Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:26

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 01:17
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:15
Jesul se u Begicevom mandatu sudije suspendovale? Znas li da je do sada samo Kaljanac suspendovan jer nije svirao protiv Borca kako treba i covjek poslije toga batalio sudjenje.
Jesu. Jer nije islo preko saveza nego ste vi i plavi zavrsavali direktno sa sudijama. Doduse plavi su vise kriminalni od vas.
Ajde neka ti bude,medjutim reci za onu sezonu da nam je neko stelio kad smo sve prepisali je smijesno. Koliko smo mi to krali i titula uzeli do dolaska Tana? Sve ti se samo kaze ako realno sagledas stvari,ovo sto rade sa sudjenjem ovih sezona je smijesno,tekma gdje svirne 33 faula a njima 7 je za zatvora,sto rece Jakirovoc nismo znali da smo ovalo mesarska ekipa dok nismo sa Borcem odigrali

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 mar 2024, 01:28

14 mar 2024, 01:06
rodjak je napisao/la:
14 mar 2024, 01:00
Ja potpuno razumjem Pitare i frustraciju ovo oko sudija jer su ih u nekoliko utakmica dobro pokrali(bio sam u takvoj situaciji pa ih u potpunosti razumijem) ali mislim da je ovo pogresan potez prekidanje utakmice u zadnjim minutama i to kad je bilo evidentno da ce izgubiti utakmicu jer realno i jesu bili slabiji i pored sudiskog navlacenja za Borac,Borac je zasluzio prolaz iako bi vise volio da je sarajevo proslo .

Bojim se da su Ibricic i Rozman povukli ovaj potez koji ce ih mozda na kratko ostaviti na klupi Sarajeva i koji ce pritisak sa njih usmjeriti prema sudiji i savezu,ali sa druge strane oni tim potezom rizikuju velike kazne i za klub i za rukovodstvo pa i navijace koje bi mogli dugo osjecati a ovaj dvojac "mozgova" ce se izvuci a to ce sve ostati na naplatu i rukovodstvu i navijacima i klubu,libo njih racqu za Sarajevo ,njima je bitno trenutno da ostanu tu sto duze.Po meni oni su najveci uzrocnici sto se Sarajevo nalazi u trenutnoj latrgiji ,gdje izgledaju ocajno na terenu. :roll:

SUdijskoj lakrdiji se mora stati u kraj , svi znamo da glavni za sudijsku organizaciju zive u Sarajevo,zasto ne poci prvo od njih pa onda se okomiti na Vicu.Ti vasi vas najvise jebu iz kantona Satrajevo a tamo lizu jaja Vicku,tu vi prvo pocnite pritisak pa onda dalje do Vice :kafa:
Vidis lose si upucen,Ibricic i Rozman su podnijeli ostavku bez da dinar uzmu i da odu iz BIH sto je odbijeno,koji ce im k ovo u zivotu. Sto se tice saveza Durakovicu su ovo posljednji trzaji i bandi njegovoj iz Krajine jer padaju,pa sad lizu dupe Vici u nadi da ce nekim cudom ostati. Drago mi je da su svi sretni sto smo ovo uradili i sto ce nas kazniti,meni je jos draze samo su trebali jos veci haos napraviti,polomiti ih u tunelu kao sto to radi Vranjes

Cisto sumnjam da je tako sto govoris (imam i ja neke info iz sa).To je prica koja je isla prema navijacima Sarajeva da bi se smirili nakon losih rezultata a prava istina je mozda malo drugacija ,recimo da bi Mirvu previse kostao raskid ugovora sa citavom tom grupom ljudi koji su dosli sa Ibricicem, pa su i dalje ostali radi tih stvari a nikako ovo sto ti navodis.I druga stvar,eto vidis ti optuzujes Durica i ove iz Bihaca a branis te iz Sarajeva(tacnije njih ne optuzujes) a oni ti vedre i oblace sto se tice sudija ,pa eto nedavno ste Pilavu produzili mandat umjesto da ste doveli nekoga ko ce braniti interese i zelje i sarajeva :crazy:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:29

