ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto ti mozes sr.ati to niko ne moze, al realno
Al smara brate. Prekucao je sve dosad.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto ti mozes sr.ati to niko ne moze, al realno
kolko sam puta napisao i upozoravao, kad odem na trening, pa gledam, kakve prilike propustaju, jos na treningu bi to trebalo biti opustenije, bez ikakvog pritiska da se zabije gol...i naravno da ce fulati i na utakmici pogotovo kad je situacija kao sinoc kad nam treba pobjeda i gol...čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat
19TM87 je napisao/la:kolko sam puta napisao i upozoravao, kad odem na trening, pa gledam, kakve prilike propustaju, jos na treningu bi to trebalo biti opustenije, bez ikakvog pritiska da se zabije gol...i naravno da ce fulati i na utakmici pogotovo kad je situacija kao sinoc kad nam treba pobjeda i gol...čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat
upravo to je problem,kad je suterski trening,mora se biti max. skoncentrisan i bez za*ebancije(lob udarci i ostali atraktivni potezi)..samo trpat', bilo kako19TM87 je napisao/la:kolko sam puta napisao i upozoravao, kad odem na trening, pa gledam, kakve prilike propustaju, jos na treningu bi to trebalo biti opustenije, bez ikakvog pritiska da se zabije gol...i naravno da ce fulati i na utakmici pogotovo kad je situacija kao sinoc kad nam treba pobjeda i gol...čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat
Capt_Billy je napisao/la:Ma imaju momci iz TM87 dobre odnose sa pravim purgerima. ALi sto se tice ovih iz Hercegovine, nebi rekao. Sve u svemu, nadam se da ce biti raje makar koliko stolica ima, 8000, i da bude sve korektno, i bez belaja!!!Ma jbs ove iz Hercegovine oni su veci nacionalisti nego ovi iz Zagreba.![]()
![]()
A vjerovatno si upravu!!!Bianconeri1988 je napisao/la:Pa da ulaz bude i besplatan opet neće doći 8 000
Upravu je 100%, nazalost !Capt_Billy je napisao/la:A vjerovatno si upravu!!!Bianconeri1988 je napisao/la:Pa da ulaz bude i besplatan opet neće doći 8 000![]()
![]()
Petak u 19 h, za prenos ne znamDejan, BL je napisao/la:Jel vi to s Dinamom igrate, kad i jel neko prenosi?
Ok, imam još jedno pitanje pa ću ti na pp jer je van temeBuddy je napisao/la:Petak u 19 h, za prenos ne znamDejan, BL je napisao/la:Jel vi to s Dinamom igrate, kad i jel neko prenosi?
Redom: Mišo Smajlović, Josip Bukal, Rade Paprica, Radmilo Mihajlović i Nermin Vazda. Šestog nema. Javio sam se ne zbog pobrojanih, nego zbog Piste. Na samoj utakmici sam rekao drugu kraj sebe da ćemo primiti gol, nakon Pistinog valjanja na centru kraj zapada. Obistinilo se. Ukaza se Čuhai.čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat
ne kontam jel bio neki prilog o njemu?Buddy je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ivi ... resa/53881
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 10 gostiju.