Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto ovi klubovi, treneri, igraci ne reaguju ovako kad sudija njihov tim pogura? Ja mislim da bi kod nas rat izbio da se desila slicna scena kao real madridu protiv valencie prije par sedmica. Iste scene loseg sudjenja svake sedmice sirom Evrope al samo kod nas je eto jer srbi unistavaju bh fudbal haha. Kad pobjedis sudija odlican kad izgubis sudija dosao po zadatku.
"hips don't lie" uz video snimak ocitog penala. Kada borac objavi snimak kako je takoder sve cisto za situacije za koje se mi zalimo, onda ce se moci porediti.
Takoder, j3b3m li ti majku staru nepokretnu u sred zvalja.
Sto li boze niko nece sa pitarima? 

- svrakino1921
- Kontakt:
Dan nakon prekida utakmice na Koševu - Ismir Mirvić u narednim danima poziva sve klubove na sastanak
Jel on ovo misli i na Borac,Slogu,GOŠK,Posušje,Zvijezda09....ili samo na mog Želju
Sad bih smo mogli mi jednu pozajmicu dobit od Saveza i tri boda protiv Zrinje....
Jel on ovo misli i na Borac,Slogu,GOŠK,Posušje,Zvijezda09....ili samo na mog Želju
Sad bih smo mogli mi jednu pozajmicu dobit od Saveza i tri boda protiv Zrinje....
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
e nemoj se uvrijediti brate s druge strane grada, ali ovo sto vi pisete su opasni complexi. Navijacka prepucavanja su nesto drugo.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:03Daj mi samo infromaciju kad ce opet dzenaza al ovaj put da bude bas na sredini titove, posto ste prosli put slavili Vicine poteze za zelenim stolom, valjda cete i ovaj. Pozdrav i javi kad je.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:53
samo vi, sladite se. Zaboravaljas da si u borbi za opstanak, mogli bi ti klub pustiti niz vodu pa ti i dalje kaci ovaj screenschot, nakon titule koja je dodjelja nakon epidemije COVID19 gdje je klub FK Sarajevo platio i izvrsio preglede svih uposlenika i igraca. Odigrali se po dvije utakmice, kuci i na strani. Nidje veze, tako je Borac ili Zrinjski mogao biti prvi, I ???
Daj mi informaciju koje su jos to ekipe uradile preglde po naredbi?? Nemojte mlatiti da bi imali sta mlatiti. A vala vasa vam podrska ne treba, ako cemo mak na konac.
belaj je sto nam to prisvajate i kako slavimo corone titule nezasluzene, a vise od 50% timova tad NISU URADILI OBAVEZNE LJEKARSKE I CORONA TESTOVE ZA IGRAC I OSOBLJE KLUBA. JEL ISTINA? DA BI SE UOPSTE NASTAVILO PRVENSTVO? PA nismo vam mi krivi?
Pa cu ti reci kad je opet termin dzenaze

na stranu sujeta i kompleksi brate. I ono suti moj djecace plavi, pa vi ste djecaci plavi? I to je kompleks ali hajd.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Moram vam priznat da mi je danas malo teško.
-
- Kontakt:
Neka pita svoje mada su ovo vecina balavci ko je pomagao i ko je bio rame uz rame na protestima protiv saveza? Postoji nesto sto se zove obraz,neki visi ciljevi od plasmana kluba ili izbacivanja.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:06Koliko si glupi balija da ti je mozak ogranicen na nekoliko nikova i ne shvatanje pitanja ne Sarajva vec drzave repke lige i tvog kluba hadalju balijski. A plakat ces kad te isti vico i SDA savez izbace idiote glupi. Dokaz balije, umjesto makar da suti u ovoj borbi koja ga se itekako tice on jos cetnickim stopama ide. Balijo1921ferroviere je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:03Nekad su vam cetalji bili dobriOldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:01
BALIJA GLUPI = ČETALJ
ZULA = ZEMUNAC
REPKA = VICO
LIGA = CETALJ I BALIJA GLUPI
![]()
-
- Kontakt:
Cudo kone nikad nikakvu incijativu protiv saveza nisu napravile,za boljitak fudbala i spas od propasti sto li Boze,lakse je palamuditi
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 mar 2024, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- AngelDiMaria
- Kontakt:
pravda dodje po svakoga na kraju

