Kako i rekoh, podanici. Vicini robovi. Lešinari.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Podanici:HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:21Kako i rekoh, podanici. Vicini robovi. Lešinari.![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nastrojeni podanik. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
NavojKontra5491
- Kontakt:
Kakav sabanizam sinoc na kosevu...zabbranit da se prenose utakmice sarajeva i u audio i u video formatu
-
elevenblues
- Kontakt:
Nek nas gurnu ako nismo u stanju na terenu da opstanemo.
Ispascemo posteno pa se mozda i resetujemo kako treba.
Al brukat grad, klub i sport ko vi sinoc, to je vec druga dimenzija, svasta se do sad vidjelo al ono niko nije mogo ocekivat.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da kojim slucajem mi njih castimo slicnim imenima, mjesecima bi ovdje moralisali i kukali praveci zrtvu od sebe.let3 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 11:02KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2024, 09:05Ne vjerujem ja da je ijedan ovaj njihov ovdje iz Sarajeva, svaki drugi post im plavi cetnici, cete i slicno. Neka vas je stid citave Kobilje glave i Kromolja!
Cetnicki klub, plavi cetnici, cetnici sa Grbavice![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ova im je najjaca:
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Svi smo mi podanici, nego reci jesu li i ovi podanici?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Da te Dženis Beganović nauči kako se stolica baca.elevenblues je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:23Nek nas gurnu ako nismo u stanju na terenu da opstanemo.
Ispascemo posteno pa se mozda i resetujemo kako treba.
Al brukat grad, klub i sport ko vi sinoc, to je vec druga dimenzija, svasta se do sad vidjelo al ono niko nije mogo ocekivat.
Sad sretnem Mirvica reko uzece vam bodove 3 ili 6 i nema evrope. Pa kaze bolje i tako svakako je ne bi ni izborili a ispast ce da je zbog oduzimanja nismo iznorili. Isto sinoc sto je poraz ispo zbog Muse a ne dva cista gola Borca.
Nije ni Mirvan naivan ko sto mu se čehra cini. Finih je para i sebi opro i zaradio od Tana.
Mozda da zamoli Vicu da ga suspenduju ko Hasica da se moze polako izvuci iz kluba.
Nije ni Mirvan naivan ko sto mu se čehra cini. Finih je para i sebi opro i zaradio od Tana.
Mozda da zamoli Vicu da ga suspenduju ko Hasica da se moze polako izvuci iz kluba.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Sve sama stara sarajevska raja, i kazu sto se carsija nije mogla identificirati sa ovima

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ono srelo Mirvića. 
Kao i vas gazda sto ganja Vicu po tribini da se pozdravi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:21Kako i rekoh, podanici. Vicini robovi. Lešinari.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Bas je velika steta sto se carsija nije mogla identificirati sa nama. Mnogo nam je zao. Da li se danasnja carsija moze identificirati sa ovakvima, ili su ovakvi bas ta carsija?boki86 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:28Sve sama stara sarajevska raja, i kazu sto se carsija nije mogla identificirati sa ovima![]()
![]()
![]()
![]()
To nije nas nivo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:24Da kojim slucajem mi njih castimo slicnim imenima, mjesecima bi ovdje moralisali i kukali praveci zrtvu od sebe.let3 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 11:02KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2024, 09:05Ne vjerujem ja da je ijedan ovaj njihov ovdje iz Sarajeva, svaki drugi post im plavi cetnici, cete i slicno. Neka vas je stid citave Kobilje glave i Kromolja!
Cetnicki klub, plavi cetnici, cetnici sa Grbavice![]()
![]()
![]()
Zamisli istrajavati u nazivanju Zelje cetnickom klubom, nakon svega sto je prosao u ratu. I klub i stadion. Zamisli na sta su spali
Jednostavno gowna od ljudi.
Vico Srbine Horde su uz tebe !!!!!!!!!!!!!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovi ti mrze sve što je iz Sarajeva, a obožavaju sve iz Banjaluke. A ovaj zeleni bot je donedavno volio i Sarajevo.DamirT je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:29Kao i vas gazda sto ganja Vicu po tribini da se pozdravi.
Pravi podanik.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:28Sve sama stara sarajevska raja, i kazu sto se carsija nije mogla identificirati sa ovima![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ima Carsija, do kad cete vise lagati sami sebe
DOSELJENICI STE BILI I OSTALI, KOMPLEKS GRADA SARAJEVA VAS UBI
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Pa burazeru ti prvi pises pijacari vrapcici i kopiras te autisticne humoristicne pokusaje koje su smislili nasi susjedi. A Velez je sto puta gore prosao od Zelje jos protjerani sa svog stadiona. Da ne bude zabune mene to ne dira nimalo cak mi je simpaticno kada se blamirate
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 29 gostiju.