FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 163

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 14 mar 2024, 09:18

Ja se nadam da je Mirvić sinoć naučio možda i najbitniju lekciju kada je naš fudbal u pitanju (a nisu puno drugačije politike ni u višim rangovima): MORAŠ IMATI SVOJE LJUDE U SAVEZU!

Lijepo je ovo sve za naš ostrašćene, ali u biti ovo je bio potez očajnika, smiju nam se dušmani. Mi moramo imati zaštitu u sistemu, kada kažem zaštitu nisam mislio na kriminal, da nam se svirao kao Borcu, daleko od toga! Nego moramo imati ljude u Savezu koji će štiti naše interese i obezbijediti nam korektne uslove igranja utakmica. Ovo što smo dočekali da nam četvrti sudja postrojava klupu i stručni štab, a glavni kartonira i svirucka kako mu je ćejf mora biti zaustavljeno odmah, ali kroz strukture ne na emocije i neku silu.

Sve se to da završiti, pridobiti ljudi i svašta nešta, samo kroz sistem, sve mimo toga je vandalizam i skakanje sebi u stomak.

Podrška Mirviću, SS i ekipi!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 09:20

Zeko87 je napisao/la:
14 mar 2024, 07:43
Ma teško da smo mi spremni za neko ozbiljnije kokanje sa Savezom. Za takvo nešto moraš baš biti maher, privoliti ostale klubove na aktivnosti, oformiti ozbiljan tim advokata, podići sve medije na noge, napraviti pritisak na Savez sa svih strana. To sve raditi a liga ti se igra svakog vikenda gdje će taj isti Savez učiniti sve da ti to propadne i da te dodatno oslabi.

Bojim se da će ovo biti samo jedan emotivni ispad, gdje ćemo na kraju podviti rep, danas će nam razvaliti vjerovatno i ovo što smo napravili do sad u sezoni, a sve biti zaboravljeno tokom reprezentativne pauze. Neutralna raja će prestati pratiti ligu, ovi malo zagrijaniji frustracije prosipati po forumima, a bagra nastaviti sa onim što su započeli.

Kakva nam je država, takav nam je i sport.
Kao do sada nas nisu razvaljivali kaznama? Sta bioo da urade bolje nego biti rob Vici kao drugi

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 mar 2024, 09:22

Zeko87 je napisao/la:
14 mar 2024, 09:18
Ja se nadam da je Mirvić sinoć naučio možda i najbitniju lekciju kada je naš fudbal u pitanju (a nisu puno drugačije politike ni u višim rangovima): MORAŠ IMATI SVOJE LJUDE U SAVEZU!

Lijepo je ovo sve za naš ostrašćene, ali u biti ovo je bio potez očajnika, smiju nam se dušmani. Mi moramo imati zaštitu u sistemu, kada kažem zaštitu nisam mislio na kriminal, da nam se svirao kao Borcu, daleko od toga! Nego moramo imati ljude u Savezu koji će štiti naše interese i obezbijediti nam korektne uslove igranja utakmica. Ovo što smo dočekali da nam četvrti sudja postrojava klupu i stručni štab, a glavni kartonira i svirucka kako mu je ćejf mora biti zaustavljeno odmah, ali kroz strukture ne na emocije i neku silu.

Sve se to da završiti, pridobiti ljudi i svašta nešta, samo kroz sistem, sve mimo toga je vandalizam i skakanje sebi u stomak.

Podrška Mirviću, SS i ekipi!
Mudro zboris, bolje ove neke pare preusmjeriti na one balije u savezu, svakako su kupljivi za male pare. Ali eto ima uvijek sljedeca sezona

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 14 mar 2024, 09:26

jos sam jednom pregledao,sad hladne glave
tipicno navlacenje kao i u prijasnjim mecevima rezimskog Borca,samo sto je ova utakmica sad bila od velikog znacaja pa onda je zavrsilo kako je zavrsilo.
potpuno opravdano,pa malom Haiscu treba neko nogu polomiti da sudija opomene,takvi igraci se cuvaju svugdje na svijetu,herera da je na pocetku dobio karton morao bi se cuvati do kraja a kapetanovicu dade karton cim dudje u igru,onda ono kad je Soldu svirao faul pa to je kontra faul i karton,ono na kraju djuricku i peni smijesno,hamzin faul u napadu kad cisto uze loptu,7 zutih milion crvenih za jednu ekipu i dva zuta za druge,golovi,prekidi i onda smao 5 minuta nadoknade...

neka su ovo uradili ali ne smiju stati na ovom

i prije sam pisao da Sarajevo mora biti zastitnik manjih klubova,ali kad su manji klubovi bivali izbacivani ,osteceni itd mi smo sutili,to se mora promijeniti ,ne samo za spas naseg kluba ,nego fudbala u cjelini.Nismo imali nijednu rijec kad Vlado izadje sa juniorima protiv borca ,svima nam smijesno,to je da Vladu na Koševu štociras iz opanaka izujes da mu ne pada na pamet nesto slicno
crna smo rupa Evrope tito te jeb.o,pa ko ce doci u ovu ligu ,koga da dovedes,bolje otici na Kosovo
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 14 mar 2024, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 mar 2024, 09:29

Oikamid je napisao/la:
14 mar 2024, 08:17
Čuj FK Sarajevo nije napustio utakmicu u historiji :mrgreen:

Hint: 2022
Ova Klocina prati klub samo kad je masnokosi trener, nemok da te cudi ovo iznad...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 mar 2024, 09:43

Najgori su mi ove sto se ibrete sudjenju,svaka tekma posebno ove u BL su bile ovakve,samo sto au nasi igraci imali vise zivaca, isu nasjedali na krvnicke startove,gledali kako ti beskontaktne faulove svira,prekida napade itd

