisao par dana prije tekme.
Mate-o je poslan po zadatku.
Greška Administracije Kluba ako je uopste i imamo je sto
Se nije oglasila u vezi delegiranja sudija prije tekme.
Sad bi ovaj potez dobio na težini!
Po izjavama Rozmana prije tekme izgleda da su znali šta
Sudije spremaju.
Sudije po receptu i glavni a bogami i pomoćni nisu ništa
zaostajali.
Ne svira Nama faul,pa primimo gol.
Pa penal prvi,pa ovaj sto je svirnuo sa 2 sekunde zaostatka.Pred
Njegovim ocima bio.
Pa 15-tak kontra faulova,valjanja igrača Borca da je u drugom
Poluvremenu bilo možda 10 min.efektivne igre.
Sudijska naknada 5 min.
I onda “faul i kontakt”u 93min.ma nek svira qurcu.
Mislim da je neko već napisao,ali nije na odmet opet!

Elmir Pilav(SDA)
Adnan DzemidzicSDA)
Ova 2(dvojica)balija su najvece duse prodane.Ovaj
Dzemidzic izuzetno ogavan tip.Ko ga licno zna,olicenje
Poltrona.Na funkciju u Savezu dosao iz F.K.Sarajeva gdje
Je sekretarica bio.Otac mu za Sarajevo igrao.Al dzaba.
Bez obraza i casti!
Fuad Colpa(SDA)
To su trojica iz Sarajeva sto bi ko fol trebali zastupati
Interese Prvenstveno Sarajevskog fudbala,pa onda i
Bosnjacke komponente u Savezu!!!
Onda imamo grupu papaka;
Muhidin Rascic(SBB)
Midhat Sarajcic(SDA)
Muris Jabandzic(SDA)
Irfan Duric(NES)
Azmir Husic(SDA)

Pa Bakire,nije ni cudo da si ga popusio kad su ti u stranci
Sve same balije!

P.S.Izgleda da su onog cetnika Grahovca dobro nalupali?!
Hitna je nekog poslije tekme odnijela iz VIP.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 mar 2024, 06:17

Pojedinci ovdje su previse nerealni, kao da nisu svjesni gdje zive. Imena ovih predstavnika NSBiH citamo svako par mjeseci na ovoj temi, uz price "pljunite ih gdje ih vidite", "samar ce dobit kad ih vidim", "treba palit savez", "treba palit auto" itd. Halo, nismo mi ni Albanci ni Nijemci, nego slinavi bosnjaci (namjerno malim slovom). Narod bez muda i casti godinama vec. Ponavljam po stoti put: narod koji na proteste ne izlazi za ubijenu djecu NECE NIKAD izac na proteste zbog fudbala. Uvijek isti komentari: treba, treba, treba. Ko ce? Pa eto, treba neko. Ko je taj neko???
Mi nismo jak narod, nismo slozni. Unisteni smo iznutra jos od maja 1992. godine. U prvih par sedmica agresije smo bili slozni, i vec tu oko maja je krenulo trazenje licnih interesa i u tom ratu. A da ne bude u fudbalu. Mozete pricat sta hocete, al NISMO STALI UZ VELEZ KAD SU ONI POKRETALI REVOLUCIJE. Naravno da danas niko nece stat uz nas. Svi mogu poslat prividnu podrsku i to je to.

Sto se tice poteza kojeg su nasi uradili, imat ce smisla samo ako fkt krenemo u rjesavanje problema, ako se danas izda saopstenje kluba da ne zelimo da igramo takmicenja pod okriljem ovog saveza. Da Mirvic izadje javno i obrati se javnosti, FK Sarajevo nece, ko je uz nas bujrum. I nece stat niko al makar ce odjeknut, najveci klub napusta ligu. Sve osim toga je nazalost jeftin populizam. Sad cemo (vjerovatno) izgubit bodove i zadnju sansu za evropu i onda rasterecenije igrat do kraja uz misao "ehh sta bi bilo da nam nisu skinuli one bodove". Drago mi je sto se nesta pokrenulo i uradilo, podrzavam u potpunosti, al samo ako ce se ic do kraja, ako nece stat na ovom. Ako vec za vikend protiv GOSKa uredno istrcimo na teren i odigramo utakmicu, ovo sinoc je bilo totalno besmisleno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2024, 07:00

Sad poslije svega sto bi ono mi rekli na neke utakmice "pitanje koliko razlike" tako je danas iscekivanje sjednice "kolika ce kazna biti".

Sto ono kazu kadija te tuži kadija ti sudi.

Išlo se i prije na Uefu Mušija i ovaj iz Veleza pa sta je bilo,pojeo vuk magarca obojica se povukla iz fudbala tad,a Vico ojačao pa dobio cak da je potpresjednik nekog Uefa komiteta

Imaš Gigovica kakvog imaš sa svim skandalima,i taj isti Gigovic ti je pratnja Peljti na svakoj Evropskoj tekmi kao cetvrti sudija i to je jedan primjer isto koliko te tamo boli ona stvar.

Poznavajuci nase drustvo bit ce ono svakog cuda 3 dana dosta,za vikend se vec igra novo kolo ovo pada u zaborav okrecemo se drugim temama i tako u krug.

Nevidim iskreno neko tu riješenje sem da kazes kao necemo igrati ligu,a i za to ce ih iskreno boliti ona stvar.

Napravio je covjek sebi tako okruzenje da je kao onaj Korejanski vodja sve je poklopio ,cak je hrabar kad je govorio pa eto izadjite na proteste normalno to nece niko ni za puno ozbiljnije stvari kamoli za fudbal kojeg gleda neki smjesan broj ljudi,ko sto rekoh svakog cuda 3 dana dosta i bojim se da ce to tako i sad proci ,jel nema niko dovoljno jak i mangup da zavrce uši ko sto je nekad bilo,pada mi na pamet Dzemina izjava iz onog potkasta kad je pricao za Ismeta kad je ustao u loži pa rece nece niko ziv odavde izac ,e nema takvih više zato i mogu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 07:11

Sta god da se desi , stati uz ekipu. NIsta se promjeniti nece u bh fudbalu jer je VIco jak ko Bog. Naravno uz prodane balije. Ali nek smo pokazali muda za razliku od ostalih balija :bih: :bih:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 07:17

roccosiffredi je napisao/la:
14 mar 2024, 00:43
Ja sam spreman i ako treba nek nas izbace iz lige. Nek nas otjeraju kao Olimpik u najniži rang, ali da se ovo istjera na čistac. Pozvati Velež, Željezničar, Slobodu, Čelik, Tuzlu i ostale proBosanske klubove. Ne mogu nas sve izbaciti. Ovoj bagri se mora stati u kraj.
Stala bi sloboda,celik i velez vjeruj kad bi sjeli. Ali cetnicki klub sa grbvice ti nikad ne bi sjeo. Duzni su Vici boga oca . ALi kad tad ce se i njima ovo desavati e onda vratiti samo duplo ;)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, FRANK RIBERY, Hajdeee, laznokrilo, Lik, Oerde, perodeformero, rimljanin90, Semper i 74 gosta.