Sa kim ćeš protestovati bolan? Evo uđi na pl aktuelno i gledaj šta ti pišu navijači drugih klubova, dovoljne su 2 zadnjenstranice, smiju ti se, drago im. A svi su svjesni da će se njima isto desit i da će svi kmečati i cviliti, ali bitno je da su nas sad ukanalili pa hrokću sva krmad.morsecode je napisao/la: ↑14 mar 2024, 11:50Mozemo ocekivati promjene samo u slucaju nekog velikog protesta.
Bugari su to uradili nedavno, kad se skupilo par hiljada ljudi ispred zgrade saveza u Sofiji, i uz pritisak javnosti desile su se promjene.
Narod nije svjestan koliku moc posjeduje, ali sve je to kod nas nesto...nece narod da izadje na proteste za neke malo ozbiljnije stvari , a ne fudbal i sport
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
kakvi protesti. Vise se balije smiju nego cetnici i ustasemorsecode je napisao/la: ↑14 mar 2024, 11:50Mozemo ocekivati promjene samo u slucaju nekog velikog protesta.
Bugari su to uradili nedavno, kad se skupilo par hiljada ljudi ispred zgrade saveza u Sofiji, i uz pritisak javnosti desile su se promjene.
Narod nije svjestan koliku moc posjeduje, ali sve je to kod nas nesto...nece narod da izadje na proteste za neke malo ozbiljnije stvari , a ne fudbal i sport
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- morsecode
- Kontakt:
Sve ja to vidim momci, balije ko balije - zato nas kolju svako malo 

"To je jednostavno SARAJEVO"
i neka nas kolju i jos vise abd u buducnosti. Nije mi zao nas ni sekunde

Al' portali samo pisu o mogucoj kazni za nas, o sinocnjoj lakrdiji onako stidljivo sinoc i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najjaca mi je ona "domaci su smatrali da su osteceni"

Pa imate li vi oci covjece

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ovo ako ne zbije redove medju nama samima, nece nikada.
I ja imam razne kritike za razne situacije i poteze, uprave i SS, ali neki momenti iziskuju prelazak preko nekih stvari, privremeno barem, i zbijanje redova.
Budite pametni. Molim vas.
I ja imam razne kritike za razne situacije i poteze, uprave i SS, ali neki momenti iziskuju prelazak preko nekih stvari, privremeno barem, i zbijanje redova.
Budite pametni. Molim vas.
- FKS -
Sve odluke bi, kako nam je potvrđeno, trebale biti poznate do naredne srijede, do kada bi trebale biti saslušane sve strane, te donesene mjere.
Svi na Kosevo u subotu!
Nebi me iznenadilo da nam uzmu i 6 bodova,jer moze im se hoće im se,jer smo mi trn u oku svima pa samo pogledaj šta pišu navijači nazovi bošnjački klubova i sve ti je jasno.Čišće vjere a prlljavijeg obraza nema na dunjaluku nažalost
Nema smisla ni meni, jer ipak je kup, ali nebi me na kraju iznenadilo da bude baš ostra kazna i nekoliko bodova oduzeto. Ovaj savez može radit šta god hoće, toliko su moćni ljudi, i nemaju ni strah a kamoli obraz. Oni svoje odrade, a mi se čudimo i dalje ko da nam je prvi put, eh narode...
I da znamo svi imena ljudi koji su aktivni u savezu, te popularne stranke će opet na kraju pobijedit, jer dosta ljudi su ograničeni ko tikvice. Na riječima su svi jaki, ali na djelu jedna velika nula. Svako gleda sebe i svoj posao.
Ovo sa musom ništa nije novo, sve je to ko uvjek u ligi, sjetimo se samo gigovića.
Ljudi i da su pola godine prije utakmice upozoravali na ovo sve, savez bi opet poslao musu,gigovića ili bilo kojeg drugo, i sve bi isto bilo. I sve će ovo biti zaboravljeno poslje reprezentativne pauze, pa ćemo opet nastavit po starom.
Nismo bolje ni zaslužili, kad neznamo za bolje, ne pravimo protest za ubijenu dijecu a kamoli za fudbal.
Kakav narod takva i država. Narod je ogledalo države i obrnuto. Tako da nastavit ćemo mi dalje ko i prije, sve će ovo proći i biti zaboravljeno, i opet će se nešto desit i opet ćemo biti iznenađeni, narod 0 bodova.
Pozz
I da znamo svi imena ljudi koji su aktivni u savezu, te popularne stranke će opet na kraju pobijedit, jer dosta ljudi su ograničeni ko tikvice. Na riječima su svi jaki, ali na djelu jedna velika nula. Svako gleda sebe i svoj posao.
Ovo sa musom ništa nije novo, sve je to ko uvjek u ligi, sjetimo se samo gigovića.
Ljudi i da su pola godine prije utakmice upozoravali na ovo sve, savez bi opet poslao musu,gigovića ili bilo kojeg drugo, i sve bi isto bilo. I sve će ovo biti zaboravljeno poslje reprezentativne pauze, pa ćemo opet nastavit po starom.
Nismo bolje ni zaslužili, kad neznamo za bolje, ne pravimo protest za ubijenu dijecu a kamoli za fudbal.
Kakav narod takva i država. Narod je ogledalo države i obrnuto. Tako da nastavit ćemo mi dalje ko i prije, sve će ovo proći i biti zaboravljeno, i opet će se nešto desit i opet ćemo biti iznenađeni, narod 0 bodova.
Pozz
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 14 mar 2024, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Piše ovaj portal, smeće štrumfovsko. Nadaju se, priželjkuju. Balijice lojave.
Neka smo sinoć povukli ekipu, al treba prestati tržiti problem u Vici. Od vlahadije se ovo sve očekuje, treba se početi baviti prodanim balijama iz saveza.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Vjerovatno nećemo igrati Kup naredne godine i kazna za Ibričića
- SedrenikHz
- Kontakt:
I sto je najgore ocekujem da ce tako i biti par kola, gurat ce nas da se zamazu oci, borca ce mozda i krast sad kad i mogu i biti ce pa evo i borac pokraden.. jadno je, nadam se da ce sš poslije tekme koja bude sumnjiva i na nasu stranu izjaviti da nam ovakve pobjede nisu potrebne
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Sad ce halabuka oko reprezentacije, i ovo sve ide u drugi plan. Na to i igraju. Naravno, nama nece biti u drugom planu.
- FKS -
Treba platiti nekog da uradi video sa svim sudijskim lakrdijama samo ove sezone uz analizu i kronologiju događaja , prevesti na engleski i dijeliti po društvenim mrežama, slati na razne adrese isl
Jest da je materijal duži od Ben Hur filma ali piće vode barem da se arhivira radi budućnosti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Hoce li biti analiza ove utakmice na areni? Ono kad pozovu i Kaljanca.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA