Pa drugacije bi pricali da znaju da se ide na 4-4-4 u ligi ali eto. Bit ce kmecanja i trazenja da se bore protiv saveza, pa nek idu kod zemunaca i nek ih braneZeko87 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:48MA šta će se Željo žaliti i ko će ih dirati, niti se bore evropu niti mogu ispasti. Oni ovakvi su mirni do Sudnjeg dana.TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:45Za mjesec dana ce ovde biti druga prica, zeljo ili elez ce se zaliti, pricati o prekidima utakmice, a mi cemo se ko smijati kao sto ovi sad rade.
Kad god se ovde sta ismijavalo, karma te stigne vrlo brzo.
Nevini i posteni zeljeznicar.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Navijace tog kluba nervira sudjenje uvijek. Samo zavisi od rezultata kako ce sudiju ispratiti.lakilone je napisao/la: ↑14 mar 2024, 09:19Navijamo za isti klub, ali jednostavno nisi upravu.zeljovolimte je napisao/la: ↑14 mar 2024, 09:12Das gol iz penala kojem je prethodio metarski ofsajd i hladno pricas da te sudija ostetio![]()
![]()
Predlazem da pogledas utakmicu, pa onda da komentarises.
Meni je bilo potpuno svejedno hoce li proci Sarajevo ili Borac, ali sam se opet nervirao na ono suđenje sinoc, samo budala ce reci da je sve bilo regularno. Dovoljno je reci da je sudijska nadoknada bila barem duplo kraca, nego sto je trebala biti.
Sarajevo je sinoc osteceno i to trebamo svi priznati, bez obzira za koji klub navijali.
Gigovica npr aplauzom gore sudjenje nego sinoc pet puta ili kao Peljtu koji je kako oni kazu nedovoljno pogurao..
-
- Kontakt:
A burazeru osjecao bi se kao najveci debil da me dodiruje pisanje nekog degenerika. Zato sam se i zakacio na ono sto si napisao jer mi se cinis kao ok momak iz onoga sto sam procitao od tebe do danas. Sta te boli qrac neka pisu

- TMmanija2012
- Kontakt:
Udaranje sudije ,napad na Grahovca , gadjanje topovskim igrace Sirokog ,prekidanje i ulijetanje na teren na utakmici protiv BoJca
Real se bahati zadnjih mjesec dana ,nezvanicno slijedi suspenzija stadiona , suspenzija Mirvica,Ibricica i Rozmana ,oduzimanje bodova i novcana kazna.

Tad u Gabeli vam se fino na kosti naklatio. Pogotovo pred kraj utakmice.Kamaga11 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:48O kakvom ti kasapljenju pricas mi 11 utakmica u gostima 4 gola dali.Venom je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:46Meni samo nije jasno kako navijaci drugih klubova mogu sebi dooustiti da likuju nad ovim kriminalom od sinoc. Pogotvo tu mislim na navijace Zeljeznicara, zaboravljate kako vas je Gigovic iskasapio u Gabeli na kraju prosle polusezone, a obzirom na situaciju u kojoj se nalazite velike su mogucnosti da vam se ponovi ovo sto se Sarajevu desilo sinoc. Nema nikakve sumnje da ce ovi uraditi sve da Zvijezda ostane u ligi.
Ovdje se opce ne radi o FK Sarajevu, niti bilo kojem klubu koji se nasao i koji ce se naci u ovakvoj situaciji. Osudit onu antipropagandu fudbala je moralna obaveza civilizirane osobe. Ne radi se ovdje ni o tom Borcu, jer su prije svega sredstvo politike koja vapi za tim da izazove sukob i radikalan odgovor druge strane. A odbacice tog Borca ko potrosen **** samo kad im ne budu trebali.
Sto se tice price da je sve rezirano od strane Mirvica i garniture iz Domzala jedino ima smisla ako dignu sidro u naredom periodu.
Svakom bi u interesu trebala biti normalna i postena liga, međutim dok sve funkcioniše po principu kradem i bicu pokraden i od progonjenog do progonitelja bolje dane necemo docekati.
Srce, čast i ponos!
Pusti tu suplju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:50A burazeru osjecao bi se kao najveci debil da me dodiruje pisanje nekog degenerika. Zato sam se i zakacio na ono sto si napisao jer mi se cinis kao ok momak iz onoga sto sam procitao od tebe do danas. Sta te boli qrac neka pisu![]()
Znam nekoliko momaka ovdje sa ovog foruma koji us sa Grbavice i kojima su cetnici pobili clanove porodice, a ovi kreteni ih nazivaju plavim cetnicima. Pa gdje to ima , onako realno