Madal je napisao/la:
14 mar 2024, 01:17
14 mar 2024, 01:15
Jesul se u Begicevom mandatu sudije suspendovale? Znas li da je do sada samo Kaljanac suspendovan jer nije svirao protiv Borca kako treba i covjek poslije toga batalio sudjenje.
Jesu. Jer nije islo preko saveza nego ste vi i plavi zavrsavali direktno sa sudijama. Doduse plavi su vise kriminalni od vas.
Pa ti rece Begic nas covjek? Daj Boze da nikad ne bude nas covjek kao Begic ili Dzemidzic,sve najgore im zelim. Tad si mogao da pricas protiv sudija,sudjenja klubovi,igraci,treneri sad je ovaj uveo da moras da cutis kao da je Sjeverna Koreja a ne 21 vijek

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 14 mar 2024, 01:31

Utakmica se neće registrovati rezultatom 0:3 jer je odigrano preko 90% utakmice. Rezultat će ostati registrovan takav kakav jeste.
Moja prognoza za kaznu:
- Stadion minimum 3 utakmice (vecinski zbog grahovca)
- kazna preko 20 000 klubu , pojedincima prosečno 2-3 milje kazne.
- neki od fudbalera će biti suspendovani
- SŠ na čelu sa rumenim 6 mjeseci. ( Slovenac mozda i vise zbog izjava)
- Mirva zbog konekcije sa Vicom će dobiti samo novčanu kaznu.
- oduzimanje 3 boda.

Ima tu jos nekih sankcija, ali mislim da je to realnost. Sarajevo u naredna 2 kola bez Oliveire i par igrača ispada iz trke za evropu zbog nepromisljenih umisljenih stručnjaka.

Čuj podnijeli ostavke koje nisu prihvacene hahahaah...
Daj horde uzmite u obzir saopštenje, uzmite u obzir 93 minut i napuštanje utakmice. Da je sudija 10 minuta produzio, samo bi gol primili, niste šanse stvarali. Budite malo objektivni i realni. Saberite 2 i 2 dok je vrijeme. Tjerajte rumenog i bagru da se ne dovedete u situaciju kao komšije. Nemojte da vam mažu oči!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:33

rodjak je napisao/la:
14 mar 2024, 01:28
14 mar 2024, 01:06
rodjak je napisao/la:
14 mar 2024, 01:00
Ja potpuno razumjem Pitare i frustraciju ovo oko sudija jer su ih u nekoliko utakmica dobro pokrali(bio sam u takvoj situaciji pa ih u potpunosti razumijem) ali mislim da je ovo pogresan potez prekidanje utakmice u zadnjim minutama i to kad je bilo evidentno da ce izgubiti utakmicu jer realno i jesu bili slabiji i pored sudiskog navlacenja za Borac,Borac je zasluzio prolaz iako bi vise volio da je sarajevo proslo .

Bojim se da su Ibricic i Rozman povukli ovaj potez koji ce ih mozda na kratko ostaviti na klupi Sarajeva i koji ce pritisak sa njih usmjeriti prema sudiji i savezu,ali sa druge strane oni tim potezom rizikuju velike kazne i za klub i za rukovodstvo pa i navijace koje bi mogli dugo osjecati a ovaj dvojac "mozgova" ce se izvuci a to ce sve ostati na naplatu i rukovodstvu i navijacima i klubu,libo njih racqu za Sarajevo ,njima je bitno trenutno da ostanu tu sto duze.Po meni oni su najveci uzrocnici sto se Sarajevo nalazi u trenutnoj latrgiji ,gdje izgledaju ocajno na terenu. :roll:

SUdijskoj lakrdiji se mora stati u kraj , svi znamo da glavni za sudijsku organizaciju zive u Sarajevo,zasto ne poci prvo od njih pa onda se okomiti na Vicu.Ti vasi vas najvise jebu iz kantona Satrajevo a tamo lizu jaja Vicku,tu vi prvo pocnite pritisak pa onda dalje do Vice :kafa:
Vidis lose si upucen,Ibricic i Rozman su podnijeli ostavku bez da dinar uzmu i da odu iz BIH sto je odbijeno,koji ce im k ovo u zivotu. Sto se tice saveza Durakovicu su ovo posljednji trzaji i bandi njegovoj iz Krajine jer padaju,pa sad lizu dupe Vici u nadi da ce nekim cudom ostati. Drago mi je da su svi sretni sto smo ovo uradili i sto ce nas kazniti,meni je jos draze samo su trebali jos veci haos napraviti,polomiti ih u tunelu kao sto to radi Vranjes