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 09:47

Sljedecu protiv borca trebamo imati 4-5 crvenih kartona odmah na startu utakmice i da odmah sudija prekine utakmicu zbog manjka igraca na terenu.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 14 mar 2024, 09:49

https://****/sport/nogomet/891639/or ... fudbala-rs

**** ti majku i tebi i musi. ava.z.ba je u pitanju

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 mar 2024, 09:50

Ovaj degenerik pise ovdje mjesecima svaki drugi dan, a na drugim temama nas ismijava i sprda se s nama... ne znam je li ovo vicin ili profil nekoga na funkciji, ali ocito je zasticen da ga je nemoguce banovati, tako da ovom prilikom bih mu zelio poruciti: avanti nadudlas nam se qarine svima na temi debilcino mrtva

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 14 mar 2024, 09:59

U subotu napuniti mrežu do vrha...

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 14 mar 2024, 10:00

Al najtuznije od svega sta smo sebi dopustili joj nisam nikako spavao sta smo sebi dozvolili da ono meni u sred Sarajeva dize tri prsta i smije mi se u facu a na oci citavog balkana nas onako pokradu aj sta smo dozvolili... ne mogu ... jel se ginulo za sve ovo sport je samo djelic svega. U svim nivoima i porama drustva balije su se prodale u svim e za sta izgide onoliki narod, nevjerovatno stvarno sta smo dozvolili ja ne znam... a specijalcima hvala sto muda pokazuju na 300 ljudi zapada a derbi ne mogu da osiguraju to sve govori o sposobnosti.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 10:16

Maroon1946 je napisao/la:
14 mar 2024, 09:59
U subotu napuniti mrežu do vrha...
kad kosevo bude suspendovano do kraja sezone :D

U koliko je vanredna sjednica :rol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 14 mar 2024, 10:22

Kad je ta sjednica?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 10:26

koliko ce balije danas dobiti para

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 10:27

Mene iskreno boli briga koliko ce te kazniti i kako ce te kazniti.
Ono od sinoc je ispravno, jos bolje bi bilo da smo samo sjeli na teren.

Ovo kad se zavrsi, onda sjesti fino i pozabaviti se malo sa nama, jer ovo ovako vise ne ide. Pucamo po savovima
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2024, 10:30

skullcrusher je napisao/la:
14 mar 2024, 10:00
Al najtuznije od svega sta smo sebi dopustili joj nisam nikako spavao sta smo sebi dozvolili da ono meni u sred Sarajeva dize tri prsta i smije mi se u facu a na oci citavog balkana nas onako pokradu aj sta smo dozvolili... ne mogu ... jel se ginulo za sve ovo sport je samo djelic svega. U svim nivoima i porama drustva balije su se prodale u svim e za sta izgide onoliki narod, nevjerovatno stvarno sta smo dozvolili ja ne znam... a specijalcima hvala sto muda pokazuju na 300 ljudi zapada a derbi ne mogu da osiguraju to sve govori o sposobnosti.
Sreća je njima je istok bio na "hlađenju", to bi tek bio, haos.

Specijalcima se naebem mile majke, zamalo dijete da obore. Oštre qurac kasnije na običnoj raji. Mogu misliti kako bi nas ovako branili da smo u Banja Luci..

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 mar 2024, 10:31

NazorUso je napisao/la:
14 mar 2024, 09:29
Oikamid je napisao/la:
14 mar 2024, 08:17
Čuj FK Sarajevo nije napustio utakmicu u historiji :mrgreen:

Hint: 2022
Ova Klocina prati klub samo kad je masnokosi trener, nemok da te cudi ovo iznad...
Napustio je i Olimpik utakmicu prije 3 godine, najavio odustajanje od takmičenja i savez ga izbacio u najniži rang. Ali kao što kažeš ne sjeća se ničega, pogotovo utakmica Sarajeva.
Podrška klubu, nema nazad, taman kanton igrali :bih:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2024, 10:34

Posto ce registrovati 0-3 jel vazi crveni za Renana?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 mar 2024, 10:38

GalileoGalilei je napisao/la:
14 mar 2024, 10:30
skullcrusher je napisao/la:
14 mar 2024, 10:00
Sreća je njima je istok bio na "hlađenju", to bi tek bio, haos.

Specijalcima se naebem mile majke, zamalo dijete da obore. Oštre qurac kasnije na običnoj raji. Mogu misliti kako bi nas ovako branili da smo u Banja Luci..
vidio sam i ja. Brane cetnike ko da im je majka ondje sjedi.

A da je suprotna situacija nasi ne bi zivu glavu izvukli

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 mar 2024, 10:39

Jel stid specijalce sto su ostavili cetnike 10 minuta nakon utakmice dok oni nas istjeraju u 75oj.Jel ih stid silu prosipati nakon utakmice nad djecom i starijim ljudima na zapadu?Lako se kurciti u uniformi piqko jedna.Ja gdje god sam otisao na gostovanje dozivio sam teror od policije tog kantona,narocito tuzlaka,zenicana,banjalucana i u Mostaru sam znao dobiti po bubrezima,o Posusju da ne govorim sta sam prozivio prije 20ak godina gdje su nas jednog po jednog izvlacili sa tribine,dok kod nas ko god da dodje zasticen ko Biden licno.18 ograda,oklopna vozila,5 koridora policije,tampon zone ma ne smije im dlaka sa glave faliti.Bitno je da se traumiraju djeca tvog grada.

Sarajevska policija mito i korupcija!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Benjolos i 67 gostiju.