Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 mar 2024, 12:50

Zeko87 je napisao/la:
14 mar 2024, 12:48
TurkishAirlines je napisao/la:
14 mar 2024, 12:45
Za mjesec dana ce ovde biti druga prica, zeljo ili elez ce se zaliti, pricati o prekidima utakmice, a mi cemo se ko smijati kao sto ovi sad rade.

Kad god se ovde sta ismijavalo, karma te stigne vrlo brzo.

Nevini i posteni zeljeznicar.
MA šta će se Željo žaliti i ko će ih dirati, niti se bore evropu niti mogu ispasti. Oni ovakvi su mirni do Sudnjeg dana. :D
Pa drugacije bi pricali da znaju da se ide na 4-4-4 u ligi ali eto. Bit ce kmecanja i trazenja da se bore protiv saveza, pa nek idu kod zemunaca i nek ih brane
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 mar 2024, 12:50

lakilone je napisao/la:
14 mar 2024, 09:19
zeljovolimte je napisao/la:
14 mar 2024, 09:12
Das gol iz penala kojem je prethodio metarski ofsajd i hladno pricas da te sudija ostetio :tokralju: :tokralju:
Navijamo za isti klub, ali jednostavno nisi upravu.
Predlazem da pogledas utakmicu, pa onda da komentarises.
Meni je bilo potpuno svejedno hoce li proci Sarajevo ili Borac, ali sam se opet nervirao na ono suđenje sinoc, samo budala ce reci da je sve bilo regularno. Dovoljno je reci da je sudijska nadoknada bila barem duplo kraca, nego sto je trebala biti.
Sarajevo je sinoc osteceno i to trebamo svi priznati, bez obzira za koji klub navijali.
Navijace tog kluba nervira sudjenje uvijek. Samo zavisi od rezultata kako ce sudiju ispratiti.
Gigovica npr aplauzom gore sudjenje nego sinoc pet puta ili kao Peljtu koji je kako oni kazu nedovoljno pogurao..

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 14 mar 2024, 12:50

let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 12:47

Aha, trebam prihvatiti da me neki neizivljeni kreten sa foruma naziva cetnikom, to bi trebao shvatiti kao kompliment, ha
Tebi normalno da me neko naziva cetnikom, jelde :rol:

Sta ima, kako si.
A burazeru osjecao bi se kao najveci debil da me dodiruje pisanje nekog degenerika. Zato sam se i zakacio na ono sto si napisao jer mi se cinis kao ok momak iz onoga sto sam procitao od tebe do danas. Sta te boli qrac neka pisu :thumbup:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 mar 2024, 12:53

Udaranje sudije ,napad na Grahovca , gadjanje topovskim igrace Sirokog ,prekidanje i ulijetanje na teren na utakmici protiv BoJca :kafa: Real se bahati zadnjih mjesec dana ,nezvanicno slijedi suspenzija stadiona , suspenzija Mirvica,Ibricica i Rozmana ,oduzimanje bodova i novcana kazna.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 14 mar 2024, 12:54

Kamaga11 je napisao/la:
Venom je napisao/la:
14 mar 2024, 12:46
Meni samo nije jasno kako navijaci drugih klubova mogu sebi dooustiti da likuju nad ovim kriminalom od sinoc. Pogotvo tu mislim na navijace Zeljeznicara, zaboravljate kako vas je Gigovic iskasapio u Gabeli na kraju prosle polusezone, a obzirom na situaciju u kojoj se nalazite velike su mogucnosti da vam se ponovi ovo sto se Sarajevu desilo sinoc. Nema nikakve sumnje da ce ovi uraditi sve da Zvijezda ostane u ligi.

Ovdje se opce ne radi o FK Sarajevu, niti bilo kojem klubu koji se nasao i koji ce se naci u ovakvoj situaciji. Osudit onu antipropagandu fudbala je moralna obaveza civilizirane osobe. Ne radi se ovdje ni o tom Borcu, jer su prije svega sredstvo politike koja vapi za tim da izazove sukob i radikalan odgovor druge strane. A odbacice tog Borca ko potrosen **** samo kad im ne budu trebali.

Sto se tice price da je sve rezirano od strane Mirvica i garniture iz Domzala jedino ima smisla ako dignu sidro u naredom periodu.

Svakom bi u interesu trebala biti normalna i postena liga, međutim dok sve funkcioniše po principu kradem i bicu pokraden i od progonjenog do progonitelja bolje dane necemo docekati.
O kakvom ti kasapljenju pricas mi 11 utakmica u gostima 4 gola dali.
Tad u Gabeli vam se fino na kosti naklatio. Pogotovo pred kraj utakmice.
Srce, čast i ponos!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2024, 12:54

CampobelloDiMazara je napisao/la:
14 mar 2024, 12:50
let3 je napisao/la:
14 mar 2024, 12:47

Aha, trebam prihvatiti da me neki neizivljeni kreten sa foruma naziva cetnikom, to bi trebao shvatiti kao kompliment, ha
Tebi normalno da me neko naziva cetnikom, jelde :rol:

Sta ima, kako si.
A burazeru osjecao bi se kao najveci debil da me dodiruje pisanje nekog degenerika. Zato sam se i zakacio na ono sto si napisao jer mi se cinis kao ok momak iz onoga sto sam procitao od tebe do danas. Sta te boli qrac neka pisu :thumbup:
Pusti tu suplju.
Znam nekoliko momaka ovdje sa ovog foruma koji us sa Grbavice i kojima su cetnici pobili clanove porodice, a ovi kreteni ih nazivaju plavim cetnicima. Pa gdje to ima , onako realno :puke:
Tebi ako je to normala i ako treba preci preko toga, onda ga yebi :oops:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 14 mar 2024, 12:57

Venom je napisao/la:
14 mar 2024, 12:54
Kamaga11 je napisao/la:
Venom je napisao/la:
14 mar 2024, 12:46
Meni samo nije jasno kako navijaci drugih klubova mogu sebi dooustiti da likuju nad ovim kriminalom od sinoc. Pogotvo tu mislim na navijace Zeljeznicara, zaboravljate kako vas je Gigovic iskasapio u Gabeli na kraju prosle polusezone, a obzirom na situaciju u kojoj se nalazite velike su mogucnosti da vam se ponovi ovo sto se Sarajevu desilo sinoc. Nema nikakve sumnje da ce ovi uraditi sve da Zvijezda ostane u ligi.

Ovdje se opce ne radi o FK Sarajevu, niti bilo kojem klubu koji se nasao i koji ce se naci u ovakvoj situaciji. Osudit onu antipropagandu fudbala je moralna obaveza civilizirane osobe. Ne radi se ovdje ni o tom Borcu, jer su prije svega sredstvo politike koja vapi za tim da izazove sukob i radikalan odgovor druge strane. A odbacice tog Borca ko potrosen **** samo kad im ne budu trebali.

Sto se tice price da je sve rezirano od strane Mirvica i garniture iz Domzala jedino ima smisla ako dignu sidro u naredom periodu.

Svakom bi u interesu trebala biti normalna i postena liga, međutim dok sve funkcioniše po principu kradem i bicu pokraden i od progonjenog do progonitelja bolje dane necemo docekati.
O kakvom ti kasapljenju pricas mi 11 utakmica u gostima 4 gola dali.
Tad u Gabeli vam se fino na kosti naklatio. Pogotovo pred kraj utakmice.
Nas moze samo gurati u gostima mi nismo u stanju pobjediti nikoga.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 mar 2024, 12:59

HordasOdMalena je napisao/la:
14 mar 2024, 12:38
Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Klub im ispada.
Lagano se raspadaju.
Roba na tribini losa i nikakva.
Igraci odbijaju dolaziti na trenimge kad Brundo kaze.
U dugovima do grla.
Traze generalnog sponzora na sajmovima.
...
Unatoc svemu ispisu 4 stranice o sinosnjim desavanjima :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 mar 2024, 13:00

TMmanija2012 je napisao/la:
14 mar 2024, 12:53
Udaranje sudije ,napad na Grahovca , gadjanje topovskim igrace Sirokog ,prekidanje i ulijetanje na teren na utakmici protiv BoJca :kafa: Real se bahati zadnjih mjesec dana ,nezvanicno slijedi suspenzija stadiona , suspenzija Mirvica,Ibricica i Rozmana ,oduzimanje bodova i novcana kazna.
Sve to da bude tako, opet ispred vas! :beba:

dragi moji protivnici režima i sistema!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 mar 2024, 13:01

boki86 je napisao/la:
KONTRASVIH je napisao/la:
14 mar 2024, 12:34
boki86 je napisao/la:
14 mar 2024, 12:28

Sve sama stara sarajevska raja, i kazu sto se carsija nije mogla identificirati sa ovima :rol: :rol: :rol:

slika

Sta ima Carsija, do kad cete vise lagati sami sebe :rol:

Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.
Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.
I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante Skarić
Delegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić.