Cisto sumnjam da je tako sto govoris (imam i ja neke info iz sa).To je prica koja je isla prema navijacima Sarajeva da bi se smirili nakon losih rezultata a prava istina je mozda malo drugacija ,recimo da bi Mirvu previse kostao raskid ugovora sa citavom tom grupom ljudi koji su dosli sa Ibricicem, pa su i dalje ostali radi tih stvari a nikako ovo sto ti navodis.I druga stvar,eto vidis ti optuzujes Durica i ove iz Bihaca a branis te iz Sarajeva(tacnije njih ne optuzujes) a oni ti vedre i oblace sto se tice sudija ,pa eto nedavno ste Pilavu produzili mandat umjesto da ste doveli nekoga ko ce braniti interese i zelje i sarajeva :crazy:
Po.serem se na Pilava i sve te iz naseg kantona,pisao sam o Durakovicu jer je on iznad njih i to je Tigar pricao za njega ne ja. Sto se tice Ibricica i Rozmana losa ti je info,nebi da ofiram kako znam al je ovo tacno sto sam ti napisao,nema sta da ide prica prema navijacima kad HZ znaju bolje i od mene i od tebe kao i za gnjidu Ziljkica

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 mar 2024, 01:33

14 mar 2024, 01:26
Ajde neka ti bude,medjutim reci za onu sezonu da nam je neko stelio kad smo sve prepisali je smijesno. Koliko smo mi to krali i titula uzeli do dolaska Tana? Sve ti se samo kaze ako realno sagledas stvari,ovo sto rade sa sudjenjem ovih sezona je smijesno,tekma gdje svirne 33 faula a njima 7 je za zatvora,sto rece Jakirovoc nismo znali da smo ovalo mesarska ekipa dok nismo sa Borcem odigrali
Nije drug nek mi bude vec je tako. Ja sam s 2 jarana u auto i za Kosevo zapicio onu sezonu kad smo se ganjali za titulu sa Zrinjskim da gledam kako nas Valjic sakati triput gore nego Musa vas veceras, i jos mi pisete da nikad niko nije tako radio. Jeste, radio je, jedan od primjera ste upravo vi. Volio bi da pogledam statistiku faulova tu tekmu npr. Bolje sebi oci da sam iskopo nego sto sam vikend bacio na tu utakmicu.
Ja uopste ni ne govorim da ste iz kola u kolo imali brutalne pljacke nit smatram da ste sve nezasluzeno osvojili. Tipa korona titula vam je medju cistijim u svijetu jer se odgiralo tacno 2 kruga.
Ja vrlodobro znam koliko Borac krade, nisam corav, samo me zaboli briga, cak mi je i drago jer ste i vi krali kad i koliko ste mogli. Da ste bili jos jaci u savezu s Begicem jos bi vise krali. Ko jači taj i tlači. Sad dosao red na Borac a motiva im ne nedostaje da vas qaraju izmedju ostalog i kad ste pustili Olimpicu da oni ispadnu.

A tu sezonu jeste prepisali samo vam je taj piš malo i punac popravio. Dino mu uzeo qitu da i punac malo prepisa.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:35

Maradona10 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:31
Utakmica se neće registrovati rezultatom 0:3 jer je odigrano preko 90% utakmice. Rezultat će ostati registrovan takav kakav jeste.
Moja prognoza za kaznu:
- oduzimanje 3 boda.

Ima tu jos nekih sankcija, ali mislim da je to realnost. Sarajevo u naredna 2 kola bez Oliveire i par igrača ispada iz trke za evropu zbog nepromisljenih umisljenih stručnjaka.

Daj horde uzmite u obzir saopštenje, uzmite u obzir 93 minut i napuštanje utakmice. Da je sudija 10 minuta produzio, samo bi gol primili, niste šanse stvarali. Budite malo objektivni i realni. Saberite 2 i 2 dok je vrijeme. Tjerajte rumenog i bagru da se ne dovedete u situaciju kao komšije. Nemojte da vam mažu oči!
HZ su rekle sto su imale da kazu na tekmi,saopstenjem a rece i ubuduce. Mislis da smo toliko glupi i slijepi i da nismo gledali sve tekme sa Borcem pa da nam ovu suplju prosipas? Jesu podnijeli ostavke i da odu bez dinara sto dalje iz BIH

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 14 mar 2024, 01:42

Ljude oducili od fudbala, a oni traze krivce za sve, samo oni nisu krivi. 3 juniora i Vranjes vas popisali na sred koseva. Poklopite se po usima, najgora ekipa sarajeva od kad je lige, seljadija teska!

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 14 mar 2024, 01:43

14 mar 2024, 01:35
Moja prognoza za kaznu:
- oduzimanje 3 boda.

HZ su rekle sto su imale da kazu na tekmi,saopstenjem a rece i ubuduce. Mislis da smo toliko glupi i slijepi i da nismo gledali sve tekme sa Borcem pa da nam ovu suplju prosipas? Jesu podnijeli ostavke i da odu bez dinara sto dalje iz BIH
Eto ti ako ih predstavljas onda mi je sve jasno. Ovo "glupi i slijepi" mislim, ali ne za sve HZ, samo za neke, možda se pronadju. Jesu , jesu, eno Rozman odavno na granici podnosi prijavu za silovanje protiv Vinka, mrtva će tu trka biti.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 01:55

exFighter1926 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:42
Ljude oducili od fudbala, a oni traze krivce za sve, samo oni nisu krivi. 3 juniora i Vranjes vas popisali na sred koseva. Poklopite se po usima, najgora ekipa sarajeva od kad je lige, seljadija teska!
Pratite li svoju ekipi,Vranjesa kako bije redovno u tunelu,kako se izivljavate,napravite start za crveni sudija svira kontra faul a vasi igraci jos masu rukama i traze da se kartonira protivnik bez da ga je pipnuo haha mozete nekom drugom te price 21 je vijek barem se moze gledat ta lakrdija. U ovoj ligi nema fudbala,zabranjen je od kad je Vico dosao,fudbal je nadmetanje al po Vicinim pravilima fudbal je postao izivljavanje

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 14 mar 2024, 01:58

exFighter1926 je napisao/la:
14 mar 2024, 01:42
Kad sam bio dijete nije mi bilo jasno kako su uspjeli srbe natjerati da imaju tako maloumne ideje koje su imali 90ih, ali kada vidim takve navijace borca kako pravdaju najocitije stimanje utakmica na svijetu, onda mi je jasno. Glupom covjeku je lahko bilo sta opravdati hahaha nadi stolicu, kanafa od mene na poklon

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 14 mar 2024, 02:08

Moja prognoza za kaznu:
- oduzimanje 3 boda.

Glup si momcino, izmisli se faul za borac cim sarajevo pride sesnaestercu. 3-4 puta se svira izmisljen faul, od kojih su najocitiji bili onaj kad je penaranda dobio zuti. Primjera radi, u toj situaciji bi on usao u 16 sam prema golu.
Zadnji faul zbog kojeg se prekinula utakmica je situacija u kojoj sarajevo uzima loptu sa 4 svoja igraca u 16 metara.

Da si stvarno gledao utakmicu i bio nepristrasni posmatrac, znao bi da su 2 gola borca iz takoder lakrdija, gdje je 1. gol bio sa uzetom loptom pod faulom nad hasicem, a drugom golu je prethodio izmisljeni faul koji nije postojao (za koji je takoder kapetanovic dobio zuti).

Tako da uz duzno postovanje, naj3b3m se matere i zenske punoljetne djece i familije i tebi i svima koji pisu takve gluposti u svrhu podrzavanja ovog najocitijeg stimanja utakmica na svijetu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 mar 2024, 02:26

BosniaBoston je napisao/la:
14 mar 2024, 01:14
Kratka poruka za pitare koji uveliko kuju planove za Zenicu : Reprezentacija je svetinja!
Kada je svetinja sto pi.čoke sutite da djeca koja odu iz borca ili nece da dodju u borac imaju zabranu igranja za sve repke od u13 do u21? Jel to svetinja? Da se nudi kapitenska traka pioniru da dodje u borac? Jel to svetinja pisam ti se na svetinju u kojoj igraci lokalnih menadzera bez utakmica dvije sezone dobijaju pozive a jedini razlog odziva ostalih je da mogu u Bosni taslaciti barely legal curice.