Tebi ako je to normala i ako treba preci preko toga, onda ga yebi

Nas moze samo gurati u gostima mi nismo u stanju pobjediti nikoga.Venom je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:54Tad u Gabeli vam se fino na kosti naklatio. Pogotovo pred kraj utakmice.Kamaga11 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:48O kakvom ti kasapljenju pricas mi 11 utakmica u gostima 4 gola dali.Venom je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:46Meni samo nije jasno kako navijaci drugih klubova mogu sebi dooustiti da likuju nad ovim kriminalom od sinoc. Pogotvo tu mislim na navijace Zeljeznicara, zaboravljate kako vas je Gigovic iskasapio u Gabeli na kraju prosle polusezone, a obzirom na situaciju u kojoj se nalazite velike su mogucnosti da vam se ponovi ovo sto se Sarajevu desilo sinoc. Nema nikakve sumnje da ce ovi uraditi sve da Zvijezda ostane u ligi.
Ovdje se opce ne radi o FK Sarajevu, niti bilo kojem klubu koji se nasao i koji ce se naci u ovakvoj situaciji. Osudit onu antipropagandu fudbala je moralna obaveza civilizirane osobe. Ne radi se ovdje ni o tom Borcu, jer su prije svega sredstvo politike koja vapi za tim da izazove sukob i radikalan odgovor druge strane. A odbacice tog Borca ko potrosen **** samo kad im ne budu trebali.
Sto se tice price da je sve rezirano od strane Mirvica i garniture iz Domzala jedino ima smisla ako dignu sidro u naredom periodu.
Svakom bi u interesu trebala biti normalna i postena liga, međutim dok sve funkcioniše po principu kradem i bicu pokraden i od progonjenog do progonitelja bolje dane necemo docekati.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Klub im ispada.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:38Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Lagano se raspadaju.
Roba na tribini losa i nikakva.
Igraci odbijaju dolaziti na trenimge kad Brundo kaze.
U dugovima do grla.
Traze generalnog sponzora na sajmovima.
...
Unatoc svemu ispisu 4 stranice o sinosnjim desavanjima

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sve to da bude tako, opet ispred vas!TMmanija2012 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:53Udaranje sudije ,napad na Grahovca , gadjanje topovskim igrace Sirokog ,prekidanje i ulijetanje na teren na utakmici protiv BoJcaReal se bahati zadnjih mjesec dana ,nezvanicno slijedi suspenzija stadiona , suspenzija Mirvica,Ibricica i Rozmana ,oduzimanje bodova i novcana kazna.

dragi moji protivnici režima i sistema!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svi rodjeni u Sarajevu, od najvecih legendi, trenera, osnivaca, navijaca, igraca, glumaca, pjevaca i poznatih navijacaboki86 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:38Koliko vidim ovo su sve ljudi iz Bosne, a ne cesi i madjari, gmazovi nekakvi, leplei.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:34
Sta ima Carsija, do kad cete vise lagati sami sebe![]()
DOSELJENICI STE BILI I OSTALI, KOMPLEKS GRADA SARAJEVA VAS UBI![]()
![]()
Polako dobiti ces secer, ocigledno su tebi prodali pricu o radnickom klubu.
Vi ste ovdje zalutali![]()

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 14 mar 2024, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
NazorUso je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:59Klub im ispada.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:38Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Lagano se raspadaju.
U dugovima do grla.
...
Unatoc svemu ispisu 4 stranice o sinosnjim desavanjima![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma dobro, očekivano je da će komentarisati. Ali jedan piše za ime grada da je srpsko, da ga mrzi. Drugi kolje pitare.NazorUso je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:59Klub im ispada.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:38Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Lagano se raspadaju.
U dugovima do grla.
...
Još je jedan pisao da su trebali Hasetovim kostima teren da prošiju.

Baš bolesni pojedinci.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hahaha joj ova je dobra, vopra!TMmanija2012 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:39Sta kaze predsjednica Ayla na sve ovoHorde zla su najvece p.cke
![]()

- TMmanija2012
- Kontakt:
Hajmo svi jako Vico srbine horde su uz tebeZeko87 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:00Sve to da bude tako, opet ispred vas!TMmanija2012 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:53Udaranje sudije ,napad na Grahovca , gadjanje topovskim igrace Sirokog ,prekidanje i ulijetanje na teren na utakmici protiv BoJcaReal se bahati zadnjih mjesec dana ,nezvanicno slijedi suspenzija stadiona , suspenzija Mirvica,Ibricica i Rozmana ,oduzimanje bodova i novcana kazna.
![]()
dragi moji protivnici režima i sistema!

Sto ih izbuca borac ja juniorima. Sta da su igrali Jovic i Blagajic od pocetka. Sad ce i kazna lagano, odo po kokice.
Hocete li pred savez ako vas ojade???
Hocete li pred savez ako vas ojade???

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Vico sitnije uruci im najbitnije

-
Za ovu optuzbu FKS vico istjeraj stoku iz lige.
Isti bolesnici i ovde pisu. Nedavno lik postavljao sliku rahmetli Campe i ismijavao ga ! Mislim da je nik @merakHordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:02Ma dobro, očekivano je da će komentarisati. Ali jedan piše za ime grada da je srpsko, da ga mrzi. Drugi kolje pitare.NazorUso je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:59Klub im ispada.HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:38Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Lagano se raspadaju.
U dugovima do grla.
...
Još je jedan pisao da su trebali Hasetovim kostima teren da prošiju.![]()
Baš bolesni pojedinci.![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Cwirek, TylerBurey, xinxee i 21 gost.