Od vasih 10 legendi, devet ih nema nikakve veze sa Sarajevom.
Od vasih 5 najboljih trenera, 4 ih nema nikakve veze sa gradom.
Od vasih 11 najboljih igraca, 1 je iz Sarajeva.

Kod nas je sve kontra :ljepota: :ljepota:

DOSELJENICI STE BILI I OSTALI, KOMPLEKS GRADA SARAJEVA VAS UBI :ljepota: :ljepota:
Koliko vidim ovo su sve ljudi iz Bosne, a ne cesi i madjari, gmazovi nekakvi, leplei.
Polako dobiti ces secer, ocigledno su tebi prodali pricu o radnickom klubu.
Vi ste ovdje zalutali :wave:
Svi rodjeni u Sarajevu, od najvecih legendi, trenera, osnivaca, navijaca, igraca, glumaca, pjevaca i poznatih navijaca :ljepota: Kod vas je sve kontra :kuknjava:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 14 mar 2024, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 14 mar 2024, 13:02

NazorUso je napisao/la:
14 mar 2024, 12:59
Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Klub im ispada.
Lagano se raspadaju.
U dugovima do grla.
...
:urnebes:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 14 mar 2024, 13:02

NazorUso je napisao/la:
Klub im ispada.
Lagano se raspadaju.
U dugovima do grla.
...
Ma dobro, očekivano je da će komentarisati. Ali jedan piše za ime grada da je srpsko, da ga mrzi. Drugi kolje pitare.

Još je jedan pisao da su trebali Hasetovim kostima teren da prošiju. :facepalm:

Baš bolesni pojedinci. :puke:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 14 mar 2024, 13:04

14 mar 2024, 12:39
Sta kaze predsjednica Ayla na sve ovo :urnebes: Horde zla su najvece p.cke :rol:
Hahaha joj ova je dobra, vopra! :mrgreen:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 mar 2024, 13:07

Zeko87 je napisao/la:
14 mar 2024, 13:00
14 mar 2024, 12:53
Sve to da bude tako, opet ispred vas! :beba:

dragi moji protivnici režima i sistema!
Hajmo svi jako Vico srbine horde su uz tebe :urnebes:

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 14 mar 2024, 13:09

Sto ih izbuca borac ja juniorima. Sta da su igrali Jovic i Blagajic od pocetka. Sad ce i kazna lagano, odo po kokice.
Hocete li pred savez ako vas ojade??? :guz:
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 14 mar 2024, 13:11

Vico sitnije uruci im najbitnije :plac: :plac:

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 14 mar 2024, 13:12

Kad se pitari odreknu korona titule bice i podrske
Do tada nek kmece sami
slika

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 14 mar 2024, 13:15

Za ovu optuzbu FKS vico istjeraj stoku iz lige.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 mar 2024, 13:16

14 mar 2024, 13:02
NazorUso je napisao/la:
Klub im ispada.
Lagano se raspadaju.
U dugovima do grla.
...
Ma dobro, očekivano je da će komentarisati. Ali jedan piše za ime grada da je srpsko, da ga mrzi. Drugi kolje pitare.

Još je jedan pisao da su trebali Hasetovim kostima teren da prošiju. :facepalm:

Baš bolesni pojedinci. :puke:
Isti bolesnici i ovde pisu. Nedavno lik postavljao sliku rahmetli Campe i ismijavao ga ! Mislim da je nik @merak
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 14 mar 2024, 13:17

Kamaga11 je napisao/la:
14 mar 2024, 13:15
Za ovu optuzbu FKS vico istjeraj stoku iz lige.
Miran budi, nemoj mjaukat.
Ogroman respekt sa Grbavice za gospodina Mirvica nakon ovoga
:bow:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Cwirek, TylerBurey, xinxee i 21 gost.