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E čuj ligi.12345678922 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:08Kako to da se Real Madrid buni za sudijske lakrdije, a sudije im donjele toliko Ligi Prvaka.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
Za pocetak se prvo odreknete titule sto vam je vico poklonio..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:14Neka pita svoje mada su ovo vecina balavci ko je pomagao i ko je bio rame uz rame na protestima protiv saveza? Postoji nesto sto se zove obraz,neki visi ciljevi od plasmana kluba ili izbacivanja.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:06Koliko si glupi balija da ti je mozak ogranicen na nekoliko nikova i ne shvatanje pitanja ne Sarajva vec drzave repke lige i tvog kluba hadalju balijski. A plakat ces kad te isti vico i SDA savez izbace idiote glupi. Dokaz balije, umjesto makar da suti u ovoj borbi koja ga se itekako tice on jos cetnickim stopama ide. Balijo

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gledaj što se pokušavaju pravdati i uvući u šupčić..
Ja sam bio jedan od rijetkih, koji je do korona titule i dženaze, bio sagovornik da se vama na Grbavici daje i po čitav sjever.
Ali nakon onog dana, nakon tog postupka, sve moguće kontakte s vama sam prekinuo. Ni sa rajom od prije ne želim da pričam. Vi ste bolesna sredina, i želim vam sve najgore.
Možda bi vas neke drakonske kazne, životaranje par godina, dovelo u situaciju da razmislite o svojim postupcima, i da se kroz neko vrijeme vrati čar sarajevskog derbija.
Aj Vico!
P.S. Koliko imamo odvratnu upravu, ne bi me čudilo da vam daju podršku..yebem li im stomajke.
Ja sam bio jedan od rijetkih, koji je do korona titule i dženaze, bio sagovornik da se vama na Grbavici daje i po čitav sjever.
Ali nakon onog dana, nakon tog postupka, sve moguće kontakte s vama sam prekinuo. Ni sa rajom od prije ne želim da pričam. Vi ste bolesna sredina, i želim vam sve najgore.
Možda bi vas neke drakonske kazne, životaranje par godina, dovelo u situaciju da razmislite o svojim postupcima, i da se kroz neko vrijeme vrati čar sarajevskog derbija.
Aj Vico!
P.S. Koliko imamo odvratnu upravu, ne bi me čudilo da vam daju podršku..yebem li im stomajke.
Zadnja izmjena: avalPacidoroP, dana/u 14 mar 2024, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo, penal je bio, cist ko suza.
Drugo, vama je ispadanje pa vi nastavite posudjivati pare u BL
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
MOLIM TE MIRVICU ISTRAJ!
Ne ocekuj podrsku ni od koga, niti nam treba,a drugi nece jer su gnjide i kokuzi mrtvi pa se prodaju za 50 hiljada km neke pomoci pa je ok i to da se suti .
Imamo klub i navijace, sposobne ljude koji mogu sami da se izbore protiv ovih miseva. Hiljadu nacina ima.
DO KRAJA!
Ne ocekuj podrsku ni od koga, niti nam treba,a drugi nece jer su gnjide i kokuzi mrtvi pa se prodaju za 50 hiljada km neke pomoci pa je ok i to da se suti .
Imamo klub i navijace, sposobne ljude koji mogu sami da se izbore protiv ovih miseva. Hiljadu nacina ima.
DO KRAJA!
-
- Kontakt:
Krezube spodobe sa kobilje glave i kromolja.avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:18Gledaj što se pokušavaju pravdati i uvući u šupčić..
Aj Vico!
-
Koji ste onda k... zvali ostale klubove ?OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:19MOLIM TE MIRVICU ISTRAJ!
DO KRAJA!
Dobro je neko rekao , stalno prebacivanje lopte je i dovelo do ovih situacija , gdje svako svakog naziva bolesnim/nebolesnim a svako u svojoj sredini ima te likove pa čak i gore.Ali bitno je da je moja avlija najbolja na svijetu , a tuđa najgora.
Zato smo jedan od rijetkih zemalja na dnu po svim parametrima ,a sve je u životu jedan ciklični krug.
Zato smo jedan od rijetkih zemalja na dnu po svim parametrima ,a sve je u životu jedan ciklični krug.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
prosjecan zeljo baustelac mozak: "klanjali nam dzenazu pa treba pustiti da se stimaju utakmice i liga heheheh jesmo ih zajebali"avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2024, 14:18Gledaj što se pokušavaju pravdati i uvući u šupčić..
Aj Vico!
kanafe i stolice
-
- Kontakt:
Šta ćeš ovi bi bili 11 bez obzira na sudije, čak ih i guraju, šta njima znaci borba. Molim dragog boga da ispadnete nepostojećim penalom u 90+. Tad ćete shvatiti kakva ste ****.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 mar 2024, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevo19461987 i 17 gostiju.