Nadam se da ce ukrajina iskarindžati ove vicine kujice
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 14 mar 2024, 02:34

Pantelija je napisao/la:
14 mar 2024, 02:26
Kratka poruka za pitare koji uveliko kuju planove za Zenicu : Reprezentacija je svetinja!
Kada je svetinja sto pi.čoke sutite da djeca koja odu iz borca ili nece da dodju u borac imaju zabranu igranja za sve repke od u13 do u21? Jel to svetinja? Da se nudi kapitenska traka pioniru da dodje u borac? Jel to svetinja pisam ti se na svetinju u kojoj igraci lokalnih menadzera bez utakmica dvije sezone dobijaju pozive a jedini razlog odziva ostalih je da mogu u Bosni taslaciti barely legal curice.

Reprezentacija jeste svetinja, kao i drzava, a to sto je vico i njegovi puleni pokusavaju srozati na najnize nivoe je druga stvar. Proci ce i vico i njegovi, a reprezentacija i Bosna ce ostati. Borac ce opet ispasti u 2. ligu i raspasti se, sve svojim prirodnim tokom.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 14 mar 2024, 02:38

kosevodom je napisao/la:
14 mar 2024, 02:08
Moja prognoza za kaznu:
- oduzimanje 3 boda.

Glup si momcino, izmisli se faul za borac cim sarajevo pride sesnaestercu. 3-4 puta se svira izmisljen faul, od kojih su najocitiji bili onaj kad je penaranda dobio zuti. Primjera radi, u toj situaciji bi on usao u 16 sam prema golu.
Zadnji faul zbog kojeg se prekinula utakmica je situacija u kojoj sarajevo uzima loptu sa 4 svoja igraca u 16 metara.

Da si stvarno gledao utakmicu i bio nepristrasni posmatrac, znao bi da su 2 gola borca iz takoder lakrdija, gdje je 1. gol bio sa uzetom loptom pod faulom nad hasicem, a drugom golu je prethodio izmisljeni faul koji nije postojao (za koji je takoder kapetanovic dobio zuti).

Tako da uz duzno postovanje, naj3b3m se matere i zenske punoljetne djece i familije i tebi i svima koji pisu takve gluposti u svrhu podrzavanja ovog najocitijeg stimanja utakmica na svijetu.
Oba gola Borca su neregularna, jer se Sarajevu ne smije dati gol. Usput taj žuti Kapetanovicu kad je dao , to je bio faul nad Enverom, koji je Vranjes osutao nebu pod oblake. Mi očigledno nismo gledali istu utakmicu. Da slucajno na ytu nisi gledao reprizu od prije par godina??? :rol: A za ovo ispod ti čestitam. Divno provodis ramazan, sa finim mislima. Miran budi, da ti ne bi poslao Ziljkica.

LamineDiarra
Kontakt:

Post Postao/la LamineDiarra » 14 mar 2024, 02:40

borac zasluženo izdominirao real koševo. čestitke iz 28% lete u jedinu republiku na prostoru naše države.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 02:47

Pantelija je napisao/la:
14 mar 2024, 02:26

Jest svetinja im repka al na prici samo. Kad se trebao rusit savez doslo nesto malo ostalih grupa,HZ i Manijaci dobili prijave,bubrege specijana odvaljivala,hapsili nas po lokalima tj ljude gdje sjede i piju kafu,sjecam se lupali dok su ljudi sjedili u bastama jer su kackete imali tad nisto toliko volili repku. Kao i tad opet cemo stati protiv saveza kad tad. Nikad nismo podrzavali lopove u savezu niti cemo ih ikad podrzavati dok ne dozvole da se igra normalan fudbal. Neka izgubi repka boli me uvo,Vicino privatno vlasnistvo i sve dok se podrzava njemu bolje. Neka prebaci repku u BL da igra i nek sastance u BL.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 mar 2024, 03:57

Uprvo upucena dova se sehura da nas Ukrajina izdominira. Amin da ispadnemo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2024, 04:20

Šta ovo zaljulja sad :o Bordo div se budi? Ili je bio zemljotres? :shock:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 14 mar 2024, 04:27

Virtu4l je napisao/la:
14 mar 2024, 04:20
Šta ovo zaljulja sad :o Bordo div se budi? Ili je bio zemljotres? :shock:
Ma jok, trese se sve, Ziljkic udara šamare po Koševu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, guadalupe, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 17 gostiju.