Ma ide trica u zapadnom , mi smo svakako neopaki nista ne treba iznenadit, a mi bolesnici i dalje vjerujemo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma najlakse tako reci losi smo pa nek udare na nas.. Nama je ovo isto Gigovic radio protiv veleza kad smo primili gol pred kraj, doduse preslabi smo bili, ali ti nije dozvolio dva pasa. Kartonirao sta je mogao. Samo ne bi volio da se nama slicno dogodi u kljucnim trenutcima.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 mar 2024, 07:55Nas ne moraju ni krasti ove sezone. Dovoljni smo sami sebi.nindza je napisao/la: ↑14 mar 2024, 07:29Ne radi se ovdje o sarajevu ali neki ne vide dalje od nosa. Velez su onda pokrali, sudiji se auto zapalilo i opet se nastavilo po starom jer su se ostali pošutili. Kad nas pokradu i istjeraju u federalnu biće kasno da se bunimo. I Mladost Doboj Kakanj su izbacili i nikom ništa.
Kradu nas sezonama i svi likuju. Pitari onaj penal u Bijeljini slavili kao svoju titulu. U savezu sve njihovi ljudi.
Ma kralju ako hoces sagni se Mirvicu ne smeta nama.
Meni je bitan samo FK Željezničar, redovan sam na domacim i gostujucim utakmicama, samim time u cilju mi je da to pratim na jedan normalan nacin, a ne na onakav kako je to sinoc bilo na Kosevu. Prihvatiti poziv bez razmisljanja, bagri stati u kraj. Za bolje sutra, za bolji Željezničar i za bolji bh fudbal.
Prihvatiti poziv Mirvica, koji se ljubi i grli sa Vicom po svecanim lozama
U saradnju sa onima što imaju pjesmu o paljenju Grbavicemuharemovicdzelo je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:38Bio je i kod nas jednom Musa, samo se haman mnogi ne sjećaju ili šute namjerno. Utakmica sa Olimpikom, u koroni, jedan penal, pa drugi koji dotični ni pogledao nije, pa poništen čist gol. Klub je tad napisao saopštenje, ne sjećam se da nam je neko potrčao da napiše bar rečenicu podrške.
Kad su pristali na igranku tokom korone i poklonjen kup, pristali su na saradnju sa neljudima.
Ni milimetra, ni slučajno. Treba ući u saradnju i podršku sa onima koji su pisali poruke podrške o paljenju našeg doma i danas dan se prisjećaju toga. Ma kako da ne.
Pojedini su baš mentalno bolesni. Čuj, sa dušmanima u saradnju.
Šatro on spasio bh. fudbala, a Velež iniciajtivu imao prije koju godinu, svi odbili.
Samo da brzinski repliciram na ovo
Trenutno korisnika/ca: Levin, OdbrambeniOP i 56 gostiju.