Nego, jesi li ti advokat svim sandzaklijama ili si sam jedan od njih ? Drugo objasnjenje ne postoji
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bazdar, kao dobar Bosnjak i patriota, treba da sjedi i ceka poziv svoje domovine koliko god je potrebno. Kao sto je trebao i Masovic, prije njega Ljajic.
Nego, jesi li ti advokat svim sandzaklijama ili si sam jedan od njih ? Drugo objasnjenje ne postoji
Rece onaj tvoj da je kontaktiran, sad ispade da nije. Sta je rec?Horoz je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:51Nego hoće li se Miske i nehljebi iz saveza oglasiti i reći jesu li ili nisu kontaktirali Baždara? Ako nisu, objasniti zašto nisu?
Nije više bitan Baždar, teško da će od njega biti igrač, bitan je haos koji se proizveo dok uhljupi iz saveza šute kao da ih se to ne tiče.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
PatriJoti kad vi i vaši ideolozi, sarajevskim, tuzlanskim, zeničkim, mostarskim dječacima zabranite da, u svojoj državi BiH, igraju za ove navijače, onda prozivajte momke koji igraju za Srbiju i Hrvatsku.
Do tada, poklopite se ušima, brukate i sebe i nas. Učite, jer ste ste povodljivi naivci ili dječačići koji još nemaju pojma o čemu pričaju.

Do tada, poklopite se ušima, brukate i sebe i nas. Učite, jer ste ste povodljivi naivci ili dječačići koji još nemaju pojma o čemu pričaju.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
19vendetta87
- Kontakt:
Gospodine Misimoviću, slažem se s Vama, Bela nekad voli da pretjera stvari kako bi skrenuo pažnju na sebe i dobio još publicitetaImajednabrigada je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:28Upravo tako, niko nije rekao da je Bazdar imao direktni kontakt sa zvanicnicima Naseg saveza ali jeste preko preko njihovog posrednika a to je velika razlika kao sto je i telegraf objavio.
Fino je Belmin to upakovao, posebno za pasos![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svilar ne može igrati za Belgiju, odustao je od Srbije, mislim da bi bilo vrijedno kontaktirati ga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bih rekao..da mu se brani za nekoga branio bi za Srbiju, al ocigledno nece da se bavi reprezntativn fudbalom
=\_1921_/=
U Srbiji ima prejaku konkurenciju, to je između ostalog i naveo kao razlog. Mislim da vrijedi probati, u Romi je fenomenalan i vrhunski brani penale.invincible1921 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:26Ne bih rekao..da mu se brani za nekoga branio bi za Srbiju, al ocigledno nece da se bavi reprezntativn fudbalom
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa ako ne može igrati za Belgiju, znači da ne može ni za nas.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jel realno da to ljudi ne shvataju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ništa, nisam skontao izvinite
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- katalinski
- Kontakt:
Odlična odluka FIFE, počeli su igrači mijenjati repreezentacije kao klubove.
Nije u korist fudbalerima , ali jeste reprezentativnom fudbalu.
Nadati se da ce ovo malo pritisak i na naše "neodlučne" igrače napraviti
Nije u korist fudbalerima , ali jeste reprezentativnom fudbalu.
Nadati se da ce ovo malo pritisak i na naše "neodlučne" igrače napraviti
Ajvatar
Svilar jedan traži šansu negdje drugo samo se Jadan Kovačević i dalje nada

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zna li se tacno sta se desilo sa Kovacevicem? Je li bilo nekog sukoba? Jasno je da bi svi oni radije igrali za Srbiju, ali im je i BiH dobra rezervna opcija ako ne mogu dobiti priliku tamo. Uostalom Kovacevic je i nastupao za mladu i dolazio na okupljanja glavne repke.
-
Imperator98
- Kontakt:
Prica se Vico trazio neke pare za nastup btw. zasto kod njeg na TM-u sportsko drzavljanstvo Srbije stoji,mislim ako nije FIFA odobrila on i dalje se vodi pod nasom zastavomMogli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:50Zna li se tacno sta se desilo sa Kovacevicem? Je li bilo nekog sukoba? Jasno je da bi svi oni radije igrali za Srbiju, ali im je i BiH dobra rezervna opcija ako ne mogu dobiti priliku tamo. Uostalom Kovacevic je i nastupao za mladu i dolazio na okupljanja glavne repke.
Pamet i Nijemci pozvali Pavlovica i rijesili dilemu da im se ne desi slucaj Lazara Samardzica iz Svicarske inace Piksi je pravi Srbenda na SP psuje siptarsku majku al lafo poziva Erhana Masovica i Sameda Bazdara
- invincible1921
- Kontakt:
Ocigledno im nije dovoljno prirodan srbinMogli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:50Zna li se tacno sta se desilo sa Kovacevicem? Je li bilo nekog sukoba? Jasno je da bi svi oni radije igrali za Srbiju, ali im je i BiH dobra rezervna opcija ako ne mogu dobiti priliku tamo. Uostalom Kovacevic je i nastupao za mladu i dolazio na okupljanja glavne repke.
Ne bi ga sad zvao taman Dedica morali na go stavit u 50oj
=\_1921_/=
Citam jucer da je svedski savez angazovao advokatski tim na molbu novog selektora Thomassona, da pokusaju pronaci rupu u zakonu kako bi golman Villarreala Jörgensen ponovo obukao dres Svedske.
Ne bih ni ja. Ali vec ranije su se zvali Misimovic, Hajrovic, Medunjanin i slicni kojim smo bili druga opcija. Ili sada Huseinbasic.invincible1921 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:23Ocigledno im nije dovoljno prirodan srbinMogli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:50Zna li se tacno sta se desilo sa Kovacevicem? Je li bilo nekog sukoba? Jasno je da bi svi oni radije igrali za Srbiju, ali im je i BiH dobra rezervna opcija ako ne mogu dobiti priliku tamo. Uostalom Kovacevic je i nastupao za mladu i dolazio na okupljanja glavne repke.
Mislim da trenutno i Gigovic i Bajraktarevic vagaju i da smo i njima rezerva.
Respect za avatarainvincible1921 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:23Ocigledno im nije dovoljno prirodan srbinMogli je napisao/la: ↑14 mar 2024, 15:50Zna li se tacno sta se desilo sa Kovacevicem? Je li bilo nekog sukoba? Jasno je da bi svi oni radije igrali za Srbiju, ali im je i BiH dobra rezervna opcija ako ne mogu dobiti priliku tamo. Uostalom Kovacevic je i nastupao za mladu i dolazio na okupljanja glavne repke.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kletve već počele da djeluju?PAOK vodi 3:0 protiv Dinama, Petar Sučić postigao autogol!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa